Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه رسیدگی مجدد به پرونده قتل میترا استاد در شعبه ۹ دادگاه کیفری یک استان تهران برگزار شد.

در ابتدای دادگاه قاضی محمدی کشکولی با اعلام رسمیت جلسه گفت: جلسه امروز دادگاه با حضور عوامل بررسی صحنه جرم، کارشناسان پرونده، متهم، نماینده دادستان و وکلا تشکیل شده است.

وی افزود: این پرونده پس از صدور حکم قصاص و تعیین مجازات تعزیری برای نگهداری سلاح و در نهایت نقض دادنامه صادره از سوی دیوان عالی کشور در مرحله رسیدگی برای انجام تحقیقات مقدماتی قرار گرفت و با ارجاع به کارشناسان دادگستری پس از انجام تحقیقات مقدماتی از سوی این کارشناسان اعلام نظر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اولیای دم به لحاظ اعلام رضایت و وکلای اولیای دم نیز به جهت استعفا امروز تشریف نیاوردند. دادگاه به صورت علنی برگزار می‌شود و از آقای اختیاری نماینده دادستان می‌خواهم اگر مسائلی دارند بیان کنند.

اختیاری نماینده دادستان در جایگاه قرار گرفت و گفت: با اعمال ماده ۶۹۶ قانون دادرسی کیفری کیفرخواست را قرائت می‌کنم.

وی افزود: دادرسی کیفری باید مستند به قانون باشد و مراجع قضایی باید با بی‌طرفی به اتهامات رسیدگی کنند. جرم می‌تواند دارای دو جنبه عمومی و خصوصی باشد که بررسی جرم به جهت جنبه عمومی آن از وظایف دادستان است.

اختیاری ادامه داد: دادسرای امور جنایی جهت مشخص شدن موضوع جرایم، نماینده‌ای را به دادگاه معرفی کرد که ریاست دادگاه کپی اوراق را به ایشان ارائه ندادند و با توجه به این موضوع دادسرا به رونوشت اوراق دسترسی پیدا کرد و صرفا توانست قسمتی از پرونده را یادداشت کند.

وی افزود: سه نفر کارشناس سلاح و دو نفر کارشناس پزشکی قانونی برای انجام مراحل کارشناسی پرونده انتخاب شدند.

نماینده دادستان در خصوص متهم نجفی گفت: متهم محمدعلی نجفی ۶۶ ساله فعلا بازداشت است. اتهامات مباشرت به قتل میترا استاد، حمل و نگهداری سلاح غیر مجاز و ایراد صدمه بدنی غیرموثر در قتل و موضوع شلیک به کف دست چپ مقتوله است و جرایم این متهم در تاریخ ۷ خرداد به وقوع پیوسته است.

نماینده دادستان افزود: از جهت جنبه خصوصی جرم اولیای دم اعلام گذشت نمودند و ضمن تشکر از آن‌ها متهم از قصاص رهایی یافت و دادسرا از جهت جنبه عمومی جرم از مفاد نظر هیات کارشناسی اطلاع پیدا کرد که طبق آن متهم آقای نجفی آخرین شلیک خود را به کف دست مرحومه کرده است که این گلوله پس از خروج از کف دست وارد بدن شده و مسیر آن مستقیم بوده که در قسمت فوقانی قفسه سینه پس از سوراخ کردن پوست وارد قفسه سینه شده است و پس از ایجاد سوراخ در بطن راست وارد فضای شکم شده و با ایجاد آسیب در کبد در پهلوی راست متوفی متوقف شده است.

وی ادامه داد: پنج گلوله توسط محمدعلی نجفی شلیک شده که گلوله اول به لبه باند، گلوله دوم به کابینت زیر ظرفشویی، گلوله سوم به دیوار شمالی حمام و بعد به سقف کاذب حمام و گلوله چهارم به ضلع جنوبی حمام و گلوله پنجم یعنی همان گلوله مذکور که به دست مرحومه برخورد کرده و شرح آن داده شد برخورد کرده است.

وی با بیان اینکه شش اثر برخورد گلوله در حمام قابل رویت است و به جز آن‌ها هیچ آثاری قابل رویت نمی‌باشد، گفت: آثار برخورد گلوله تا زمان حضور کارشناسان مصون از تعرض باقیمانده است.

اختیاری ادامه داد: گلوله‌ای که به متهم برخورد کرده به شکل غیرمستقیم و دفرمه شده بوده که این امر به خاطر برخورد به دست متهم صورت گرفته، پس فرضیه کمانه کردن گلوله کاملا منتفی و فرضیه دو نفر حاضر در صحنه قتل نیز مضحک است. علی هذا قتل عمدی از ناحیه دادسرا محرز بوده و این اقدام نه تنها موجب اخلال در نظم جامه بلکه موجب اخلال در جامعه بین‌المللی نیز شده است و من برای متهم تقاضای اشد مجازات که همان ۱۰ سال حبس تعزیری است را از باب مباشرت در قتل میترا استاد دارم و در خصوص نگهداری غیر مجاز سلاح تقاضای اشد مجازات، یعنی دو سال حبس تعزیری را دارم که دادگاه نیز پیش از این حکم به اشد مجازات داده است و در خصوص ایراد صدمه غیرموثر در قتل یعنی اتهام سوم متهم نجفی تقاضای اشد مجازات یعنی پنج سال حبس تعزیری را از محضر دادگاه دارم.

وی افزود: برای هر یک از بزه‌های ارتکابی باید حداکثر مجازات را تعیین کنند و از دادگاه تقاضا دارم متهم نجفی به اشد مجازات محکوم شود و مجازات تکمیلی نیز برای وی در نظر گرفته شود و متهم از نظر دادستانی مستحق هیچ تخفیفی نمی‌باشد.

پس از بیانات نماینده دادستان، قاضی کشکولی گفت: نماینده دادستان مطالب حاشیه‌ای را بیان کردند و صحبت‌های آن‌ها ربطی به کیفرخواست نداشت.

وی افزود: ما مکلف هستیم برای ایجاد دادرسی منصفانه امنیت قضایی را تأمین کنیم و این یکی از وظایف دادگاه است و با اینکه این جرم یک جرم قتل خانوادگی است مردم علاقه‌مند هستند عملکرد مراجع قضایی را مورد بررسی قرار دهند و طبیعی است دادستان به عنوان مدعی‌العموم طرف پرونده است، اما آنچه دادگاه باید به آن توجه کند رعایت اصول حاکم بر دادرسی منصفانه است.

