Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- مدیر جهاد کشاورزی ساری از امهال سه ساله تسهیلات 26 میلیارد ریالی کشاورزان خسارت دیده از سیل این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگارآریادفترمازندران درساری، رضا پورفلاح اظهار کرد: با ابلاغ امهال وام کشاورزان خسارت دیده از حوادث طبیعی بر اساس بند "خ" ماده 33 قانون برنامه ششم توسعه، سود و جریمه دیرکرد وام کشاورزان بخشیده و اصل بدهی برای مدت سه سال تمدید می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری درباره اجرای بند «ل» تبصره 16 قانون بودجه، گفت: با اجرای این طرح سود و جریمه وام های کمتر از یک میلیارد ریال، به شرط پرداخت اصل بدهی بخشوده می شود.

پورفلاح افزود: پرونده متقاضیان امهال تسهیلات توسط کارگروهی متشکل از نمایندگان جهاد کشاورزی، بانک مربوطه و فرمانداری شهرستان مورد رسیدگی قرار می گیرد.

وی اضافه کرد: با کمک 8.7 میلیارد ریالی دولت به کشاورزان خسارت دیده از سیل ساری، تاکنون تسهیلات 149 نفر به مبلغ 26 میلیارد ریال تا سه سال امهال شد.

پورفلاح خاطرنشان کرد: سال گذشته نیز تسهیلات 374 کشاورز به مبلغ 25 میلیارد ریال با کمک بلاعوض 6 میلیارد ریالی دولت امهال شد.

 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: امهال تسهیلات 26 میلیاردی کشاورزان خسارت دیده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۴۸۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشترین خسارت سیلاب در چهار شهرستان خراسان جنوبی گزارش شد

 آخوندی مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: بارندگی‌ها در استان ادامه دارد و میزان خسارت‌ها افزایشی خواهد بود که بعد از برآورد قطعی اعلام خواهد شد.

وی افزود: بارندگی‌های چند روز اخیر تا شب گذشته موجب جاری شدن روان آب و سیلاب در برخی نقاط استان شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: با توجه به ماهیت بارندگی‌های فصل بهار، شاهد بارش‌های پراکنده، اما رگباری هستیم که در مدت زمان محدود سبب جاری شدن سیلاب می‌شود.

وی تصریح کرد: در بارندگی‌های ۷۲ ساعت گذشته در استان جاری شدن سیلاب به آبنما‌ها و ابنیه‌های فنی ۱۷ میلیارد ریال، کنارگذر مسیر‌ها ۲۰ میلیارد ریال و راه‌ها و مسیر‌های ارتباطی ۹۵ میلیارد ریال خسارت زد و منجر به آبگرفتگی ۲۰ واحد مسکونی در مناطق روستایی شد.

آخوندی گفت: همچنین در بازه زمانی سه روز گذشته سیلاب به ۱۵۷ هکتار اراضی زراعی استان با برآورد خسارت ۳۰ میلیارد ریال و ۱۵۰ هکتار اراضی باغی به میزان ۸۰ میلیارد ریال خسارت وارد کرد.

وی میزان خسارت برآورد شده به باغات زرشک، زعفران، زردآلو، انگور و عناب را ۳۷ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: ۲۰ رشته قنات تخریب و ۴۰ راس دام نیز تلف شدند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی عنوان کرد: در این مدت سیلاب به زیرساخت‌های مخابراتی خسارت زد و موجب شکسته شدن تیر‌های برق در برخی روستا‌ها و تخریب راه‌های روستایی و عشایری در برخی مناطق استان شد.

وی با اشاره به تداوم فعالیت سامانه بارشی گفت: بارندگی‌ها و سیلاب از شب گذشته تاکنون خسارت‌های جزئی به بخشی از مناطق روستایی و عشایری استان وارد کرده است.

آخوندی افزود: برخی از مسیر‌های فرعی، آبنما‌ها و معابر استان به ویژه مناطق روستایی دچار آب‌گرفتگی شده و عبور سیلاب و گل و لای برخی مسیر‌ها را برای لحظاتی مسدود کرد.

وی اظهار کرد: سیلاب جاده‌های روستایی، عشایری، اراضی کشاورزی و باغی، محور‌های حاشیه رودخانه‌ها و جاده‌ها را دچار آسیب می‌کند، اما خسارت جدی به مناطق مسکونی و زیرساخت‌ها وارد نشده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: با توجه به صدور هشدار هواشناسی نارنجی، تمامی نیرو‌های امدادی و عملیاتی استان تا پایان این هشدار در حالت آماده باش قرار دارند.

وی ادامه داد: نیرو‌های امدادی و عملیاتی در شهرستان‌ها با مدیریت فرمانداران و در مرکز استان نیز هماهنگی‌های لازم با استانداری انجام شده است.

آخوندی گفت: فرمانداران با صدور هشدار‌های هواشناسی موظف هستند در مناطق پرخطر شهرستان‌ها ماشین‌آلات را آماده باش کرده و نیرو‌های عملیاتی را فراخوان و مرخصی‌های مدیران را لغو کنند.

وی افزود: همچنین فرمانداران باید به گروه‌های هدف زیرمجموعه مانند امور عشایری، بخش کشاورزی و دهیاری‌ها اطلاع‌رسانی لازم را انجام دهند تا شاهد وقوع حوادث جانی و مالی در زمان وقوع سیلاب نباشیم.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوب تصریح کرد: با صدور هشدار‌های هواشناسی همیشه تاکید کرده‌ایم مردم به ظاهر آبنما‌ها و بارندگی‌های محدود توجه نکنند در حالی که با بی توجهی و بی احتیاطی به محل عبور سیلاب نزدیک می‌شوند یا قصد عبور از سیلاب دارند همانطور که چند روز گذشته شاهد فوت پنج نفر از اعضای یک خانواده در مسیر سیلاب بودیم.

سامانه بارشی جدید پنجشنبه ۲۳ فروردین در خراسان جنوبی فعال شد که از روز جمعه در اغلب مناطق استان شدت گرفت و علاوه بر خوشحالی مردم و کشاورزان، جاری شدن سیلاب خساراتی نیز بر جای گذاشت.

اداره کل هواشناسی خراسان جنوبی در این مدت ۲ هشدار نارنجی صادر کرده است.

خراسان جنوبی به مرکزیت بیرجند ۱۱ شهرستان دارد و بیشترین فعالیت سامانه بارشی اخیر در نیمه شرقی و شمالی استان بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • جذب ۳۰۰ میلیارد تسهیلات کشاورزی در سوادکوه شمالی
  • جذب 300 میلیارد تسهیلات کشاورزی در سوادکوه شمالی
  • ۲۴۳۰ لرستانی مشمول امهال تسهیلات کشاورزی
  • اهمیت نقش پرندگان در کنترل آفات
  • توقیف یک دستگاه لندکروز میلیاردی در تمرچین
  • دپوی ۸ میلیاردی کالای قاچاق در بندر عباس  
  • بیشترین خسارت سیلاب در چهار شهرستان خراسان جنوبی گزارش شد
  • پرداخت ۱۶۰ میلیارد ریال تسهیلات به مشاغل خانگی در مرند
  • محرومیت‌زدایی یک میلیاردی خادمان رضوی در آران و بیدگل
  • تسهیلات ۱۶ میلیاردی به مشاغل خانگی در مرند