Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از وزارت علوم، دور جدید جلسات تحلیلی کارگروه تخصصی علمی آموزشی شورای عالی امور ایرانیان خارج از کشور، با حضور حسین سالار آملی، قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل و رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در محل این وزارت برگزار شد. در این نشست سالارآملی در سخنانی به اهمیت فعالیت این کارگروه باتوجه به شرایط کنونی گفت: در این کار گروه سه نکته مهم، معادلات پیچیده و چند وجهی دنیا که بسیار پرشتاب است و بر حفظ منافع ملی و تعاملات بین‌المللی کشورها تاثیرگذار است، اشکال جدید رقابت‌های جهانی که عمدتاً مبتنی بر رقابت مغزها، جذب مغزها و پتانسیل مربوط به گردش نخبگان درکشور است و همچنین مواجهه با جوامع سایبری – فیزیکی در آینده که در آنها شان مکان کاهش می‌یابد را در ارتباط با نخبگان ایرانی خارج از کشور باید مدنظر قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دبیرخانه شورای عالی ایرانیان خارج از کشور در وزارت امور خارجه، ضمن اشاره به پیشینه نهادی این شورا به ظرفیت‌های جدید وزارت امور خارجه در این خصوص از جمله تشکیل بانک اطلاعات ایرانیان خارج از کشور به تفکیک حوزه‌های مختلف، تشکیل کارگروه ویژه ایرانیان در سفارتخانه‌ها و برنامه‌ریزی برای تدوین قانون جامع ایرانیان خارج از کشور اشاره کرد.

سپس اعضای کارگروه گزارشی از عملکرد و ظرفیت‌های علمی و آموزشی نهادهای خود از قبیل تدوین راهکارها و روش‌های جدید برای تسهیل تردد نخبگان ایرانی خارج از کشور و رفع دغدغه‌های امنیتی آنها، تقویت بانک‌های اطلاعاتی نخبگان و به اشتراک‌گذاردن اطلاعات آنها در میان کارگروه‌های مربوطه، تقویت بهره‌گیری از توان نخبگان ایرانی در دوره‌های مشترک آموزشی و پژوهشی، تخصیص اعتبار ویژه برای نخبگان، سیاست‌گذاری در جهت تسهیل همکاری و ارتباطات علمی با نخبگان، ظرفیت‌سازی فرهنگ دانشگاهی کشور جهت همکاری با نخبگان علمی مقیم خارج از کشور، نهادینه کردن اشکال همکاری با نخبگان به شکل عملیاتی در دانشگاه‌ها و نهادهای آموزش عالی در ارتباط با نخبگان ایرانی خارج از کشور ارائه کردند.

به‌کارگیری نخبگان به شکل مجازی، نیازسنجی اولویت‌های علمی کشور، بهره‌گیری از ظرفیت انجمن‌های علمی در تعامل با نخبگان، بهره‌گیری از تجارب کشورهای دیگر در ارتباط با نخبگان، امکان‌سنجی فضای حاکم جهانی درخصوص زبان و ادبیات فارسی، تاکید بر اهمیت و تاثیر نقش نمایندگان و رایزنان فرهنگی در کشورهای دیگر و لزوم تبدیل دانش به صنعت و تربیت نیروی انسانی ماهر برای اجرایی‌سازی ایده‌های نخبگان از دیگر مواردی بود که توسط اعضای کار گروه تخصصی علمی آموزشی شورای عالی امور ایرانیان خارج از کشور مطرح شد.
در پایان این نشست مقرر شد نشست‌های آتی این کارگروه به شکل تخصصی و بر یک محور متمرکز برگزار شود و برنامه‌های توسعه همکاری مشترک با ایرانیان مقیم خارج از کشور، تکمیل و گسترش بانک اطلاعاتی نخبگان و گسترش آموزش زبان فارسی در جامعه ایرانی مقیم خارج از کشور در اولویت قرار گیرد.
گفتنی است، این نشست با حضور مسئولان و نمایندگان وزارت امور خارجه، معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، کمیسیون انجمن‌های علمی ایران، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، دانشگاه آزاد اسلامی و معاونت گسترش زبان فارسی، مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی و مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم برگزار شد.