قاضی کشکولی ادامه داد: طبعا در مرحله تحقیقات مقدماتی به لحاظ علنی بودن اقدامات قضایی چالش‌هایی ایجاد شد که مورد اعتراض وکلای مدافع متهم قرار گرفت و از حیث رعایت اخلاق هم مردم به آن واکنش نشان دادند، اما وظیفه دادگاه این است که دادرسی منصفانه را پیش بگیرد، پس همان طور که آقای اختیاری (نماینده دادستان) گفتند پرونده به دیوان عالی کشور رفت و دیوان عالی کشور شعبه چهار به اعتراضات رسیدگی کرد و از بین چهار اعتراض در مورد سه اعتراض اظهار نظر کردند.

وی با بیان اینکه مردم به لحاظ محل وقوع جرم که خانه محمدعلی نجفی بود و شرایطی که این پرونده داشت، حساس بودند، افزود: دیوان عالی کشور در مورد تعیین مجازات حبس در این پرونده اظهار نظری نکردند.

قاضی کشکولی افزود: در مرحله رسیدگی توسط دادگاه مواردی را برای ابلاغ، به نظر کارشناسی گذاشته شد و طبق قانون از کارشناسان نظرخواهی به عمل آمد و نظریه آن‌ها منطبق بر تصمیم دادگاه در رأی اولیه بود و ما مکلف بودیم نظریه را به طرفین دعوی ابلاغ کنیم که این کار را انجام دادیم و وکلای متهم، پرونده را مطالعه و لایحه او را تقریر کردند و در عین حال به نظریه نیز اعتراضی نکردند و در نهایت تقاضای نظریه تکمیلی را نمودند تا هیأت پنج نفره در دادگاه حاضر باشند و اگر سوالی بود به آن پاسخ دهند.

وی افزود: تعجب می‌کند که آقای اختیاری نماینده دادستان می‌گویند نظریه را ندیدند، اما چطور آن را خواندند، نمی‌دانم.

در ادامه، قاضی دادگاه محمدعلی نجفی را به جایگاه فراخواند و با تفهیم مقررات ۱۹۴ و ۱۹۵ قانون آیین دادرسی کیفری به وی گفت: مواظب اظهارات خود باشید و خود را معرفی کنید.

نجفی در جایگاه متهم قرار گرفت و گفت: بنده محمدعلی نجفی متولد ۱۳۳۰، فاقد سابقه کیفری و استاد بازنشسته دانشگاه صنعتی شریف هستم.

قاضی کشکولی خطاب به نجفی گفت: براساس شکایت اولیه شکات و تحقیقات اولیه از متهمان پرونده آقای فرهاد آقازاده، مهیار صفری، علیرضا ببری و خانم‌ها زهرا نجفی و معصومه رشیدیان خبرنگار انصاف نیوز و گزارش کلانتری شهرک غرب در خصوص تسلیم به آگاهی و گزارش بازرسی صحنه جرم پزشکی قانونی مبنی بر وقوع قتل ناشی از شوک ناشی از خونریزی و کشف آثار جرم و بررسی دوربین‌های مداربسته و بررسی اعترافات شما که با محتوای پرونده هم سازش دارد و نظریه هیأت پنج نفره کارشناسان رسمی مبنی بر اینکه با توجه به ضایعات موجود روی بدن میترا استاد آقای محمدعلی نجفی مبادرت به شلیک پنج تیر جنگی در زمان حادثه داشته است.

وی افزود: میترا استاد از ناحیه کف دست چپ مورد اصابت یک گلوله از فاصله شلیک نزدیک، اما نه چسبیده قرار گرفته که این گلوله خارج شده است.

قاضی کشکولی خاطر نشان کرد: اثر بیضوی گلوله در قفسه سینه نشان می‌دهد که گلوله به شکل غیرمستقیم وارد بدن میترا استاد شده است و همچنین بنا بر اظهارات متهم و بررسی محل، حادثه براساس درگیری و کشمکش میان متوفا و متهم نجفی بوده که متوفی عقب عقب رفته و پس از برخورد به لبه وان، داخل وان افتاده و بعد از افتادن درون وان، دست چپ مورد اصابت گلوله مستقیم قرار گرفته که این گلوله به صورت غیرمستقیم به قفسه سینه برخورد و با آسیب در اعضای حیاتی بدن موجب مرگ وی شده است.

وی اظهار کرد: این مطالبی که خواندم نظریه هیأت پنج نفره است و مصون از اعتراض باقی مانده و وکلای شما تقاضای اظهار نظر از سوی کارشناسان را کردند که به آن رسیدگی می‌شود.

قاضی کشکولی افزود: اتهامات شما به شرح کیفرخواست دایر است بر قتل عمدی میترا استاد به واسطه گلوله، حمل و نگهداری سلاح و مهمات به صورت غیرمجاز، ایراد صدمه بدنی غیرمنتهی به فوت. آیا اتهامات را قبول دارید؟

متهم نجفی پاسخ داد: خیر قبول ندارم.

نجفی گفت: من اولین باری که در این دادگاه صحبت کردم عرض کردم هدف اصلی‌ام در بیان مطالب کمک به کشف حقیقت از واقعه‌ای بوده که در هفتم خردادماه به وقوع پیوسته و اکنون هم با همین نیت و نه با نیت تبرئه خودم مطالبم را بیان می‌کنم. مجموع شواهد حادثه حاکی از این است که از ابتدا پیچیدگی‌ها و ابهامات زیادی در این پرونده وجود داشته که هدف همه ما رفع این ابهامات و روشن کردن آن‌ها است.

وی افزود: بنده به عنوان مسبب حادثه نمی‌دانستم که چه اتفاقی افتاد که منجر به فوت شد و کارشناسان اسلحه نیز گفتند که گلوله‌ها به حالت عدم تعادل و غیرارادی شلیک شده و محل اصابت گلوله‌ها هم مبین همین امر است که همین مطالب به حادثه یک صورت مبهم داده و بنده بعد از وقوع حادثه بعضی از اطلاعات را دریافت کردم و در آگاهی متوجه شدم پنج گلوله شلیک شده در حالی که قبلا فکر می‌کردم چهار گلوله شلیک شده است و نحوه برخورد گلوله‌ها را بعد از اظهارات کارشناس اسلحه متوجه شدم یا اینکه گلوله به دست مرحومه استاد خورده بود را در آن زمان اصلا نفهمیدم. پس همه این‌ها را بعدا از طرف کارشناسان یا وکلا خبردار شدم و به دلیل همین ابهامات است که دیوان عالی کشور دستور تشکیل هیأت کارشناسی را داده و هدف آن‌ها این است که با شواهد و مدارک موجود یک نظریه علمی را بیان کنند. نظریه‌ای که بتوان شواهد را با آن توضیح داد و من از اعضای هیأت کارشناسی صمیمانه تشکر می‌کنم.

