Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-04-24@23:54:04 GMT

حلقه مفقوده درمان قطعی معتادان چیست؟

تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۲۴۰۳۲

حلقه مفقوده درمان قطعی معتادان چیست؟

رویداد۲۴ تقی رستم وندی گفت: طی سال جاری و اواخر سال گذشته جمع آوری معتادان متجاهر به طور متمرکز در محله هرندی صورت گرفت و حدود ۲۰ هزار نفر، رسیدگی و ساماندهی شدند. برخی از آنها به مراکز معرفی و در این مراکز نگهداری شدند و برخی نیز وابسته به مشکلاتی که داشتند، با آنها برخورد شد.

وی ادامه داد: مشکل و گره اصلی در بحث معتادان متجاهر، حلقه پایانی اقدامات است؛ یعنی آنها را می گیریم و در مراکز هم نگهداری می شوند و حتی ترک هم می کنند، اما درمان قطعی این افراد بستگی به این دارد که اشتغال برای آنها فراهم شود و دوباره منزلت اجتماعی خودشان را به دست آورند و ارتباط آنها با خانواده دوباره برقرار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رستم وندی گفت: در کل باید جامعه پذیری برای معتادان صورت گیرد، متاسفانه فعالیت های ما تا مقطع اشتغال پیش می رود و فرد دوباره آزاد و وارد جامعه می شود، در معرض خطر قرار می گیرد و دوباره این چرخه ادامه می یابد.

وی تاکید کرد: امروز سپاه، بسیج و ستاد مبارزه با مواد مخدر به میدان آمده اند و روی حلقه پایانی کار می شود و اخیرا هم مرکز شهید زیادی که سال جاری از طریق سپاه تهران حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ نفر را پذیرش کرد، روی بحث اشتغال آفرینی کار می کند و در تبریز هم روی اشتغال آفرینی متعادان کار شده است. طوری که اگر در سطح شهر تبریز بروید کمتر با معتاد متجاهر و متکدی برخودرد می کنید، به دلیل اینکه روی حلقه پایانی کار شده است و دستگاه ها متوجه این خلاء شده اند.

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور با بیان اینکه اگر بخواهیم در حوزه درمان به توفیق برسیم، افزود: باید برای تمام افراد معتاد تحت پوشش شغل ایجاد کنیم تا آنها بتوانند به کانون خانواده بازگردند.

وی تصریح کرد: بنابر این حلقه مفقوده فرآیند درمان اعتیاد این است که فرد پس از ترک کردن تحت پوشش و صیانت اجتماعی قرار گیرد و این امکان را پیدا کند که شغلی به دست آورده و به خانواده بازگردد، اما ما نمی‌توانیم تا مرحله پایانی معتادان را هدایت کنیم. متاسفانه به دلیل وضعیت اقتصادی این حلقه مفقوده ایجاد شده است.
رئیس سازمان اجتماعی کشور به مراکز ماده ۱۶ نیز اشاره کرد و گفت: معتادان می‌توانند دو دوره ۶ ماهه را با حکم قضایی در این مراکز نگهداری شوند. البته در قانون ظرفیت‌هایی وجود دارد که قضات می‌توانند با حکم قضایی مدت بیش از این را حکم دهند، اما قانون این است که دو دوره ۶ ماهه می‌توانند معتادان را در این مراکز نگهداری کنند.
رستم وندی با اشاره به نقش اثربخش و موفق سازمان های مردم نهاد در درمان معتادان نیز گفت: به دلیل اینکه افراد آگاهانه به این مراکز (غیردولتی و سمن ها) مراجعه می‌کنند و درمان نیز در این مراکز در سطح استاندارد و در کنار خانواده انجام می‌شود،‌ اثربخش واقع می شود. در واقع شرط درمان، همراهی خانواده است. منبع: ایرنا خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 درمان اعتیاد آسیب های اجتماعی درمان معتادان اشتغال معتادان بهبود یافته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۲۴۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتلای بیش از ۱۶ درصد جمعیت اردستان به دیابت


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردستان با بیان اینکه خدمات دندانپزشکی در مراکز بهداشتی شهرستان ۳۰ درصد افزایش یافته گفت: اائه خدمات داندانپزشکی مانند معاینات، ترمیم سطحی دندان و کشیدن در مراکز جامع سلامت شبکه بهداشت و درمان به جز ویزیت رایگان جهت جمعیت گروه هدف (کودکان زیر ۶ سال – کودکان ۶-۱۲سال – خانم‌های باردار) با تعرفه دولتی جهت سایرین انجام می‌شود.


حسن ذبیحی با اشاره به اجرای طرح ملی غربالگری دیابت و فشارخون در این شهرستان افزود: با تلاش کارکنان بهداشت تاکنون ۸۴ درصد جمعیت شهرستان اردستان خطرسنجی شدند که بیش از ۱۶ درصد جمعیت شهرستان اردستان که حدود ۳۹۵۹ نفر می‌شوند، مبتلا به دیابت و تقریبا ۳۰ درصد جمعیت که حدود ۶۹۳۸ نفر می‌شوند، دچار فشارخون هستند.


وی اردستان عامل مرگ و میر در شهرستان اردستان را بیماری‌های قلبی و عروقی عنوان کرد و گفت: به طور کلی فشار خون، مصرف دخانیات، کم تحرکی، چاقی و اضافه وزن و مصرف چربی‌های مضر مهم‌ترین علت بروز این بیماری است.

دیگر خبرها

  • ابتلای بیش از ۱۶ درصد جمعیت اردستان به دیابت
  • حلقه مفقوده مدیران عدم پیگیری و نظارت بر تصمیمات است
  • ارجاع ۲۳ معتاد متجاهر به مراکز ترک اعتیاد در شوش
  • اوتیسم؛ بیماری ناشناخته و بدون درمان!
  • «مراکز نوآوری» اولین حلقه زنجیره زیست بوم و فناوری/ رشد اقتصاد در گرو مسیر تکنولوژی است 
  • «مراکز نوآوری» اولین حلقه زنجیره زیست بوم و فناوری/ رشد اقتصاد در گروی مسیر فناوری است 
  • حرفه آموزی معتادان در حال بهبود برای ورود به بازار کار
  • تسهیلات اشتغال برای رهاشدگان از دام اعتیاد
  • فعالیت ۳۳ مرکز اقامتی ترک اعتیاد در گلستان
  • دانشمندان حلقه‌ مفقوده بین رژیم غذایی نامناسب و سرطان را کشف کردند