Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-19@14:07:00 GMT

اقتدار نظامی ایران در سایه بسیج گسترده تر شده است

تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۲۰۴۹۳

اقتدار نظامی ایران در سایه بسیج گسترده تر شده است

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سعید محمد چهارشنبه شب در گفتگوی ویژه خبری در ارومیه با اشاره به اهمیت بسیج و تفکر بسیجی گفت: حضرت امام خمینی(ره) اعتقاد داشتند که، حرکت کشور هر کجا به کندی پیش رود می‌توان با استفاده از روحیه و تفکری بسیجی مشکل و موانع پیش رو را حل کرد.

وی با اشاره به اینکه امروزه نیز در کشور تمامی مسائل و مشکلات با روحیه و تفکر بسیجی حل می‌شود، افزود: با داشتن روحیه و تفکر بسیجی می‌توان مسائل و مشکلات را در تمامی زمینه‌های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و نظامی حل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء با اشاره به نقش بسیج در جنگ اقتصادی گفت: دشمن به طور کلی از مسائل نظامی و عرصه‌های سیاسی نا امید شده است و اقتدار نظامی در سایه تفکر و روحیه بسیج گسترده‌تر شده است.

وی با بیان اینکه دشمن با ناجوانمردی کامل به عرصه‌های معیشتی مردم حمله برده و جنگ تمام عیار اقتصادی را ایجاد کرده است بیان کرد: قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء در سال۱۳۶۸ تاسیس شد و در دوران اول قرارگاه مشغول بازسازی کشور بودیم و بعدا وارد توسعه و سازندگی زیرساخت‌های کشور شدیم و بعداز این دوران نیز دوران انحصار کشنی را تجربه کردیم.

سردار محمد با اشاره به اینکه قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء ۲۵۵پروژه فعال در تمامی عرصه‌های فنی و مهندسی دارد ادامه داد: در حوزه نفت و گاز در بخش هایتک کشور امروز بی نیاز است، ققرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء تاکنون بیش از ۸۰۰کیلومتر تونل سازی و ۲۵۰کیلومتر مترو در شهرهای مختلف کشور احداث و یا در حال احداث بر عهده دارد.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء با بیان اینکه در زمینه بندرسازی، پست اسکله‌ها و لای روبی‌ها خوشبختانه کشور خود کفا شده است گفت: برای توسعه زیرساخت‌های عمرانی و صنعتی آنچه شدیدا نیازاست یک خودباوری و عدم نگاه به غرب است.

وی با اشاره به پروژه‌های قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء در آذربایجان غربی گفت:این استان یک استان مرزی است که مردمانش در طول دوران ۸سال دفاع مقدس در کنار رزمندگان اسلام برای دفاع کیان اسلامی ایستادگی و مقاومت کرده اند و امروز وظیفه سپاه و قرار گاه سازندگی این است که در توسعه و بازسازی این مناطق نقش موثری را ایفا بکند.

سردار محمد افزود: قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء در طول ۳۰سال گذشته، ۱۲۵پروژه در استان آذربایجان غربی اجرایی شده است که ۱۲۰پروژه‌ی آن به اتمام رسیده و ۵پروژه‌ی آن در دست اجرا است که ارزش ریالی این پروژه‌ها یک هزار و ۳۷۰میلیارد تومان می‌باشد.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء بیان کرد:برای اجرای این پروژه‌ها، ۱۵۰دستگاه ماشین آلات و ۳هزار نیروی انسانی به صورت مستقیم و غیرمستقیم مشغول فعالیت هستند.

سردار محمد با اشاره به تونل انتقال آب کانی سیب افزود:این پروژه از مهمترین پروژه‌های قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء است که از ۳۶کیلومتر طول این تونل، ۳۱کیلومتر آن حفاری شده و با اتمام این طرح سالانه بیش از ۶۰۰میلیون مترمکعب آب وارد پیکره دریاچه ارومیه خواهد شد.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء به منابع اعتباری این پروژه اشاره و اضافه کرد:منابع اعتباری این پروژه کمی ضعیف شده بود که در سفر دو هفته پیش معاون اول رئیس جمهور به آذربایجان غربی این قول داده شد که این منابع تامین شود.