نجفی با بیان اینکه نظریه کارشناسان دارای اشکالاتی است، افزود: به نظر من مدل کارشناسی آن‌ها قادر نیست به طور سازگاری همه شواهد را توجیه کند و آنچه را اتفاق افتاده به نحو درستی توضیح دهد.

وی در خصوص کیفرخواستی که نماینده دادستان قرائت کرد، گفت: اصل اتهام که قتل عمد را به طور مفصل توضیح می‌دهم، اما چند نکته فرعی را بیان می‌کنم. نماینده دادستان فرمودند: من به لحاظ عجز از تودیع وثیقه بازداشت هستم که این حرف درست نیست. با اینکه من در زندان اوین شش ماه است که محبوس هستم، اما علت آن عجز نبوده، ریاست دادگاه برای من قرار وثیقه را معرفی کردند و وثیقه تأمین شد، اما بعد از آنکه ۲۴ ساعت بیرون از زندان بودم به دلیلی که نمی‌دانم چه بود به زندان اوین بازگردانده شدم.

وی افزود: در گزارش فرمودند که پنج گلوله شلیک شده و لفظ مبادرت را برای ارتکاب قتل استفاده کردند، اما لفظ مبادرت عبارت است انجام فعلی با قصد و اراده است در حالی که من اصلا قصدی برای انجام این‌ها نداشتم.

نجفی با اشاره به اتهام دوم خود در مورد حمل یا نگهداری سلاح یا مهمات غیرقانونی گفت: در خصوص این اتهام از لفظ کشف استفاده کردند در حالی که از لحاظ لغوی کشف به معنای آشکار شدن امر یا شیی است که پنهان باشد. در صورتی که خودم این سلاح را به اداره آگاهی تسلیم کردم.

پنج گلوله بدون اراده من شلیک شد

محمدعلی نجفی در خصوص گزارش هیأت کارشناسی گفت: همان طور که قبلا گفتم پنج گلوله بدون اراده من شلیک شده در حالی که در بند ۱ گزارش گفته شده که من مبادرت به شلیک گلوله کردم. همچنین در بند ۲ گزارش شده مرحومه از نزدیک مورد اصابت گلوله از ناحیه دست چپ قرار گرفته، اما دست‌اش به اسلحه نچسبیده بوده که وجود گاز باروت تصدیق می‌کند که دست چسبیده بوده است. همچنین در بند ۳ گفته شده که گلوله به صورت غیرمستقیم وارد بدن میترا استاد شده که ما نیز همین را گفتیم و در بند ۴ این گزارش نیز گفته شده مرحومه بر اثر کشمکش عقب عقب رفته و از پشت وارد وان حمام شده و بعد گلوله به وی اصابت کرده است، اما من مطمئنم اول گلوله به وی اصابت کرد، بعد در وان افتادند که این علم حضوری بنده است. ایشان دست من را در تمام مدت به غیر از زمان شلیک گلوله اول گرفته بودند و بعد از اصابت گلوله آخر کمی عقب رفتند و در وان افتادند که این به واسطه علم حضوری خود من است و اگر ایشان ابتدا وارد وان می‌شدند و بعد گلوله اصابت می‌کرد باید خون زیادی درون وان می‌بود در صورتی که خون ایشان بیرون وان ریخته شده است.

متهم نجفی ادامه داد: در گزارش فرموده‌اند که گلوله پس از خروج از دست وارد سینه شده که فکر می‌کنم این حرف درست نیست. اگر گلوله‌ای به صورت قائم (به هر زاویه‌ای) به هر شی‌ای بخورد با همان زاویه خارج می‌شود در حالی که طبق گزارش کارشناسی فاصله ورود گلوله به دست با فاصله خروج گلوله از دست برابر نیست بنابراین گلوله زاویه داشته است و اگر همین گلوله وارد سینه می‌شد باید با همان زاویه مسیر سینه را طی می‌کرد بنابراین باید در جایی بالا یا کنار سینه گیر می‌کرد در حالی که گلوله در پهلوی ایشان گیر کرده و زاویه طی کردن گلوله در بدن بیشتر از زاویه گلوله در دست است پس نمی‌تواند یک گلوله بوده باشد و ما معتقدیم گلوله‌ای که به سینه برخورد کرده از دیوار بازگشته است و اگر این را هم نپذیریم، چون زاویه ورود گلوله به سینه بیشتر بوده پس گلوله منحرف شده و از دست کمانه کرده است.

محمدعلی نجفی اظهار کرد: در گزارش فرموده‌اند برخورد گلوله‌ای که به سینه برخورد کرده از دیوار متصور نمی‌باشد، اما هیچ دلیلی ذکر نمی‌شود. علاوه بر آن برای توجیه تغییر شکل گلوله و دفرمه شدن آن و توجیه افت سرعت آن گفته‌اند که این امر به خاطر برخورد با استخوان‌های کف دست و دنده بوده که این توجیه نادرست است.

پس از اظهارات متهم نجفی وکیل مدافع وی گودرزی در جایگاه قرار گرفت و با اشاره به اینکه از ۱۷ مورد ابهاماتی که به نظر کمیسیون کارشناسان وارد کردیم پنج مورد از آن‌ها در روند دادرسی تأثیر اصلی دارد، گفت: یکی از ابهامات این بود که کارشناسان باید شش نفر می‌بودند، سه نفر کارشناس اسلحه و سه نفر کارشناس پزشکی قانونی. چون کارشناسی دو نفره نمی‌تواند موثر باشد.

