Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@13:34:07 GMT

در رویایم برای چهارباغ تجدید نظر کرده ام

تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۴۸۳۹۴

در رویایم برای چهارباغ تجدید نظر کرده ام

ایسنا/اصفهان شهردار اصفهان با بیان اینکه هنوز دنبال تحقق رویایم درباره چهارباغ هستم، گفت: در گفت و گویی با خبرگزاری ایسنا گفته بودم که برای چهارباغ رویایی دارم، البته در رویایم برای چهارباغ تجدید نظر کرده ام و با مواجه شدن با عقاید و نظرات کارشناسی نگاهم روند اصلاحی پیدا کرده است.

قدرت الله نوروزی امروز (سه شنبه) در نشستی با خبرنگاران حوزه شهر، اظهارکرد: همانطور که برای همه شهروندان دلسوز مهم است که هویت چهارباغ حفظ شود، برای ما حتی کمی بیشتر حفظ هویت چهارباغ مهم است، چون در آینده مورد نقد خواهیم بود و مراقبیم اتفاق بدی برای این محور تاریخی شهر نیفتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با اعتقاد براینکه اجرای طرح بدنه شرقی چهارباغ از اول اشتباه بوده، گفت: ما محکوم به پذیرش شرایط موجود بودیم، ولی اگر ما بودیم هرگز چنین کاری نمی کردیم، چون این طرح وصله نچسب به هویت تاریخی و میراثی چهارباغ است.

نوروزی با اشاره به اینکه حتی ۳۰۰ متر سنگفرش چهارباغ هم انجام شده بود و ما باید آن را ادامه می دادیم، افزود: متولیان میراث فرهنگی حساسیت زیادی روی چهارباغ دارند، اما ما هم نمی توانستیم در اینجا متوقف شویم و باید کارمان را شروع می کردیم تا اقداماتمان در چهارباغ از پشتوانه علمی برخوردار شود و در این زمینه از نظرات شورای راهبردی استفاده و به افکار عمومی توجه کرده ایم.

اختیار چهارباغ دست ما نیست

شهردار اصفهان با بیان اینکه در چهارباغ زیاد رفت و آمد می کنم، گفت: در مورد چهارباغ ممکن است ما نظری داشته باشیم ولی اداره کل میراث فرهنگی اصفهان نظر دیگری داشته باشد، اما اختیار چهارباغ آن طور که فکر می شود دست ما نیست و هرکس مسئولیتی دارد که باید مسئولیت خودش را بپذیرد.

وی با بیان اینکه فضای سبز چهارباغ هم برای ما مهم است و البته اقداماتی که برای فضای سبز و درختان چهارباغ انجام می شود با نظر اداره کل میراث فرهنگی استان است، افزود: باید نظریات کارشناسان و صاحب نظران راجع به صندلی های چهارباغ را بررسی کنیم که آیا باید حفظ شود و یا تدبیر دیگری برای آنها اندیشیده شود. اما در هر صورت شهرداری بدون مهر میراث فرهنگی کاری انجام نمی دهد، اما اگر مهر میراث فرهنگی پای طرحی خورد تسلیم نظر کارشناسی می شویم.

نوروزی با تاکید براینکه کسی در چهارباغ مستبدالرای نیست، گفت: همه اقدامات در محور چهارباغ مبتنی بر نظرات کارشناسی و مردمی است.

حفظ هویت چهارباغ با نگاه تطور

وی اظهارکرد: می خواهیم هویت چهارباغ حفظ شود، در عین حال که معتقدیم باید زایش داشته باشد و تا حد ممکن به روز شود، درواقع هویت باید با نگاه تطور صورت گیرد، به همین خاطر هر نظری که کارشناسان بپسندند و قالب شود صورت می گیرد.

اعتراض به عملکرد شهرداری را حق مردم می دانم

شهردار اصفهان در ادامه به آسیب های وارد شده به شهر اصفهان در اتفاقات اخیر اشاره کرد و گفت: با وجود خساراتی که به مترو و اتوبوس های شهری وارد شد، اما با یکسری اقدامات و خلاقیت ها، هم اکنون حوزه حمل و نقل عمومی شهر به خوبی می چرخد.  

