Web Analytics Made Easy - Statcounter

پروژه ارگ بهارستان با هویت و میراث فرهنگی شهر پیوند خورده و متأسفانه تاکنون در رابطه با آن غفلت صورت گرفته و مرمت آن حدود ۶ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. ۰۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۲ استانها خراسان جنوبی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، برخی شهرها و روستاهای خراسان جنوبی به لحاظ فرهنگی و تاریخی بسیار غنی است که در این راستا همه وظیفه دارند نسبت به بازآفرینی بافت کهن این استان که ارزش تاریخی و فرهنگی دارد تلاش کنند و این مهم به همکاری دولت و مردم نیاز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ستاد بازآفرینی شهری باید امسال در 20 محله شهری استان آغاز و اجرا شود که در این راستا از شهرداری‌های استان خواسته شده که محلات هدف بازآفرینی را بر اساس اولویت شناسایی کنند.

بیرجند| بنیاد مستضعفان ارگ بهارستان را در اختیار دستگاه‌های متولی قرار دهد

بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده سالانه در سطح کشور باید طرح بازآفرینی شهری در 270 محله آغاز شود که در سطح استان خراسان جنوبی نیز سال 96 در 6 محله، سال گذشته در 13 محله و امسال در 20 محله استان باید این طرح اجرا شود.

در شهرستان بیرجند نیز 20 محله هدف بازآفرینی شامل 4 محله سکونتگاه، 6 محله با سابقه پیشینه روستایی و 10 محله ناکارآمد میانی تعریف شده است اما در برخی محلات هیچ دستگاهی اولویتی معرفی نکرده است.

ظهر امروز مسئولان در ستاد بازآفرینی شهرستان بیرجند گرد هم آمدند تا مسائل و مشکلات مربوط به این ستاد را پیگیری و رفع کنند.

مرمت ارگ بهارستان 6 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

شهردار بیرجند در این جلسه اخذ پروانه ساختمانی را یک الزام قانونی دانست و گفت: متاسفانه برخی دستگاه‌های دولتی و اجرایی در این زمینه احساس وظیفه نمی‌کنند.

محمدعلی جاوید تاکید کرد: مدیران برخی از دستگاه‌های اجرایی تصور می‌کنند که می‌توانند بدون داشتن پروانه ساختمانی ساخت‌وساز کنند اما فرق مردم با دستگاه‌های اجرایی چیست که مردم برای یک آپارتمان 50 متری باید تا آخرین ریال هزینه اخذ پروانه ساختمانی را پرداخت کنند اما دستگاه‌های دولتی و اجرایی در این زمینه احساس وظیفه نمی‌کنند.

وی بیان کرد: در بسیاری از موارد مشاهده شده که تا پلمپ صورت نگیرد مدیران دستگاه ذی‌ربط پیگیر اخذ پروانه ساختمانی نیستند که امید است در آینده تمام دستگاه‌های اجرایی کارهای عمرانی خود را با اخذ پروانه ساختمانی آغاز کنند.

شهردار بیرجند گفت: باید برنامه‌ای برای شیوه پرداخت هزینه پروانه ساختمانی از سوی دستگاه‌های دولتی و اجرایی وجود داشته باشد در مواردی تا پیشرفت 80 درصدی یک پروژه نیز صبر کرده و وقتی تا آن زمان نیز پروانه ساختمانی اخذ نشده در راستای حفظ حقوق شهروندان آن را پلمپ کردهایم.

جاوید به پروژه ارگ بهارستان اشاره و بیان‌کرد: این پروژه با هویت و میراث فرهنگی شهر پیوند خورده و متأسفانه تاکنون در رابطه با آن غفلت صورت گرفته که مرمت آن حدود 6 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

تسریع بر ضرورت تعیین تکلیف ارگ بهارستان

فرماندار بیرجند نیز در این جلسه با تأکید بر تسریع بر ضرورت تعیین تکلیف ارگ بهارستان گفت: در این زمینه مردم، اصحاب رسانه و دغدغه‌مندان حوزه میراث فرهنگی تأکید دارند که باید با برگزاری جلسات مستمر تکلیف این موضوع را مشخص کرد.

علی ناصری  از اجرایی نشدن پروژه روشنایی خیابان فرزان بیرجند نیز گلایه کرد و  افزود: پسندیده نیست که بگوییم 500 میلیون تومان اعتبار برای روشنایی یک معبر و خیابان در مرکز استان اعتبار نداریم و مرکز هم این اعتبار را نمی‌دهد.

وی با بیان اینکه پروژه‌های دستگاه‌های اجرایی شهرستان باید به ‌سمت محلات هدف ستاد بازآفرینی سوق داده شود افزود: در حوزه‌هایی چون آب و فاضلاب و فرهنگ این اتفاق رخ داده است.

فرماندار بیرجند با اشاره به اجرای پروژه‌ها در محلات هدف و آسفالت این پروژه‌ها توسط شهرداری نیز گفت: در مرحله نخست باید پروژه اجرا و سپس شهرداری بیرجند نسبت به آسفالت آن محله و منطقه اقدام کند.

ناصری به پلمپ برخی از پروژه‌ها در سطح شهرستان بیرجند به واسطه نداشتن پروانه ساختمانی اشاره و خاطرنشان کرد: پروژه‌های مصوب استاندار در شهرستان‌ها نیز باید برای رفع پلمپ‌ها رایزنی شود.

انتهای پیام/253/ش

R41348/P/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۹۱۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانه انصاری ارومیه مرمت می‌شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، مرتضی صفری در حاشیه بازدید از خانه انصاری ارومیه اظهار کرد: مرمت این بنای تاریخی در چند فصل انجام می‌شود و در این فصل مرمت و به‌سازی سازه‌ای بنا، حذف الحاقات نامتجانس و آسیب‌رسان و ساماندهی و اجرای تاسیسات برقی و مکانیکی انجام می‌شود.   مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی انجام مرمت‌های معماری اعم از نازک‌کاری و اجرای کف‌سازی متناسب، بازسازی بخش‌های تخریب شده بنا مطابق الگوی تاریخی، ساماندهی و محوطه‌سازی بنا و نیز اجرای دیوار محوطه حیاط ضلع جنوبی جزو اقداماتی مرمتی این بنا هستند.   او گفت: هزینه مرمت در نظر گرفته شده در این فصل از مرمت بالغ بر بیست میلیارد ریال است.

دیگر خبرها

  • مرمت و بازسازی زورخانه ده‌ونک با قدمت بیش از یک قرن
  • فرونشست دوباره زمین در شهر یزد + فیلم
  • مرمت طرح‌های مشترک میراث فرهنگی و شهرداری در میبد
  • خانه انصاری ارومیه مرمت می‌شود
  • مرمت بخش تخریب شده شهر تاریخی بلقیس؛ بزودی
  • ۷۰ اثر موزه شوش مرمت شد
  • متروی بهارستان نیازمند ۴هزار میلیارد تومان اعتبار است
  • افزایش تخصیص اعتبار برای تکمیل بازار جعفرخان بفروئیه
  • اجرای ۸۰ پروژه مرمتی و عمرانی در آذربایجان غربی
  • تخصیص ۴۴ میلیارد تومان اعتبار برای پروژه‌های محله‌محور منطقه ۵ اصفهان