Web Analytics Made Easy - Statcounter

ضیاءالدینی گفت: آموزش و پرورش در این راستا بخشنامه‌ای را با وزارت بهداشت به ادارات کل استان‌های کشور ارسال کرده تا با تشکیل کارگروه‌هایی با هماهنگی سازمان علوم پزشکی، اطلاع‌رسانی گسترده‌ای در مورد بیماری آنفولانزا در مدارس کشور انجام شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ حسین ضیاءالدینی، مدیرکل دفتر سلامت وزارت آموزش و پرورش، در خصوص عملکرد مدارس کشور در زمان شیوع بیماری آنفولانزا گفت: با توجه به اینکه بیماری آنفولانزا از شایع‌ترین بیماری‌های ویروسی در فصل سرماست رعایت نکات بهداشت جمعی و فردی در ابتلا به این بیماری موثر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: آموزش و پرورش در این راستا بخشنامه‌ای را با وزارت بهداشت به ادارات کل استان‌های کشور ارسال کرده تا با تشکیل کارگروه‌هایی با هماهنگی سازمان علوم پزشکی، اطلاع‌رسانی گسترده‌ای در مورد بیماری آنفولانزا در مدارس کشور انجام شود.

مدیرکل دفتر سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه به دانش‌آموزان، کارکنان مدارس و اولیا آموزش‌های لازم داده شده و اگر همکاری‌ها صورت بگیرد نتیجه‌بخش خواهد بود، عنوان کرد: در این خصوص به والدین دانش‌آموزان توصیه کرده‌ایم از آوردن فرزندان‌شان با علائم سرماخوردگی یا آنفولانزا مانند تب بالا یا بدن درد به مدرسه خودداری کنند چراکه ورود دانش آموز بیمار به مدرسه باعث می‌شود سایر دانش‌آموزان به بیماری مبتلا شوند.

او افزود: بنابراین والدین اگر در این زمینه با ما همکاری کنند مشکل حل خواهد شد. به مدیران و مسئولان مدارس هم توصیه کرده‌ایم اگر دانش آموزی علائم آنفولانزا را دارد با هماهنگی والدین تا زمان بهبودی او را به خانه بفرستند تا باعث انتقال بیماری به سایر دانش آموزان نشوند.

ضیاءالدینی در خصوص بهداشت فردی و جمعی دانش آموزان توصیه کرد: لازم است دانش آموزان موارد بهداشتی را رعایت کنند. در این مورد شستن مرتب دست‌ها با آب و صابون و استفاده از دستمال در هنگام عطسه و سرفه  توصیه می‌شود. همچنین اخطارها در مورد روبوسی یا دست دادن دانش آموزان به یکدیگر داده شده است. بعلاوه استفاده مرتب از مایعات زیاد و استراحت کافی برای دانش آموزان بیمار ضروری است.

مدیرکل دفتر سلامت وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه آموزش‌های لازم در رابطه با پیشگیری از آنفولانزا و کاهش این بیماری به دانش آموزان، خانواده ها و مسئولان مدارس داده‌ایم، توضیح داد: کنترل‌های صورت گرفته از سمت آموزش و پرورش نشان دهنده این است که این اقدامات در تمامی مدارس در حال انجام است.

او با بیان اینکه به شکل کلی نیازی به تعطیلی مدارس نیست، توضیح داد: تعطیلی مدارس به دستور وزارت بهداشت قابل اجرا خواهد بود. به‌عنوان مثال اگر در مکانی وضعیت بحرانی باشد ممکن است این اتفاق بیفتد اما در حال حاضر مشکلی در مدارس کشو وجود ندارد و همکاری‌های لازم نیز در این خصوص صورت گرفته است.

ضیاءالدینی عنوان کرد: در این رابطه تعطیلی مدارس در درمان یا بهبودی دانش‌آموزان جایگاهی ندارد. اگر دانش آموزی به آنفولانزا مبتلا شد با همکاری والدین می‌توان از شیوع این بیماری در مدارس پیشگیری کنیم. در این مورد والدین مطمئن باشند که مدیران مدارس همکاری‌های لازم را در مورد دانش‌آموزان مبتلا به بیماری آنفولانزا خواهند داشت.

