Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آخرین نیوز»
2024-04-19@02:34:27 GMT

لیفت با نخ | نحوه لیفتینگ پوست با این روش

تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۳۷۱۸۲

اصلاح فرم بینی یا جراحی بینی یکی از رایج ترین روش های زیبایی شناسی است که مورد نیاز زنان و مردان است. عمل جراحی بینی با هدف بهبود جنبه ظاهری بینی و اصلاح مشکلات تنفسی انجام می شود. ترمیم فرم بینی می تواند به عنوان یک روش بازسازی برای اصلاح نقایص هنگام تولد یا آسیب دیدگی مانند تصادف استفاده شود. همچنین می تواند مشکلات تنفسی ناشی از انحراف سپتوم را برطرف کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیماران برای جلب زیبایی بینی بیشتر تصمیم می گیرند تا شکل بینی خود را اصلاح کنند.

در واقع می توان گفت افرادی که از سلامت جسمی کامل برخوردار بوده و دارای مشکلات اساسی در بینی خود نبوده و فقط می خواهند فرم آن را اصلاح کنند کاندیدای مناسبی برای جراحی لیفت با نخ هستند. همچنین این افراد باید تصوری واقع بینانه در مورد جراحی داشته و قبل از عمل نیز با یک پزشک متخصص مشورت نمایند.

لیفت با نخ یک روش غیر تهاجمی زیبایی است که با بی حسی موضعی انجام شده و در حدود 30 الی 45 دقیقه طول می کشد. در این روش از نخ PDO که از جنس پلی دی اکسانون است استفاده شده که پس از مدتی از طریق بدن جذب شده و هیچ گونه آسیبی را به بدن وارد نمی کند.

با لیفت با نخ آرمان الهیه میتوانید تمامی این خدمات را دریافت کنید.برای انجام این عمل و پس از بی حسی کامل، پزشک نخ را توسط یک سوزن باریک از طریق نقاط مشخص شده وارد بینی کرده و در زیر پوست و روی تیغه بینی تبعیه می کند. این کار باعث لیفت فوری بینی شده و شما می توانید نتیجه آن را بلافاصله پس از جراحی ببینید. به محض ورود نخ در بینی، ساخت کلاژن و الاستین در اطراف نخ افزایش یافته و همین اتفاق علاوه بر فرم دهی به بینی باعث صاف و یکدست شدن پوست اطراف آن نیز می گردد.

عمل لیفت با نخ یکی از سریع ترین روش های جراحی زیبایی بینی می باشد که بدون نیاز به بی هوشی و اتاق عمل به بینی شما فرم می دهد. همچنین این عمل دیگر نواقص بینی از جمله افتادگی نوک بینی، کوچک کردن پره های بینی و رفع قوز بینی را نیز برطرف می کند. در واقع شما با انجام این عمل سرپایی می توانید در کمتر از یک ساعت می توانید بینی خوش فرم و زیبا بدون نیاز به تیغ جراحی داشته باشید. به همین دلیل این روش به یک روش امن، سریع، آسان، موثر و پرطرفدار در دنیا تبدیل شده است و دیگر مطالب ایت هایی بین المملی را در اینجا میتوانید بخوانید.

 

-         مراقبت های بعد از لیفت با نخ

از آنجا که لیفت صورت به دلیل تولید الاستین در پوست باعث کمی احساس سفتی و کشش در صورت می شود بنابراین توصیه می شود بعد از لیفت بینی حداقل به مدت 2 هفته از جویدن آدامس و غذاهای سفت خودداری کنید و غذاهای آبکی و مایعات را جایگزین آن نمایید. برای کاهش تورم و خارش می توانید از کمپرس یخ هر روز استفاده کنید البته این خارش و تورم بیشتر در محل تزریق اتفاق می افتد. همچنین اگر پس از لیفت با درد در بینی مواجه شدید می توانید از مسکن های غیر استروئیدی با تجویز پزشک استفاده نمایید. از رفتن به استخر، سونا و جکوزی حداقل به مدت 2 الی 3 روز اجتناب کنید زیرا بهتر است صورت و محل لیفت خیس نشود. استفاده از کرم های آرایشی و آرایش صورت را نیز بهتر است 48 ساعت به تاخیر انداخته و از هرگونه مالش و کشیدن محل لیفت خودداری کنید.

همچنین برای جلوگیری از فعالیت های بدنی سنگین ورزشی و حتی خم شدن برای برداشتن باری بیش از 2 کیلوگرم پرهیز کنید.