ادامه دارد

بهترین سایت‌های خرید آنلاین؛ از پوشاک و کتاب تا بیمه و خودرو و... ۴۰ میلیون ایرانی گزارش اعتباری دارند برای دریافت گزارش اعتباری خود کلیک کنید 0 پسندیدم تفریحگاه شگفت‌آور عروس؛ نقشه جاسوسان موساد برای پوشش ازدواج مجدد برای زنان خوب و برای مردان بد است! ۱۰ راز که موفقتان می‌کند برچسب ها: محمد علی نجفی پرونده قتل میترا استاد قتل میترا استاد میترا استاد همسر دوم محمد علی نجفی دادگاه محمد علی نجفی بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی خبرنامه گزارش خطا این خبر را به اشتراک بگذارید از میان خبرها اینترنت ایرانسل و همراه اول کی وصل می‌شوند؟ افزایش ۶ میلیونی قیمت ۴۰۵ دوگانه‌سوز در یک روز! ادعا‌های مردی که ۴ عضو خانواده‌اش را کشت: من بی گناهم! روند صعودی سکه قطع شد / اولین کاهش دلار در آذرماه ویلای اسرارآمیز چینی‌ها معادلات جدید در مسکن تهران (تصاویر) نقاشی‌های دیواری؛ هنر اعتراض در بغداد «نازنین نور» کیست؟ شعارهای یک راهپیمایی؛ دولت زیر تیغ (تصاویر) استقبال ترامپ از سگی که در عملیات کشتن البغدادی استفاده شد! مجله خواندنی ها چرا مردان زیر ۴۰ سال بیشتر از قبل دچار حمله قلبی می‌شوند؟ چرا من چاقم؟ به خاطر تنبلی یا حماقت؟ علم پاسخ می‌دهد! چرا بحران میانسالی فقط یک افسانه است؟ برترین مدیران عامل دنیا در سال ۲۰۱۸ تصاویر/ مهاجران ۱۰۰ سال پیش چه می‌پوشیدند؟ فرایند پیری خودتان را اندازه‌گیری کنید؛ یک شگفتی خارق‌العاده! ارسال نظرات نام: ایمیل: * نظر: پر بحث ترین ۱ خانه، ماشین و شغل‌هایی که باعث قطع یارانه می‌شوند (۱۷۴ نظر) ۲ حمله کیهان به مهناز افشار و حامد بهداد (۸۵ نظر) ۳ محاکمه مرد ۵۵ ساله به خاطر تعرض به دختر همسر صیغه‌ای‌اش (۴۴ نظر) ۴ پاسخ آذری جهرمی به سوال نمایندگان درباره اینترنت تلفن‌های همراه (۳۵ نظر) ۵ (تصاویر) نمایشگاه خودروی ریاض (۳۳ نظر) ۶ تجمع میدان انقلاب برای حمایت از نظام بود یا توهین و تخریب؟ (۲۱ نظر) ۷ نامه نمایندگان تهران به «آذری‌جهرمی» برای اتصال اینترنت موبایل (۱۸ نظر) ۸ خط‌‌ و نشان ویلموتس برای فدراسیون فوتبال/ چالش‌های انتخاب برانکو (۱۷ نظر) ۹ عبدی: مارادونا را ول کنید، غضنفرهای داخلی را بگیرید (۱۶ نظر) ۱۰ زوایای پنهان و تکان‌دهنده قرارداد مارک ویلموتس (۱۵ نظر) عناوین برگزیده ملاک‌های قطعی برای حذف یارانه بنزین مشخص شد خانه، ماشین و شغل‌هایی که باعث قطع یارانه می‌شوند برای پیگشیری و درمان آنفلوآنزا چه باید کرد؟ هجوم آنفلوآنزا؛ هشدار شیوع گسترده آنفلوآنزای مرگ آور از مسعود کیمیایی و مجید مجیدی تا ابراهیم حاتمی کیا رقابت بزرگان سینما در جشنواره فیلم فجر امسال جزییاتی از پرونده فساد در بانک ملت و پارسیان علی دیواندری کیست و اتهاماتش چیست؟ معنا و مفهوم ائتلاف دریایی اروپا در خلیج فارس از میان خبرها اینترنت ایرانسل و همراه اول کی وصل می‌شوند؟ افزایش ۶ میلیونی قیمت ۴۰۵ دوگانه‌سوز در یک روز! ادعا‌های مردی که ۴ عضو خانواده‌اش را کشت: من بی گناهم! روند صعودی سکه قطع شد / اولین کاهش دلار در آذرماه ویلای اسرارآمیز چینی‌ها معادلات جدید در مسکن تهران (تصاویر) نقاشی‌های دیواری؛ هنر اعتراض در بغداد «نازنین نور» کیست؟ شعارهای یک راهپیمایی؛ دولت زیر تیغ (تصاویر) استقبال ترامپ از سگی که در عملیات کشتن البغدادی استفاده شد! از دست ندهید... چرا مردان مانند زنان دوستان زیادی ندارند؟ راههای مبارزه با نفخ! راهی برای کاهش وسوسه سیگار چگونه کار‌های خانه، مغز را جوان نگه می‌دارد؟! چگونه خوشبختی را جذب کنیم؟ بررسی یک ادعای بحث‌برانگیز درباره گوشت قرمز ۵ راه کاهش التهاب روده و سلامت آن آیا اعتیاد به روابط جنسی واقعا بیماری است؟ علائم هشدار دهنده سرطان سینه چیست؟ تازه ترین عناوین اینترنت همراه کی وصل می‌شود؟ (تصاویر) دیدار بسیجیان با رهبر انقلاب حمله تند پناهیان به دولت روحانی (ویدیو) اولین صحبت‌های مهناز افشار بعد از حضور در مسابقه استعدادیابی "خزر" اسیدی می‌شود؟ ماجرای انتشار بوی "سیم سوخته" در کرمانشاه چه بود؟ آیا مجلس، دولت روحانی را از حد نصاب می‌اندازد؟ زمان واریز یارانه و کمک حمایتی تغییر کرد (تصاویر) پدیده «وارونگی دما» در اصفهان حضور خواننده معروف در دادگاه مسافران مترو چقدر افزایش یافتند؟ گرانی بنزین؛ "کارهای واجبی" که باید انجام می‌شد و باید انجام شود (تصاویر) علایم روی اسکناس دلار به چه معناست؟ (ویدئو) زلزله مرگبار با آلبانی چه کرد؟ (تصاویر) وضعیت اسفناک اردوگاه موریا؛ جهنم پناهجویان! پربیننده ترین روز هفته ۱ (تصاویر) پرچم ایران، شاهزاده را به دردسر انداخت ۲ هجوم آنفلوآنزا؛ هشدار شیوع گسترده آنفلوآنزای مرگ آور ۳ سپاه: در «اغتشاشات» آمار شهدای بسیج بالا بود ۴ روایت عجیب زندگی زنی گمشده در کوهستان ۵ (تصاویر) کشف جسد سالم توله سگی که ۱۸هزار سال پیش مُرده ۶ نماینده ماهشهر به دولت: شما چه کردید که شاه بیشرف نکرد؟ ۷ پاسخ آذری جهرمی به سوال نمایندگان درباره اینترنت تلفن‌های همراه ۸ رمز دوم یکبار مصرف؛ راهنمای گام‌به‌گام دوستی با هیولا ۹ روایت سردار نجات از دلیل حمایت رهبری از سهمیه‌بندی بنزین ۱۰ (عکس) این دو دختر جوان تهرانی را سر بریدند! ۱ محاکمه مرد ۵۵ ساله به خاطر تعرض به دختر همسر صیغه‌ای‌اش ۲ (ویدئو) نبرد سهمگین پلنگ و مار پیتون غول پیکر ۳ آغاز اتصال اینترنت در نقاط مختلف کشور ۴ یارانه بنزین به چه کسانی تعلق نمی‌گیرد؟ ۵ (تصاویر) چهره‌های سیاسی در مراسم تشییع خواهر رییس‌جمهور ۶ (تصاویر) ملاقات با داعشی‌های زندانی از فاصله نزدیک! ۷ (عکس) شهردار زن با آگهی مجرد بودنش غوغا به پا کرد! ۸ فروش فوری کوییک با تسهیلات ۱۲ ماهه+ جزئیات ۹ اینترنت چند استان برقرار شد ۱۰ توضیح شورای امنیت کشور درباره زمان برقراری اینترنت از میان خبرها اینترنت ایرانسل و همراه اول کی وصل می‌شوند؟ افزایش ۶ میلیونی قیمت ۴۰۵ دوگانه‌سوز در یک روز! ادعا‌های مردی که ۴ عضو خانواده‌اش را کشت: من بی گناهم! روند صعودی سکه قطع شد / اولین کاهش دلار در آذرماه ویلای اسرارآمیز چینی‌ها معادلات جدید در مسکن تهران (تصاویر) نقاشی‌های دیواری؛ هنر اعتراض در بغداد «نازنین نور» کیست؟ شعارهای یک راهپیمایی؛ دولت زیر تیغ (تصاویر) استقبال ترامپ از سگی که در عملیات کشتن البغدادی استفاده شد! ویدئو زلزله مرگبار با آلبانی چه کرد؟ شکستن دو رکورد جهانی توسط دختربچه ۸ ساله حمل گاو با موتور سیکلت در پاکستان درست کردن همبرگر با استفاده از حشرات! مادر برزیلی دزد مسلح را کشت! تلاش ناموفق مرد برای کشتن همسرش نبرد سهمگین پلنگ و مار پیتون غول پیکر قسمت چهاردهم مانکن؛ پیش به سوی انتقام! گل گندمی یا عنکبوتی؛ گیاهی با خاصیت تصفیه کنندگی هوا طرز تهیه راتای مرغ، فینگرفودی مجلسی و خوشمزه سفر به دریاچه فراخین؛ طبیعتگردی سرزنده در دل جنگل‌های نارنجی گزارش تصویری (تصاویر) عفو بوقلمون شکرگزاری توسط ترامپ (تصاویر) نقاشی‌های دیواری؛ هنر اعتراض در بغداد (تصاویر) کالاش‌ها، مردمانی رمزآلود از تبار اصیل آریایی یا اسکندر (تصاویر) اقامت دو بوقلمون جشن شکرگزاری در هتل لوکس! (تصاویر) نمایشگاه خودروی ریاض صفحه نخست | ورزش | عکس | ویدیو | علم و تکنولوژی | راهنمای خرید | زندگی و سرگرمی درباره ما | تماس با ما | آرشیو | پیوندها | عضویت در خبرنامه | نظرسنجی نقل و نشر مطالب با ذکر نام پايگاه خبری تحليلی فرارو بلامانع است. طراحی و تولید: "ایران سامانه"

