Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارسینه، غلامحسین اسماعیلی در پانزدهمین نشست خبری خود افزود: در منظر دستگاه قضا، صف معترضان و کسانی که به گرانی بنزین اعتراض داشتند و همچنین کسانی که نگران آینده بودند که شاید افزایش قیمت بنزین تأثیری در افزایش قیمت کالا و خدمات داشته باشد و به واسطه نگرانی دست به اعتراض زدند؛ صف این دسته از مردم از صف اوباش و اراذل جداست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: کسانی را که در مقام اعتراض به خیابان آمدند و با وجود این که تجمع‌های خیابانی آن‌ها فاقد مجوز قانونی بود؛ ​ آن‌ها را اراذل و اوباش و اغتشاشگر نمی‌دانیم.

اسماعیلی افزود: تخریب اموال عمومی، آتش زدن اماکن، غارت فروشگاه‌ها و مراکز دولتی و خصوصی و به شهادت رساندن تعدادی از مدافعان امنیت و کشتن جمعی از شهروندان بی گناه کاری از جانب گروهی خاص از اراذل و اوباش بود که وابستگی تعدادی از آن‌ها به گروهک‌های ضد انقلاب و خارج نشین محرز شد و جمعی از این اراذل نیز با هدایت سرویس‌ها و رسانه‌های بیگانه، عملیات خرابکارانه‌ای را در تعدادی از شهر‌ها رقم زدند.

وی گفت: در فرآیند مهار و کنترل این آشوب‌ها گروه‌هایی از افراد حاضر در تجمع‌ها بازداشت شدند که از همان ابتدا رئیس قوه قضاییه دستور داد که در تفکیک و تعیین تکلیف بازداشت شدگان کار‌های فوری صورت گیرد.

سخنگوی قوه قضاییه افزود: مسئولان قوه قضاییه هم در رده مسئولان عالی و هم مسئولان استانی برای تحقق این دستور در همان روز‌های نخست در بازداشتگاه‌ها حاضر شدند و با بازداشت شدگان دیدار چهره به چهره داشتند که نمونه آن حضور بنده به عنوان رئیس حوزه ریاست در زندان اوین و حضور دادستان کل کشور در زندان تهران بزرگ و همچنین حضور در بازداشتگاه پلیس امنیت بود.

اسماعیلی گفت: روسای کل و دادستان‌های مراکز استان‌ها نیز موظف شدند در کنار دادیاران و بازپرسان و مأموران امنیتی و نظامی حضور پیدا کنند تا در جداسازی بازداشت شدگان سرعت ببخشند.

وی با اشاره به اینکه در میان آشوبگران افرادی هم رهگذر بودند که بازداشت شدند، افزود: بیشتر بازداشت شدگان حوادث اخیر آزاد شده اند و امروز تعداد بازداشتی‌ها به حداقل رسیده که تعدادشان در تهران حدود ۳۰۰ نفر است که باز درباره همین تعداد هم تاکید شد، مقام‌های قضایی وضع آن‌ها را روشن کنند.

سخنگوی قوه قضاییه گفت: کسانی که در لابه لای بازداشت شدگان در زمره اغتشاشگران هستند، پرونده شان در اسرع وقت به دادگاه ارسال می‌شود و کسانی هم که باید آزاد شوند، آزاد خواهند شد.

وی، راهپیمایی‌های مردمی حمایت از نظام را در تثبیت آرامش و امنیت کشور مؤثر خواند و از مردم تشکر کرد.

غلامحسین اسماعیلی در پانزدهمین نشست خبری خود درگذشت مرحوم سیف اله یزدانی مدیر مسئول روزنامه عصر اقتصاد را تسلیت گفت و افزود: این همکار خدوم جامعه رسانه‌ای پس از عمری تلاش در حوزه فرهنگ و رسانه دعوت حق را لبیک گفت که برای بازماندگان آن مرحوم از درگاه خداوند طلب صبر می‌کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش از حضور مردم در راهپیمایی‌های حمایت از نظام قدردانی کرد و گفت: این راهپیمایی‌ها موجب ناامیدی دشمنان شد.

