Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-25@11:04:12 GMT

تاثیرآلودگی هوا درنوعی بیماری چشم

تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۰۷۸۴۳

محققان انگلیسی در بررسی‌های خود به ارتباط آلودگی هوا با نوعی بیماری پی بردند که موجب نابینایی می‌شود. ناطقان: محققان انگلیسی در بررسی‌های خود به ارزیابی نتایج معاینه چشم بیش از ۱۱۱ هزار نفر از مردم این کشور در فاصله سال‌های ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰ و سطح آلودگی محل زندگی این افراد پرداختند.

در این بررسی مشخص شد: افرادی که در مناطقی با سطح بالایی از ذرات معلق در هوا زندگی می‌کنند، حداقل شش درصد بیشتر از افراد ساکن در مناطق دیگر احتمال دارد به عارضه چشمی آب سیاه مبتلا شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حدود ۵۰۰ هزار نفر در انگلیس به این بیماری چشمی مبتلا هستند و در صورتیکه بیمار تحت درمان قرار نگیرد، ممکن است بینایی خود را از دست بدهد. هرچند نتایج بدست آمده در این مطالعه تایید کننده تاثیر آلودگی هوا در شروع علائم این عارضه چشمی نیست.

پرفسور «پاول فاستر» یکی از محققان این مطالعه گفت: در این بررسی به یکی دیگر از دلایل اهمیت کاهش آلودگی هوا پی بردیم و آن تاثیر آلاینده‌ها بر سلامت چشم است. همچنین درحالیکه به طور قطع نمی‌توان این رابطه را تایید کرد لازم است در تحقیقات بیشتر مشخص شود آیا آلودگی هوا موجب بیماری آب سیاه می‌شود و آیا راهکارهایی برای کمک به افراد وجود دارد تا کمتر در معرض هوای آلوده قرار بگیرند.

به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه ایندیپندنت، همچنین تنفس در هوای آلوده می‌تواند با بروز انواع دیگری از بیماری‌ها از جمله بیماری‌های ریوی، قلبی، آلزایمر، پارکینسون و سکته مغزی مرتبط باشد. منبع: ایسنا برچسب ها: آلودگی هوا ، بیماری ، چشم

منبع: ناطقان

کلیدواژه: آلودگی هوا بیماری چشم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۰۷۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی توسط محققان کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ حامد دانشور دانش‌آموخته دکتری دانشگاه صنعتی امیرکبیر و مجری طرح «مدل سازی و تحلیل تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده توان با ترانزیستور گسسته در محفظه شیلد روزنه دار» با بیان اینکه تقویت کننده توان یکی از بخش‌های اصلی هر تجهیز مخابراتی است، افزود: تأثیرپذیری الکترومغناطیسی این تقویت کننده یکی از مسائل مهم در عملکرد این تجهیزات است.

وی اشاره کرد: پژوهش‌های انجام شده در این حوزه، عملکرد کل مدار تقویت کننده تحت تابش میدان‌های الکتریکی مجاور آن را به صورت همزمان مورد تحلیل قرار نمی دهند. در این پژوهش، عملکرد کل مدار تقویت کننده توان تحت تابش میدان الکتریکی در یک محفظه شیلد روزنه دار به صورت تمام موج تحلیل شد.

محقق دانشگاه صنعتی امیرکبیر اضافه کرد: برای انجام این پژوهش، ابتدا یک تقویت کننده توان با مشخصات موردنظرطراحی گردید و سپس این تقویت کننده برای کاهش اثرات میدان‌های تابشی مجاور درون یک محفظه شیلد روزنه دار قرار گرفت.

وی ادامه داد: در ادامه با تحت تابش قراردادن این محفظه، تأثیرپذیری عملکرد تقویت کننده توان تحلیل شد.

فارغ التحصیل دانشگاه صنعتی امیرکبیر بیان کرد:  با استفاده از نتایج و روش ارائه شده در این پژوهش می توان تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تجهیزات مخابراتی مختلف نظیر موبایل و ماهواره‌های مخابراتی را با دقت بیشتر مورد بررسی قرار داد.

دانشور عنوان کرد: از نتایج حاصل از این پژوهش تاکنون دو مقاله منتشر شده که تمرکز اصلی آن ها روی تحلیل تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده با تعمیم روش عددی تفاضل محدود حوزه زمان است.

این پژوهشگر دانشگاه صنعتی امیر کبیر،افزود: برای ادامه این پژوهش، با فراهم کردن ترانزیستور مورد استفاده در طراحی تقویت کننده توان موردنظر و ساخت این تقویت کننده، می توان نتایج حاصل از این پژوهش را با نتایج حاصل از اندازه گیری صحت سنجی نمود.

وی با اشاره به ویژگی‌های این پژوهش گفت:دقت بالاتر در تحلیل تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت توان در مقایسه با روش‌های دیگر و تحلیل های نرم افزاری و همچنین کاهش تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی مختلف به کمک محفظه شیلد روزنه دار از ویژگی های این تحقیق بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی
  • مشاوره ژنتیکی بن‌بستی برای بیماری‌های ژنتیکی
  • شناسایی بیماری‌های عفونی با نانوکامپوزیت آراسته به طلا
  • تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال
  • روشی که طول عمر شما را بیشتر می‌کند
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی توسط محققان کشور
  • رژیم غذایی DASH در کاهش خطرات پس از درمان سرطان سینه موثر است
  • ورزش ممکن است پیری را معکوس کند
  • برای طول عمر به جای گوشت گاو، ماهی بخورید!