وی با تاکید براینکه شهرداری یک دستگاه خدمات رسان و تامین کننده نیازها عمومی است، خاطرنشان کرد: باید خدمات را به موقع به مردم ارائه کرد تا رضایتمندی ایجاد شود وگرنه نارضایتی به وجود می آید و نارضایتی هم اخلال در نظم عمومی به وجود می آورد.

نوروزی با بیان اینکه بیشترین تلاش در اتفاقات اخیر در شهر اصفهان را شهرداری کرد، گفت: شهرداری اصفهان مازاد بر خدمات رسانی در شهر آمد و همه امکانات را بسیج کرد تابه ساماندهی اوضاع کمک کند.  

وی ادامه داد: به عنوان یک حقوقدان قائل به حق اعتراض و تجمع مردم طبق اصول قانون اساسی هستم، به طوری که به عنوان شهردار اگر شهر را درست اداره نکنم این حق را به مردم می دهم که جلوی شهرداری بیایند و اعتراض کنند، اما اعتراض با رفتارهای مخرب و اغتشاش و آشوب فرق دارد و کدام شیوه اعتراض مدنی اینطور است!؟

شاید با مردم شفاف نبوده ایم

شهردار اصفهان درخصوص عدم حس تعلق شهروندان به شهر هم گفت: شاید با مردم شفاف نبوده ایم و هیچ وقت به طور شفاف نگفتیم چه سختی هایی برای تامین بودجه، امکانات و خدمات رسانی به مردم در شرایط اقتصادی کنونی داریم، ولی در صحبت های مختلف به محدودیت ها و موانع برای تأمین امکاناتی مثل اتوبوس و مترو اشاره کرده ایم.

وی با بیان اینکه حجم وندالیسم در تجمعات اخیر خیلی زیاد بود و به نوعی احساس تعلق و سرمایه اجتماعی وجود نداشت، افزود: انگار هم شهر به این افراد تعلق نداشت و هم آنها به شهر تعلق نداشتند، حتی مردم به همدیگر هم تعلق خاطر نداشتند. این موارد باید تحلیل شود و نتیجه بررسی ها در تصمیمات مدیران کشور مورد توجه قرار گیرد.

شروع آمادگی تعین مکان تجمعات مردمی با من نیست

شهردار اصفهان لزوم توجه به سیاست های کلان کشور را یادآور شد و گفت: در چنین شرایطی، وقتی می توانم به عنوان شهردار شهر اعلام آمادگی کنم تا میدانی برای تجمعات و اعتراضات مردمی تعیین شود که سیاست کلان کشور چنین چیزی باشد. البته مذاکراتی را داریم انجام می دهیم، اما باید زمینه آن در کشور فراهم باشد.

شهردار اصفهان با تاکید براینکه شروع این کار با من نیست، گفت: این سیاست حاکمیتی است، اگرچه در قانون اساسی پیش بینی شده است. در عین حال معتقدم در این زمینه آگاهی بخشی کافی نشده و ممکن است مردم خیلی با حقوق خود آشنا نباشند.

دنبال برابری واقعی در شهر هستیم

شهردار اصفهان در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه برابری و عدالت دو نوع است، که نوع اول برابری شکلی است تا همه بتوانند از امکانات استفاده کنند، افزود: ما به دنبال نوع دوم برابری یعنی برابری واقعی در شهر هستیم که خیلی فرق دارد و گام هایی برمی داریم که در نهایت به عدالت برسد.

وی ادامه داد: به قول اروپایی ها ما به دنبال تبعیض مثبت هستیم، یعنی آنها که ضعیف اند با دیگران هم سطح شوند و از امکانات برابر استفاده کنند و اقداماتی که در این زمینه انجام می شود باید به مردم اطلاع رسانی شود.

نوروزی با اشاره به فعالیت در مناطق محروم شهر، گفت: نباید همه برای استفاده از امکانات به مرکز شهر بیایند، بلکه باید امکانات را در همه مناطق شهر فراهم کنیم.

