Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرعامل پتروشیمی خارک از تکمیل پروژه جمع‌آوری گازهای مشعل جزیره خارک (بخش خشکی) تا هفته آینده خبر داد و گفت: با اجرای این پروژه دیگر گازی برای سوختن به مشعل ارسال نمی‌شود.
به گزارش خبرنگار شانا، غلامرضا امیرشقاقی امروز (چهارشنبه، ششم آذرماه) پس از بازدید بهزاد محمدی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی از مجتمع پتروشیمی خارک اظهار کرد: این شرکت از دو واحد ان‌جی‌ال و متانول تشکیل شده است که پنج محصول متانول، پروپان، بوتان، نفتا و گوگرد را تولید می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه گاز سرچاهی حاصل از تولید نفت به عنوان خوراک وارد پتروشیمی خارک می‌شود، افزود: همه محصولات این مجتمع پتروشیمی (یک میلیون و 150 هزار تن) از طریق اسکله خود شرکت صادر می‌شود.
مدیرعامل پتروشیمی خارک با بیان اینکه جزیره خارک فاقد لوله‌کشی گاز است، ادامه داد: این شرکت با هدف عمل به مسئولیت‌های اجتماعی گاز مصرفی منطقه را به صورت کپسول‌های گاز مایع و رایگان در اختیار مردم قرار می‌دهد.
امیرشقاقی با تأکید بر این نکته که پتروشیمی خارک دارای واحد یوتیلیتی برای رفع نیازهای خود است، گفت: آزمایشگاه این شرکت در شمار بهترین‌ آزمایشگاه‌های منطقه و مورد اعتماد اداره استاندارد قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه اجرای واحد متانول 2 پتروشیمی خارک 30 درصد پیشرفت دارد و مخازن آن ساخته شده است، تصریح کرد: این شرکت با داشتن پنج مخزن با مجموع حجم 240 هزار تن توانایی ذخیره بیشترین حجم متانول را در کشور دارد که می‌تواند نقش بسزایی در بازار داشته باشد.
مدیرعامل پتروشیمی خارک با اشاره به اینکه پروژه جمع‌آوری گازهای مشعل جزیره خارک (بخش خشکی) تا هفته آینده به اتمام می‌رسد، گفت: با اجرای این پروژه دیگر گازی برای سوزاندن به مشعل ارسال نمی‌شود.
امیرشقاقی با بیان اینکه پروژه ساخت پل ارتباطی مشعل میدان نفتی فروزان به سکوی آن به طول 86 متر از سوی پتروشیمی خارک در حال انجام است، اظهار کرد: بزرگ‌ترین مشعل کشور و خلیج‌فارس به این سکو تعلق دارد که روزانه 220 میلیون فوت مکعب گاز به مشعل ارسال می‌شود.
وی با اشاره به اینکه با تکمیل این پل ارتباطی بخشی از گاز منتقل شده به جزیره به عنوان خوراک پتروشیمی خارک تا 90 روز پیش از راه‌اندازی ان‌جی‌ال خارک استفاده می‌شود، ادامه داد: این پروژه تا پایان این ماه تکمیل خواهد شد در نتیجه این مجتمع با ظرفیت کامل به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۱۵۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت یک موشک جدید برای جستجوی حیات در سیاره زهره

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، پیتر بک، موسس و مدیر عامل شرکت راکت‌لب، یکی از شرکت‌های پیشرو در زمینه ساخت موشک‌ها و فضانوردی است و با کمک تکنولوژی در تلاش برای رونق دادن به صنعت فضایی به عنوان راهی جدید برای سکنت انسان‌ها است. پیتر بک با توجه فعالیت‌های موفق شرکت خود، به یکی از شخصیت‌های برجسته در صنعت فضایی تبدیل شده است.

راکت‌لب در سال ۲۰۰۵ تاسیس شد و تلاش این آزمایشگاه برای پیشگامی در دسترسی مقرون به صرفه به فضا با توسعه موشک الکترون، وسیله پرتابی که برای ارسال ماهواره‌های کوچک به فضا طراحی شده بود، انجام شد. نخستین پرتاب موفقیت آمیز مداری این موشک در ژانویه ۲۰۱۸ از سایت پرتاب نیوزلند این شرکت، واقع در شبه جزیره ماهیا در جزیره شمالی انجام شد.

موشک الکترون  تا به امروز ۴۶ بار پرواز کرده و بیش از ۱۸۰ ماهواره را برای سازمان‌های بخش خصوصی و دولتی، از جمله محموله‌های امنیت ملی ایالات متحده حمل کرده است.

آزمایشگاه راکت که مقر آن در لانگ بیچ، کالیفرنیا است، دارای سه سکوی پرتاب است که دو سکو در نیوزلند و سومی در ویرجینیا، در جزیره والوپس قرار دارند. 

اخیراً، پیتر بک اعلام کرده است که شرکت راکت‌لب به دنبال ارسال موشک‌ها به سمت سیاره زهره است. این اقدام جدید امکان پیگیری پتانسیل وجود حیات در این سیاره را فراهم می‌کند و می‌تواند اطلاعات جدید و مهمی برای دانشمندان و محققان به ارمغان بیاورد.

با توجه به اهمیتی که این پروژه برای صنعت فضایی دارد، مصاحبه‌ای با پیتر بک برگزار شده است. در این مصاحبه، او در مورد اهداف آینده شرکت راکت‌لب و چالش‌هایی که در حوزه فضایی با آن مواجه است و اهمیت کشف حیات در سیاره ونوس صحبت کرده است.

پیتر بک به عنوان یک انسان با دیدگاه و انگیزه‌های بی‌پایان برای کشف بیشتر  فضا به عنوان یک پیشرو و نوآور در حوزه فضانوردی شناخته شده و با توانایی‌ها و آرمان‌های او، شرکت راکت‌لب می‌تواند به دنبال اهداف بزرگتر و بیشتری برای اکتشافات فضایی بپردازد و با کشف حیات در سیاره‌های دیگر، انسانیت را به یک مرحله جدید از پیشرفت و تحقیقات هدایت کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اشتغال ۶۳۰۰ نیروی کار در شهرک‌های صنعتی قشم
  • ساخت یک موشک جدید برای جستجوی حیات در سیاره زهره
  • آماده همکاری در پروژه‌های پتروشیمی و نفتی هرمزگان هستیم
  • بدهی‌های ایران تا سال ۱۴۰۲ را به صفر رساندیم
  • خلاصه‌بازی آرسنال و چلسی + فیلم
  • (ویدئو) پروژه پتروشیمی میانکاله کاملا لغو شد
  • محدودیت «تیک‌تاک» در آمریکا احتمالاً هفته آینده به تصویب سنا می‌رسد.
  • انتشاردهندگان ۸۰درصد گازهای گلخانه‌ای جهان معرفی شدند/ آمریکا در صدر
  • انتشاردهندگان ۸۰ درصد گازهای گلخانه‌ای جهان معرفی شدند/ آمریکا در صدر
  • خلاصه‌بازی لیورپول و فولام + فیلم