Web Analytics Made Easy - Statcounter

در سایت زومجی می توانید با بیش از ۴ هزار فیلم در ژانرهای اکشن، ترسناک، کمدی، عاشقانه آشنا شوید و همیشه با جدیدترین اخبار سینما و تلویزیون به‌روز باشید.

چه فیلمی می‌خواهید تماشا کنید؟ فیلم ترسناک یا فیلم اکشن؟‌ آیا به دنبال آخرین اخبار فیلم‌های سینمایی یا سریال تلویزیونی هستید یا نه، تنها می‌خواهید نقدهای تخصصی منتقدان را مطالعه کنید؟ وبسایت خبری و تحلیلی زومجی به عنوان پرمخاطب‌ترین رسانه سرگرمی ایران در طول پنج سال فعالیت، توجه به نیاز بازدیدکنندگان را سرمشق خود قرار داده است و از همین جهت به منبعی بزرگ از معرفی به‌روزترین و بهترین فیلم‌ها و سریال‌ها تبدیل شده است؛ فیلم هایی که حداقل یک بار در طول عمر خود باید تماشا کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما در زومجی عاشق و شیفته فیلم‌ها و سریال‌های تلویزیونی در ژانرهای مختلف از جمله فیلم کمدی ایرانی هستیم. منتقدان ما همواره اخبار و حواشی سینما و تلویزیون را رصد می‌کنند تا شما را از بهترین فیلم‌هایی که باید تماشا کنید مطلع کنند و اگر نکته‌ای در مورد فیلمی را متوجه نشدید می‌توانید نقدهای دقیق موشکافانه ما را بخوانید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

 زومجی تا به امروز به لطف داشتن تیمی منسجم متشکل از ۷۰ نویسنده و منتقد حوزه سرگرمی از جمله فیلم و سریال توانسته بیش از ۴۰۰۰ فیلم و سریال را در ژانرهای مختلف معرفی و بررسی کند. البته نقد و بررسی فیلم‌ها یا معرفی برترین فیلم‌های سال و تاریخ سینما تنها تخصص رسانه زومجی نیست! اگر می‌خواهید به‌روز باشید و از اخبار سلبریتی‌ها، باکس آفیس، رویدادهای اسکار و گلدن گلوب یا اتفاق‌های روز سینما در  ایران و جهان مطلع شوید؛ تیم زومجی در سریع‌ترین زمان ممکن اخبار سینما، سریال و تلویزیون را با جزئیات کامل برای شما منتشر می‌کند.

معرفی بهترین فیلم ها در ژانرهای مختلف از جمله وحشت

یکی از مهم‌ترین بخش‌های زومجی در کنار نقد و بررسی، معرفی فیلم‌هایی در ژانرهای مختلف است. فرضا فیلم اکشن یکی از محبوبت‌ترین ژانرها در سینما است. فیلم‌های اکشن جنگی، اکشن کمدی یا حتی اکشن ترسناک از جمله‌ی محبوب‌ترین و پرفروش‌ترین‌های دنیای سینما هستند و زومجی برای آنکه بتوانید به آسانی بهترین فیلم‌های هر ژانر را پیدا کنید آنها را به شما معرفی می‌کند.

 از طرفی بسیاری به فیلم کمدی علاقه دارند. فیلم‌هایی که لحظه‌ای خنده را روی صورت شما می‌آورند و باعث می‌شوند تا درکنار خانواده از تماشا و قهقه‌ زدن لذت ببرید. تخصص ما در معرفی فیلم‌‌های مختلف به‌دلیل تجربه طولانی مدت منتقدین باعث شده تا بتوانیم به عنوان پرمخاطب‌ترین رسانه سرگرمی ایران بیش از ۴۰ میلیون بازدید کننده سایت را با مقالات مختلف راضی نگه‌داریم. زومجی جامعه‌ای بزرگ از علاقمندان به فیلم و سریال است و تاکنون بیش از ۸۰۰ هزار نظر در پست‌های زومجی توسط کاربران ثبت شده است. نظر افراد دیگر به شما این امکان را می‌دهد تا در کنار تبادل نظر با آنها، اطلاعات بیشتری را قبل از تماشای فیلم‌ها به‌دست بیاورید. اطلاعاتی که به شما کمک می‌کند تا یک فیلم جدید خوب را دانلود کنید یا به سراغ فیلم بهتر دیگری بروید.