این مقام مسئول در پایان تاکید کرد: در سال‌های گذشته نیز از این دست موارد در کشور وجود داشت که با استراحت دانش‌آموز در خانه بهبودی حاصل شد. بنابراین به خانواده‌ها اطمینان می‌دهیم که مشکلی نخواهد بود و جای نگرانی نیست.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش تعطیلی مدارس سرماخوردگی سلامت وزارت آموزش و پرورش خبرگزاری برنا آنفولانزا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۶۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش‌آموزان مدارس استثنایی رفتارهای صحیح ترافیکی را فرامی‌گیرند

شهردار یزد گفت: پارک آموزش ترافیک شهرداری روزانه میزبان ۱۵۰ نفر از نونهالان و نوجوانان استان است و دانش‌آموزان مدارس استثنایی، رفتارهای صحیح ترافیکی را فرامی‌گیرند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط‌عمومی شهرداری یزد، ابوالقاسم محی‌الدینی در بازدید از پارک آموزش ترافیک شهرداری و روند آموزش رفتارهای ترافیکی با بیان اینکه باید برای ارتقای ایمنی ترافیک و رعایت حقوق شهروندی آموزش باید در تمام مقاطع سنی وجود داشته باشد، اظهار کرد: پارک آموزش ترافیک شهرداری روزانه میزبان ۱۵۰ نفر از نونهالان و نوجوانان استان است.

وی افزود: علاوه بر دانش‌آموزان مهدکودک، پیش‌دبستانی و سایر مقاطع تحصیلی، دانش‌آموزان مدارس استثنایی استان نیز آموزش‌های لازم را در خصوص رفتارهای ترافیک، مقررات ایمنی، عبور و مرور و خطرهای ناشی از بی‌توجهی به قوانین راهنمایی و رانندگی فرامی‌گیرند.

شهردار یزد خاطرنشان کرد: آموزش در این پارک به‌منظور نهادینه کردن و رعایت قانون و مقررات هنگام رانندگی و آشنایی کودکان با علائم ترافیکی است؛ بنابراین آموزش کودکان در هر زمینه‌ای که باشد، اثرگذاری بیشتری نسبت به آموزش بزرگسالان دارد زیرا کودکان در رده سنی قرار دارند که به‌راحتی آموزش‌های مختلف را فرامی‌گیرند و به‌خوبی آن را رعایت می‌کنند.

به گزارش ایمنا، پارک آموزش ترافیک شهرداری یزد روزانه میزبان ۱۵۰ نفر از نونهالان و نوجوانان استان است که این آموزش‌ها با همکاری پلیس راهور به دو صورت تئوری و عملی انجام می‌شود، به‌نحوی که در بخش تئوری، آموزش در کلاس با حضور مربی به صورت تصویری (پخش انیمیشن‌های ترافیکی)، برگزاری مسابقه و پرسش و پاسخ درباره مسائل ترافیکی و در بخش عملی در محوطه پارک، برنامه‌های آموزشی همچون نحوه آشنایی با چراغ‌ها، تابلوها و علائم راهنمایی و رانندگی، راه‌ها، پیاده‌روها، خیابان‌ها و دیگر نشانه‌ها که در مقیاس کوچک‌تر طراحی شده است، انجام می‌شود.

کد خبر 747073

دیگر خبرها

  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود
  • مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • دانش‌آموزان مدارس استثنایی رفتارهای صحیح ترافیکی را فرامی‌گیرند
  • دانش‌آموزان مدارس استثنایی رفتارهای صحیح ترافیکی را فرا می‌گیرند
  • مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟
  • آموزش رفتار‌های صحیح ترافیکی به دانش آموزان مدارس استثنایی
  • پویش سپاس از معلم در ۴۸ واحد آموزشی خوانسار
  • اجرای طرح ارتقای سلامت دهان و دندان در مدارس عشایری کشور