منبع: فرارو

کلیدواژه: محمد علی نجفی پرونده قتل میترا استاد قتل میترا استاد میترا استاد همسر دوم محمد علی نجفی دادگاه محمد علی نجفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۱۴۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جمهوری با حدود یکصد اتهام

دونالد ترامپ در حالی وارد یک مسابقه جدید انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری با «جو بایدن» شده که این بار هم‌زمان درگیر بزرگترین پرونده‌های قضایی مرتبط با اتهام‌های متعدد است. برای نخستین‌بار در آمریکا، در کنار نام ترامپ در فهرست رئیسان جمهوری، موارد متعدد اتهام‌ها و پرونده‌های حقوقی_قضایی ثبت شده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از ایرنا، در حالی هفت ماه دیگر _ پنجم نوامبر ۲۰۲۴(۱۵ آبان) _ شصتمین انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برگزار می‌شود که دونالد ترامپ کاندیدای اصلی حزب جمهوری‌خواه در این انتخابات است. جو بایدن رئیس جمهوری کنونی و نماینده حزب دموکرات نیز در کارزار انتخاباتی روبه‌روی ترامپ ایستاده است.

اما نامزد حزب جمهوری‌خواه که اکنون هم‌زمان درگیر پرونده‌های قضایی و شرکت در پویش‌های انتخاباتی است، با دادن وعده‌های بسیار سیاسی، اقتصادی و بین‌المللی به هوادارانش و تهدیدهای گسترده علیه منتقدان و مخالفان داخلی و خارجی‌، پیروزی خود در این دور از رقابت‌ها را حتمی و برای آمریکا اجتناب ناپذیر دانسته است.

ترامپ ۷۷ ساله که نخستین‌ رئیس جمهور سابق در تاریخ ایالات متحده است که به اتهام‌های مختلف متهم شده، با حدود یکصد اتهام در چهار پرونده جداگانه روبروست.

مشکلات حقوقی این مرد جنجالی تاریخ آمریکا به همین جا ختم نمی‌شود؛ وی همچنین با چند پرونده مدنی درباره امپراتوری تجاری‌اش که نام او را بر سر زبان‌ها انداخته، مواجه است. علاوه بر این، شکایت‌ها و درخواست‌های حقوقی مهمی نیز علیه او وجود دارد که هنوز به نتیجه نهایی نرسیده‌؛ از جمله در مورد مصونیت او از پیگرد قانونی. بنابراین مشکلات قضایی ترامپ پیچیده بوده که هنوز برخی از آن‌ها حتی رسانه‌ای نشده است.

در این گزارش چهار پرونده مهم مجرمانه که دونالد ترامپ با آن روبه‌روست و تاکنون رسانه‌ها آن را مورد پیگیری قرار داده‌اند، بررسی شده است.

