Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-25@07:07:10 GMT

کاهش ۶۸ درصدی حجم تجارت بین ایران و کره جنوبی

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۰۴۴۴۹

به گزارش ایلناو به نقل از وزارت صمت، حمید زادبوم در این دیدار ضمن بیان اینکه سیاست‌های آمریکا ارتباطی با سیاست‌های اقتصادی جامعه بین‌الملل ندارد، گفت: هیچ قانون یک جانبه‌ای نمی‌تواند مانع تجارت کالاهای بشر دوستانه در دنیا باشد.

وی بیان کرد: پس از آخرین سفر ریاست جمهوری کره جنوبی به کشورمان در سال 1394 حجم تجارت دو کشور افزایش یافت اما پس از برجام به یکباره با کاهش مواجه شد، به گونه ای که در 7 ماهه سال 1398 نسبت به مدت مشابه در سال گذشته شاهد کاهش 68 درصدی در حجم تجارت دو کشور هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زاد بوم با اشاره به اینکه دولت‌ها باید حامی بخش خصوصی در تجارت باشند افزود: برخی شرکت‌ها تحت تأثیر آمریکا رفتارهایی خارج از قواعد بین‌المللی تجاری دارند که برای جمهوری اسلامی ایران قابل قبول نیست.

معاون وزیر صمت و ریاست کل سازمان توسعه تجارت ایران از آمادگی این سازمان برای همکاری نزدیک با کترا (سازمان توسعه تجارت کره) خبر داد و بیان داشت: ایران در پی عضویت در شبکه سازمان‌های توسعه‌ تجارت آسیایی است که اکنون دارای 21 عضو شامل کشورهای ژاپن، کره، پاکستان، میانمار، مغولستان و ...است.

در این دیدار سانگ وونگ یونگ، فرستاده ویژه وزیر امور خارجه جمهوری کره جنوبی نیز ضمن ابراز علاقه کشورش به توسعه روابط تجاری و اقتصادی با جمهوری اسلامی ایران درخواست کرد تا دوازدهمین کمیسیون مشترک ایران و کره در اوایل سال آینده میلادی برگزار شود.

وی افزود: مهم‌ترین هدف سفر به ایران و حضور در این جلسه بررسی راهکارهای توسعه روابط و حل چالش‌های پیش رو از طریق همکاری صمیمانه دو کشور است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایران بخش خصوصی تجارت قانون کره جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۰۴۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجارت ۱۰ میلیارد دلاری ایران و پاکستان با توسعه زیرساخت‌ها

وزیر راه از دستور کار قرار گرفتن تهاتر کالا با پاکستان خبر داد و گفت:‌با توسعه زیرساخت‌های جاده‌ای و بندری تجارت ۱۰ میلیارد دلاری دو کشور محقق می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مهرداد بذرپاش وجود بنادر مهم پاکستان از جمله کراچی و موقعیت بنادر ایران از جمله بندر چابهار و دسترسی به آب‌های آزاد را فرصت مناسبی برای توسعه روابط اقتصادی دو کشور دانست و اظهار کرد: توسعه بنادر پاکستان و ایران از دیگر موضوعاتی بود که در دیدارهای دوجانبه مطرح شد.

وی با بیان این‌که دستیابی به این هدف گذاری ۱۰ میلیارد دلاری تجارت دو کشور نیازمند توسعه جدی زیرساخت‌ها از جمله بنادر و تسهیل تردد کامیون‌ها در مرزهای دو طرف است، افزود: مرز ریمدان، میرجاوه و پیشین میان ایران و پاکستان وجود دارد که دو مرز آن‌ها نسبتاً جدید است و باید تردد از این مرزها تسهیل شود.

وزیر راه و شهرسازی از طرح اجازه حمل یکسره بار توسط کامیون‌های ایرانی به داخل پاکستان خبر داد و افزود: این موضوع هم سرعت تردد و هم حجم انتقال بار را افزایش می‌دهد.تسهیل تردد جاده‌ای و توسعه زیرساخت‌ها در دو طرف مورد بحث قرار گرفت و مطرح شد که هم توسعه پارکینگ‌ها و هم مناسب‌سازی معابر تردد باید موردتوجه قرار گیرد.

بذرپاش یادآور شد: مشکلات برخی رانندگان ایرانی در خصوص لزوم اخذ ویزا و اجازه ورود تنها تا ۵۰ کیلومتر به کشور پاکستان از جمله دغدغه‌هایی بود که با طرف پاکستانی مطرح و مقرر شد این موضوع در دستور کار قرار گیرد.

وی گفت: موضوع همکاری‌های هوایی از جمله افزایش پروازها به‌ویژه بین لاهور و مشهد یا تهران مطرح شد. بر این اساس مقرر شد با برقراری پرواز میان تهران و اسلام‌آباد توسط شرکت‌های ایرانی، بستر تردد راحت‌تر تجار دو کشور فراهم شود.

رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و پاکستان، با بیان طرح موافقت‌نامه تجارت آزاد دو کشور، اضافه کرد: تعدادی موافقت‌نامه پیشنهادی از سوی سازمان‌های ایرانی به‌طرف پاکستانی ارسال شده بود که تا کنون نظر موافق یا مخالفی از سوی پاکستان اعلام نشده، به همین منظور قرار شد کارگروهی در وزارت مربوطه تشکیل و نشست‌های مجازی با سازمان‌های هم تراز برگزار شود تا هرچه سریع‌تر در مورد موافقت‌نامه‌ها نظر بدهند. همچنین نشست بعدی در سطح معاونان وزیر در تهران برگزار شود.

بذرپاش تهاتر کالا را از دیگر موضوعات مورد بحث طرفین اعلام کرد که در دستور کار برای پیگیری بیشتر قرار گرفت.

وی با اشاره به روی کار آمدن دولت جدید در پاکستان ابراز امیدواری کرد توسعه همکاری‌ها با جدیت در دستور کار قرار گیرد و توافق‌نامه‌ها به سرانجام برسد.

رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و پاکستان یادآور شد: پاکستان به دلیل مجاورت مرزی قابل توجه با کشورمان و بازار بزرگی که دارد، فضای مناسبی برای فعالان اقتصادی ایرانی است و باید زیرساخت‌ها برای دسترسی هرچه آسان‌تر تجار و بازرگانان ایران به این بازار فراهم شود که در نهایت توسعه اقتصادی کشور را به دنبال دارد.

کد خبر 747119

دیگر خبرها

  • کاهش ۱۴ درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در سفر‌های نوروزی
  • کاهش ۱۴ درصدی جانباختگان تصادفات جاده‌ای
  • کاهش پرونده‌های رسوبی در سازمان قضایی نیروهای مسلح
  • ۳۰ کشور آفریقایی برای همکاری اقتصادی به ایران می آیند
  • ظرفیت تجارت ایران و آفریقا به ۱۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • کاهش ۷۰ درصدی خسارات سیل با اجرای عملیات آبخیزداری
  • گزارش امیرعبداللهیان از روز اول سفر رئیسی به پاکستان
  • تجارت ۱۰ میلیارد دلاری ایران و پاکستان با توسعه زیرساخت‌ها
  • امیرعبداللهیان: ایران و پاکستان برای افزایش تجارت به ۱۰ میلیارد دلار هدف‌گذاری کرده‌اند
  • نسبت بیمه‌پردازان تامین اجتماعی به بازنشسته‌ها در تربت‌حیدریه کاهش یافت