Web Analytics Made Easy - Statcounter

میخاییل بوگدانوف در پاسخ به پرسش خبرنگار خبرگزاری دولتی تاس با بیان این مطلب افزود: ما معتقدیم که کار کمیته باید بطور سازنده ادامه یابد و وخیم‌تر شدن اوضاع در شمال شرقی سوریه نباید هیچگونه مزاحمتی در کار این کارگروه ایجاد کند.

وی ابراز امیدواری کرد: تلاش برخی ها برای بی نتیجه گذاشتن کار کمیته قانون اساسی سوریه به جایی نرسد و هیچ چیز مانع فعالیت کمیته قانون اساسی سوریه نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بوگدانف این را هم گفت: مسکو امیدوار است نیروهای دمکراتیک کرد سوریه نیز به زودی به نیروهای دولتی سوریه بپیوندند چرا که به عقیده کرملین هر چه زودتر این کار انجام شود بهتر است.

بوگدانوف تاکید کرد: مسکو به پیشبرد گفت‌وگو بین کردها و دمشق ادامه خواهد داد و با همه طرف‌های علاقه‌مند به حل‌وفصل مسالمت آمیز  بحران سوریه مبتنی بر اصول احترام به حاکمیت، تمامیت ارضی و وحدت این کشور تماس خواهد داشت.

سران ایران، روسیه و ترکیه در قالب فرمت آستانه در دو سال گذشته نشست های پی درپی داشتند که در نتیجه آن گفتگوهای سوری - سوری میان مخالفان و موافقان سوری در سوچی روسیه شکل گرفت و از دل آن توافق برای تشکیل کمیته قانون اساسی سوریه بیرون آمد.

در یک سال و نیم گذشته به رغم توافق همه بازیگران سوری برای شروع به کار کمیته قانون اساسی سوریه، کشورهای غربی بارها مانع اجرای آن شدند و تلاش کردند این اقدام را به تاخیر بیندازند با این وجود با همراهی سازمان ملل متحد، کار این کمیته سرانجام با تاخیر آغاز شد و جریان دارد.

در صورت موفقیت این پروژه، روسیه، ایران و ترکیه توانسته اند با فراهم کردن شرایط بودن مداخله آمریکا یا دیگر قدرت های غربی، مخالفان و موافقان در سوریه را گردهم آورند تا بحران در این کشور را که بیش از هشت سال درگیر جنگ داخلی است به شکل سیاسی حل و فصل کنند.

سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه امروز درکنفرانس خبری با همتای نپالی خود از نگرانی روس‌ها برای برهم زدن کار این کمیته توسط دیگر کشورها پرده برداشت و گفت: ما نگران توقف فعالیت کمیته قانون اساسی سوریه بخاطر مواضع بازیگران خارجی در این کشور هستیم چرا که شمار طرفداران شکست فعالیت این کمیته روزبروز بیشتر می‌شود.

وی گفت: مخالفان حل و فصل بحران سوریه شاید بخواهند پس از شکست فعالیت کمیته قانون اساسی سوریه، اقدامات خود را افزایش دهند ازجمله به دنبال مداخله نظامی در سوریه باشند و طرح تغییر نظام سیاسی این کشور را دنبال کنند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: سوریه روسیه کمیته قانون اساسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۹۵۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار کمیته مشترک قضایی سوریه، عراق و ایران

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیریت ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت امور بین‌الملل قوه قضائیه و ستاد حقوق بشر اعلام کرد که تبادل نظر پیرامون پرونده‌های در حال رسیدگی در مراجع قضائی سه کشور مرتبط با تروریسم و گروهک‌های تروریستی به‌ویژه داعش، همکاری در زمینه تعقیب و محاکمه تروریست‌ها و اجرای عدالت و پیگیری حقوقی قضائی جنایت حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق که منجر به شهادت برخی مستشاران و پرسنل ایرانی و تخریب اماکن دیپلماتیک شد، از جمله موضوعات مطرح در دستورکار این نشست است. ریاست هیأت سوری با قاضی حسن الشاش، رئیس دیوانعالی و عضو شورای‌عالی قضائی و ریاست هیأت عراقی نیز برعهده قاضی لیث جبر، رئیس سازمان نظارت قضائی و عضو شورای‌عالی قضائی این کشور می‌باشد.

