Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سید امیر احمدی با بیان اینکه 70 درصد آلودگی هوا مربوط به خودروهای فرسوده است، گفت: واحدهای اسقاط خودروهای فرسوده بر اساس واردات خودرو فعال هستند و در حال حاضر که با ممنوعیت واردات روبرو هستیم کار این واحدها نیز با مشکل روبرو شده است.

وی با بیان اینکه در ازای هر 4 حواله اسقاط خودروی فرسوده، یک خودرو شماره‌گذاری می‌شود، افزود:‌ با توجه به ممنوعیت واردات خودرو، صدور گواهی اسقاط انجام نمی‌شود، هر چند در دو ماه گذشته 8 هزار گواهی اسقاط انتقال پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر انجمن صنفی مراکز اسقاط خراسان رضوی با اشاره به سرمایه‌گذاری 4 تا 6 میلیارد تومانی برای ایجاد زیرساخت‌های واحدهای اسقاط خودروهای فرسوده،گفت: در جلساتی که با وزیر صنعت داشتیم، در مورد تعطیلی واحدهای اسقاط صحبت کردیم که قرار بود پیگیری شود، ولی تاکنون اتفاقی نیفتاده و فعلاً فعالیت واحدهای اسقاط به واردات خودرو متصل است.

احمدی با بیان اینکه صنایع آلاینده و نیروگاه‌ها هر سال مبلغی را بابت آلایندگی هوا به دولت پرداخت می‌کنند، پیشنهاد کرد این مبالغ به مراکز اسقاط اختصاص یابد تا این واحدها از رکود خارج شوند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر 85 هزار گواهی اسقاط بدون خریدار وجود دارد،‌گفت: در مذاکره‌ای که با سازمان بازرسی و قوه قضائیه داشتیم، از آنها خواستیم که 8 هزار گواهی اسقاط صادر شده نیز برگشت بخورد و آنها ابتدا قول دادند این اتفاق بیفتد، ولی بعد گفتند که نمی‌توانیم این کار را انجام دهیم، اما سعی می‌کنیم که 85 هزار مورد باقی مانده را نیز منتقل کنیم که البته تاکنون اتفاقی نیفتاده است.

به گفته دبیر انجمن صنفی مراکز اسقاط خراسان رضوی، سالانه به اندازه 30 درصد از تولید خودروسازان باید خودروی فرسوده از رده خارج شود.

احمدی در ادامه با اشاره به مصوبه اداره راهداری با امضای وزیر راه و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست برای فعال شدن واحدهای اسقاط خودروهای فرسوده، گفت: طبق این مصوبه خودروسازان باید به اندازه 30 درصد تولید سالیانه خود، خودرو از رده خارج کنند و همچنین بابت تولید هر 7 دستگاه موتورسیکلت باید یک موتورسیکلت از رده خارج شود.

وی ادامه داد:‌ این مصوبه منتظر امضای وزیر کشور و معاون اول رئیس‌جمهور است.

دبیر انجمن صنفی مراکز اسقاط خراسان رضوی با بیان اینکه در حال حاضر 2 میلیون و 800 هزار دستگاه خودروی فرسوده در کشور داریم، گفت: اگر این خودروها از رده خارج می‌شدند، علاوه بر کاهش آلودگی هوا، نیازی به 3 برابر شدن قیمت حامل‌های انرژی هم نبود و در عین حال با هزینه کمتری و فشار کمتر بر مردم روبرو بودیم.

فارس

انتهای پیام/

20 / 20 دبیرانجمن صنفی مراکز اسقاط خراسان رضوی 85 هزار گواهی اسقاط بدون خریدار سید امیر احمدی مصوبه اسقاط خودروهای فرسوده منتظر امضای معاون رئیس جمهور شماره‌گذاری آلایندگی هوا وجود 2 میلیون و 800 هزار دستگاه

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سید امیر احمدی مصوبه اسقاط خودروهای فرسوده شماره گذاری آلایندگی هوا وجود 2 میلیون و 800 هزار دستگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۳۲۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه ای جدید برای شماره گذاری خودرو در ایران

 مهدی ابراهیمی، معاون برنامه‌ریزی ستاد نوسازی ناوگان نوسازی کشور، شماره گذاری کلیه وسایل نقلیه اعم از وارداتی و تولید داخل را برای اولین بار در کشور و بر طبق قانون ساماندهی خودرو منوط به پرداخت عوارض دانست.

قانون جدید شماره گذاری خودرو

به گزارش گجت نیوز، معاون برنامه ریزی ستاد نوسازی ناوگان نوسازی کشور گفت:

با توجه به قانون ساماندهی و توجه این قانون به مساله زیست‌محیطی و صرفه‌جویی در مصرف سوخت، مساله صورت گواهی اسقاط خودروهای فرسوده در اولویت قرار گرفت که سرعت خروج خودروهای فرسوده را تسریع کند.

همچنین وی افزود که در برهه حساس کنونی در خصوص شماره گذاری خودروهای وارداتی با رویکرد خودروهای تجاری و سنگین، در آخرین روز کاری سال گذشته آئین‌نامه‌ای ابلاغ شد که از روز پنج اردیبهشت هم لازم‌الاجرا است. با توجه به افزایش عوارض این خودروها در این روز فشار زیادی روی ثبت شاسی‌های وارداتی در کشور داشتیم و میزان گواهی اسقاط برای شماره گذاری هم کم بود.

مهدی ابراهیمی اظهار کرد:

نیاز کشور برای شماره گذاری بسیار بیشتر از ظرفیت کنونی بود. به‌دلیل کمبود گواهی اسقاط، فضای نامناسبی ایجاد و قیمت‌های غیر رسمی در این حوزه بسیار بیشتر شد.

معاون برنامه‌ریزی ستاد نوسازی ناوگان نوسازی و اسقاط خودروهای فرسوده اظهار داشت که به‌دلیل نبودن گواهی و کم‌فروشی و رشد قیمت‌ها این تصمیم توسط ستاد نوسازی و طبق تبصره سه آئین‌نامه سامانه صنعت خودرو به عوارض ریالی مبدل شد. همچنین به‌گفته وی، تا زمانی که گواهی کافی تولید شود رویکرد ما ریالی خواهد بود و تا زمان تأمین این گواهی به اصل اولیه آن بازخواهیم گشت.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مدل قیمت‌گذاری گواهی اسقاط خودرو تغییر می‌کند
  • ارزبری ۳ میلیارد دلاری خودروهای مونتاژی
  • هزینه ای جدید برای شماره گذاری خودرو در ایران
  • افزایش ۳ تا ۷ برابری اسقاط خودرو‌های فرسوده با ابلاغ آیین نامه جدید
  • صرفه‌جویی ۱۵۲ میلیون دلاری در پرداخت یارانه سوخت با اسقاط خودروهای فرسوده در سال ۱۴۰۲
  • قیمت گواهی اسقاط خودرو‌های فرسوده تغییر می‌کند
  • ۷۲ هزار دستگاه خودرو سال گذشته اسقاط شد
  • تغییر قیمت گواهی اسقاط خودروهای فرسوده
  • قیمت گواهی اسقاط خودروهای فرسوده تغییر می کند
  • احتمال افزایش قیمت گواهی اسقاط خودروهای فرسوده