Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-رئیس کمیسیون صنایع و معادن گفت: وقتی کشوری مثل عراق بسیاری از کالاهای تولید ما را به خاطر عدم رعایت استانداردهای جهانی عودت می دهد چطور انتظار داریم بتوانیم در کشورهای اروپایی جایی برای خود باز کنیم؟

عزیز اکبریان در نهمین همایش استاندارد و کیفیت استان البرز که امروز سه شنبه ۱۲ آذر برگزار شد، با اشاره به افزایش قیمت بنزین و حوادث پس از آن و انتقاد از نحوه اجرای این کار گفت: برخی دشمنان همزمان با افزایش نرخ بنزین از آب گل آلود ماهی گرفتند، دوستان ما در خارج از کشور هشدار داده بودند که عده ای به دنبال پیاده سازی وضعیت مشابه لبنان و عراق در ایران هستند و می خواهند به  آرامش و امنیت ایران خدشه وارد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: افزایش ناگهانی قیمت بنزین فرصت جولان کوتاهی به آنها داد ولی با درایت مقام معظم رهبری و با همکاری نهادهای امنیتی این غائله ختم به خیر شد.

نماینده مردم کرج، فردیس، اشتهارد و آسارا توضیح داد: از همه مردم به خاطر وضعیت پیش آمده عذر خواهی می کنیم و امیدواریم دیگر شاهد حوادثی به این شکل در کشور نباشیم.

این مسئول در ادامه با اشاره به کاهش میزان نشاط در جامعه گفت: برخی فکر می‌کردند با کاهش نشاط و شادی در جامعه معنویت مردم بالا می‌رود ولی این تصور از پایه اشتباه بود.

وی ادامه داد: در جامعه‌ای که نشاط نباشد خلاقیت و نوآوری و امید برای حرکت و پویایی کاهس می یابد.

اکبریان در ادامه با بیان اینکه دنیای امروز دنیای استاندارد است، اظهار کرد: تولید کنندگان ایرانی برای اینکه بتوانند سهم خود را در بازارهای جهانی افزایش دهند باید کیفیت تولیدات خود را بالا ببرند.

وی افزود: وقتی کشوری مثل عراق بسیاری از کالاهای تولید ما را به خاطر عدم رعایت استانداردهای جهانی عودت می دهد چطور انتظار داریم بتوانیم در کشورهای اروپایی جایی برای خود باز کنیم؟

نماینده مردم البرز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امروز انجام فعالیت تولیدی در کشور سخت شده؛ گفت: باید کیفیت تولیداتمان را بالا ببریم تا مردم با خیال راحت کالای ایرانی مصرف کنند.

اکبریان با گلایه دخالت برخی نهادها در تصمیم گیری و برنامه های سازمان استاندارد اضافه کرد: باید اجازه دهیم این سازمان در مسیر درست خود پیش برود تا بتوانیم شاهد تحقق اهداف حوزه استاندارد در کشور باشیم.

وی همچنین به سنگ اندازی برخی برای رونق تولید افزود: در سال حمایت از تولید داخلی، برق مجموعه بزرگی مثل سایپا به خاطر ۱۲۲ میلیون تومان بدهی بیش از چهار روز قطع می‌شود، در چنین وضعیتی چطور باید توقع داشت شعارهای این حوزه محقق شود؟

وی گفت:  برای عبور از این شرایط سخت همه باید دست به دست هم دهیم و چاره ای جز جهادی عمل کردن نداریم.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۲۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدهی وزارت نیرو به تولید کنندگان برق ۱۰۰ همت است

به گزارش خبرنگار مهر مصطفی رجبی مشهدی مدیر عامل شرکت توانیر در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: اقداماتی برای گذر از اوج بار در نظر گفته شده است که ۱۸۰ برنامه عملیاتی در ۶ محور که بخشی مربوط به توسعه نیروگاه‌ها است.

وی ادامه داد: ۸ هزار و ۳۰۰ مگاوات برق از ابتدای دولت تا کنون به ظرفیت شبکه برق افزوده شد.

وی ادامه داد: صنایع انرژی بر مکلف به ساخت ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه بودند که کمک شایانی به شبکه برق می‌کند. همچنین در خصوص ماده ۴ صنایعی که اقدامی نکرده اند برنامه‌های تنظیم شده‌ای وجود دارد که در حال هماهنگی با وزارت صمت هستیم همچنین صنایعی که اقدام به ساخت نیروگاه کرده اند معاف از برنامه مدیریت مصرف می‌شوند.

مدیر عامل شرکت توانیر در پاسخ به سوال مهر مبنی بر اینکه چه تدبیری برای پرداخت بدهی ۱۰۰ همتی وزارت نیرو به نیروگاه‌ها در نظر دارد، خاطر نشان کرد: اواخر سال گذشته ۳۰ همت بین شرکت‌های تولید برق پرداخت شده است و اکنون بدهی وزارت نیرو به تولید کنندگان برق ۱۰۰ همت است که ۴۰ درصد مربوط به بانک‌ها و ما بقیه مربوط به تولید کنندگان است که طبق برنامه این بدهی باید طی ۳ سال تسویه شود. همچنین پیش بینی می‌شود که ۴۰ همت از طریق بورس انرژی در اختیار تولید کنندگان قرار دهیم و ما بقیه آن را از راه‌های دیگر تأمین کنیم.

ادامه دارد....

کد خبر 6086570 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • مدعی العموم از کارخانجات رب گوجه بازدید کرد
  • واحد تولید و بسته بندی غیر استاندارد زعفران در مرکزی محکوم شد
  • واحد تولید و بسته بندی زعفران غیر استاندارد در مرکزی محکوم شد
  • واگذاری روابط حاکم بر اقتصاد به مردم شرط تحقق مشارکت مردمی در تولید
  • پیش‌فروش محصول جدید سایپا بدون تعیین قیمت کارخانه
  • بدهی وزارت نیرو به تولید کنندگان برق ۱۰۰ همت است
  • ماجرای تخلف و درگیری جایگاه سوخت در اراک چه بود؟
  • معرفی بیش از ۱۰۰ واحد مختلف به مراجع قضایی استان
  • ۲۴ واحد متخلف در اصفهان ۶ میلیارد ریال جریمه شدند
  • جریمه شش میلیاردی ۲۳واحد متخلف استان در سال ۱۴۰۳