Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر تعاون ضمن ابراز خرسندی از تشکیل انجمن حمایت از بنیان خانواده گفت: کاشان در حوزه حمایت از بنیان خانواده الگویی برای سایر شهرهای کشور قرار‌ بگیرد. ۰۸ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۱ استانها کاشان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، هادی رومیانی شامگاه پنجشنبه در مراسم تجلیل از حامیان انجمن حامیان بنیان خانواده با بیان اینکه ما باید به فرهنگ اصیل خود باز گردیم، اظهار داشت: اگر بخواهیم سنتی فکر کنیم‌ نمی‌توانیم به درستی خانواده را مدیریت کنیم اما اگر بر اساس آیات و روایات زندگی خود را تنظیم کنیم می‌توان بهترین خانواده را تشکیل داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با توجه به گستردگی موضوع خانواده تشکیل بنیادهای مختلف ضرورت دارد، افزود: خرسندیم تا بنیاد حامیان خانواده در کاشان ایجاد شده است چراکه با استفاده از این بنیاد خیران داوطلبی هستند که می‌توان مشکلات خانواده‌ها را به واسطه آن‌ها رفع کرد.

کاشان| پروژه ارتقاء سلامت خانواده در دستور سازمان بهزیستی استسرمایه خانواده‌های اهوازی به سوی تولید داخل هدایت می‌شودروابط در امور خانواده همچون رابطه بازار و مبادلات اقتصادی نیست

معاون حقوقی و امور استان‌های مجلس وزارت تعاون ضمن تاکید بر تلاش در تقویت بنیان خانواده ابراز داشت: آمریکا جزء 10 کشوری است که بیشترین طلاق را دارد و ایران جزء 10 کشوری است که پایین طلاق را دارد و این موضوع یک موضوع علمی است به نحوی که طلاق در میان خانواده‌های متمکن بیشتر از سایر خانواده‌ها است.

وی با بیان اینکه تشکیل بنیاد حامیان خانواده باید الگویی برای سایر شهرهای کشور باشد، گفت: کاشان اولین شهری است که در راستای تحقق برنامه ششم توسعه در حوزه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قدم‌ برداشته است.

انتهای پیام/803/ز

R7760/P/S6,1369/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۲۹۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنعت فرش همدلی و هم‌افزایی می‌خواهد/ لزوم تشکیل زنجیره تولید فرش

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: متأسفانه تعاونی قدرتمندی در حوزه فرش استان نداریم و فعالان فرش و بخش خصوصی هر کدام مسیر جداگانه‌ای می‌روند، در حالی که فرش استان به همدلی و هم‌افزایی نیاز دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، امیر حسن‌زاده امروز _دوشنبه سیزدهم آذر_ در کمیته فرش استان، اظهار کرد: برای بازگشت فرش استان کرمان به روزهای موفق خود، نیازمند ساختار یکپارچه‌ای هستیم.

وی با بیان اینکه بافندگان فرش هنرمند هستند و برای حفظ این هنرمندان باید جایگاه و حقوق واقعی آن‌ها پرداخت و مشوق‌هایی هم برایشان در نظر گرفته شود، افزود: متأسفانه تعاونی قدرتمندی در حوزه فرش استان نداریم و فعالان فرش و بخش خصوصی هر کدام مسیر جداگانه‌ای می‌روند، در حالی که فرش استان به همدلی و هم‌افزایی نیاز دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با تأکید بر لزوم شکل‌گیری کمیته فرش در بخش خصوصی، ورود دانش‌بنیان‌ها به حوزه صنعت فرش را دارای اهمیت و تأثیرگذار دانست و تصریح کرد: در این صنعت باید زنجیره‌وار کار کرد و از طراحی، بافندگی، تولید، حمل و نقل، فروش، تبلیغات، سایت و غیره را در کنار هم ببینیم و ارتباط علمی و عملی میان دانشگاه‌ها و صنعت فرش باید شکل بگیرد.

حسن‌زاده بر ضرورت معرفی کارآفرینان برای استفاده از تسهیلات اشتغال تبصره ۱۸ تأکید کرد و گفت: کمیته امداد، بنیاد شهید، بسیج سازندگی، بنیاد برکت، بنیاد علوی، آستان قدس، سرباز مهارت، امور عشایری، زندان‌ها و اداره کل روستایی کارآفرینان را برای دریافت تسهیلات معرفی کنند.

کد خبر 709361

دیگر خبرها

  • فعالیت ۱۴۰ تعاونی توسعه و عمران شهرستانی در کشور
  • صنعت فرش همدلی و هم‌افزایی می‌خواهد/ لزوم تشکیل زنجیره تولید فرش
  • حمایت از طلاب کارآفرین در سیستان و بلوچستان
  • زندان‌های فارس در حوزه کارآفرینی و اشتغال موفق عمل کرده‌اند
  • اشتغال بیش از ۵۰۰۰ زندانی در فارس
  • پرداخت ۳۲ میلیارد تومان حقوق به زندانیان شاغل در زندان‌های فارس
  • علی‌رغم رتبه جهانی بسیار خوب در تولید علم، در زمینه فناوری جایگاه قابل قبولی نداریم
  • حمایت بنیاد 15 خرداد از 8 چند قلو در خراسان‌جنوبی
  • خانواده چندقلو‌ها زیر چتر حمایتی بنیاد ۱۵ خرداد
  • اشتغالزایی ۱۱ هزار نفری با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان