Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی با تاکید براینکه موضوع ساماندهی این انجمن با دیگر موسسات در معاونت هنری به کارشناسی بیشتری نیاز دارد، از رفتن خود در آینده‌ای نزدیک از این انجمن خبر داد و تایید کرد که با اوضاع اقتصادی فعلی و بدهی زیاد به تئاتری‌ها باید مدیریت بحران در این حوزه وجود داشته باشد.

به گزارش ایسنا، از مدتی قبل که موضوع ادغام یا طبق تاکید برخی مدیران، ساماندهی موسسات و انجمن‌های زیر مجموعه معاونت هنری منتشر شد، حاشیه‌های زیادی در رابطه با ادامه فعالیت انجمن مرکزی هنرهای نمایشی و دیگر انجمن‌ها در تهران به وجود آمد و مدیران این انجمن‌ها بیشترین واکنش را نسبت به این تصمیم ‌که آن را غیرکارشناسی می‌دانستند، نشان دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

با این حال سیدمجتبی حسینی معاون هنری هم پس از این واکنش‌ها تاکید کرد که اولا زمان اطلاع رسانی مناسب نبوده چون هنوز بررسی‌ها تمام نشده بود و دیگر اینکه این مسئله به نظر کارشناسان خواهد رسید.

اما چند وقتی است خبرهایی شنیده می‌شود مبنی براینکه مقدمات این ادغام یا ساماندهی در سکوت دنبال می‌شود یا خواهد شد که صحت این موضوع و وضعیت انجمن هنرهای نمایشی را از مدیرعامل این انجمن پیگیر شدیم.

حمید نیلی در گفت‌وگویی با ایسنا که البته ترجیح می‌داد خیلی با جزئیات صحبت نکند، درباره سرانجام ادغام موسسات در معاونت هنری بیان کرد: فعلا کارها در بخش بالادستی انجام می شود و من هم شاید از انجمن بروم چون با توجه به وضعیت فعلی (اعتباری) شرایط خیلی سخت است و امیدوارم در سه ماه باقی مانده پول خوبی برسد و اوضاع به خیر بگذرد.

او در بخشی‌ از صحبتهایش به شتاب زده بودن تجمیع موسسات اشاره کرد و در پاسخ به اینکه آیا به دلیل انجام همین پروسه تجمیع، قرار است از انجمن کنار گذاشته شود؟ گفت: من مجبور نیستم بروم ولی شرایط به نحوی است که به این سمت پیش میرویم و شاید استعفا دهم.

نیلی در پاسخ به اینکه آیا می‌داند در صورت ساماندهی، ساختار جدید با چه مدیریتی اداره می‌شود؟ و آیا به عنوان مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی در جریان جزئیات هست یا خیر؟ فقط به گفتن این جملات اکتفا کرد: « این بحث‌ها در بالادستی دنبال می‌شود و شاید صلاح نبوده چیزی گفته شود و گرنه بهتر بود نظر کارشناسی دقیق گرفته شود. با این حال نباید فراموش کرد هر کدام از انجمن ها در معاونت هنری ویژگی‌های خاص خود را دارند و یکی از ویژگی‌های مهم آن ها در تئاتر انتخابی بودن است. همچنین انجمن هنرهای نمایشی بیش از ۳۱۰ شعبه دارد و حداقل ۸۰۰ گروه نمایشی، خود را به آن معرفی کرده‌اند. به همین دلیل معتقدم این کارها ظرایفی را می‌طلبد.» 

او که شنیده می‌شود قرار است به انجمن انقلاب و دفاع مقدس برود، ادامه داد: گرچه دست ما در بخش مالی بسته است ولی من سعی کردم تا جایی که می‌شد به انجمن‌ها در شهرهای مختلف سر بزنم چون خیلی جاها مشکلاتی هست که باید صنفی حل شود ولی انجمن تا به حال این وظیفه را برعهده داشته است.‌

نیلی تاکید کرد: انجمن هنرهای نمایشی کارکردهایی دارد که باید به آن ایمان داشته باشیم. به نظرم اگر انجمن ها بخواهند دچار یک اتفاق شوند باید کاری کرد که استانها کمتر  آسیب ببینند. 

او درباره اینکه از ابتدای سال تاکنون اداره‌کل هنرهای نمایشی، با توجه به برگزاری چند جشنواره و نیز حمایت مالی چند برابری از جشنواره فتح خرمشهر برغم اینکه چنین وظیفه و  تعهدی نداشته (طبق اظهارات مدیر کل هنرهای نمایشی) چقدر خرج کرده است؟ از گفتن رقم دقیق خودداری کرد ولی آنطور که پیگیری های ایسنا نشان می‌دهد و در صحبت‌های نیلی هم می‌شد آن را تا حدودی درست دانست.

