Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-25@13:35:41 GMT

«نجابت» کار دست تاج و دوستان داد

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۹۸۰۴۷

«نجابت» کار دست تاج و دوستان داد

ویلموتس بدون توجه به درخواست‌های مکرر فدراسیون فوتبال برای عمل به تعهداتش، در توئیتی رسما اعلام کرد که قرارداد خود او و دستیارانش از سوی فدراسیون فوتبال به طور جدی نقض شده و وکلایش پیگیر موضوع هستند.

به گزارش مشرق، قصه همکاری فدراسیون فوتبال و مارک ویلموتس خیلی زود وارد مرحله درگیری مستیقیم شده است که بدون شک خوشایند سئول‌نشینان خوشبین! نیست و می‌تواند بحران بزرگی را برای تیم ملی فوتبال ایران و فدراسیون به وجود آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از اخبار و شایعات گوناگون در طی روزهای گذشته درباره مارک ویلموتس که حاکی از مکاتبه رسمی فدراسیون فوتبال با سرمربی تیم ملی برای بازگشت به ایران و عمل به تعهداتش مطابق قرارداد بود و همچنین شائبه مذاکره با برانکو ایوانکوویچ برای قبول هدایت تیم ملی، فدراسیون فوتبال برخلاف سنوات گذشته به جای تکذیب این بار در اطلاعیه‌ای رسمی اعلام کرد که اخبار مختلف درباره تغییرات در کادرفنی تیم ملی را تایید و تکذیب نمی‌کند. بیانیه‌ای که شک در سیاست تغییر سرمربی را به قطع تبدیل می‌کرد.

با این واکنش از سوی فدراسیون فوتبال که پاسخی در برابر شایعات نداشت، گمانه زنی‌ها درباره ادامه همکاری با ویلموتس افزایش یافت تا در نهایت این سرمربی بلژیکی که با نامه فدراسیون فوتبال مواجه شده بود، در توئیتی نوشت: «علت نقض جدی قراردادهای من و دستیارانم توسط فدراسیون فوتبال ایران، وضعیت غیر قابل تحملی برای ما به وجود آمده است.» او در ادامه متن منتشر شده خود از پیگیری پرونده توسط وکلایش خبر داد و از اظهارنظر حاشیه‌ای در این باره خودداری کرد تا وضعیت به نسبت ماه های گذشته ۱۸۰ درجه تغییر کند و اکنون مهدی تاج و مارک ویلموتس رو در روی هم قرار گیرند.

اظهارات ویلموتس در حالی مطرح شده که کارلوس کی روش هم در ۸ سال همکاری با فدراسیون فوتبال، از چنین لحنی مانند «پیگیری پرونده توسط وکلایش» استفاده نکرد اما اکنون ویلموتس و فدراسیون خیلی زود به این وضعیت بحرانی و تقابلی رسیده‌اند. موضوعی که در نتیجه سیاستی غلط و قراردادی مبهم می‌تواند حاصل شده باشد.

*ویلموتس بازی را به دست گرفت

تا چند روز پیش از بازی با عراق که فدراسیون فوتبال در گیر و دار فراهم کردن پول برای پرداخت دستمزد معوقه ویلموتس برای کشاندن این مربی به ایران و برگزاری اردوی قبل از بازی با عراق بود، مهدی تاج در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه ویلموتس به تعهداتش مانند حضور در ایران عمل نکرده، گفت که او تاکنون به مفاد قرارداد عمل کرده و به هیچ وجه مربی پروازی نیست.

با این حال بعد از شکست برابر عراق و نیامدن ویلموتس به ایران، فدراسیون فوتبال تایید کرد که در راستای برنامه ریزی بهتر برای موفقیت تیم ملی در مسیر جام جهانی با ویلموتس برای حضور در ایران نامه نگاری شده تا به قراردادش عمل شود.

اما اکنون ویلموتس معتقد است که فدراسیون به طور جدی قرارداد را نقض کرده و این موضوع توسط وکلای اوپیگیری می شود. با استناد به اظهارات ویلموتس، اکنون فدراسیون فوتبال با اتهام این مربی مبنی بر عدم اجرای درست قرارداد مواجه است و باید در برابر اظهارات ویلموتس واکنشی درست،منطقی و حساب شده نشان دهد.