۱. پرونده رابطه نامشروع

یکی از مهمترین اتهام‌های مطرح شده علیه ترامپ، پرونده رابطه نامشروعش با یک پورن استار سینما و مبلغی است که اندکی پیش از انتخابات ۲۰۱۶ به «استورمی دنیلز» Stormy Daniels پرداخت شده تا وی در این زمینه سکوت کند.
خانم دنیلز می‌گوید، ۱۳۰ هزار دلار به او دستمزد داده‌اند تا در این زمینه حرفی نزند. این در حالی است که ترامپ تاکنون هر نوع رابطه نامشروع با او را رد کرده است.

وکلای ترامپ می‌گویند در واقع پرداخت حق سکوت در قوانین این کشور غیرقانونی نیست. در عوض، این پرونده بیشتر فنی است و به این موضوع می‌پردازد که چگونه وکیل سابق ترامپ، که به خانم دانیلز پول پرداخت کرده، بازپرداخت خود را در حساب‌های ترامپ ثبت کرده است.


در این پرونده، رئیس جمهوری سابق متهم شده که مدارک مالی خود را جعل کرده و گفته، این پرداخت برای هزینه‌های قانونی بوده است. او طبق قوانین مالی مبارزات انتخاباتی، با ۳۴ فقره کلاهبرداری مواجه بوده و در همه این موارد اعلام بی‌گناهی کرده است.
پاسخ ترامپ به رسانه‌ها در مود این اتهام‌ها به طور کامل انکار بوده و مدعی است این پرونده دارای انگیزه سیاسی بوده و فقط راهی برای صدمه زدن به او در انتخابات است در حالی که اقدامات انجام شده، هیچکدام جرم نیست.

طبق گزارش رسانه‌ها در مورد روند دادرسی این پرونده، فهرست هیات منصفه دادگاه در آوریل(فرودین-اردیبهشت) تکمیل شد و دادگاه ترامپ در روزهای آخر فروردین در این زمینه آغاز شده است.
براین اساس، ترامپ جمعه گذشته در چهارمین روز از محاکمه خود، در دادگاهی با حضور ۱۲ عضو اصلی هیات منصفه و یک نفر علی‌البدل که همگی از پیش انتخاب شده بودند، حضور یافت. قرار است به اعضای علی‌البدل هیات منصفه ۵ نفر دیگر اضافه شود.
او پیش از ورود به دادگاه در جمع رسانه‌ها، باز هم ادعای دسیسه‌چینی دادگاه علیه خود را تکرار کرد و «آلوین براگ» دادستان منطقه منهتن را مورد تمسخر قرار داد و گفت، او آنقدر باهوش نیست که حتی بتواند خودش را نمایندگی کند.

اتهام ترامپ در این پرونده، پرداخت حق‌السکوتی است که که «مایکل کوهن» وکیل همه‌کاره سابق او، در جریان مبارزات انتخاباتی سال ۲۰۱۶ به «استورمی دنیلز» پرداخت تا از علنی شدن ادعاهای این پورن‌استار مبنی بر داشتن رابطه با ترامپ جلوگیری کند. کوهن در سال ۲۰۱۸ به جرم خود اعتراف کرد و به احتمال زیاد یکی از شاهدان اصلی این پرونده خواهد بود.

آیا ترامپ به زندان می‌رود؟
براساس نظر کارشناسان حقوقی، هر یک از اتهام‌های مطرح شده در پرونده دنیلز، حداکثر چهار سال حبس دارد؛ اگرچه قاضی می‌تواند، ترامپ را در صورت محکومیت به «حبس مشروط» محکوم کند. البته برخی از این کارشناسان به رسانه‌ها گفته‌اند، بعید به نظر می‌رسد ترامپ در این پرونده مجرم شناخته شود و جریمه نقدی محتمل‌تر است. «الوین براگ»Alvin Bragg دادستان منطقه منهتن که خود یک دموکرات بوده، دادستان پرونده خانم دنیلز است که تلاش دارد ترامپ را محکوم کند.

۲. پرونده شورش علیه کنگره و توطئه آشوب انتخابات ۲۰۲۰
ترامپ پرونده قضایی دیگری هم دارد که ابعاد آن حاکمیتی است و در آن این اتهام مطرح شده که به طور غیرقانونی توطئه‌ای برای رد شکست خود در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ از جو بایدن انجام داده است. دادستان‌های فدرال مدعی‌اند او مقام‌ها را تحت فشار قرار داده تا نتایج را برگردانند؛ آگاهانه دروغ‌هایی درباره تقلب در انتخابات منتشر کرده و به دنبال سوء استفاده از شورش کنگره در ششم ژانویه ۲۰۲۱ ((۱۷ دی ۱۳۹۹) برای به تعویق انداختن صدور تائیده پیروزی بایدن در انتخابات و ماندن در قدرت بوده است.

او در این پرونده آشکارا به چهار اتهام جنایی از جمله توطئه برای کلاهبرداری از ایالات متحده و توطئه علیه حقوق شهروندان این کشور متهم شده است. براساس برخی گزارش‌های رسانه‌ای، وی با اتهام شورش یا کمک به شورش علیه کنگره نیز متهم ‌می‌شود اما اکنون این موضوع در زمره اتهام‌های رئیس جمهوری سابق آمریکا قرار ندارد. پاسخ ترامپ به این اتهام‌ها نیز فقط انکار بوده و مدعی شده دولت بایدن پشت اصلی این دادستان است.

آیا ترامپ به زندان می‌رود؟
در حالی که پرونده‌های قضایی علیه ترامپ در چند دادگاه مطرح است، تیم وکلای ترامپ این درخواست را به دیوان عالی این کشور ارائه کرده‌اند که رئیس جمهوری سابق این کشور را نمی‌توان تحت تعقیب قرار داد. این درخواست پس از آن مطرح شد که روز ششم فوریه ۲۰۲۳ (۱۷ بمهن ۱۴۰۲) گروهی متشکل از سه قاضی دادگاه استیناف ناحیه کلمبیا در حکمی اعلام کردند ترامپ به‌دلیل تلاش‌هایش در تغییر نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ دیگر مصونیت ندارد. این در حالی ‌است که تیم حقوقی ترامپ استدلال کرده فعالیت‌های او مربوط به وظایف رسمی‌اش در دوران ریاست‌جمهوری بوده و در نتیجه نمی‌توان او را مورد پیگیرد قضایی قرار داد. اما هیات سه‌نفره قضات، استدلال وکلای ترامپ را رد و مصونیت سیاسی او را لغو کرد.