برنامه سینمایی فریم؛ هر هفته یک ساعت با دنیای سینما و تلویزیون

فریم، برنامه سینمایی زومجی تاکنون در هفتاد و شش قسمت پخش شده است. در فریم ما از به‌روزترین اخبار سینما و تلویزیون در جهان می‌گوییم و در آیتم‌های مختلف فیلم‌هایی را به شما معرفی می‌کنیم. بهترین فیلم‌های ابرقهرمانی از دنیای کمیک و سینمایی مارول مانند مرد عنکبوتی یا دنیای سینمایی دی‌سی مانند بتمن، سوپرمن یا جوکر را معرفی می‌کنیم. اگر به سینمای کارگردان‌های خاص مثل دارن آرنوفسکی، بونگ جون هو یا آلفرد هیچکات و غیره علاقه دارید، برنامه فریم با حضور کارشناسان از دنیای خارق‌العاده و مفاهیم ارزشمند سینمایی هر کدام از این فیلم سازان می‌گوید. البته فریم تنها به این موضوعات خلاصه نمی‌شود و هر هفته در برنامه‌ای یک ساعتی آیتم های مختلفی را برای شما پخش می‌کنیم.

شما نیز می‌توانید به راحتی با جستجوی نام «زومجی» در گوگل به وب‌سایت خبری تحلیلی ما سر بزنید تا نه‌تنها از آخرین اخبار مطلع شوید بلکه به انواع و اقسام مطالب در حوزه سینما دسترسی پیدا کنید.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: بهترین فیلم های ترسناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۴۹۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عبور «مست عشق» از هفت خان

به گزارش قدس آنلاین، پس از فراز و نشیب‌های بسیار فیلم سینمایی «مست عشق» به کارگردانی حسن فتحی از امروز اکران عمومی خود را آغاز می‌کند؛ فیلمی پرحاشیه که در طول دوران تولیدش تا زمان اکران دستخوش اتفاقات و حاشیه‌های بسیاری شد و بالاخره توانست راه خود را به پرده سینما باز کند. اما بد نیست پیش از مرور سرگذشت این فیلم در دوران تولید، نگاهی بیندازیم به آثاری که مولانا و حکایت پرشور زندگی‌اش، بهانه خلق آنها شده است.

ردپای مولانا در آثار هنری

مولانا و اشعار بی‌بدیل و عرفانی و البته ماجرای دیدارش با شمس دستمایه ساخت آثار ادبی و هنری متعددی شده است؛ از رابطه مولانا و شمس تبریزی که بهانه نگارش رمان‌های پرفروش و آثار پژوهشی ارزشمندی شده تا انعکاس آن در دنیای موسیقی و تئاتر؛ آلبوم «صورتگر» با آواز سالار عقیلی و  روایتگری امین تارخ نمونه‌ای از این تولیدات است که حکایتی شورانگیز و موسیقایی از زندگی مولاناست. همچنین سمفونی «رومی» کاری از حافظ ناظری است که درباره مولانا ساخته شده و یا قطعاتی که محسن چاوشی از اشعار مولانا خوانده و از محبوبیت بسیاری برخوردار است. در صحنه تئاتر نیز اپرای عروسکی مولوی کاری از بهروز غریب پور تولید شده که براساس اشعار مثنوی معنوی و کلیات شمس به رشته تحریر درآمده است، اما در این میان سینما و تلویزیون در پرداختن به زندگی یکی از مهمترین شاعران این مرز و بوم کم کارتر بوده است؛ سریال «جلال الدین» به کارگردانی شهرام اسدی و آرش معیریان تنها تولید تلویزیون در این زمینه است که زمستان ۹۳ روی آنتن رفت و در فاز اول آن به کودکی مولانا در بلخ پرداخته شد که البته چندان هم مورد اقبال قرار نگرفت. در دنیای سینما مولانا برای غربی‌ها هم شخصیت جذابی است؛ چند سال قبل دیوید فرانزونی فیلمنامه‌نویس «گلادیاتور» از نگارش فیلمنامه‌ای درباره زندگی مولانا خبر داد و از تمایلش به بازی لئوناردو دی‌کاپریو در نقش مولانا صحبت به میان آمد که جنجال‌های بسیاری به راه انداخت. اما در نهایت ساخت فیلمی درباره این شاعر و عارف بنام به دست یکی از فیلمسازان برجسته ایرانی رقم خورد.

سینمای شاعرانه به سبک فتحی

حسن فتحی یکی از برجسته‌ترین کارگردانان سینما و تلویزیون است که سبک ویژه‌ای در فیلمسازی دارد و نگاه شاعرانه او بیش از هرچیز یادآور سیاق زنده‌یاد علی حاتمی است. فتحی با شیوه مخصوص به خودش در کارگردانی، روایت و دیالوگ‌نویسی و نثر شاعرانه‌اش آثار درخشانی خلق کرده که به او جایگاه منحصر به فردی داده است. سریال‌های شاخصی همچون «مدار صفر درجه»، «پهلوانان نمی‌میرند»، «شب دهم»، «شهرزاد» تنها نمونه‌هایی ماندگار و موفق از آثار فتحی است که از جایگاه ویژه‌ای برخوردارند.

