Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-16@10:18:29 GMT

ورود خوزستان به بازار سیمان عراق

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۹۲۸۵۱

ورود خوزستان به بازار سیمان عراق

سید نوراله حسن زاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: کارخانه تولید سیمان با سرمایه‌گذاری شرکت "ارجان صنعت فارس" خوزستان با هزینه ۳۵ میلیون دلار در شهر العماره کشور عراق در دست ساخت است که این سرمایه‌گذاری به منظور ورود دایمی و مستقیم به بازار عراق در بحث سیمان انجام گرفته است.

وی گفت: پنج سال پیش با رایزنی مسوولان خوزستان با مسوولان کشورعراق، مجوز ساخت این کارخانه در شهر العماره عراق صادر شد و اکنون کارهای پایانی و تکمیلی ساخت این کارخانه درحال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان بیان کرد: با توجه به وضعیت اقتصادی تولیدات و فعالیت کارخانجات کشور و استان و مشکل فروش آنها، پیش بینی شده با راه اندازی این کارخانه روزانه حداقل ۱۲۰ تریلر " کلینکر"( ماده  که کارخانه‌های تولید کننده سیمان، برای تولید سیمان استفاده می‌کنند) از کارخانه‌ای در رامهرمز به عراق برای تولید سیمان در این کارخانه ارسال شود.

حسن زاده ادامه داد: با تامین مواد اولیه این کارخانه از سوی خوزستان درآمد و وسودآوری آن برای خوزستان خواهد بود.

وی با بیان اینکه در آینده نزدیک با مرزبانی و گمرک نشست مشترکی را در خصوص این طرح انجام خواهیم داد، افزود: ساخت این کارخانه یک فرصت سرمایه گذاری برای خوزستان است تا مسیر برای سرمایه‌گذاری‌ برون مرزی بیشتر، برای این استان هموار شود.

العماره مرکز استان میسان عراق که با خوزستان هم مرز است می‌باشد.

خوزستان با دارا بودن ۲ مرز بین المللی چذابه و شلمچه بیشترین مراودات اقتصادی را با کشور عراق دارد.

برچسب‌ها رونق تولید کارخانه خوزستان عراق

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رونق تولید کارخانه خوزستان عراق رونق تولید کارخانه خوزستان عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۹۲۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود ۹۶ داروی جدید در سال ۱۴۰۲ به بازار/صرفه جویی ارزی ۲۰۰ میلیون دلاری با رشد تولید

دکتر محمد پیکان پور اظهار کرد: با رفع عوامل بروکراتیک و تسهیل و سرعت بخشی به امورات تولیدکنندگان داخلی، ۴۴ خط جدید تولیدی و ۹۶ داروی جدید نظیر تراستوزومب امتانسین، سیستئامین، الترومبوپگ، اپرمیلاست، تیوتروپیوم استنشاقی، گوسلکومب، اتوپوزاید تزریقی، ایمیکیمود، ویگاباترین، ایربزارتان، تاکرولیموس تزریقی، لارونیداز، تراستوزومب دروکستکان، روپی واکائین، وینورلبین خوراکی، نیولومب، فولوسترانت، بوپی واکائین، پاپاورین تزریقی، رانیبیزومب و سیتارابین به بازار دارویی کشور عرضه شد.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته بیش از ۲۰۰ میلیون دلار از منابع ارزی برای خرید دارو‌های جدید تولید شده صرفه جویی شده است، گفت: به منظور احصا مشکلات صنعت، طی مدت کوتاهی از حدود دو سوم از شرکت‌های داروسازی اصلی بازدید میدانی شد و اقدامات لازم جهت رفع چالش‌ها در سطح اختیارات سازمان صورت پذیرفت. 

به گفته مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو ۵۶ مولکول جدید نیز طی ۱.۵ سال گذشته و پس از تایید شورای بررسی فهرست رسمی دارو‌های ایران وارد فهرست شده‌اند که به عنوان نمونه می‌توان به دارو‌هایی نظیر کلادریبین، سیلودوسین، اتزولیزومب، سفتازیدیم-آوی باکتام، ودولیزومب، دورناز آلفا، انسولین رایزودگ و سولیکوا، توپوتکان، انزالوتاماید، پالیویزومب، رگورافینیب، اوزانیمود، فوسکارنت، ایبروتینیب، الاپاریب و اسیمرتینیب اشاره کرد و این در حالیست که در سال ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ داروی جدیدی وارد فهرست دارو‌های رسمی کشور نشده بود.

پیکانپور خاطرنشان کرد: با توسعه برون سپاری در برخی از اجراییات سازمان، تسریع قابل ملاحظه‌ای در روند اقدامات شرکت‌های دارویی صورت گرفته است که با ایجاد مسیر موازی "بررسی پرونده‌های ثبت" در خصوص پرونده‌های مشمول مسیربندی چهار و پنج، زمان انتظار ارزیابی و تایید این پرونده‌ها به کمتر از یک چهارم مدت قبل، کاهش پیدا کرده و شرکت‌های دارویی می‌توانند بنا به درخواست خود، از مسیر موازی استفاده کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • ورود ۹۶ داروی جدید در سال ۱۴۰۲ به بازار/صرفه جویی ارزی ۲۰۰ میلیون دلاری با رشد تولید
  • خودکفایی صنعت داروسازی با ورود به تولید مواد اولیه دارویی
  • توسعه طرح‌های اقتصادی نیازمند حل مشکلات زیرساختی است
  • بازید استاندار از کارخانه سیمان یاسوج
  • تاکید استاندار بر رفع موانع پیش روی کارخانه سیمان یاسوج
  • گلوله‌های جنگی چگونه در کارخانه تولید می‌شوند؟ (فیلم)
  • تاکید استاندار بر رفع موانع پیش روی کارخانه سیمان یاسوج 
  • فاز توسعه کارخانه سیمان دشتروم در اولویت تیم اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد
  • هدفگذاری خوزستان برای افزایش سه درصدی سهم نیشکر از بازار کشور
  • چگونه با سیمان و تشت پلاستیکی یک اجاق بتنی زیبا بسازیم؟ (فیلم)