این موضوع اما به دیوان عالی آمریکا رسیده و باید دیوان در این زمینه حکم صادر کند. گفته شده قضات پرونده در روز ۲۵ آوریل (۶ اردیبهشت) رسیدگی به این موضوع را شروع کرده و حداکثر تا دوماه دیگر یعنی ژوئن (خردادیا تیرماه) در این زمینه تصمیم نهایی خود را اعلام می‌کنند.

طبق گزارش‌های رسانه‌ها، البته این چالش نیز وجود دارد که شاید این دادگاه تا پیش از انتخابات ریاست جمهوری در ماه نوامبر شروع نشود و به همین دلیل در صورت حضور ترامپ، احتمال‌های زیادی در مورد نتیجه انتخابات ریاست جمهوری مطرح شده است. از جمله آنکه اگر ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا پیروز شود و همه آرای مورد نیاز به دست آورد، می‌تواند خود را عفو کند یا دستور رد اتهام‌ها علیه خود را صادر کند.

در این پرونده نیز باز این پرسش مطرح است که آیا ترامپ در صورت مجرم شناخته شدن توسط قضات، راهی زندان می‌شود؟ کارشناسان حقوقی در این زمینه اظهارنظر کرده‌اند، اتهام‌ها علیه ترامپ در پرونده شورش علیه کنگره، در صورت اثبات با مجازات احتمالی زیر روبه رو خواهد شد:

۱. توطئه برای کلاهبرداری از ایالات متحده با جریمه نقدی، یا تا پنج سال زندان روبه‌رو خواهد شد.
۲- مجازاتِ جلوگیری از رسیدگی رسمی، جزای نقدی یا تا ۲۰ سال حبس دارد.
۳- توطئه علیه حقوق کشور یا شهروندان، جزای نقدی یا حداکثر ۱۰ سال زندان، یا هر دو مجازات را دارد.

با وجود این موارد، در این پرونده پرسش‌های مختلف دیگری مطرح شده از جمله در مورد فعالیت‌ها یا پول به گردش درآمده و یا اقدامات انجام شده در این زمینه، مسائل امنیتی و سیاسی نیز مطرح است که هنوز پاسخ درستی در مورد آن‌ها وجود ندارد و به همین دلیل در مورد اینکه آیا ترامپ در صورت محکومیت، به زندان خواهد رفت یا واقعاً در زندان خواهد ماند، قاطعیتی در اظهارات رسانه‌ای وجود ندارد.

۳- پرونده تقلب انتخابات ۲۰۲۰ در ایالت جورجیا
ترامپ و نزدیک به ۱۸ فرد دیگر در این پرونده متهم به توطئه جنایتکارانه برای براندازی رقیب انتخاباتی‌اش در ایالت جورجیا در جریان انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکاست. تحقیقات گسترده‌ای که توسط «فانی ویلیس» Fani Willis
دادستان جورجیا هدایت شده، با تماس تلفنی فاش شده‌ای آغاز شد که در آن ترامپ از مقام ارشد انتخابات ایالت خواست وی در این ایالت پیروز باشد.

طبق تحقیقات گسترده در این زمینه، مشخص شد که ترامپ از این مقام ارشد انتخابات خواسته در این ایالت ۱۱۷ هزار و ۸۰ رای به وی اختصاص یابد. وی در این زمینه به ۱۳ مورد جرم متهم شد که این رقم با تلاش گروه گسترده وکلایش به ۱۰ مورد کاهش یافت. در یکی از این موارد ترامپ به صراحت متهم شده که قانون این ایالت در مورد سازمان‌های فساد را لغو کرده است.

این تحقیقات پس از رسوایی انتشار تماس تلفنی ترامپ و «براد رافنسپرگر» وزیر خارجه ایالت جورجیا به دست آمد که در آن رئیس جمهور سابق از این مقام جمهوری‌خواه خواست میزان آرای یاد شده را به نفع خود داشته باشد تا بتواند مانع از پیروزی جو بایدن در این ایالت جنوب آمریکا شود.
بخشی از کیفرخواست علیه ترامپ بیانگر نقض سوگند ریاست جمهوری توسط اوست؛ همچنین در بخش‌های دیگری از کیفرخواست «رودی جولیانی» وکیل ترامپ و دیگر مدافعانش، متهم به ارائه ادعاهای نادرست در مورد تقلب در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ و تحت فشار قرار دادن اعضای سنای جورجیا شده‌اند.

رئیس جمهوری سابق آمریکا، بارها اتهام‌های مطرح شده در این پرونده را رد و خود را بی‌گناه معرفی کرده است. دادستان‌ها می‌خواهند این پرونده در ماه اوت (مرداد) آغاز شود اما تاکنون تاریخ دقیقی برای آن مشخص نشده است.
وکلای ترامپ در این پرونده تلاش کرده‌اند صلاحیت خانم ویلیس برای رسیدگی به این پرونده را رد کنند. ترامپ پیش از کیفرخواست خود، یک آگهی تبلیغاتی پرهیاهو با ادعاهای مختلف علیه ویلیس منتشر کرد. ترامپ با طرح ادعای رابطه خانم دادستان با یکی از اعضای باندی که تحت تعقیب او بوده و نیز صدور احضاریه جعلی، تلاش کرده صلاحیت ویلیس در پرونده خود را مخدوش کند.

آیا زندان در انتظار ترامپ است؟
در مورد احتمال اینکه آیا ترامپ در این پرونده هم مقصر شناخته خواهد شد و یا اینکه به زندان خواهد رفت، احتمال‌های متعددی مطرح شده است. از جمله اینکه دادستان جورجیا در این پرونده باید ثابت کند یک الگوی فساد توسط ترامپ و مدافعانش با هدف لغو نتیجه انتخابات در این ایالت در سال ۲۰۲۰ وجود داشته است تا از این طریق بتوانند حکم محکومیت ترامپ را صادر کنند. طبق قوانین موجود در این ایالت، اظهارات نادرست، مجازاتی بین یک تا پنج سال حبس یا جریمه نقدی به دنبال دارد.

