Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، علی وحدت روز سه‌شنبه در رویداد ارائه نیازهای فناورانه صنعت فرودگاهی حضور دستگاه‌ها و شرکت‌های مرتبط با موضوع این رویداد را مثبت ارزیابی کرد و گفت: وجود یک هماهنگ‌کننده در صنعت فرودگاهی برگ برنده این صنعت برای برقراری ارتباط با متقاضیان فناوری در حین رویداد و پیگیری توافق‌های بعد از رویداد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: شرکت در رویدادهایی از این دست یک فرصت طلایی برای شرکت‌های دانش‌بنیان برای ارتباط گرفتن با صنعت فرودگاهی کشور است و حضور شرکت‌های فرودگاهی نیز برای صندوق نوآوری مغتنم است.

وحدت در ادامه به توان فنی شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی برای رفع چالش‌ها و مسائل اساسی کشور اشاره و تاکید کرد: ادعا می‌کنم که از نظر فنی هر موضوع یا مسئله‌ای را می‌توانیم حل کنیم و موضوعی که دانش فنی نیروی انسانی داخلی به آن نرسد محدود است.

وی در ادامه ضمن تشریح خدمات و تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی به شرکت‌های دانش‌بنیان و واحدهای فناور، به تسهیلات لیزینگ این صندوق برای فروش محصولات دانش بنیان اشاره کرد و گفت: متقاضیان فناوری می‌توانند بدون دغدغه مالی نسبت به خرید محصولات شرکت‌های دانش بیان با استفاده از تسهیلات لیزینگ ۹ درصد ۳ ساله اقدام کنند.

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی در ادامه ضمن دعوت از شرکت‌های دانش بنیان برای آشنایی با انواع خدمات و تسهیلات این صندوق در اکوسیستم نوآوری و فناوری در کشور، خطاب به مدیران این شرکت‌ها گفت: شما می‌توانید از تسهیلات لیزینگ، ضمانت‌نامه‌ و کمک‌های صندوق برای اخذ استانداردهای لازم جهت عقد قرارداد با نهادها و سازمان‌ها استفاده کنید.

وی به مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان پیشنها کرد که از طبقات ۵ و ۶ ساختمان صندوق نوآوری که دفاتر نوآوری‌ بانک‌ها و صندوق‌های پژوهش و فناوری در آن مستقر است، بازدید کرده و با خدمات و تسهیلات آنها آشنا شوند.

برچسب‌ها شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران علی وحدت حوزه دانش بنیان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران علی وحدت حوزه دانش بنیان شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران علی وحدت حوزه دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۱۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد شرکت های فناوری و نوآوری کشاورزی به ۱۰۰۰ خواهد رسید

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، ضرورت یک نگاه فعال و آینده ساز حرکت برپایه مدیریت چشم انداز است که برشناخت وضع موجود و عوامل آن تحلیل محیط ملی و بین المللی و سرانجام ترسیم چشم انداز مطلوب متکی است.

با این حساب یکی از پیش نیاز‌های رشد و توسعه کشور توسعه بخش کشاورزی است و چنانچه در ترسیم اهداف اجرایی و عملیاتی از سوی متولیان چنین باوری بوجود نیاید امکان تحقق توسعه همه جانبه اقتصادی اجتماعی فرهنگی بوجود نخواهد آمد. 

از این رو آیین نامه حمایت از تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین در بخش کشاورزی و منابع طبیعی در حالی ابلاغ شده که تکیه بیشتر بر اماکن کاری کشاورزی مانند مزارع، گلخانه‌ها، حوضچه‌های شیلاتی، پایلوت ها، کارگاه‌ها، آزمایشگاه‌ها و اتاق‌های رشد بجای دفاتر کاری، استفاده شود و برای ارایه خدمات به منظور رشد واحدها، از ظرفیت پیمان مشارکت با واحد فناور استفاده شود.

تمرکز ما بر بحث آموزش و ترویج کشاورزی است

در همین رابطه سید مجتبی خیام نکویی معاون وزیر کشاورزی در پاسخ به سوال خبرنگار آنا مبنی بر تلاش‌های انجام شده بر تقویت ارتباط مستقیم با کشاورزان گفت: همچنین تقویمی برای مراجعه کارشناسان به مراکز دهستان‌ها برای آموزش کشاورزان تبیین شده است و تمرکز ما بر بحث آموزش و ترویج کشاورزی است و سابق بر این نیز این موضوع نیز کارشناسان ما به کشاورزان مراجعه می‌کرده اند.

رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی تاکید کرد: ما در حدود ۶۰۰ شرکت دانش‌بنیان فعال در بخش کشاورزی داریم و در تلاش هستیم با کمک معاونت علمی ریاست جمهوری این مورد را توسعه دهیم. همچنین در تلاش هستیم تا دهکده‌های فناوری را به سایر استان‌ها گسترش دهیم و تعداد شرکت‌های دانش بنیان دخیل در بخش کشاورزی را به هزار شرکت افزایش دهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گردهمایی مدیران مراکز نوآوری در کارخانه نوآوری امیدینو
  • ظرفیت ۱۵ همتی اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه برای حل مسائل
  • ظرفیت ۱۵ همتی اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه در خدمت حل مسائل کشور
  • تقسیم صحیح و اصولی مسائل اساسی کشور یک ضرورت است
  • فعالیت 490 مرکز نوآوری در کشور/ ضرورت رفع مسائل اساسی با ظرفیت‌های قانون جهش تولید
  • برپایی پاویون دانش بنیان‌ها در نمایشگاه ایران هلث
  • تعداد شرکت های فناوری و نوآوری کشاورزی به ۱۰۰۰ خواهد رسید
  • ۹۶۷۴ شرکت دانش‌بنیان در کشور وجود دارد
  • بسته حمایتی از صادرکنندگان محصولات دانش بنیان رونمایی شد
  • دانش‌آموزان در لبه پرتگاه مهاجرت قرار دارند