Web Analytics Made Easy - Statcounter

قاسم صنگوری سواری روز سه شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: با توجه به دستورالعمل این بند از قانون بودجه سال ۹۸، اعتبارات یک درصد پژوهشی از سرجمع بودجه هزینه ای استان کسر و بصورت یکجا در اختیار سازمان مدیریت و برنامه ریزی قرار گرفت.

وی ادامه داد: بر همین اساس، اعتبارات درنظر گرفته شده باید صرف پروژه‌های پژوهشی کاربردی شود که در نهایت منجر به رفع مشکلات استان خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر مرکز آموزش و پژوهش های توسعه و آینده نگری خوزستان یادآور شد: در این راستا سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان با مشارکت دیگر دستگاه‌های اجرایی استان، ۲۶ عنوان پروژه پژوهشی را تدوین کرده و علاقمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به درگاه اینترنتی www.mpo-kz.ir مراجعه کنند.

بر اساس این گزارش، طرح جامع مدیریت پسماندها و فاضلاب‌های صنعتی واحدهای صنعتی بزرگ در حوزه کلانشهر اهواز با محوریت مدیریت منابع آب، بررسی ارزش افزوده گیاهان کشت شده در استان و ترویج کشت این گیاهان، تعیین زمان آبیاری با استفاده از دستگاه اندازه گیر شاخص تنش آبی گیاه در مزارع گندم استان خوزستان، استفاده از سنجش از راه دور (RS) و (GIS) در بخش کشاورزی(پروژه دانش بنیان کردن بخش کشاورزی)، ساخت جاذب‌های لکه‌های نفتی برای پاکسازی آب‌های سطحی رودخانه‌ها، سدها نیروگاه‌ها و دریاچه‌های آلوده به نفت، تولید پایلوت نانوسیلیکا از ضایعات کشاورزی خوزستان و بازارسازی محصول، معرفی پوشش گیاهی فعلی و پوشش گیاهی آینده جهت ریزگردها بخشی از این پروژه‌های پژوهشی را تشکیل می‌دهند.

همچنین شناسایی عناصر موثر واگرایی و همگرایی(چسبندگی) خاک کانون ریزگردها و چگونگی افزایش چسبندگی خاک منطقه با استفاده از امکانات موجود، تعیین حریم خطر زلزله و ساخت و ساز شهری در محدوده گسل اهواز، پایش ارزش تغذیه‌ای و ایمنی مواد غذایی فرآوری شده در دوره ماندگاری، نیاز سنجی آموزشی اولیاء و مربیان دانش آموزان دوره متوسطه آموزش و پرورش استان خوزستان در زمینه اعتیاد و سوء مصرف مواد مخدر، ارائه مدلی در شناسایی راهبردی پیشگیری از اعتیاد در بین دانشجویان و بررسی زمینه‌ها و عوامل موثر در تقاضا و مصرف متادون در استان خوزستان نیز دیگر موضوعات مربوط به این فراخوان پژوهشی است.

از دیگر عناوین پژوهشی درنظر گرفته شده در این فراخوان، اجرای مدل فصلی CFS V۲ با استفاده از مدل منطقه‌ای در مقیاس استان خوزستان و حوضه‌های آبریز، تغییر اقلیم و تاثیر آن بر بارش‌های استان خوزستان طی دهه‌های آتی با استفاده از مدل‌های اقلیمی، مطالعات گردشگری آبی استان با هدف شناسایی و برنامه‌ریزی برای استفاده از ظرفیت‌های آبی( رودخانه، دریاچه، دریا)، مطالعات جامع توسعه اکوتوریسم استان(برمبنای قابلیت‌های خدادی طبیعی و زیستی استان با هدف توسعه گردشگری پایدار و حفظ منابع طبیعی و انسانی)، شناسایی مکان های مناسب(مکان یابی) جهت استقرار زیستگاه‌های مصنوعی و بررسی اثرات زیستگاه‌ها بر روی بهسازی ذخایر دریایی، مطالعه افزایش بهره‌وری از آب و افزایش تولید آبزیان(مکانیزاسیون - پروبیوتیک) و بررسی باقیمانده آنتی بیوتیکی در شیر تولیدی دامداری های سنتی و صنعتی استان خوزستان، است.