۴. پرونده خروج اسناد طبقه بندی شده از کاخ سفید
پرونده مهم دیگری که علیه ترامپ مطرح شده اینکه وی در دوران ریاست جمهوری، اسناد طبقه‌بندی شده و محرمانه را از کاخ سفید خارج کرده است. دادگاه باید در این مورد بررسی کند که آیا ترامپ پس از خروج از کاخ سفید، اسناد طبقه‌بندی شده را به محل اقامتش «مارآلاگو Mar-a-Lago» برده و آیا در این زمینه اشتباه‌هایی انجام داده و مجازات این اقدامات در صورت اثبات چیست؟

همچنین در مورد اینکه آیا ترامپ مانع از تلاش‌های اداره تحقیقات فدرال (آمریکا) FBI برای بازیابی پرونده‌ها و تحقیقات جنایی در مورد رسیدگی به آنها شده است یا خیر نیز دادگاه باید رای صادر کند. طبق گزارش‌های منتشره در برخی رسانه‌ها، بیشتر این اسناد مرتبط با اطلاعات دفاع ملی این کشور است که در زمره قانون جاسوسی قرار می‌گیرد.

همچنین در این پرونده، هشت مورد فردی نیز وجود دارد که شامل توطئه برای جلوگیری از عدالت، مخفی نگه داشتن یک سند یا سابقه و اظهارات نادرست بوده که ترامپ مانند سایر پرونده‌های حقوقی‌اش، در این زمینه نیز خود را بیگناه دانسته است.
چند دادستان در این پرونده مشغول به فعالیت هستند و اعلام کردند به احتمال زیاد از ماه جولای (تیرماه) فعالیت خود را در این زمینه آغاز می‌کنند اما ترامپ و وکلایش خواهان به تعویق افتادن این دادگاه تا پس از انتخابات ریاست جمهوری نوامبر ۲۰۲۴ هستند.

کارشناسان حقوقی می‌گویند به طور کلی این اتهام‌ها آن قدر سنگین هستند که از نظر تئوری بتواند ترامپ را راهی زندان کند.طبق قوانین آمریکا، اتهام‌های تائید شده مرتبط با قانون جاسوسی هر کدام حداکثر ۱۰ سال حبس دارند. سایر اتهام‌های مربوط به توطئه و پنهان کردن اسناد، هر کدام حداکثر ۲۰ سال زندان به دنبال دارد اما پیش از اینکه این موارد بتواند ترامپ را راهی زندان کند، باید از سد گروه سازمان یافته و گسترده وکلای ترامپ عبور کند.

جمع‌بندی
دونالد ترامپ رئیس جمهوری سابق آمریکا با تعداد گسترده‌ای از اتهام‌های مختلف روبه‌روست که ۳۴ مورد آن فقط در مورد دستکاری در سوابق تجاری _ مالی اوست. وکلای ترامپ با دستکاری در این سوابق، تخلف‌های مالی او را پنهان کرده و آن‌ها را در زمره فعالیت‌های مالی قانونی فهرست کرده‌اند؛ از جمله پرداخت ۱۳۰ هزار دلار حق‌السکوت به دنیلز. اما طبق گزارش‌های رسانه‌ای در مجموع تا اواخر سال گذشته، ترامپ با ۹۱ مورد اتهام در دادگاه‌های ایالتی و محلی روبه بوده، که هر کدام از آن‌ها می‌تواند به‌طور بالقوه به صدور حکم حبس برای او بینجامد.

اگرچه ترامپ و گروه حقوقی‌اش بیشترین تلاش را داشته‌اند تا بلکه جلسه‌های هر دادگاه تا پایان انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر به تعویق بیافتد اما نخستین دادگاه او در منطقه منهتن آمریکا در روزهای اخیر در حال برگزاری است و این محکمه در واقع نخستین محاکمه کیفری یک رئیس جمهوری آمریکاست.

علاوه بر این دادگاه، سه پرونده دیگر ترامپ شامل «اقداماتش در جریان یورش به کنگره آمریکا در ششم ژانویه ۲۰۲۱، سهل‌انگاری در نگهداری اسناد طبقه‌بندی شده در خانه‌اش و تلاش برای رد کردن و باطل اعلام کردن آرای انتخابات ۲۰۲۰ در ایالت جورجیا» نیز دادگاه در حال پیگیری است اما وی به کمک وکلایش موفق شده جلسه‌های این دادگاه‌ها را همچنان به تعویق بیاندازد.

البته ترامپ ادعا کرده پرونده‌های حقوقی و شکایت‌ها علیه او، مانع از شرکت در انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر نخواهد شد و به همین دلیل پویش و نشست‌های انتخاباتی او فعالانه و با حضور هوادارانش در ایالات مختلف آمریکا در حال برگزاری است و او همزمان در دو عرصه، کارزار بزرگی را علیه مخالفان سیاسی و مدعیان حقوقی خود راه انداخته است.
در مجموع باید گفت، این موضوع که پرونده‌های ترامپ به‌اندازه‌ای پیچیده است که نتایج آن می‌تواند ایالات متحده را با چالشی مهم روبه‌رو سازد، از موضوع‌های مهم سیاسی و حقوقی آمریکاست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رئیس جمهوری با حدود یکصد اتهام
  • حکم اعدام برای ۳ پسر به اتهام تجاوز به ۲ دختر نوجوان در بیابان‌های ورامین!
  • ربات سربازهای ارتش اوکراین؛ از مین گذاری و شلیک تا جابه‌جایی مجروحان (فیلم)
  • ربات سربازهای ارتش اوکراین؛ از مین گذاری و شلیک تا جابه‌جایی مجروحان
  • توپ گوستاو؛ بزرگ ترین قطعه توپخانه تاریخ به وزن ۱,۴۹۰ تن با گلوله های ۷.۵ تنی (+عکس)
  • حکم اعدام برای ۳ پسر به اتهام تجاوز به ۲ دختر نوجوان
  • امیر تتلو: به خاطر این خانم بازیگر برای اغتشاشات ۱۴۰۱ آهنگ خواندم | واکنش تتلو به اتهام تولید و انتشار کلیپ‌های جنجالی
  • با تحریک خانم بازیگر برای اغتشاشات ۱۴۰۱ آهنگ خواندم | واکنش تتلو به اتهام تولید و انتشار کلیپ‌های مستهجن و غیر اخلاقی | جزئیات تازه از دومین دادگاه
  • با تحریک خانوم بازیگر برای اغتشاشات ۱۴۰۱ آهنگ خواندم | واکنش تتلو به اتهام تولید و انتشار کلیپ‌های مستهجن و غیر اخلاقی | جزئیات تازه از دومین دادگاه
  • جزئیات تازه از دومین جلسه دادگاه تتلو | واکنش تتلو به اتهام تولید و انتشار کلیپ‌های مستهجن و غیر اخلاقی