نیلی در این باره گفت: عدد و رقم نمی‌گویم ولی به تئاتری‌ها خیلی بدهکاریم. یعنی نسبت به زمانی که از ابتدای سال گذشته و جشنواره فجر که جدی است و دغدغه‌های خود را دارد بودجه خوبی تاکنون به ما نرسیده و من تا وقتی هستم تلاش می‌کنم جشنواره فجر تحت تاثیر قرار نگیرد.

وی که در بخشی‌هایی به وضعیت اقتصادی در کل جامعه و کمبود بودجه اشاره دارد، در پاسخ به اینکه به ‌نظر می‌رسد با وجود تمام این مشکلات اوضاع تئاتر بدتر است و آیا باید همه چیز به نبود پول ارتباط پیدا کند و نباید مثلاً یک مدیریت بحران وجود داشته باشد؟ اظهار کرد: در حال حاضر وضعیت مالی در کل جامعه خوب نیست و وقتی دست خالی است نمی‌شود کاری کرد.‌ شرایط عادی نیست در حالی که وضعیت ما سال گذشته بهتر بود و به نظرم سال بعد خراب تر از امسال هم می‌شود. تئاتر یک بودجه‌ای دارد ولی ما همان بودجه مصوب را هم نتوانسته‌ایم بگیریم. با این حال قبول دارم باید مدیریت بحران داشته باشیم که در تئاتر نداریم و اینکه مدام بگوییم پول نداریم قابل قبول نیست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تئاتر و بحران محمد فیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۲۸۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطعی آب ۲۰ روستا و برق ۱۶ روستا در هرمزگان

مهرداد حسن‌زاده در گفت و گو با خبرنگار مهر، با اشاره به صدور هشدار نارنجی جوی در هرمزگان، اظهار داشت: بر اثر بارندگی‌های شب گذشته ۴ روستا در جاسک تخلیه و در سه اردوگاه اسکان اضطراری داده شدند.

وی تعداد خانوار این روستاها را ۱۸۰ خانوار دانست و افزود: ۱۰۰ دستگاه چادر و به اندازه نیاز اقلام زیستی و خوراکی توسط جمعیت هلال‌احمر استان بین این افراد توزیع شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان، تصریح‌کرد: در جزیره قشم با توجه به حجم بالای بارندگی که وجود داشت ۸۰ خانوار از مسافرین نیز در اماکن ورزشی جزیره اسکان اضطراری داده شدند.

حسن‌زاده ادامه داد: در حال حاضر برق ۱۶ روستا در استان هرمزگان قطع است و بخش عمده قطعی‌ها حاصل سقوط تیرهای برق است؛ البته این آمارها متغیر است و تلاش‌ها برای تعویض تیرهای برق در حال انجام است.

وی اظهار داشت: تا این لحظه آسیب دیدگی ۱۹۱ تیر برق فشار متوسط گزارش شده که از این بین ۱۴۱ تیر برق تعویض شده و مابقی تیرها نیز در حال تعویض هستند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان، بیان کرد: از ۶۱ مورد سقوط تیرهای برق فشار ضعیف نیز ۴۱ مورد تعویض صورت گرفته و ۱۵۸ مورد نیز اصلاح پاره شدن کابل‌ها و سیم‌های برق انجام شده است.

حسن‌زاده با اشاره به تعویض ۱۲ ترانس برق، عنوان‌کرد: از ابتدای بارش‌ها ۱۰ هزار و ۳۰۰ مشترک اتصالشان را به شبکه برق از دست داده‌اند که این آمار تاکنون به ۱۲۰۰ مشترک رسیده است و برق اکثر مشترکین وصل شده است.

وی بیان‌کرد: در حوزه آب نیز بالغ بر ۲۰ روستا آب شرب‌شان قطع شده است و عمده این قطعی‌ها به دلیل از بین رفتن محور روستایی و لوله‌های در مسیر یا قطع شدن برق منطقه متأثر است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان، خاطرنشان‌کرد: در حال حاضر همه محورهای مواصلاتی استان باز است و تردد انجام می‌شود.

کد خبر 6081465

دیگر خبرها

  • نمایش «واپسین نفس» به جشنواره سراسری تئاتر ایثار راه یافت
  • یاد مجید مجیدی از حضور در تئاتر/ وضعیت الان سینما جای تاسف دارد
  • رشته‌های نوپا آینده ورزش کشور را رقم می‌زنند
  • بدهی ۳۱ هزار میلیارد تومانی دولت به شهرداری مشهد
  • آخرین وضعیت برق و آب مناطق سیل زده هرمزگان
  • تدابیر پیشگیری از سیل از ۶ ماه قبل در استان کرمان انجام شد
  • قطعی آب ۲۰ روستا و قطع برق ۱۶ روستا در هرمزگان
  • قطعی آب ۲۰ روستا و برق ۱۶ روستا در هرمزگان
  • هشدار صندوق بین المللی پول درباره بدهی دولت آمریکا
  • نرم‌افزار حسابداری بازرگانی چیست و چه ویژگی‌هایی دارد؟