موانع درونی و بیرونی دیپلماسی شهری

شهردار اصفهان همچنین با بیان اینکه در دیپلماسی شهری رویاهای زیادی داشتم، گفت: ما آمادگی داشتیم که در کنار دولتمردان فعالیت های دیپلماسی خود را انجام دهیم، ولی وقتی وارد عرصه شدیم دیدیم یک سفر ساده خارجی که شهرداران صدها شهر دنیا در آن حضور دارند چه موانع و مشکلاتی دارد.

نوروزی تصریح کرد: علاوه بر پیچیدگی های زیاد درون ساختارهای دولتی، هر کسی خارج از سیستم دولتی هم به خود حق می دهد این سفر و ضرورت آن را ارزیابی کند. درک صحیحی در این حوزه وجود ندارد و به همین خاطر برخی شهرها ممکن است به خاطر ترس این اقدامات را انجام ندهند ولی اصفهان در این زمینه تلاش می کند فعال باشد.

شهردار اصفهان با اشاره به اینکه نقدهای زیادی به عملکرد شهرداری می شود اما برخی مغرضانه است، گفت: از نقدهای منصفانه استقبال می کنیم.

وی ادامه داد: به عنوان نمونه خبرگزاری ایسنا به نگاه ما توجه می کند، اما نقد هم می کند. این نقدها باید ارزیابی شود، اینکه این نقدها چقدر صحیح بوده، چقدر در تصمیم گیری ها تاثیر دارد و چقدر بی ارتباط بوده است.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی چهارباغ عباسي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۴۸۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالبات اهالی منطقه ۱۲ از شهردار اصفهان چه بود؟

شهردار اصفهان در برنامه بی‌واسطه با مردم و دیدار چهره به چهره با شهروندان، تحت عنوان «مردم سلام» با شهروندان منطقه ۱۲ این کلان‌شهر دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، هفدهمین برنامه «مردم سلام» به‌منظور دیدار با شهروندان منطقه ۱۲ شهرداری، چهارم اردیبهشت سال جاری پس از نماز مغرب و عشا در مسجد قبا واقع در ملک‌شهر، خیابان ۱۷ شهریور برگزار شد.

جهانگیری نخستین فردی بود که پشت تریبون رفت و مشکلات محله خود را اینگونه مطرح کرد

-خواستار تعیین تکلیف ۵_۶ پلاک بلاتکلیف در خیابان ناصر خسرو و صدور مجوزهای لازم برای ساخت‌وساز هستیم.

احمدیان از معتمدان محله ملک‌شهر مشکلات این منطقه را اینگونه بیان کرد:

- تعیین تکلیف زمین‌های بنیاد مستضعفان حدفاصل میدان شهید علیخانی تا خیابان مفتح ضروری است، زیرا با وزش باد، برای خانه‌ها تولید گرد و خاک می‌کند.

خلیلی از اهالی محله عاشق‌آباد در بیان بخشی از مشکلات این محله گفت:

-مسدود شدن مسیر رفت و آمد مردم این محله به خیابان امام خمینی (ره) موجب ایجاد ترافیک و افزایش طول مسیر شهروندان در منطقه شده است و باید برای خروجی محله عاشق آباد قبل از احداث متروی اصفهان-شاهین شهر فکری شود، زیرا در غیر این صورت پس از آن مشکلات بسیاری به‌وجود می‌آورد.

- به‌تازگی از کشاورزان منطقه برای فنس‌کشی زمین‌هایشان به ازای هر متر مربع مبلغ ۱۰۰ هزار تومان وجه دریافت می‌شود که این مبالغ در حد توان کشاورزان نیست.

-با توجه به نقش محله عاشق آباد در عصر صفویه، لازم است برای انتشار کتاب «عاشق‌آباد در عصر صفویه» حمایت لازم صورت گیرد.

امیرخانیان از شهرک کوثر نیز به گره‌های ترافیکی در منطقه ۱۲ اشاره کرد و از مشکلات محله خود چنین گفت:

-بازشدن انتهای محله عاشق‌آباد به سمت آزادگان از جمله راهکارها برای رفع مشکل ترافیکی در این محله است.