انتهای پیام/

188 / 188 قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل حسین سالار آملی کارگروه تخصصی علمی آموزشی شورای عالی امور ایرانیان خارج از کشور

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل شورای عالی امور ایرانیان خارج از کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۱۸۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اخذ مجوز جذب یک هزار نخبه علمی/۶۰ نفر استخدام شدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بنیاد ملی نخبگان، مریم کارگر نجفی معاون تحقیقات و منابع انسانی وزیر نیرو گفت: رویکرد ما بهره گیری هر چه بیشتر از توان نخبگان در مجموعه های وزارت نیرو است.

وی ادامه داد: در زمان حاضر از حدود ۱۰ هزار شرکت دانش بنیان فعال در کشور بیش از هزار شرکت در حوزه وزارت نیرو فعال هستند که زمینه فعالیت ۸۰ درصد از این شرکت ها نیز در حوزه برق است.

کارگر نجفی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه وزارت نیرو در دولت سیزدهم توفیقات خوبی داشته است، اظهار کرد: عمده این موفقیت در گذر از پیک تابستان ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ در حوزه آب و برق خود را نشان داد.

معاون تحقیقات و منابع انسانی وزیر نیرو از اخذ مجوز جذب یک هزار نخبه علمی در زیر مجموعه های وزارت نیرو خبر داد و گفت: در این راستا تا کنون ۶۰ نفر جذب شده اند و فرآیند جذب ۱۲۶ نفر نیز در حال انجام است.

معاون تحقیقات و منابع انسانی وزیر نیرو به سرعت گرفتن جهاد آبرسانی به روستاها در کشور اشاره کرد و گفت: رکورد زنی در کاهش اجرای پروژه‌ها از نظر زمانی، از دیگر موفقیت های وزارت نیرو در دولت سیزدهم است. همچنین وزارت نیرو در حوزه نظام بهره وری طی ۲ سال گذشته رتبه برتر را در جشنواره شهید رجایی کسب کرده است.

شایان ذکر است، به منظور تحول در دستگاه‌های اجرایی و ارتقا نظام حکمرانی کشور، طرح جذب نخبگان و استعدادهای برتر علاقه‌مند به فعالیت در دستگاه‌های دولتی به همت بنیاد ملی نخبگان اجرایی می‌شود، در این طرح نخبگان و استعدادهای برتر شناسایی و برای اشتغال به دستگاه‌های اجرایی معرفی می‌شوند.

شناسایی مشمولان این تسهیل، بر اساس آخرین مدرک تحصیلی، امتیاز حاصل از فعالیت‌های نخبگانی و تأیید کارگروه تخصصی انجام می‌شود.

متقاضیان در صورت کسب حداقل امتیاز لازم (بر اساس آخرین مدرک تحصیلی) و احراز سایر شرایط، از مزایای این تسهیل بهره‌مند می‌شوند.

کد خبر 6085062 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • نشست کارگروه راهبری به‌کارگیری هوش مصنوعی در صنعت نفت برگزار شد
  • نخستین نشست کارگروه راهبری به‌کارگیری هوش مصنوعی در صنعت نفت برگزار شد
  • نشست تخصصی «اقلیم، طبیعت و بیان هنری» برگزار می‌شود
  • حضور نخبگان در لایه‌های حکمرانی
  • خسروپناه: برداشتن موانع قانونی؛ راهکاری برای جلوگیری از مهاجرت نخبگان
  • در مسیر جلوگیری از مهاجرت نخبگان باید موانع قانونی را برداریم
  • دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: باید نسبت به مسئله تربیت دانشجویان دغدغه داشته باشیم/ در مسیر جلوگیری از مهاجرت نخبگان باید موانع قانونی را برداریم
  • اخذ مجوز جذب یک هزار نخبه علمی توسط وزارت نیرو
  • خانه نخبگان بستری برای شناسایی کنشگران علمی کشور
  • اخذ مجوز جذب یک هزار نخبه علمی/۶۰ نفر استخدام شدند