اسماعیلی از همه مردم که در روز‌های تلخ اغتشاش‌ها، صف خود را از صف اراذل و اوباش جدا کردند، قدردانی کرد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: سخنگوی قوه قضائیه غلامحسین اسماعیلی حوادث اخیر بنزین اغتشاشگران معترضان زندان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۴۶۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شغل نان و آب‌دار چراغ‌روشن‌کنی را چه کسانی عهده‌دار بودند؟

همشهری آنلاین- بهاره خسروی : در میان همه مشاغل مسنوخ شهر تهران زیر چتر مدرنیته شدن حرفه چراغ روشن‌کنی است. یک شغل جالب اما نان و آب‌دار برای پادویی و پسربچه‌های بود که وارد بازار کار می‌شدند. در واقع اگر کسی قصد وارد شدن به صنعت چراغ‌سازی را داشت باید از مرحله پادویی و چراغ‌روشن‌کنی شروع می‌کرد. یا به قولی دود چراغ می خورد تا به مرحله استادی می رسید.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

اما قصه این چراغ روشن کردن و پادویی آن که اغلب پسربچه‌های کوچک انجامش می‌دادند چه بود؟ معمولاً کاسبان برای جلب مشتری و حفظ امنیت محل کسب و کارشان در زمان تاریک شدن هوا چراغ‌های گازی بلندی را که میان مردم به زنبوری معروف بود، روشن می‌کردند.

وظیفه روشن کردن این چراغ‌ها در قبال دریافت انعام بر عهده پادوی مغازه چراغ‌سازی بود. ‌ این کار حتی باعث رقابت میان شاگردان قدیمی و جدید می‌شد، با این قاعده که هرکس چراغ بیشتر را روشن می‌کرد از کارفرما دستمزد چرب‌تری دریافت می‌کرد.

از طرفی، این ماجرا باعث می شد تا صاحب مغازه یا استادکار هم سفارش‌های بیشتری را از مردم بگیرد به نحوی امتیاز هم محسوب می شد. البته این روشن کردن چراغ‌های زنبوری فقط به چراغ زنبوری‌های کاسبان محدود نمی‌شد، چرا که مردم عادی هم در مراسم مختلف شادی، عزا، ایام محرم و صفر، اعیاد و... همین چراغ‌های زنبوری را کرایه می‌کردند برای چراغانی داخل حیاط و مقابل ورودی و باز همین شاگردها بودند که چراغ‌ها را روشن می‌کردند. همین ماجرا باعث افزایش سفارشات و ایجاد فضای رقابتی بیشتری هم میان کسبه چراغ‌سازی و شاگردان هم می‌شد.

البته تا پیش از اختراع چراغ گازی و مجهز شدن تیرهای چراغ‌برق به سیستم روشنایی، افرادی هم بودند که شب‌ها فانوس یا چراغ‌های دستی را با کمک چوبی بر شانه آویزان می‌کردند و جلوتر از بقیه برای نشان دادن مسیر و روشن نگه داشتن خیابان و کوچه در شب حرکت می‌کردند.

کد خبر 844605 برچسب‌ها مشاغل هویت شهری تهران

دیگر خبرها

  • گسترش همکاری‌های فرهنگی با فعال شدن خانه‌های فرهنگ ایران در پاکستان
  • جدال محمدرضا گرایی و سعید اسماعیلی؛ قهرمان المپیک به پاریس می‌رود یا پدیده فرنگی؟
  • دلار پتانسیل کاهش بیشتر را دارد؟
  • افزایش تعداد بازداشت‌شدگان مدعی فروش سئوالات کنکور سراسری
  • چرا سعدی شادترین شاعر ایران سال‌ها نادیده گرفته شد؟
  • گرایی کشتی‌گیر قدرتمندی است/هرکس بیشتر زحمت بکشد به المپیک می‌رود
  • چرا شادترین شاعر ایران سال‌ها نادیده گرفته شد؟
  • بیشتر قربانیان حملات اخیر اسرائیل زنان و کودکان بودند
  • شغل نان و آب‌دار چراغ‌روشن‌کنی را چه کسانی عهده‌دار بودند؟
  • ضربه مرگبار به اوسمار در آستانه بازی با سپاهان