Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، این سند قرار است با حضور وزیر صنعت معدن و تجارت و بین ایمیدرو و قرارگاه خاتم، در شهرستان سراب به امضا برسد. این توافقنامه دربرگیرنده "ساخت کارخانه پودر آلومینا و همچنین تولید ماده معدنی بوهمایت و نمک های صنعتی (کربنات پتاسیم، کربنات سدیم و سولفات پتاسیم)، است. فاز نخست تولید پودر آلومینا از ماده معدنی نفلین سینیت، با ظرفیت تولید سالانه 70هزار تن اجرا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین ظرفیت تولید نمک های صنعتی نیز 62هزار تن خواهد بود.

مجموع سرمایه گذاری (ریالی) این پروژه نیز که مستقیم از سوی ایمیدرو انجام می شود، معادل 135 میلیون یورو خواهد بود. همچنین بهره گیری از قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور نیز از ویژگی های بارز این توافقنامه به شمار می آید. طبق توافق صورت گرفته بین دو طرف، مقرر شده در ماه آینده نیز قرارداد اجرایی طرح نیز به امضا برسد.

طرح تولید آلومینا از نفلین سینت جزو پروژه های شاخص ایمیدرو است و در راستای سیاست های وزارت صنعت معدن و تجارت، در شهرستان سراب استان آذربایجان شرقی اجرایی می شود. پیش از این قرار بود این پروژه با همکاری شرکت های خارجی و حتی پیمانکاران داخلی، اجرایی شود اما مشکلات ناشی از دانش فنی، اعمال تحریم ها و تامین مالی سبب معطل ماندن آن شده است.

مواد اولیه تولید آلومینا از ماده معدنی نفلین سینیت از معدن رزگاه در این استان تامین خواهد شد که دارای 1.2 میلیارد تن ذخیره احتمالی است.

پودر آلومینا ماده اصلی تولید شمش آلومینیوم محسوب می شود و به سبب اینکه تحقق طرح های توسعه ای، این حوزه نیازمند تامین ماده اولیه است، اجرای پروژه آلومینای سراب نقش قابل توجهی در این صنعت دارد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ایمیدرو توافقنامه سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران آلومینا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۱۳۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست حل مسئله در استان سمنان برگزار شد

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی دولت، موانع و مشکلات احداث آزادراه حرم تا حرم، تکمیل و تعیین تکلیف سهامداران کارخانه سیمان بی ارجمند و پیشنهادات مطرح برای حل مشکلات آبی سمنان در جلسه‌ای با حضور رئیس‌جمهور بررسی و تصمیم‌گیری شد.

رئیس جمهور در این نشست پس از شنیدن گزارش مشکلات و مسائل برخی موضوعات اولویت‌دار استان، دستورات لازم برای بررسی و رفع این موانع را صادر کرد.

در ابتدای این جلسه موضوع کلان پروژه آزادراه حرم تا حرم و دو چالش عمده پیش‌روی این پروژه از جمله موضوع بازنگری در قرارداد احداث آن و همچنین تأمین منابع مالی مورد نیاز برای سرعت بخشیدن به اجرای این آزادراه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

همچنین پیشنهاد بازنگری در مسیر احداث آزادراه حرم تا حرم و اصلاح یا حذف بخش‌های غیرضرور این طرح با اقدامات فنی و مهندسی و همچنین عبور این آزادراه از نزدیکی شهرها به جهت هم بهره‌مندی مسافرین از خدمات شهری و هم رونق بیشتر شهرهای در مسیر، از دیگر موضوعاتی بود که در این رابطه مطرح شد.

رئیسی در ادامه پس از دریافت گزارشات معاون اجرایی رئیس جمهور، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء به‌عنوان مجری پروژه و مسئولین وزارت راه و شهرسازی دستور تأمین اعتبار بخش‌های اولویت‌دار این پروژه را صادر و مقرر کرد سایر مشکلات پیش‌روی اجرای آن با ارائه راهکار در قالب یک بسته پیشنهادی از سوی مجریان طرح جهت بررسی و تصویب به دولت ارائه شود.

در بخش دیگری از این جلسه موضوع بلاتکلیفی کارخانه سیمان بی ارجمند و دلایل و چرایی توقف احداث آن مورد بررسی قرار گرفت.

بر اساس گزارش معاون اجرایی رئیس جمهور، روند احداث این کارخانه از سال ۸۴ و با سهامداری ۳۸ هزار نفر از مردم سمنان آغاز شد، اما در ادامه به‌رغم پیشرفت ۵۴ درصدی به دلیل تأخیر و عدم توانایی مدیران آن در بازپرداخت وام ارزی، افزایش میزان بدهی به دلیل نوسانات قیمت ارز و منتفی شدن توجیه اقتصادی متوقف شد.

رئیسی پس از شنیدن گزارش مدیران این کارخانه و همچنین نقطه نظرات مسئولان استانی، نظر به اهمیت مسئله سهامداری مردم در این کارخانه و اهتمام دولت نسبت به حفظ منافع مردم، به معاون اجرایی رئیس جمهور دستور داد پیشنهادات ارائه شده را بررسی و ضمن گردش کار موضوع در کمیسیون اقتصادی دولت و هماهنگی با بخش حقوقی دولت موضوع را برای طرح در هیئت دولت آماده کنند.

کد خبر 6082326

دیگر خبرها

  • کلینت ایستوود آخرین فیلم عمرش را ساخت
  • دستورات رئیس جمهور برای حل برخی مسائل اولویت‌دار استان سمنان
  • دستورات رئیس جمهور برای حل برخی مسائل اولویت‌دار استان سمنان مورد پیگیری قرار گرفت
  • نشست پیگیری موضوعات ویژه استان سمنان
  • نشست حل مساله در استان سمنان برگزار شد
  • نشست حل مسئله در استان سمنان برگزار شد
  • شتاب ابرقدرت‌های میکروالکترونیک در ساخت ریزتراشه‌های ۲ نانومتر
  • برنامه ریزی برای راه اندازی ساخت اتاق اتوبوس و تریلی در واگن سازی زرند
  • شرکت ملی نفت صاحب کارخانه آسفالت می شود
  • دولت مشکل حقوقی و قراردادی پروژه مونوریل قم را حل کند