Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران با بیان اینکه حدود ۴۵ هزار واحد صنعتی کوچک در کشور داریم گفت: از این میزان بیش از ۲۱ درصد با رکود روبه‌رو هستند. ۰۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۲ استانها کهگیلویه و بویراحمد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، محسن صالحی‌نیا عصر امروز در بازدید از شهرک صنعتی یاسوج 4 اظهار داشت: حدود 45 هزار واحد صنعتی کوچک در 840 شهرک و ناحیه صنعتی در استان‌های مختلف کشور مستقر بوده که از این تعداد بیش از 21 درصد با رکود روبه‌رو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: واحدهای صنعتی کوچک برای رونق تولید می‌توانند از ظرفیت‌ای مختلف پیش‌بینی شده از جمله تسهیلات منابع تبصره 18 برای سرمایه در گردش، واحدهای در دست ساخت و نوسازی و بازسازی استفاده کنند.

صالحی‌نیا ابراز کرد: کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در استان‌ها به درخواست واحدهای تولیدی می‌توانند طرح‌های دارای توجیه اقتصادی را برای دریافت تسهیلات به بانک‌های عامل معرفی کنند.بیشتر‌ واحدهای صنعتی چهارمحال و بختیاری‌ با مشکل سرمایه در گردش ‌مواجه شده‌اندصادرات 400 میلیون دلاری واحدهای صنعتی استان البرز در سال‌ جاریدستور استاندار مرکزی برای برگزاری نماز جماعت در دستگاه‌های اجرایی و واحدهای صنعتی ‌
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید می‌توانند با برنامه‌ریزی لازم با هدف رونق تولید در واحدهای تولیدی از منابع تبصره 18 تسهیلات بیشتری را جذب کنند زیرا استان‌های مختلف سعی در جذب بیشتر دارند.

صالحی‌نیا در پاسخ به این سوال خبرنگار تسنیم که دولت و وزارت صنعت، معدن و تجارت برای توسعه سرمایه‌گذاری در مناطق کمتر برخوردار چه مشوق‌های در نظر گرفته است، افزود:قیمت واگذاری زمین در مناطق کمتربرخوردار نسبت به استان‌های توسعه یافته به یک سوم و یا یک چهارم می‌رسد و تسهیلات ارزان قیمت در قالب تسهیلات تکلیفی و همچنین معافیت مالیاتی به این مناطق تعلق می‌گیرد.

انتهای پیام/541/ح

R41452/P/S6,69/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۱۶۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک‌ها به جای اعطای تسهیلات مسکن، تجارت می‌کنند

حسن تیزمغز مشاور وزیر راه و شهرسازی در امور نهضت ملی مسکن در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با تاکید بر اینکه وزارت راه و شهرسازی در صدد کاهش کاذب قیمت مسکن است، گفت: این وزارتخانه در ابتدا باید نسبت بر کنترل آژانس‌های مسکن و بنگاه‌های معاملاتی اقدام کند؛ البته تعداد قابل توجهی از املاکی‌ها بدون مجوز در حال فعالیت هستند که در خصوص پلمپ این املاکی طی ماه‌های اخیر اقدام کردیم.

وی در ادامه تاکید کرد: با چندین شرکت خارجی توافقات خوبی در راستای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن داشتیم تا از تکنولوژی جدید بهره‌مند و همچنین ساخت و ساز با سرعت بیشتری همراه شود تا در اولین فرصت موقعیت عرضه واحدهای مسکونی در بازار مسکن ایجاد شود.

این مسؤول مشارکت بخش‌های خصوصی در تولید مسکن را اساسی دانست و گفت: دولت باید مشارکت بخش خصوص در ساخت و ساز مسکن را توسعه و تقویت کند؛ زیرا وزارتخانه راه و شهرسازی نقش تأمین زمین را می‌تواند ایفا کند در مقابل شرکت‌های خصوص ساخت واحدهای مسکونی را به عهده بگیرند و در نهایت دستمزد خودشان را این واحدها تهیه کنند.

وی افزود: استفاده از شرکت‌های خصوصی در این حوزه موجب می‌شود تا مستأجران با سرعت بیشتری صاحب خانه شوند و نحوه تأمین دستمزد شرکت‌های خارجی بر پایه تهاتر نفت خواهد بود. قطعاً تولید و ساخت مسکن سازی یک پروژه کلان است و نباید گردن دولت انداخت و همه باید در انجام این کلان پروژه همکاری‌های لازم را نیز داشته باشند.

تیزمغز خاطرنشان کرد: در بخش تقاضا و عرضه حوزه مسکن مشکلی نداریم و بخش خصوصی توانمندی قابل توجهی در ساخت مسکن دارد. اولین نکته این است که باید همرسانی داشته باشیم. البته در حوزه تأمین زمین برای واحدهای نهضت ملی با وزارتخانه جهاد کشاورزی و محیط زیست مواجه هستیم که باید برای این مسئله و تغییر کاربری زمین‌ها تصمیمات جدی داشته باشیم.

وی در خصوص عدم همکاری بانک‌ها، افزود: همکاری بانک‌ها با طرح نهضت ملی مسکن چندان مناسب نیست. بانک‌ها باید به عنوان بازوی دولت در راستای تولید مسکن قدم بردارد که امروز چنین نیست و بانک‌ها در حال رقابت با بخش خصوصی هستند. واحدهای مسکونی بانک‌ها در بازار با قیمت‌های هیجانی در حال فروش است که این روند نشان دهند تجارت و سوداگری بانک‌ها است. باید واحدهای مسکونی که در دست بانک‌هاست از آنها گرفته شود و توسط دولت عرضه بازار مسکن شود.

تیزمغز با اشاره بر اینکه بانک‌ها باید از حالت تجاری به خدماتی تبدیل شوند، گفت: در تمام کشورها بانک‌ها با حداقل بهره به دولت و بخش خصوصی کمک می‌کنند که متأسفانه این روند در ایران بالعکس است و بانک‌ها حتی اگر وام دهند با بهره بالا این وام را از متقاضیان دریافت می‌کنند که البته از لحاظ شرعی هم بی مشکل نیست.

مشاور وزیر راه و شهرسازی در امور نهضت ملی مسکن تاکید کرد: یکی از دلایلی که بانک‌ها را موظف به پرداخت وام می‌کند، اختیار مجوز حواله‌های نفتی است. برخی از بانک‌ها مجوز صادرات نفت دارند که می‌توانند از همین مابه‌التفاوت سود وام خود را جایگزین کنند.

کد خبر 6058105 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • اجرای طرح توازن سرمایه گذاری صنعتی در مناطق مختلف استان
  • لازمه صنعت و اقتصاد پویا مهارت است/ تنها با ارائه تسهیلات صنعت پویا نمی‌شود
  • این کشور کوچک پدرخوانده هوش مصنوعی است
  • بانک‌ها به جای اعطای تسهیلات مسکن، تجارت می‌کنند
  • فعال شدن صنایع راکد در گرو همکاری بانک‌ها است
  • پرداخت تسهیلات ساخت، مردم را به بازار مسکن هدایت می‌کند
  • مشارکت مردم در تولید، چگونه؟| واعظ آشتیانی
  • تعیین مسئول ویژه برای پیگیری و حل مشکلات واحدهای تولیدی اردبیل
  • اختصاص ۱۰۰ همت تسهیلات قرض الحسنه به تولید در ۱۴۰۳
  • اشتغال صنعتی گناباد ۱۱۷ درصد افزایش یافت