Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا گفت: برای فعال‌سازی رمز پویا نیازی به ثبت‌نام، وارد کردن اطلاعات خود و حساب بانکی و یا پرداخت هیچ وجهی نیست؛ هموطنان مراقب دام مجرمان سایبری باشند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ علی محمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا در خصوص رمز‌های پویا یا یکبار مصرف و کمین کلاهبرداران در این زمینه، اظهار داشت: کلاهبرداران فضای مجازی با ترفند دریافت رمز یکبار مصرف، پیامکی به مخاطبان فرستاده و از فرد می‌خواهند برای دریافت رمز یکبار مصرف به آدرس ذکر شده مراجعه کند در حالی که برای فعال‌سازی رمز یکبار مصرف اصلا نیازی نیست که کاربر به سایت یا لینک اینترنتی مراجعه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا تصریح کرد: برای دریافت رمز یکبار مصرف فرد باید اپلیکیشنی را از یک فروشگاه معتبر دانلود کرده و در آنجا فرآیند ثبت‌نام را انجام دهد؛ سپس با مراجعه به خودپرداز بانک خود رمز یکبار مصرف را فعال کند.

وی با تأکید بر این مطلب که افراد نباید به هیچ عنوان به پیامک‌هایی که از خطوط موبایل شخصی ارسال می‌شود و از فرد می‌خواهد که برای ثبت‌نام و فعال‌سازی رمز پویا به سایتی مراجعه کند، اعتنا کند، ادامه داد: لازم است هموطنان این شماره‌ها را به سامانه ۱۹۵ یا پلیس فتا اعلام کنند.

سرهنگ رجبی گفت: فرآیند فعال‌سازی رمز پویا به طور کامل در وب‌سایت بانک افراد توضیح داده شده و لازم است افراد قبل از هر اقدامی ابتدا به سایت بانک مراجعه کرده و برابر مراحل توضیح‌داده شده اقدام کنند.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا با اشاره به این مطلب که در حال حاضر خدمات رمز پویا توسط نرم‌افزار‌های رمز‌ساز ارائه می‌شود تأکید کرد: هموطنان باید این نرم‌افزار‌ها را حتما از فروشگاه‌های معتبر دانلود نرم‌افزار و یا از خود سایت بانک مربوطه دریافت کنند و به هیچ وجه از شبکه‌های اجتماعی یا پیام‌رسان‌ها نرم‌افزار‌ها را نصب نکنند.

سرهنگ رجبی با تأکید بر این مطلب که برای فعال‌سازی رمز پویا نیازی به پرداخت هیچ وجهی نیست، اظهار داشت: برای فعال‌سازی رمز پویا نیازی به ثبت‌نام و وارد کردن اطلاعات خود و حساب بانکی در هیچ سایتی نیست؛ هموطنان هوشیار باشند کد فعال‌سازی نرم‌افزار رمز‌ساز خود را در اختیار دیگران قرار ندهند.

وی با اعلام این مطلب که اگر شهروندان برای فعال‌سازی رمزساز خود با مشکل مواجه شدند باید با پشتیبان بانک خود تماس بگیرند، خاطرنشان کرد: هموطنان موارد مشکوک و مجرمانه را با مراجعه به سایت پلیس فتا در بخش فوریت‌های سایبری گزارش کنند. منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پلیس فتا فعالسازی رمز پویا مجرمان سایبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۳۱۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقف برداشت از حساب های بانکی چقدر شد؟

به گزارش جام جم آنلاین، بانک مرکزی ۲۷ اسفندماه سال ۱۴۰۲ مصوب کرد تا سقف برداشت از حساب‌های مشتریان حقیقی بانک‌ها بصورت غیر حضوری روزانه از ۱۰۰ میلیون تومان به ۲۰۰ میلیون تومان و ماهانه به ده میلیارد ریال افزایش یابد. 

بانک‌ها و‌موسسات اعتباری یک ماه برای فراهم کردن مقدمات اجرایی فرصت داشتند و بانک مرکزی تاکید کرده بود تا پایان فروردین ماه زمان برای این مهم تعیین شده است.

اطلاعات جدید دریافتی خبرنگار تسنیم از بانک مرکزی نشان میدهد، بخشنامه اجرایی افزایش سقف برداشت از حساب مشتریان حقیقی بانک‌ها به مدیران بانک‌ها ابلاغ شده و این بخشنامه هم اکنون اجرایی شده است.

برهمین اساس، مبلغ برداشت از طریق غیرحضوری از کلیه حساب‌های غیرتجاری متعلق به مشتریان حقیقی بانک‌ها تا ۲۰۰ میلیون تومان به صورت روزانه و ده میلیارد ریال بصورت ماهانه افزایش یافته است.

دیگر خبرها

  • هنگام خرید از فروشندگان دور گرد مراقب کپی اطلاعات کارت بانکی خود باشید
  • با اصلاح اطلاعات حساب بانکی خود سود سهام عدالت را دریافت کنید
  • سعید احمدی پویا سرپرست معاونت نظارت شرکت شاپرک شد
  • ۱۶ شرکت دانش بنیان کردستان در حوزه فناوری اطلاعات فعال است
  • پرداخت وام فرزندآوری؛ شیوه جدید کلاهبرداران سایبری
  • پرداخت وام فرزندآوری؛ بهانه جدید کلاهبرداران سایبری
  • سقف برداشت از حساب‌های بانکی تغییر کرد
  • سقف برداشت از حساب های بانکی دوباره تغییر کرد
  •  انواع ظروف یکبار مصرف درب دار پلاستیکی در آرمانی 724
  • سقف برداشت از حساب های بانکی چقدر شد؟