Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-03-28@22:05:42 GMT

پژمانفر: دولت در اعتراضات اخیر مردم مقصر بود

تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۳۴۳۸۰

 حجت الاسلام نصرالله پژمانفر با اشاره به آشوب های اخیر کشور پس از اصلاح قیمت بنزین گفت: در وهله اول باید به این مسئله توجه کنیم که اگر انقلاب اسلامی را منحصر به خودمان بدانیم یک اشتباه بزرگ است و تحلیل هایمان غلط از آب درمی آید.

اخبار سیاسی- وی افزود: انقلاب اسلامی یک جریان گفتمانی است که امروز نه تنها در منطقه، بلکه در کل دنیا توانسته مخاطبان فراوانی را به سمت خودش جذب کند و همچنین تأثیرات انقلاب اسلامی در همه جای دنیا بسیار عمیق و گسترده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس  تصریح کرد: بر این اساس دشمنان نظام جمهوری اسلامی تلاش می کنند که با محور گفتمان ملل اسلامی یعنی ایران مبارزه کنند و بر این اساس همواره ایران را هدف توطئه های خود قرار می دهند و از ایران به عنوان یکی از مهمترین کشورهای منطقه در ترویج گفتمان اسلامی و مقاومت یاد می کنند.

پژمانفر تاکید کرد: دشمنان بعد از آنکه شکست های متعددی در منطقه خوردند و فتنه های آنان در کشورمان راه به جایی نبرد، به دنبال آن هستند که از درون مردم جریانی را در مقابل انقلاب ایجاد کنند و با مأیوس کردن مردم از انقلاب اسلامی به اهداف شوم خود علیه ایران دست یابند.

وی با اشاره به اینکه سهل انگاری های دولت در شش سال گذشته هم باعث شد دشمنان بتوانند ضربه هایی را به کشور بزنند، گفت: دولت باید روی مسئله اقتصاد کشور برنامه ریزی دقیق می کرد و اجازه نمی داد اقتصاد پاشنه آشیل نظام شود اما کوتاهی های دولت در این زمینه باعث شد که دشمنان نظام جمهوری اسلامی فشارهای اقتصادی بسیار زیادی را به کشور ما تحمیل کنند.

این نماینده مجلس تصریح کرد: همچنین دولت تمام تمرکز خود را در این مدت روی مذاکره با غرب و برجام گذاشت و برجام نه تنها گرهی از مشکلات کشور باز نکرد، بلکه ایران را چندین سال متوقف کرد و دشمن در ضربه زدن به ما قوی تر شد.

پژمانفر با اشاره به عدم صداقت دولت با مردم، گفت: یکی از دلایل اصلی اعتراضات اخیر مردم آن است که دولت در تحقق وعده های خود به مردم صداقت لازم را ندارد، به گونه ای که در سفرهای استانی خود وعده های بسیار زیادی به مردم داد اما آن وعده ها را محقق نکرد. همچنین با گذشت زمان بسیار زیادی از وقوع زلزله و سیل در برخی از نقاط کشور، دولت به مردم این مناطق کمک نکرده  و باعث نارضایتی آنان شده است.

وی بیان کرد: دولت با عملکرد نامطلوب خود در تحقق وعده هایش در ماجراهای اخیر مقصر بود و باعث شد که چنین فتنه ای در کشور به وجود آید و آنان در شش سال اخیر هیچ گونه تدبیری برای حل مشکلات کشور نداشتند و دشمنان هم از فرصت نارضایتی مردم از دولت نهایت سوءاستفاده را کردند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: اصلاح قیمت بنزین فتنه پژمان فر اصلاح قیمت بنزین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۳۴۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضای شهر سیدنی کاملاً رمضانی است / همراهی جدی دولت با برنامه‌های رمضانی

به گزارش مبلغ به مناسبت ماه مبارک رمضان در آخرین روز سال 1402 مصادف با ۸ رمضان، برنامه‌ی امت اسلام که از شبکه‌ی جهانی ولایت پخش می‌شود در گفتگویی زنده با دکتر یحیی جهانگیری به بررسی وضعیت اسلام و مسلمین و ماه رمضان در کشور استرالیا پرداخته است. دکتر یحیی جهانگیری، رئیس سازمان و فرهنگ ارتباطات اسلامی در استان قم به کشورهای متعدد سفر می‌کنند به ویژه استرالیا و در آن‌جا پایگاه ارتباطی قوی‌ای هم دارند. ایشان در استرالیا با اندیشمندان، دانشجویان و مردم مختلف ارتباط دارند و طی این سفرها، ارتباطات و حضورشان شناخت خوبی از آنجا دارند که در این برنامه از وضعیت استرالیا در ماه رمضان صحبت کردند. در ادامه، مصاحبه ایشان با شبکه ولایت را می‌خوانید:

در طی این سال‌ها رمضان را در استرالیا چطور دیدید؟ و مسلمان‌های استرالیا در ماه رمضان چقدر فعال هستند؟

اجازه دهید من در ابتدا از چند اتفاق جالب صحبت کنم. شما وقتی در ماه رمضان به استرالیا بیایید، یک فستیوال بین‌المللی می‌بینید. از طرفی جلوی خانه‌ها از این فانوس‌های نورافشان قرار می‌دهند، فانوس‌هایی که شما هم در دکور برنامه قرار داده‌اید. امسال یک اتفاق عجیب دیدم. خیلی از مردم جلوی در خانه‌شان پرچم فلسطین را نصب کرده‌اند و در واقع یک نوع همبستگی با مردم فلسطین را اعلام می‌کنند. همچنین در مراکز مختلف برای فلسطین کمک جمع‌آوری می‌کنند.

چند ویژگی دیگر که به صورت جنب و جوش می‌بینید و به شدت حال و هوای رمضان را شدت می‌بخشد، این است که اینجا افطاری‌های جمعی به صورت جدی زیاد است مخصوصا حالا که در استرالیا داریم وارد فضای زمستان می‌شویم و هوا خنک‌تر می‌شود، بعضی‌ها سفره‌ی افطاری‌ها را در حیاط پهن می‌کنند و فضایی دارد که آدم می‌گوید فقط دوربین داشته باشم و از این مردم و فضاها عکس بگیرم.

و نکته‌ی جالب‌تر اینکه در این افطاری‌ها حتی همسایه‌های مسیحی هم شرکت می‌کنند و به قول خودشان رمضان را جشن می‌گیرند. این‌ها باعث می‌شود که من شخصا حیفم می‌آید که رمضان را در استرالیا و در سیدنی نباشم چون واقعا دلتنگ این فضا و حال و هوا می‌شوم.

در ماه رمضان شهرداری اجازه می‌دهد بعضی از مردم در حیاط خانه‌هایشان چند تا میز می‌گذارند و و چند تا اجاق و وسایل آماده کردن غذا و در حیاط غذا می‌پزند. برخی مردم به صورت رایگان و بعضی هم به صورت پولی دوست دارند آن‌جا بنشینند و غذا بخورند بنابراین برای افطار آن‌جا می‌روند و به قول خودشان غذای خانگی میل می‌کنند که این مورد هم فضای ماه رمضان را در اینجا متفاوت و ویژه می‌کند.

در استرالیا در برخی مناطق مسلمان نشین مثل اوبرن و لاکمبا در طول سی شب از یک ساعت قبل افطار تا یک ساعت بعد از سحر یک فستیوال بین‌المللی برگزار می‌شود که چند روز پیش تلویزیون رسمی استرالیا اعلام کرده یک میلیون توریست از خارج استرالیا و خارج سیدنی فقط برای این فستیوال رمضان آمده‌اند.

شما می‌دانید که استرالیا تقریبا دور است و دوازده تا چهارده ساعت پرواز دارد، از طرفی از لحاظ هزینه هم بلیط گرانی دارد ولی مردم می‌آیند و از نزدیک در این فستیوال‌ها، در افطاری‌ها و حتی نمازهای جماعت شرکت می‌کنند.

یک خاطره‌ی جالب هم عرض کنم که همین دیشب بود، آخر وقت بعد از برنامه رفتم و دیدم یک نفر در خیابان بلندگو دستش گرفته و از قرآن قرائت می کند و مردم هم دورش جمع شده بودند. مسئولین شهری اینجا می‌آیند و می‌گویند درباره اسلام بگویید و می‌گویند خیلی خوشحالیم شما مهمانان خوبی برای کشور ما بودید و همچنین میزبانان خوبی هم الان هستید.

نظر به اینکه استرالیا کشور مولتی کالچر است و از کشورهای مختلف اینجا هستند، ما می‌بینیم که غذاهای مختلفی در اینجا و در این ماه سرو می‌شود. از غذاهای مراکشی تا ایرانی، عراقی تا لبنانی، الجزایری تا اندونزی، برمه‌ای تا الجزایری، نیجریه‌ای، آفریقایی و همه‌ی کشورها غذاهای مخصوص خودشان را سرو می‌کنند.در بخشی از این مراسمات مردم اسلام را آموزش می‌دهند. باکس‌هایی قرار داده‌اند و از طریق آن‌ها مردم را فرامی‌خوانند و اسلام را آموزش می‌دهند.در بخشی دیگر، گروه‌های تواشیح هستند که از کشورهای مختلف به اینجا می‌آیند و تواشیح اجرا می‌کنند. یک مارکت خیلی جالب و عجیب اینجاست که یک میلیون افراد فقط برای دیدن این رویداد به استرالیا می‌آیند.