با اینکه فتحی در تلویزیون پرکارتر از سینما بوده و با دو سریال مهم «شهرزاد» و «جیران» در شبکه نمایش خانگی حضور داشته اما ۵ فیلم را هم در مدیوم سینما ساخته که مهم‌ترین آنها «پستچی سه بار در نمی‌زند» و «کیفر» است و حالا با جدیدترین ساخته خود «مست عشق» که احتمالاً مهمترین اثر سینمایی او هم باشد به سینما بازگشته است. در ادامه نگاهی خواهیم داشت به روند تولید یکی از مهمترین فیلم‌های تاریخی سینمای ایران که با ادبیات گره خورده و زندگی شمس و مولانا از برجسته‌ترین شخصیت‌ها و مفاخر ادبی را روایت کرده است.

از داستان چه می‌دانیم؟

حسن فتحی علاقه و استعداد ویژه‌ای در خلق درام‌هایی دارد که در دل تاریخ روایت می‌شوند و اغراق نیست اگر او را یکی از چیره‌دست‌ترین فیلمسازان این ژانر قلمداد کرد. او در «مست عشق» سراغ مولانا و شمس تبریزی رفته و برشی از زندگی این شاعر را در سال‌های ۶۴۰ تا ۶۴۵ هجری روایت می‌کند و عشق و ارادات مولانا به شمس و تأثیر فراوانی که بر زندگی و اشعار مولانا داشت را به تصویر می‌کشد. فیلمنامه «مست عشق» توسط فرهاد توحیدی و از دل مشورت‌های فراوانی با مولوی‌شناسان برجسته‌ای همچون دکتر محمدعلی موحد به نگارش درآمده است. از دیگر ویژگی‌های مهم و جذاب «مست عشق» تیم بازیگرانش است؛ جمعی از ستارگان سینمای ایران و ترکیه ترکیب بازیگران این فیلم را شکل می‌دهند. پارسا پیروزفر، شهاب حسینی، حسام منظور و هانده ارچل، بوراک توزکوپاران، بنسو سورال، سلما ارگچ و ابراهیم چلیک‌کول از بازیگران مطرح سینما و تلویزیون ترکیه در این فیلم حضور دارند.

مسیر پرپیچ و خمی که «مست عشق» طی کرد

اواخر تابستان ۹۸ بود که خبر ساخت «مست عشق» به کارگردانی حسن فتحی و تهیه‌کنندگی مهران برومند رسانه‌ای شد. تولید فیلمی مشترک با ترکیه درباره مولانا یکی از مهمترین شاعران فارسی زبان که بسیاری از کشورهای همسایه همچون ترکیه همواره سعی در مصادره آن داشته‌اند. طبیعتاً یکی از چالش‌برانگیزترین بخش‌های این فیلم به انتخاب بازیگران و سیر داستان در فیلمنامه بازمی‌گشت. همان زمان شهاب حسینی در نقش شمس معرفی شد اما همچنان این سوال مطرح بود که بازیگر نقش مولانا از میان هنرپیشگان ایرانی انتخاب خواهد شد یا ترک. در همان ایام فرهاد توحیدی اعلام کرد که هسته اصلی این فیلم ایرانی است و در آن به صراحت به اصلیت ایرانی مولانا اشاره می‌شود، اما به دلیل اینکه فیلم تولید مشترک است باید به بازار جهانی هم توجه داشت و ترکیب بازیگران بین‌المللی خواهد بود. او تلویحاً به ایفای نقش مولانا توسط یک بازیگر غیرایرانی اشاره کرد که با واکنش‌هایی روبرو شد و با وجود اظهارات توحیدی، اما فتحی به صراحت اعلام کرد که  بازیگر نقش حضرت مولانا هم قطعاً ایرانی خواهد بود و در فاصله کمی پارسا پیروزفر برای این نقش معرفی شد که انتخاب او همچون شهاب حسینی بازخوردهای بسیاری خوبی داشت.