بیشتر بخوانید:

درخواست رسمی ویلموتس برای فسخ قرارداد

* چه کسی به تعهدات عمل نکرده است؟

با استناد به اظهارات ویلموتس و فدراسیون فوتبال، مشخص نیست چه کسی به تعهداتش عمل کرده و چه کسی عمل نکرده است؟

پاسخ این سوال به پنهان کاری فدراسیون فوتبال در عقد قرارداد با ویلموتس باز می‌گردد که تاکنون نه مفاد قرارداد و نه مدت زمان و مبلغ آن رسما رسانه‌ای نشده است اما سوالی که مطرح می شود این است که قرارداد به چه شکلی بسته شده که این سرمربی با وجود غیبت طولانی مدت در ایران طی ماه های گذشته، اکنون مدعی نقض قرارداد توسط فدراسیون فوتبال شده است؟

سوالی که فدراسیون فوتبال باید در راستای منافع ملی شفاف به آن پاسخ دهد؟

اکنون بنظر می‌رسد سرمربی تیم ملی به طور روشن به درخواست رسمی فدراسیون فوتبال برای بازگشت به ایران بی‌اعتنایی کرده و پاسخی به کارفرمای خود نداده است. او که در طی ماه های گذشته از اظهارنظر رسمی درباره چگونگی و چرایی همکاری با فدراسیون ایران پرهیز کرده بود، این بار در شبکه‌های اجتماعی به فدراسیون فوتبال حمله کرده است.

واکنش او نسبت به اخبار و شایعات پیرامون خودش و همکاری با فدراسیون فوتبال، رابطه ویلموتس و فدراسیون فوتبال را وارد فاز جدیدی خواهد کرد که پیش‌بینی آینده آن با توجه به وضعیت کنونی، خوشایند فوتبال ایران نیست و با توجه به تجربه تلخ مناقشات فوتبالی فدراسیون و باشگاه‌ها با مربیان خارجی، این بار نیز این مناقشه می‌تواند تاوان سنگینی برای فوتبال ایران به همراه داشته باشد.

*قراردادی مرموز!

رسانه های بلژیکی حقوق ویلموتس را در قرارداد با فدراسیون فوتبال حدود ۳ میلیون دلار برآورد کردند که با این احتساب او تبدیل به گران ترین مربی تاریخ تیم ملی شده است. فدراسیون فوتبال طی ماه های اخیر این مبلغ را تایید نکرده اما بعد از پرداخت مطالبات او قبل از بازی با عراق، برخی رسانه های داخلی اعلام کردند که ۹۰۰ هزار دلار به ویلموتس پرداخت شده که به نوعی تاییدی بر مبلغ سه میلیون دلاری است و ادعای فدراسیون فوتبال را مبنی بر اینکه قرارداد ویلموتس کمتر از قرارداد با کی روش است، زیر سوال می‌برد.

از سوی دیگر وزیر ورزش اعلام کرده که حقوق ویلموتس در حالی توسط دولت - شستا (شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی) - پرداخت شده که او حقوق سه ماه آینده خود را هم دریافت کرده است. با این حال ویلموتس با وجود دریافت این مبلغ زودتر از موعد مقرر کماکان اعلام کرده که قراردادش نقض شده اما او چطور این ادعا را مطرح می‌کند و پشتوانه او در قرارداد با فدراسیون فوتبال چیست؟

البته فدراسیون تا قبل از این اتفاقات، بی اعتنا به غیبت ویلموتس در ایران برای زیرنظر گرفتن مسابقات باشگاهی و انجام ماموریت هایش در تیم ملی، بارها گفت که ویلموتس "نجیب" است و با این فدراسیون مدارا می‌کند اما اکنون و در عمل وضعیت در شرایط کنونی به جایی رسیده که نجابت ویلموتس برای فوتبال ایران ماجراجویی تازه‌ای را رقم زده است.

* پنهان کاری فدراسیون فوتبال برای چیست؟

بارزترین ویژگی مربیگری ویلموتس در ایران، پنهان بودن ابعاد مختلف همکاری او با فدراسیون فوتبال است که از سوی مهدی تاج، محمدرضا ساکت و سایر اعضای رسانه‌ای این فدراسیون تاکنون مخفی مانده است و همه مسوولان فوتبال همواره از پاسخ صریح و روشن درباره ابهامات و تناقض های قرارداد ویلموتس طفره رفته‌اند.