این نکته را هم عرض کنم که آنقدر از این بازار استقبال شده، قبلا یک جا بود و فقط در اوبرن بود اما الان لاکمبا اضافه شده است و همچنین امسال من شنیدم که در لیورپول هم این برنامه اجرا می‌شود که البته تاکنون من توفیقی نداشتم بروم و این نشان میدهد که چقدر اسلامیک مارکت و بازار اسلامی در اینجا رواج پیدا کرده‌است و همچنان در حال گسترش است.چند مدت قبل هم توفیق داشتم برنامه‌ی حضوری خدمت برنامه‌ی امت اسلام بودم، عرض کردم که در استرالیا از امسال یعنی سال بیست بیست و چهار، اولین بانک اسلامی که قبل‌تر تأسیس شده‌بود، آغاز به کار کرد.

آقای جهانگیری الان مردم در استرالیا چند ساعت روزه هستند؟

اینجا فاصله زیاد است و در حدود پنج و چهل دقیقه اذان صبح شروع می‌شود و افطار هم یک ساعت بعد از وقت افطار در ایران است. یعنی در حدود سیزده چهارده ساعت مردم در اینجا روزه هستند.

آقای دکتر باتوجه به اینکه شما سفرهای متعددی می‌روید و البته با استرالیا آشنایی بیشتری دارید و با توجه به تصاویری که ما از فستیوال رمضان در استرالیا دیدیم، این سؤال پیش آمده که دولت و مسؤلین استرالیا چقدر همراهی می‌کنند؟ مردم مسلمان در استرالیا راحت می‌توانند این برنامه‌ها را اجرا کنند؟.

شما وقتی از فرودگاه وارد استرالیا می شوید واقعا رمضان بودگی رو احساس می‌کنید. می‌بینید که دسته دسته از کشورهای مختلف برای اجرای برنامه به اینجا می‌آیند. ما در سیدنی تقریبا بالای شصت تا مرکز شیعی داریم که همه‌ی این‌ها سخنران می خواهند، مداح می‌خواهند، گروه تواشیح و... می‌خواهند.

آدم وقتی وارد می‌شود قشنگ می‌فهمد بوی شهر فرق کرده‌است. فضای شهر با قبل از آن تفاوت دارد و از دکوراسیون شهر مشخص است. دولت هم همراهی خیلی جدی‌ای دارد. یعنی مثلا یک برنامه‌ای برای احسان و اطعام دارند. مسیحی‌ها و سنی‌ها هم مشارکت می کنند حتی از این غذاها استفاده می کنند. چند روز پیش یک مرکز اسلامی دیگر افتتاح شد به نام مرکز امام سجاد(ع) که اخبارش در رسانه ها هم انعکاس پیدا کرد. دولت حمایت می کند و مردم خودشان در واقع پول جمع می‌کنند و مراکز اسلامی رو می سازند.

نظر به این که سیدنی هشت برابر تهران است یعنی چیزی در حدود قزوین تا مثلا گرمسار. شما فقط شهر سیدنی رو ببینید خیلی بزرگ است و به خاطر همین، رفت و آمدها خیلی سنگین است در سیدنی، مراکز در بخش های مختلف شهر پراکنده شده‌اند. شما می بینید الحمدلله مراکز اسلامی و مخصوصا مراکز شیعی زیاد است به طوری که شما هر جا می توانی بروی و آن جا هم برنامه‌ها هستند و هم نماز برپا می‌شود.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1888765

دیگر خبرها

  • پس‌لرزه‌های موضعگیری اخیر علی مطهری درباره نوروز
  • پس لرزهای موضعگیری اخیر علی مطهری درباره نوروز
  • فضای شهر سیدنی کاملاً رمضانی است / همراهی جدی دولت با برنامه‌های رمضانی
  • هوشیار باشیم توطئه انشقاق بین مردم و نظام عملیاتی نشود
  • کسانی که می‌گویند احزاب وارداتی و غیربومی هستند، تاریخ سیاسی ایران را نخوانده‌اند
  • ببینید| چرا اعتراضات سیاسی در اکباتان متفاوت بود؟
  • پشت پرده حمله به شهروندان چینی در پاکستان چیست؟/ دولت نوپا در اسلام آباد با بحران امنیتی دست به گریبان شد
  • قالیباف: محفل قرآنی امام حسنی‌ها عشق مردم به شعائر دینی را نشان داد
  • اعتراضات گسترده علیه دولت مجارستان
  • مشکل اقتصاد ایران، جهالت مدیران رانتی و کوته‌بین است / مدیران سازمان برنامه و بودجه فارغ التحصیل دانشگاه‌های درجه چندمند