نشست تخصصی چالشهای اشتراک گذاری و تبادل دادههای شهری
تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۹۰۳۳۳
نشست تخصصی چالشهای اشتراک گذاری و تبادل دادههای شهری، روز 18 آذر و در سومین همایش و نمایشگاه تهران هوشمند برگزار خواهد شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ امیر ناظمی، معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران، محمد فرجود، مدیرعامل سازمان فاوای شهرداری تهران، بهاره آروین عضو شورای اسلامی شهر تهران و عضو شورای راهبردی تهران هوشمند، جواد جاویدنیا، سرپرست معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور، ژوبین علاقبند، مدیرعامل اسنپ و آرش برهمند، سردبیر ماهنامه پیوست به عنوان مدیر پنل در این نشست حضور خواهند داشت.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
گفتنی است در دو روز همایش حدود 20 نشست تخصصی و کارگاه آموزشی داخلی و بینالمللی با هدف بررسی چالشهای حوزه مدیریت هوشمند شهری و ارائه راهکارهای کارآمد در این حوزه با حضور صاحب نظران، سیاستگذاران، برنامهریزان و اساتید داخلی و بینالمللی برگزار خواهد شد.
بیشتر بخوانید: ابلاغ ضوابط و مقررات اجرایی طرح ساماندهی باغات کن آپهای برگزیده و ایدههای برتر جشنواره کودکآنلاین معرفی شدندمنبع: خبرگزاری برنا
کلیدواژه: ایران شورای اسلامی شهر تهران شهرداری تهران فضای مجازی معاون وزیر
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت borna.news دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۹۰۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
◄ جزئیات آماری پروازهای داخلی و بین المللی کشور/اعزام و پذیرش ۲۳ میلیون مسافر هوایی تا پایان آبان ماه
تین نیوز |
مدیرعامل شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران گفت از ابتدای فروردین تا انتهای آبان امسال، ۲۳ میلیون و ۹۹۶ هزار و ۷۶۹ مسافر در قالب ۲۱۰ هزار و ۹۲۴ سورتی پرواز در فرودگاه های تحت مالکیت شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران اعزام و پذیرش شده اند.
به گزارش تین نیوز از شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران، رضا نخجوانی اظهار داشت: آمار اعزام و پذیرش هشت ماهه ابتدایی امسال نسبت به آمار ۲۲ میلیون و ۷۱ هزار و ۸۶۰ مسافر که در مورد مشابه سال گذشته اعزام و پذیرش شده بودند، با رشد ۹ درصدی همراه بوده است.
وی با مقایسه آمار نشست و برخاست هواپیما در این مدت در هم سنجی با پارسال، گفت: از فروردین تا آبان سال ۱۴۰۲، نشست و برخاست ۱۹۲ هزار و ۲۵۰ هواپیما را شاهد بودیم. این در حالی است که آمار هشت ماهه ابتدایی امسال نسبت به آمار مشابه سال گذشته ۱۰ درصد رشد داشته است.
مدیرعامل شرکت فرودگاه ها ضمن تفکیک آمار پروازهای داخلی و بین المللی در آمار هشت ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۳ تصریح کرد: از ابتدای فروردین تا انتهای آبان ماه، پذیرای ۲۱ میلیون و ۳۸۱ هزار و ۴۴۴ مسافر در مسیرهای داخلی و ۲ میلیون و ۶۱۵ هزار و ۳۲۵ مسافر در مسیرهای بین المللی بوده ایم. این در حالی است که این آمار نسبت به مورد مشابه سال گذشته، در اعزام و پذیرش مسافر در مسیرهای داخلی با رشد هفت درصدی و در مسیرهای بین المللی با رشد ۲۱ درصدی همراه بوده است.
نخجوانی با اشاره به آمار پروازهای حج، خاطرنشان کرد: در این مدت ۱۷۳ هزار و ۱۶۸ زائر خانه خدا در قالب یک هزار و ۲۴۴ نشست و برخاست از ۱۹ فرودگاه کشور راهی سرزمین وحی شده اند. این در حالی است که این آمار نسبت به مورد مشابه سال گذشته در اعزام و پذیرش حجاج ۴۴ درصد و در نشست و برخاست هواپیما ۱۹ درصد رشد داشته است.
وی درخصوص پروازهای عتبات عالیات، گفت: در هشت ماهه ابتدایی امسال، ۹۹۰ هزار و ۸۳۹ زائر عتبات عالیات در قالب هفت هزار و ۶۸۶ پرواز از ۲۹ فرودگاه کشور راهی بغداد و نجف اشرف شده اند. آمار اعزام و پذیرش و نشست و برخاست زائران عتبات عالیات در سال جاری نسبت هشت ماه ابتدایی سال گذشته به ترتیب با رشد ۳۷ و ۳۵ درصدی همراه بوده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به پرترافیک ترین فرودگاه های کشور تا پایان آبان ماه امسال گفت: فرودگاه های مهرآباد، مشهد، شیراز، اهواز و اصفهان به ترتیب جزو پنج فرودگاه نخست کشور از لحاظ اعزام و پذیرش مسافر و نشست و برخاست هواپیما بوده اند.
نخجوانی در پایان خاطرنشان کرد: در هشت ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۳، تعداد ۵۵ شرکت هواپیمایی (۲۶ شرکت ایرانی و ۲۹ شرکت خارجی) و ۷۳۲ فروند رجیستر یا به عبارتی هواپیما ( ۲۱۶ فروند در تملک شرکت های هواپیمایی ایرانی و ۵۱۶ فروند در تملک شرکت های هواپیمایی خارجی) از ۵۰ مبدا فرودگاهی تحت مالکیت شرکت فرودگاه ها به ۱۷ مقصد فرودگاهی غیر مالکیتی ایرانی و ۶۳ مقصد فرودگاهی خارجی فعالیت پروازی داشته اند.