وی با اشاره به اینکه پروژه‌ دیگر قرارگاه، نیروگاه سردشت بود که در نقطه صفر مرزی احداث شده و بیش از ۳۸۰میلیون مترمکعب آب را می‌تواند ذخیره و ۱۵۰ مگاوات برق را تولید کند گفت: قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا در آذربایجان غربی بیش از ۱۷۰میلیارد ریال پروژه محرومیت زدایی اجرا کرده است.

کد خبر 4783118

منبع: مهر

کلیدواژه: سعید محمد قرارگاه سازندگی بسیج بوشهر هفته بسیج راهپیمایی بسیج بارش برف گرگان قیمت بنزین اصلاح قیمت حامل های انرژی ایلام بنزین قزوین شهرکرد بیرجند تنظیم بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۲۰۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راز استفاده نکردن ایران از موشک ها و پهپادهای پیشرفته تر در حمله به اسرائیل /چرا سپاه با اطلاع قبلی حمله کرد؟/هنوز همه ورق ها فاش نشده است!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روزنامه اعتماد در یادداشتی نوشت؛

برخی از محافل رژیم صهیونیستی تلاش می‌کنند چنین وانمود کنند که اسراییل همه پهپادها و اغلب موشک‌های ایران را ساقط کرده و دستاوردهای مهمی در این زمینه کسب کرده‌ است تا در نتیجه بتوانند محدود بودن توانمندی‌های ایران را ثابت کنند.

این محافل درباره بازگرداندن کمک‌های غربی و جلب مجدد حمایت آنان از سوی رژیم اشغالگر سخن می‌گویند و می‌کوشند از طریق بازسازی صحنه، افکار عمومی جهان را از جنایات رژیم صهیونیستی در غزه به سوی اسراییل به عنوان کشوری کوچک که در برابر دشمنان شرور منطقه از خود دفاع می‌کند بکشانند.

اما این صحنه‌گردانی رژیم صهیونیستی در قبال حمله موشکی ایران تا حد زیادی مغالطه‌آمیز است با این هدف که افکار عمومی اسراییل و منطقه را به توانمندی‌های بازدارنده و نظامی رژیم اسراییل معطوف کند.

۱- نیت ایران در این حمله موشکی صرفا یک ضربه نظامی نبوده بلکه ضربه ترکیبی نظامی و سیاسی بوده است به این مفهوم که هدف ایران از حمله موشکی به سرزمین فلسطین اشغالی ضربه‌ای بوده است که از حجم تبلیغاتی گسترده‌ای برخوردار باشد که در عین حال دستاوردهای نظامی محدودی را نیز محقق سازد بی‌آنکه این حمله موشکی ایران را به جنگی گسترده سوق بدهد به این معنا که حمله‌ ایران حمله‌ای برنامه‌ریزی شده و رزمایشی محتاطانه بوده و هدف این ضربه شکل‌دهی موضع بازدارندگی جدیدی بوده است نه تا جایی که دامنه جنگ را گسترش بدهد یا منافع راهبردی ایران را در محدوده سرزمینی خود در معرض حمله امریکا یا اسراییل قرار بدهد.

۲- فقدان عامل غافلگیری آن طور که برخی می‌گویند ناشی از فاصله زیاد ایران با فلسطین اشغالی نبوده بلکه عمدی بوده و نشانه‌های آن روشن و بسیار است؛ از جمله اطلاع قبلی امریکا در مورد تاریخ حمله در همان شب حمله، آماده‌باش گسترده اسراییل چند ساعت پیش از حمله، اعلام مستقیم سپاه پاسداران به محض پرتاب پهپادها، و اعلام سپاه پاسداران در مورد برنامه ترکیبی این حمله به گونه‌ای که پس از پرتاب پهپادها، در لحظات پایانی نوبت به پرتاب موشک‌های بالستیک خواهد رسید؛ از این رو حمله موشکی پس از اعلام آن صورت گرفته، از این رو خود ایران عنصر غافلگیری را کنار نهاده است.

این بدان معناست که ایران عمدا در نظر داشت که حمله موشکی در همان حدی باشد که خود نیز آن را محدود خوانده است، یعنی حمله‌ای از قبل اعلام شده که بهانه پاسخ گسترده‌تر را از اسراییلی‌ها بگیرد و با هدف قرار دادن تعداد محدودی از اهداف نظامی در صحرای نقب و جولان اشغالی و به دور از مناطق مسکونی، این فرصت را برای امریکایی‌ها فراهم بیاورد تا بتوانند صهیونیست‌ها را متقاعد کنند که دست به اقدامی سریع و آشکار در عمق سرزمین ایران نزنند، از این رو پاسخ ایران پاسخی ترکیبی نظامی و سیاسی به شمار می‌رود.

