Web Analytics Made Easy - Statcounter

درویشی، اجرای ۷ پروژه سدسازی در استان بوشهر را از جمله پروژه‌ها دانست و گفت: توسعه گردشگری و بوم گردی از برنامه‌های مهم استان بوشهر است که در این راستا اعتبارات و تسهیلات موردنیاز سرمایه‌گذاران پرداخت می‌شود.

«علی درویشی» در گفتگو با خبرگزاری شبستان  در  بوشهر،اظهار داشت: دو هزار و ۵۲ میلیارد ریال تومان در سفر استانی رئیس‌جمهور به بوشهر تصویب شد که در دو سال تخصیص می‌یابد که امسال ۸۳۵ میلیارد تومان و مابقی به مبلغ ۸۷۲ میلیارد تومان برای سال آینده پرداخت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان بوشهر از افتتاح ۸۰۰ میلیارد تومان پروژه در هفته دولت امسال خبر داد و تصریح کرد: با روندی که در پیش است در دهه فجر امسال طرح‌های مهم و اثرگذاری در شهرستان‌های استان بوشهر افتتاح می‌شود.

 

درویشی اضافه کرد: پروژه راه‌آهن شیراز - بوشهر از دیگر پروژه‌های عمرانی مهم استان است که امسال بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده حداقل ۳۰ پروژه کلان عمرانی و اقتصادی در شهرستان‌های ۱۰ گانه استان بوشهر افتتاح می‌شود.

 

وی، اجرای ۷ پروژه سدسازی در استان بوشهر را از جمله پروژه‌ها دانست و گفت: توسعه گردشگری و بوم گردی از برنامه‌های مهم استان بوشهر است که در این راستا اعتبارات و تسهیلات موردنیاز سرمایه‌گذاران پرداخت می‌شود.

 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان بوشهر اظهار داشت: بر اساس آخرین بر آورده‌های آماری از جمعیت یک‌میلیون و ۲۳۰ هزار نفر استان بوشهر، نرخ بیکاری جمعیت استان در فصل تابستان، ۱۰.۴ درصد ثبت‌شده است.

 

درویشی افزود: مشارکت اقتصادی استان بوشهر در این مدت ۳۶.۶ درصد است و استان بوشهر در مجموع در تولید ۸.۶۸ درصد نفت کشور، ۷۳.۱۸ درصد گاز و در مجموع با کسب درآمد ۶.۹ میلیارد دلاری کشور در نفت و گاز سهیم است.

 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان بوشهر درآمد استان بوشهر در سال قبل را سه هزار و ۳۴۶ میلیارد تومان دانست و خاطرنشان کرد: استان بوشهر در تولید ناخالص ملی و درآمد کشور نقش مهم و تأثیرگذاری دارد.

 

پایان پیام/647

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد انتخابات مجلس انتخابات مجلس انتخابات مجلس بسیج قرآن مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد بوم گردی توسعه گردشگری استان بوشهر خبرگزاری شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۳۶۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه متوازن آذربایجان شرقی اتفاق نیفتاده است

به گزارش خبرگزاری مهر، مالک رحمتی در نخستین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سال ۱۴۰۳ اظهار کرد: مجموع سرمایه گذاری صورت گرفته در استان جهت دستیابی به رشد اقتصادی ۹ درصدی در سال گذشته ۹۳ همت بود که این رقم در سال جاری به ۱۴۴ همت افزایش یافته است.

وی افزود: چالش‌ها و مشکلات فراروی دستگاه‌های اجرایی جهت پیشبرد پروژه‌ها از جمله تأمین به موقع منابع مالی کاملاً مشخص است، اما اگر ما برنامه نداشته باشیم، اقدامی انجام نخواهد شد.

رحمتی با بیان اینکه پروژه‌های نیمه تمام و به نتیجه نرسیده، تعیین تکلیف شود، تصریح کرد: نباید با مانع تراشی‌های مختلف کشور را معطل مسائلی مانند صدور چند مجوز کنیم.

وی با اشاره به وجود پروژه‌های نیمه تمام و در برخی مواقع فاقد توجیه اقتصادی لازم، ابراز داشت: نقطه قوت این استان فعالیت مؤثر بخش خصوصی است که باید زمینه‌های فعالیت بی دغدغه اش را فراهم کنیم.

استاندار آذربایجان شرقی در عین حال یادآوری کرد: باید در ابتدا مسؤولیت اجرا و پیشبرد پروژه‌ها را ایجاد کنیم و سیستم نظارت و پایش را هم همزمان با اجرای پروژه‌ها پیش بریم.

وی ادامه داد: توسعه متوازن استان اتفاق نیفتاده است؛ دغدغه‌های مطرح شده همه بجا هستند، اما نباید مانع حرکت و اجرای امور شوند، بلکه رفع این موانع نیز باید مطالبه مدیریتی استان باشد.

وی بیان کرد: برنامه الزامات و اقدامات تحقق شعار سال در استان در دست مطالعه و تدوین است؛ نظام برنامه ریزی و اداری استان باید برنامه محور و مطالبات و نظارت‌ها نیز بر اساس برنامه باشند تا روند توسعه شتاب گیرد.

رحمتی افزود: تلاش می‌کنیم برنامه رشد اقتصادی استان معطوف به ایجاد ارزش افزوده در بخش‌های مختلف برای افزایش تولید ناخالص داخلی باشد و همه متعهد به اجرای برنامه توسعه‌ای استان باشیم که در غیر این صورت برنامه ریزی ها با نگاه بخشی مواجه می‌شود، ابتر می‌ماند و در نهایت به زیان استان تمام می‌شود.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: مولدسازی به امور سرعت می‌دهد؛ باید از شرایط عادی خارج شویم و نگاهی به دارایی‌های خود بیندازیم؛ مدیر کلی که نتواند مولدسازی کند، مدیر نیست.

وی افزود: محیط زیست نباید مانع جهش تولید شود، بلکه راهکارهای رفع موانع را باید پیدا کند؛ مثلاً لازم است از محل بازگشت حقوق دولتی معادن، حفظ محیط زیست استان تأمین شود.

کد خبر 6080470

دیگر خبرها

  • همسویی بی‌نظیر در توسعه اردبیل
  • ساختمان قدیم فرمانداری کرمان مرکز سرمایه‌گذاری خارجی می‌شود
  • برنامه‌های ۲۰‌گانه دستگاه‌های اجرایی استان کرمان چیست؟
  • دوره آموزشی آشنایی با قوانین بیمه و مالیات در صنعت گردشگری در ارومیه
  • بانک‌ها در توسعه بخش درمان استان بوشهر مشارکت کنند
  • رصدخانه پروژه‌های عمرانی استان آذربایجان شرقی تشکیل می‌شود
  • رونق صنعت کشاورزی و گردشگری روستای کرد علیا
  • توسعه متوازن آذربایجان شرقی اتفاق نیفتاده است
  • توسعه صنعت فرآوری محصولات کشاورزی در بوشهر اولویت است
  • تشکیل رصدخانه پروژه‌های عمرانی در آذربایجان شرقی