Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس جامعه جراحان ایران با انتقاد از شیوه فعلی پذیرش دانشجو در رشته های علوم پزشکی،‌ تاکید کرد:‌ پذیرش دانشجو در رشته‌هایی مانند پزشکی، قضاوت و حقوق نباید تنها به کسب نمره علمی محدود شود، بلکه باید با تعیین ملاک‌های تخصصی برای بررسی شخصیت و سلامت روان، از ورود افراد بی‌صلاحیت جلوگیری شود.

دکترایرج فاضل رییس سابق نظام پزشکی در گفت‌وگو با ایسنا، خاطرنشان کرد: پذیرش دانشجو در رشته‌های مهمی همچون پزشکی و قضاوت که با جان، مال، آبرو و حیثیت افراد سر و کار دارد، باید بر مبنای شاخص‌ها و اصول مشخصی انجام شود، نمی‌توان در را باز گذاشت تا هر کس با هر شخصیت و شرایطی اجازه ورود به رشته‌های علوم پزشکی را داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این استاد پیشکسوت دانشگاه که پیش از این مسئولیت ‌پست های مهمی همچون وزارت بهداشت، وزارت علوم و ریاست فرهنگستان علوم پزشکی را بر عهده داشته است، با بیان اینکه پذیرش دانشجوی پزشکی تنها بر پایه نمره و رتبه علمی صحیح نیست، ادامه داد: ریشه اغلب مشکلات و خطاهای فعلی حوزه بهداشت و درمان کشور نیز به همین مساله یعنی نادیده گرفتن شاخص‌های ضروری برای پذیرش دانشجوی پزشکی برمی گردد.

دکتر فاضل با بیان اینکه همواره با شیوه فعلی گزینش افراد به خصوص گزینش و تفتیش افکار، مخالف بوده‌ام، تاکید کرد: پذیرش دانشجو در رشته‌هایی مانند پزشکی، قضاوت و حقوق نباید تنها به کسب نمره علمی محدود شود، بلکه باید با تعیین ملاک‌های تخصصی برای بررسی شخصیت و سلامت روان، از ورود افراد بی‌صلاحیت جلوگیری شود.

وی، بررسی وضعیت دوران دبیرستان، انجام مصاحبه‌های چندوجهی و تست‌های تخصصی سنجش سلامت روان را برای پذیرش دانشجو در دانشگاه‌های علوم پزشکی ضروری دانست و گفت:‌ سیستم فعلی آموزش کشور متعادل نیست و در حال حاضر سیستم افراط و تفریطی حاکم شده، به گونه‌ای که گاهی برای پذیرش دانش‌آموز ابتدایی در مدارس باید از فیلترهای مختلف و مصاحبه‌های گوناگون سلامت روان  گذر کرد، در حالیکه برای پذیرش در رشته‌های مهم علوم پزشکی، تنها ملاک و شاخص پذیرش کسب نمره و رتبه علمی است.

این استاد پیشکسوت دانشگاه در خاتمه شیوه فعلی پذیرش دانشجو را غیر قابل قبول دانست و ادامه داد: سیستم فعلی پذیرش دانشگاه‌ها مصداق واقعی "سر شیپور را برعکس گرفتن" است، در این سیستم هر فردی با هر شخصیتی از سد پذیرش عبور می‌کند. آنطرف سد نیز تونل بزرگی درست کرده‌ایم که انتهایی نداشته و افراد مجبورند با هر شرایطی از انتهای آن خارج شده و هیچ راه بازگشتی ندارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشجويان علوم پزشكي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۴۴۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف ۱۳ تن موادغذایی غیر بهداشتی در نیشابور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت:  با اجرای طرح سلامت نوروزی  حدود ۱۳ تن موادغذایی فاسد، تاریخ گذشته و یا بدون مشخصات بهداشتی در مناطق زیر پوشش این دانشگاه کشف و نابود شد.

دکتر حامد جلالیان افزود: در طرح سلامت نوروزی در نیشابور بازرسان بهداشت محیط و حرفه‌ای به صورت شبانه روزی از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی بازدید و درصورت مشاهده مواد غذایی بدون شرایط بهداشتی، اقدام به جمع‌آوری و یا توقیف محصول می‌کنند.

وی از شهروندان خواست موادغذایی خود را از محل‌های معتبر خریداری و هنگام خرید به مشخصات بهداشتی کامل محصول دقت کنند.

معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت:در قالب طرح سلامت نوروزی تاکنون به هفت هزار و ۴۰۰ نفر آموزش‌های لازم ارائه شده است.

جلالیان افزود: کارشناسان بهداشت محیط هنگام مراجعه برای انجام بازدید، آموزش‌های لازم مانند رفع نواقص بهداشتی محل و کنترل موادغذایی را به متصدی آموزش می‌دهند.

وی گفت: دستور‌های بهداشتی واحد‌های صنفی زیر پوشش شامل بهداشت فردی، سلامت موادغذایی، ابزار و تجهیزات و ساختمان است.

طرح سلامت نوروزی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از ۲۵ اسفند گذشته آغاز شد و تا پایان تعطیلات نوروزی  امسال ادامه دارد.

دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به ۵۸۰ هزار نفر جمعیت در چهار شهرستان نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه، خدمات بهداشتی و درمانی ارائه می‌کند.

دیگر خبرها

  • دانشکده داروسازی در کردستان در حال مقدمات تاسیس است
  • دانشکده داروسازی در کردستان تاسیس می‌شود
  • کشف ۱۳ تن موادغذایی غیر بهداشتی در نیشابور
  • فعالیت ملک‌زاده به عنوان عضو هیئت علمی تمدید شد
  • ملک‌زاده ماندنی شد
  • تاسیس دانشکده داروسازی در کردستان به زودی
  • دانشکده داروسازی در استان کردستان تاسیس می شود
  • درخواست سازمان نظام پزشکی از سازمان جهانی بهداشت برای لغو عضویت رژیم صهیونیستی
  • پذیرش دانشجوی داروسازی در کردستان + فیلم
  • ۵۰ درصد از ظرفیت علوم پایه باید صرف بررسی چالش‌های آینده شود