داوری از ایثارگران و فرهنگیان منطقه ۱۲ از مطالبات اهالی محله چنین گفت:

-حمایت شهرداری از مسابقات و برنامه‌های فرهنگی در سطح مدارس، افزایش ناوگان شهری با توجه به مهاجرپذیر بودن این منطقه و چاره‌اندیشی برای فاضلاب از جمله برنامه‌های ضروری در این منطقه است.

بختیاری یکی از نمازگزاران مسجد صاحب الزمان (عج) درخواست‌های خود را اینگونه مطرح کرد:

ضمن قدردانی برایحمایت‌های صورت گرفته از برنامه‌های فرهنگی و مردمی، لازم است جلسات با معتمدان محلی ادامه پیدا کند.

شیرانی عضو هیئت امنای شهرک امیر کبیر خواستار موقوفه‌ای برای مسجد شهرک امیر کبیر شد.

یکی از اعضای بازارچه زنان بی‌سرپرست با اشاره به کمک‌های روحانیت منطقه در دایر شدن بازارچه برای زنان بدسرپرست و بی‌سرپرست و بیماران اوتیسم درخواست‌های خود را اینگونه مطرح کرد:

- این بازارچه‌ها موقتی است، بنابراین ضرورت دارد زمینی برای برقراری نمایشگاه دائمی فروش محصولات آن‌ها و تمهیداتی برای افزایش همکاری اصناف با غرفه‌داران این بازارچه‌ها در نظر گرفته شود.

حسن‌پور از اهالی خیابان رباط سوم خواستار اصلاح روکش آسفالت کوچه‌های ۵۲ و ۵۳ شد.

همچنین تعدادی از حاضران از محله امیرالمومنین (ع) با اشاره به مشکلات عبور و مرور در این منطقه، تاکید داشتند که از ۲۵ سال پیش تاکنون قرار است خیابان ناصر خسرو تعریض شود، اما همچنان اقدامی در این زمینه صورت نگرفته است؛ اگر اتفاقی برای منازل پیش آید خودروهای آتش‌نشانی و آمبولانس امکان حضور در این کوچه‌ها و خیابان‌ها را ندارند و لازم است تعریض خیابان ناصر خسرو به صورت جدی دنبال شود.

موضوع دیگر مورد تاکید آن‌ها ضرورت جمع‌آوری سگ‌های ولگرد بود.

سلطانی از فعالان فرهنگی منطقه ۱۲ نیز پیشنهاد احداث تقاطع غیر همسطح شرق به غرب در میدان شهید علیخانی را مطرح کرد.

به گزارش ایمنا، دیدار اهالی منطقه ۱۲ با شهردار اصفهان در مسجد قبای ملک شهر حدود سه ساعت به طول انجامید و پس از مطرح شدن خواسته شهروندان و پاسخ دلگرم‌کننده مدیران شهری، نخستین دور از برنامه «مردم سلام» با حضور پرشور شهروندان و مدیران شهری در این منطقه به پایان رسید.

کد خبر 747355

دیگر خبرها

  • مدیران درگیر بحران‌های تصنعی نشوند/ از مطالبه‌گران منصف استقبال می‌کنیم
  • تجدید میثاق جامعه کارگری استان با شهیدان
  • «حق‌شناس» مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری اصفهان شد
  • برگزاری رویداد «چهارباغ جان اصفهان» در گذر فرهنگی چهارباغ
  • «صادقانی» سرپرست اداره کل طرح‌های توسعه شهری و منطقه‌ای شهرداری اصفهان شد
  • «محلوجی» سرپرست امور اجرایی کمیسیون‌های ماده ۱۰۰ شهرداری اصفهان شد
  • مطالبات اهالی منطقه ۱۲ از شهردار اصفهان چه بود؟
  • «مردم سلام» طرحی برای استفاده از نظرات شهروندان در اداره شهر است
  • تبادل تجربیات حمل‌ونقل همگانی اصفهان و سن‌پترزبورگ
  • شهرداری‌های استان اصفهان اولویت طرح‌ها را مشخص کنند