امکان سنجی طراحی و ساخت نیروگاه های کوچک زیست توده با استفاده از ضایعات با ارزش حرارتی بالا در پسماند روستایی در استان خوزستان، امکان سنجی ساخت و کاربرد فیلتر دوده با ساختار نانو در ناوگان عمومی شهری اهواز، توسعه زیست بوم کارآفرینی، نوآوری و بهبود فضای کسب و کار در راستای رشد اقتصادی شتابان پایدار و اشتغال‌زایی استان، بررسی میزان تهدید جانی مادر در حاملگی‌های پرخطر طی دوران بارداری و پس از آن( جهت صدور مجوز سقط درمانی و پیشگیری از مرگ مادران باردار)، بررسی تسهیل تجارت جهانی با ایجاد کمیته‌های فنی متناظر و کمک به رشد اقتصاد کشور با بازنگری استانداردهای بین‌المللی و بررسی و تعیین روشی برای شناسایی بلانکیت در آرد و نان از دیگر عناوین پژوهشی محل بند ز تبصره ۹ قانون بودجه سال ۹۸ در استان خوزستان هستند.

برچسب‌ها خوزستان ایرنا اهواز بودجه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خوزستان ایرنا اهواز بودجه خوزستان ایرنا اهواز بودجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۰۲۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیحات قالیباف درباره روند بررسی بخش دوم لایحه بودجه در مجلس

رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن ارائه توضیحاتی درباره روند بررسی بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ در مجلس شورای اسلامی گفت که ما در زمان رسیدگی حق تغییر در منابع و مصارف بودجه و ایجاد حکم جدیدی را نداریم.

به گزارش ایسنا، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر البرز حسینی نماینده خدابنده درباره روند رسیدگی به بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ اظهار کرد: بخش دوم بودجه براساس بند «ب» ماده ۱۸۲ آیین‌نامه مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی اضافه کرد: مجلس شورای اسلامی و دولت حق ندارند که در زمان بررسی این بخش به منابع و مصارف دست زده و حکم جدیدی بنویسند لذا نمایندگان می‌توانند پیشنهادات خود را در هر سرفصل ثبت کنند بدون آنکه حکم و تبصره جدیدی اضافه شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی یادآور شد که بخش دوم لایحه بودجه درباره جداول کلان و پیوست‌ها شامل طرح‌های عمرانی و شرکت‌ها و واگذاری دارایی‌ها است.

سیدالبرز حسینی نماینده خدابنده در مجلس در تذکر خود اظهار کرد: روند رسیدگی به بخش دوم لایحه بودجه چگونه است؟ آیا قرار است سرفصل‌ها و بودجه دستگاه‌ها مورد رسیدگی قرار گیرد یا این‌که بودجه مربوط به پروژه‌های ریز دستگاه‌ها و مناطق مختلف کشور مورد رسیدگی قرار می‌گیرد؟

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جدول ۷ لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ در تلفیق بررسی شد
  • فراخوان شناسایی کارگزار تخصصی برای ایجاد کنسرسیوم کاهش آلایندگی یک نیروگاه
  • بررسی بخش دوم لایحه بودجه در دستور کار مجلس
  • (ویدئو) در بررسی بودجه حکم جدیدی نوشته نمی‌شود
  • تعیین نرخ کرایه جابه‌جایی مسافر ناوگان اتوبوس و سرویس مدارس در شهر شیراز
  • استان مرکزی از توانمندی‌های سرمایه‌گذاری خوبی برخوردار است
  • اختیارات شهرداری برای انجام پروژه‌های پژوهشی تا ۵ برابر افزایش یافت
  • قالیباف: نمایندگان اجازه ارائه پیشنهاد به احکام و تبصره‌های بودجه ۱۴۰۳ را ندارند
  • تصویب ۹ طرح پژوهشی کاربردی در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • توضیحات قالیباف درباره روند بررسی بخش دوم لایحه بودجه در مجلس