اما این همه ماجرا نبود؛ «مست عشق» در آستانه فیلمبرداری با حواشی متعددی روبرو شد، از اعلام مخالفت دو تن از مراجع عظام در پرداختن به زندگی مولانا و اشاعه فرقه صوفیه تا اختلافات کشداری که در دوران تولید با سرمایه‌گذار ترک به وجود آمد. اواسط مهرماه فیلمبرداری در قونیه کلید خورد و اواخر پاییز بود که خبر آغاز پیش‌تولید «جیران» در تهران منتشر شد. در حالی که با طی شدن روند تولید و مراحل فنی بسیاری انتظار داشتند نخستین اکران «مست عشق» را در جشنواره فجر شاهد باشند اما علیرغم اینکه سازندگان فرم حضور در جشنواره را پر کرده بودند، فتحی اعلام کرد که فیلمی در جشنواره نخواهد داشت و نام «مست عشق» به عنوان یکی از غایبان بزرگ فجر نام مطرح شد. با همه‌گیری کووید فرایند تولید «مست عشق» به دلیل مشکلات مالی چند ماهی مسکوت ماند و تهیه‌کننده اعلام کرد برای فیلمبرداری چند سکانس باقی مانده گروه در انتظار بازگشایی مرزها هستند. اما اواخر مهرماه ۹۹ سهراب پورناظری که قرار بود در ساخت موسیقی این فیلم کنار سازندگان باشد اعلام کرد «مست عشق» نیمه کاره رها شده و تولید آن به اتمام نرسیده، مدتی بعد ویدئویی در فضای مجازی منتشر شد مبنی براینکه با تصمیم سرمایه‌گذار ترکیه‌ای، قرار است «مست عشق» پخش جهانی خود را آذرماه همان سال همزمان با هفته بزرگداشت مولانا آغاز کند و علاوه بر نسخه سینمایی، یک سریال هشت قسمتی هم از این اثر نیز آماده شده است. این اقدام با واکنش تیم تولید روبرو شد و فتحی این خبر را کذب خواند. این اختلافات و انتشار بیانه‌های متعدد از هر دو سو ادامه داشت تا اینکه اوایل اردیبهشت ۱۴۰۰ یکی از شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی‌زبان با پخش تیزرهایی از پخش سریال «مست عشق» در ترکیه خبر داد. پس از انتشار این خبر، حسن فتحی یادداشتی منتشر و از این اقدام گلایه‌های تندی کرد و آن را خبری تاسف‌آور و سندی آشکار بر رفتار غیراخلاقی و غیرقانونی سرمایه‌گذار تُرک دانست، آن هم در شرایطی که تنها در ٣٠ درصد فیلم سرمایه‌گذاری کرده است. در نهایت و پس از کش و قوس‌های فراوان شهریورماه همان سال خبر حل اختلاف سرمایه‌گذاران ایرانی و ترک با میانجیگری سرکنسولگری منتشر و سهام کامل پروژه به طرف ایرانی واگذار شد.

آیا «مست عشق» معادلات گیشه را بهم خواهد زد؟

حالا پس از مسیری طولانی و ناهموار و گذر از هفت خانی سخت، «مست عشق» به ایستگاه پایانی رسیده و اکران خود را آغاز کرده است و به زودی در ترکیه نیز به نمایش درخواهد آمد. با این حال باید منتظر ماند و دید در روزهایی که سینما رونق خود را مدیون فروش‌ بالای کمدی‌هاست یک فیلم فاخر و شاعرانه آن هم از جنس ساخته‌های فیلمسازی چون حسن فتحی چقدر می‌تواند توجه گیشه را به خود معطوف کند.

صبا کریمی

دیگر خبرها

  • تغییر صدا و چهره رحمان و رحیم سریال پایتخت بعد ۹ سال (فیلم)
  • چرا دیگر از دیدن سریال‌های «نون. خ» و «زیرخاکی» نمی‌خندیم
  • این سریال مشهور، صداوسیما را به شدت عصبانی کرد
  • چرا دیگر از دیدن سریال‌های «نون. خ» و «زیرخاکی» نمی خندیم
  • عبور «مست عشق» از هفت خان
  • واکنش‌ها به اظهارات آقای مدیر؛ این شخص باید برکنار شود!
  • واکنش‌ها به اظهارات آقای مدیر ؛ این شخص باید برکنار شود ! ...| بر چه مبنایی برای۴۵ دقیقه‌ سریال ۳ میلیارد تومان هزینه می‌شود؟
  • مطالبه رهبر انقلاب از نشر کودک و نوجوان نیازمند شتاب بیشتر است / امروز دیگر خریدن کتاب ترسناک نیست
  • انتقادها به «گناه فرشته» و ماجرای سخنان جنجالی یک مدیر!
  • اقتباس بهترین راه ارتباط کودکان با سینما