در زمانی که هواداران فوتبال نگران تیم ملی بودند و روزها یکی پس از دیگر به خاطر نامشخص بودن سرمربی تیم ملی از دست رفت، فدراسیون اعلام کرد که در حال انتخاب بهتری مربی هستند. در مقطعی که هواداران نسبت به غیبت های طولانی مدت ویلموتس معترض بودند، فدراسیون در صورت پاسخگویی هم اعلام کرد که او طبق قرارداد عمل می‌کند. حتی در زمانی که ویلموتس خواهان مبلغ قراردادش برای حضور در ایران بود، فدراسیون فوتبال روی این موضوع سرپوش گذاشت و بیش از مبلغ قراردادش را هم به او پرداخت کرد. سوال این است، چرا این همه پنهانکاری؟

غریبه شمردن مردم  و رسانه‌های داخلی از سوی سئول‌نشینان در حالی رقم خورده که همیشه اولین اخبار رسمی از ویلموتس در اختیار رسانه‌های بلژیکی بود و جزییات مختلف درباره او و تیمش را رسانه‌های خارجی منتشر می‌کردند.

اکنون به نظر می‌رسد این پنهانکاری مسوولان فدراسیون فوتبال به نقطه‌ای رسیده که تیم ملی ایران در بدترین شرایط از حیث نتیجه‌گیری، با بحران درگیری ویلموتس و فدراسیون فوتبال دست و پنجه نرم می‌کند و آینده نامعلومی در انتظار نیمکت تیم ملی و آرامشی است که فوتبال ایران بیش از هر زمانی به آن نیاز دارد.

منبع: ایسنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز تحولات عراق تحولات لبنان سهمیه بندی بنزین مارک ویلموتس مهدی تاج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۹۸۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی پیام مهمی برای دشمنان و دوستان جمهوری اسلامی داشت

رئیس جمهور گفت: سفر به پاکستان و سریلانکا در این مقطع این پیام را به منطقه و جهان داد که جمهوری اسلامی ایران کشور قدرتمندی است که هم می‌تواند از جایگاه اقتدار و عزت سخن خود را با دشمنان بیان کند و هم ارتباط خود را با دوستان تداوم و تحکیم بخشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، سید ابراهیم رئیسی بامداد پنجشنبه پس از بازگشت از سفر رسمی به دو کشور پاکستان و سریلانکا، در گفت‌وگویی درباره نتایج و دستاوردهای این سفر اظهار کرد: بخش اول سفر ما به پاکستان بود که مردم آن علاقه بسیاری به انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی دارند.

رئیس جمهور با بیان اینکه شور و شوق و نشاط مردم پاکستان نسبت به مردم ایران بالاست، افزود: علیرغم برخی محدودیت‌های امنیتی برای حضور در اجتماعات، اما در آن بخش از اجتماعات نخبگان علمی و فرهنگی که حضور یافتیم، با استقبال و شور و نشاط بالای مردم پاکستان مواجه شدیم که این مقدار ابراز علاقه به امام راحل، رهبری معظم انقلاب، انقلاب شکوهمند اسلامی و مواضع جمهوری اسلامی طبیعی بود.

آیت‌الله رئیسی دیدارهای صورت گرفته با مسئولان عالی پاکستان را هم عمدتاً ناظر به کارها، همکاری‌ها و مسائلی دانست که در گذشته با پاکستانی‌ها دنبال می‌شد و به هر دلیلی دچار وقفه شده بود و اظهار داشت: از جمله درباره همکاری‌ها در حوزه انرژی تصمیماتی اتخاذ و مقرر شد این همکاری‌ها با قوت ادامه پیدا کند. همچنین در حوزه همکاری‌های تجاری و اقتصادی، با موافقت دو کشور رسیدن حجم مبادلات به ۱۰ میلیارد دلار در گام اول هدف‌گذاری شد.