خاطرنشان می‌شود رؤسای هیأت‌های سه کشور و وزیر دادگستری سوریه جانشین رئیس شورای‌عالی قضائی قبل از برگزاری نشست کمیته مشترک، دیداری را برگزار کردند.

غریب آبادی در این دیدار گفت: نشست سه جانبه در شرایط فعلی اهمیت ویژه ای دارد و سه کشور مصمم به پیگیری جنایات تروریست‌ها و حامیان آنها هستند.

وی درخصوص حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولی ایران در دمشق که نقض اصول حقوق بین الملل و مفاد منشور ملل متحد بود، گفت: پیگیری‌های حقوقی نیز در این رابطه در دستورکار قرار گرفته و به زودی پرونده‌هایی علیه رژیم جنایتکار صهیونیستی در محاکم ایران و سوریه تشکیل خواهد شد تا اقدامات سیاسی و پاسخ قاطع ایران در اعمال حق دفاع مشروع را تکمیل کنیم. معاون رئیس قوه قضائیه کشورمان همچنین اظهار داشت این ابتکار بروی کشورهای دیگری که عزم جدی در مقابله با تروریسم دارند، باز است.

وزیر دادگستردی سوریه، از اشغالگران آمریکایی که ثروت‌های سوریه را به غارت می‌برند، در فرودگاه بغداد شخصیت‌های برجسته را ترور می‌کنند و نیز رژیم صهیونیستی که به یک ساختمان دیپلماتیک در دمشق حمله و ویران می‌کند، به شدت انتقاد کرد.

احمد السید با محکوم کردن این جنایات، خاطرنشان کرد که معاهدات بین المللی باید برای همگان الزام آور باشد؛ نه اینکه ابزار جدید در دست حامیان تروریسم باشد تا بر کشورها اعمال فشار کنند.

رئیس هیأت عراقی نیز ابراز امیدواری کرد که با برگزاری این نشست‌ها، همکاری گسترده میان کشورهای همسایه در حوزه امنیت صورت گیرد.

لیث جبر حمزه با اشاره به همکاری‌های سه جانبه در زمینه مبارزه با داعش، ابراز امیدواری کرد این همکاری‌ها به خشکاندن ریشه تروریسم در منطقه منجر شود تا از این جهت نیازی به حضور نیروهای خارجی در خاک کشورها نداشته باشیم.

لازم به توضیح است کاظم غریب‌آبادی، معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر روز گذشته در صدر هیأت قضائی برای شرکت در نخستین نشست کمیته مشترک قضائی سه‌جانبه ایران، عراق و سوریه برای مقابله با تروریسم با استقبال رئیس دیوان عالی سوریه وارد دمشق شد.

کد خبر 6081546

دیگر خبرها

  • اولین مصاحبه یولیا ناوالنایا همسر رهبر سابق مخالفان روسیه و انتقاد از غرب
  • همکاری قضایی ایران، عراق و سوریه علیه تروریسم
  • دستیار پوتین خطاب به اسرائیل: خویشتنداری کنید
  • خروج نیرو‌های سپاه از سوریه؟
  • دستیار پوتین در دیدار سفیر اسرائیل: همه طرف‌ها خویشتنداری کنند
  • پیشنهاد پوتین برای میانجیگری میان ایران - اسرائیل / 3 شرط تهران / روزنامه کویتی: روسیه قطعات حساس جنگنده سوخو35 را به ایران نداده
  • آغاز به کار کمیته مشترک قضایی سوریه، عراق و ایران
  • مدودف: آمریکا در اعتراضات گرجستان دست دارد
  • همکلاسی سابق پوتین به ریاست دیوان عالی روسیه رسید
  • سازمان بازرسی به وزیر جهاد کشاورزی هشدار داد