 

-         عوارض لیفت با نخ

از آنجا که نخ PDO پس از گذشت توسط بدن جذب می شود تاکنون عوارض جدی برای لیفت با نخ گزارش نشده است اما ممکن است شما با برخی عوارض شایع مانند درد، کبودی، تورم و خارش در محل لیفت روبرو شوید که هیچ گونه جای نگرانی نداشته و در طی مدت چند روز رفع خواهد شد.

 

امکان بروز برخی از عوارض نادر نیز به علت عدم مهارت پزشک وجود دارد. به طور مثال بریده شدن نخ یا بیرون زدن از نوک بینی یا حتی جمع شدن آن در زیر بافت از جمله این عوارض می باشد. بنابراین بهتر است برای کاهش این عوارض از سابقه پزشک و میزان رضایت مراجعین به وی اطمینان حاصل کنید زیرا محل ورود نخ ها و قرار گرفتن آن در جای درست از اهمیت زیادی برخوردار است.

 

-         مدت زمان ماندگاری

مدت زمان ماندگاری لیفت با نخ به نوع نخ، پاسخ دهی بدن بیمار، میزان متابولیسم بدن و سبک زندگی به درمان بستگی دارد اما به طور معمول ماندگاری این روش در حدود 12 الی 18 ماه می باشد. در واقع این مدت زمان با زمان جذب آن توسط بدن تداخل داشته و شما برای تثبیت فرم بینی با این روش باید پس از گذشت این زمان نسبت به تمدید آن اقدام نمایید. انجام این روش دو الی سه بار پس از گذشت زمان ماندگاری باعث می شود تا بینی شما به فرمی که می خواهید بدون نیاز به استفاده از تیغ و عمل جراحی باقی بماند.

منبع: آخرین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۳۷۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جراحی برداشتن لوزه؛ چرا و چه کسانی؟

دکتر علیرضا موحدی درباره جراحی‌های لوزه، دلایل، عوارض و راه‌های پیشگیری از آن مواردی را مطرح کرد.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به نقش لوزه در بدن اظهار کرد: لوزه‌ها بخش لنفاوی دفاعی بدن است که دفاع موضعی بخشی از بدن را برعهده دارند.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه تمام بخش سیستم دفاعی بدن را لوزه‌ها انجام نمی‌دهند و صرفا دفاع منطقه‌ای و موضعی کار لوزه است، توضیح داد: در مواردی پیش می‌آید که لوزه‌ها متورم می‌شوند، شایع‌ترین علت این مسئله عفونت‌های مکرر و محیط مناسب لوزه‌ها برای رشد میکروب باکتری است.

وی با بیان اینکه عوامل آلرژیک، استفاده از برخی غذاها، دارو‌ها و شرایط ایمنی بدن، می‌تواند منجر به بزرگ شدن لوزه‌ها شود، اضافه کرد: البته در تمامی افراد بزرگ شدن لوزه‌ها مشکل‌آفرین نمی‌شود، ممکن است لوزه‌های فردی از حد معمول بزرگتر شده باشد، ولی هیچ مشکلی هم ایجاد نکند.

چه کسانی کاندید جراحی برداشتن لوزه هستند؟

موحدی ادامه داد: چنانچه تورم لوزه‌ها اختلالاتی در خواب ایجاد کند به این معنی که فرد نتواند به راحتی نفس بکشد، خرخر شبانه داشته باشد یا اینکه گلودرد مکرر داشته باشد یا در سال بیشتر از سه بار دچار عفونت چرکی و میکروبی ناحیه گلو شود که هر سه بار هم نیاز به مصرف آنتی‌بیوتیک باشد یا دچار گوش درد‌های مکرر شود، نیاز به بررسی توسط متخصص دارد.

این متخصص گوش، حلق و بینی با بیان اینکه معمولا لوزه‌های متورم با لوزه سوم همراه است، ادامه داد: محل لوزه‌های بزرگ در حفره دهانی و حلق است، ولی لوزه سوم کف جمجمه و پشت بینی قرار دارد، بنابراین این موضوع می‌تواند مشکلات تنفسی در ناحیه گوش برای بیمار ایجاد کند.

وی یادآور شد: ایجاد مشکلات جدی در ناحیه گوش، حلق و گلو، عفونت‌های مکرر گوش و اختلال خواب از جمله مواردی است که باید توسط پزشک متخصص بررسی شود.