کنار نهادن عمدی عنصر غافلگیری، عدم استفاده از موشک‌ها و پهپادهای پیشرفته‌تر، به کار نگرفتن گروه‌های محور مقاومت در منطقه، همه و همه باعث شد حمله‌ای که از نظر کمیت گسترده بود از نظر کیفی محدود باشد و این همان چیزی است که ایران آن را دنبال می‌کرد.

۳- به همان اندازه که رژیم صهیونیستی از دستاورد خود در هدف قرار دادن موشک‌های ایران صحبت می‌کند، این موفقیت مبتنی بر حمایت هم‌پیمانان رژیم اسراییل و در رأس آنها ایالات متحده امریکا و در وهله نخست منوط به اراده ایران است. از نظر راهبردی، وابستگی کامل رژیم صهیونیستی به هم‌پیمانان و شرکای بین‌المللی و منطقه‌ای خود و واداشتن یک کشور عربی که گفته می‌شود مجبور شد در هدف قراردادن موشک‌های ایران دست داشته باشد و نیز لایه‌های حفاظتی و حامیان اسراییل و ساز و کار آنها و نحوه همکاری و هماهنگی میان آنان، چه در داخل رژیم و چه در منطقه برملا شد.

۴- ایران به نوبه خود با سلاح‌هایی به اسراییل حمله نکرده است که اسراییل نسبت به آنها بی اطلاع باشد و یا انتظار استفاده از آنها را نداشته باشد در حالی که برخلاف اسراییل که همه ورق‌های دفاعی خود را فاش کرده، ایران همه ورق‌های هجومی خود را فاش نکرده است.

این رزمایش از نظر شناسایی قابلیت‌های دفاعی نظامی رژیم اسراییل و متحدانش و نحوه عملکرد آن به نفع ایران است که در صورتی که جنگ به ایران تحمیل شود، ایران و متحدانش در محور مقاومت متعاقبا می‌توانند در یک رویارویی جدی‌تر از آن بهره بگیرند.

۵-این حمله موشکی چشم‌انداز قدرت‌های تاثیرگذار در منطقه به‌ویژه ایران و امریکا را به نمایش می‌گذارد و آنچه مسلم است این است که ایران و ایالات متحده به دنبال یک رویارویی گسترده‌تر و همه‌جانبه‌تر نیستند و با این برداشت می‌توان جنبه کنونی و محدود حمله موشکی ایران را این گونه تفسیر کرد که میان ایران و ایالات متحده به نوعی برابری نسبی وجود دارد همچنان که با در نظر داشتن همین مساله می‌توان جنبه راهبردی این حمله را مورد بررسی قرار داد که برای مشخص شدن ویژگی‌های آن هنوز قدری نیاز به زمان است.

۲۷۳۰۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896148

دیگر خبرها

  • اقتدار جمهوری اسلامی در عرصه‌های نظامی در سایه وجود ولایت فقیه است
  • فعالیت‌های محرومیت‌زدایی ۱۵ گروه جهادی دانشجویی در گنبدکاووس
  • اذعان پنتاگون به توانمندی نظامی ایران درپاسخ به اسرائیل
  • پنتاگون درباره پاسخ تنبیهی ایران ضد رژیم صهیونیستی چه گفت؟
  • محرومیت‌زدایی سپاه با ۶۵ کیلومتر راه‌سازی در اردبیل
  • راز استفاده نکردن ایران از موشک‌ها و پهپاد‌های پیشرفته‌تر در حمله به اسرائیل
  • راز استفاده نکردن ایران از موشک ها و پهپادهای پیشرفته تر در حمله به اسرائیل /چرا سپاه با اطلاع قبلی حمله کرد؟/هنوز همه ورق ها فاش نشده است!
  • ایجاد خوف در دل دشمنان نظام، وعده الهی است
  • تشکیل دو قرار گاه برای تحقق شعار سال در آذربایجان غربی
  • ۳۷۶ میلیاردتومان اعتبار جهت تسهیلات اشتغال و جهش تولید اختصاص یافت