رئیس جمهور با بیان اینکه در دیدارهایی که با فعالان اقتصادی پاکستانی داشتیم آنها مصمم بودند کار را به نحوی دنبال کنند که در زمان کوتاهی به حجم تجارت ۱۰ میلیارد دلاری برسیم، تصریح کرد: در حوزه کار فرهنگی نیز به دلیل قرابت‌های فرهنگی و ارتباطات همسایگی قلبی و قبلی تصمیمات خوبی اتخاذ شد و در مجموع آنچه ضرورت داشت میان دو کشور در جلوه اسناد همکاری متجلی شود، انجام شد. همچنین در مذاکرات صورت گرفته با مسئولان عالی دو ایالت پنجاب و سند نیز که همکاری‌های فرهنگی و اقتصادی زیادی با ایران دارند، توافق شد موانع گسترش همکاری‌ها رفع و کار با قوت دنبال شود.

آیت‌الله رئیسی با اشاره به بخش دوم سفرش به سریلانکا، خاطرنشان کرد: اولین موضوع سفر به سریلانکا که ارتباطات خوبی با ما دارد، افتتاح طرح بزرگ و چند منظوره برق‌آبی در این کشور بود که از سوی شرکت ایرانی فرآب با تکنولوژی کاملاً به‌روز و سطح بالا و پیچیده و کار علمی قابل توجه اجرا شده بود. بهره‌برداری از این سد خبر خوبی برای مردم سریلانکا بود و قرار شد نسبت به صدور خدمات فنی و مهندسی از ایران به سریلانکا کار با قوت دنبال شود.

رئیس جمهور با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران ظرفیت‌های خوبی در عرصه‌های مختلف از جمله صدور خدمات فنی-مهندسی دارد که می‌توانیم بر اساس آنها همکاری‌های خوبی با کشورهای همسو، همسایه و آسیایی داشته باشیم، گفت: موضوع دوم سفر به سریلانکا گسترش تجارت و همکاری اقتصادی با این کشور بود که تصمیمات خوبی درباره آنها اتخاذ شد.

آیت‌الله رئیسی با اظهار امیدواری نسبت به اینکه ارتباط با کشورهای آسیایی به ویژه پاکستان و سریلانکا در حوزه همکاری‌های دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی بیش از پیش گسترش یابد، افزود: این سفر در مقطع فعلی می‌تواند گام مثبتی در جهت توسعه روابط سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، تجاری، علمی و فناوری با همسایگان و کشورهای همسو و مستقل باشد.

رئیس جمهور همچنین در پاسخ به این سوال که با توجه به شرایط منطقه، تحولات اخیر و نیز مسئله غزه نَفس برگزاری این سفر چه دستاوردهایی داشت؟ گفت: این سفر از قبل برنامه‌ریزی شده بود، اما انجام آن در این مقطع نشان دهنده اقتدار، عزت و عزم جمهوری اسلامی برای توسعه روابط با همسایگان و کشورهای همسو و مستقل بود. منطقه و جهان این پیام را از این سفر دریافت کردند که جمهوری اسلامی ایران کشور قدرتمندی است که هم می‌تواند از جایگاه اقتدار و عزت سخن خود را با دشمنان بیان کند و هم ارتباط خود را با دوستان تداوم و تحکیم بخشد.

کد خبر 747730

دیگر خبرها

  • چینی‌ها ساخت ورزشگاه برای ایران را دبه کردند؟
  • سفر به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی پیام مهمی برای دشمنان و دوستان جمهوری اسلامی داشت
  • دیگر هیچ مسابقه‌ای رایگان نیست
  • فحش‌های پول‌ساز؛ درآمد باورنکردنی فدراسیون فوتبال از ۳ پرونده!
  • فحش‌های پول‌ساز! ۴۵۰ میلیون درآمد فدراسیون از ۳ پرونده
  • فحش های پول ساز / ۴۵۰ میلیون درآمد فدراسیون از ۳ پرونده
  • رضاییان رسما مدیرعامل فولاد خوزستان شد
  • رضاییان: شکایتی از رحمتی دریافت نکردم/ عضو هیات رئیسه هستم، اما قرارداد مالی با فدراسیون ندارم
  • رضاییان به مدیرعاملی باشگاه فولاد خوزستان رسید!
  • سقف قرارداد فوتبال زنان در ایران یک میلیارد تومان است