ردپای لوزه‌های بزرگ در روند رشد

موحدی اختلال در روند رشد را یکی دیگر از عوارض بزرگ شدن لوزه‌ها دانست و توضیح داد: فردی که نتواند از بینی نفس بکشد معمولا دچار کم اشتهایی هم می‌شود، یعنی تنفس از راه دهان، تنفس خشکی است که منجر به کاهش اشتها می‌شود.

این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به اینکه بزرگ شدن لوزه، همیشه نیاز به مداخلات جراحی ندارد، خاطرنشان کرد: در برخی موارد با دارو درمانی، عفونت، نحوه نفس کشیدن، روند خواب، کنترل و یا درمان می‌شود و نیاز به جراحی نیست، به شرط اینکه تنفس فرد، از راه بینی باشد و بیمار در طول شب راحت بخوابد، در این شرایط نیازی به جراحی نیست.

وی تاکید کرد: عفونت‌های مکرر، بدخوابی، خرخر شبانه و نهایتا اختلال رشد از مهمترین دلایلی است که فرد را کاندید جراحی برداشتن لوزه می‌کند.

سن مناسب برداشتن لوزه‌ها تا پنج سالگی است

موحدی درباره سن مناسب جراحی لوزه نیز توضیح داد: اگر فردی با دهان باز می‌خوابد، خرخر شبانه دارد و یا بیشتر از معمول دچار عفونت گلو می‌شود، چنانچه جراحی برداشتن لوزه‌ها در او قبل از شکل‌گیری فک بالا و در سنین پایین یعنی حدود پنج سال باشد به مراتب بهتر است، چرا که با اختلالات دندانی و فکی مواجه نخواهد شد، ولی بعد از ۱۰ سالگی، ضایعات و عوارض دهانی و فکی و همچنین اختلال رشد متوجه فرد است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا با برداشتن لوزه‌ها با عارضه‌هایی همراه است یا خیر؟ توضیح داد: تا زمانی که فرد با مشکلاتی که به آن اشاره شد مواجه نشده باشد، جراحی برداشتن لوزه برای او انجام نمی‌شود، بنابراین برداشتن لوزه صرفا با هدف درمان و همچنین پیشگیری از ایجاد مشکلات بعدی انجام می‌شود.

این متخصص گوش، حلق و بینی دانشگاه تاکید کرد: لوزه سوم تا سن ۱۰ سالگی آرام آرام تحلیل می‌رود و به عبارتی کوچکتر می‌شود، اما در صورت نادیده گرفتن آن تا سنین بالاتر از ۱۰ سال خصوصا در مواردی که تفس را دچار مشکل کرده، قطعا اختلالات رشدی و فک به همراه خواهد داشت.

بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، وی با بیان اینکه اختلال در رشد فک نیز نیاز به درمان‌های اختصاصی دارد، ادامه داد: لوزه سوم در سن ۱۰ سالگی ممکن است به صورت کامل از بین برود، ولی عارضه‌هایی از جمله اختلال رشد، فک، بدشکلی صورت برای فرد باقی می‌ماند بنابراین نیازی نیست تا ۱۰ سالگی صبر کنیم که لوزه از بین برود چرا که این اقدام عارضه‌های بیشتر و همیشگی را به دنبال خواهد داشت.

موحدی با بیان اینکه جراحی برداشتن لوزه‌ها با تشخیص پزشک و برای افرادی که دچارعارضه هستند، ضرورت دارد، یادآوری کرد: اگر این جراحی به موقع انجام شود عارضه‌ای برای بیمار ندارد، اما چنانچه دیرتر از موعد (بالاتر از ۱۰ سال) انجام شود، عملا فایده‌ای برای فرد نخواهد داشت؛ ضمن اینکه سایر مشکلات رشدی، دهانی و فکی برای همیشه برای فرد باقی می‌ماند.

دیگر خبرها

  • تولید محصولی کاربردی در جراحی لاپاراسکوپی
  • لوزه‌های بزرگ را به حال خود رها نکنید
  • این ۵ عادت سلامت پوست را به خطر می‌اندازند
  • نحوه صحیح چیدن ظروف در ماشین ظرفشویی + فیلم
  • قیمت حبوبات در میادین تره بار
  • جراحی برداشتن لوزه؛ چرا و چه کسانی؟
  • همه چیز در مورد کرم زینک اکساید
  • خواص روغن ماکادمیا برای پوست و مو
  • رازهای داشتن پوست سری سالم: راهنمای کامل تمیز کردن پوست سر (فیلم)
  • سه روغن طبیعی برای تسریع رشد مو