Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهید علی اسمعیلی در وصیت‌نامه خود آورده است: خوشا به حال آن کسی که توشه‌ای برای آخرت خود جمع کرده و بعد از مردنش خوشحال است نه در عذاب.

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، «شهید»؛ شاهد شهود عرفانی شد و نقش هرچه خوبی را در چهارفصل گیتی نمایان کرد و چشم ستارگان آسمان را روشن، ققنوس هشت جنت که هفت آسمان را مجذوب خود کرده است، همان عاشقی که در وادی مقدس عاشقی، پر پرواز گشود و فرشتگان را نوازشگر روح نابش کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

می‌خواهیم هر روز را با نامی و یادی از این ستاره‌ها،‌ شب کنیم و کار را با تبرک و مدد از این عارفان عاشق آغاز؛ باشد که ادای دینی باشد بر آن همه رشادت، شهامت، مجاهدت و شجاعت... «برگ سبزی، تحفه درویش»، «تا چه قبول افتد و چه در نظر آید»

تبرک لحظاتمان با شهید علی اسمعیلی:

بسم الله الرحمن الرحیم

هر طوری که می‌خواهی زندگی بکن ولی عاقبت می‌میری. از آنجایی که نوشتن وصیت‌نامه برای هر کس لازم است و هر مسلمان باید قبل از مردنش وصیت‌نامه‌ای بنویسید بنده حقیر تصمیم گرفتم که وصیت‌نامه‌ام را خود بخوانم و در نواری ضبط کنم که بعد از رفتنم باعث تسلی خاطر خانواده‌ام باشد اگر من مردم که وصیت‌نامه‌ام را گفته‌ام و اگر که شهیدم شدم وصیت‌نامه من پیام خون من است بنابراین دلم می‌خواهد آنهائی که واقعاً دوستم داشتند نمی‌گویم همه مطالب آن را ولی تا حدی به آن عمل کنند. قبل از هر چیز چهار نکته برای خودسازی خیلی مهم است

دوستان و هموطنان عزیز هر طوری که می‌خواهید زندگی کنید ولی عاقبت می‌میرید، بخدا عزیزان، انسان‌های کاخ‌نشین رفتند و کوخ‌نشین‌ها هم می‌روند ولی خوشا بحال آن کسی که توشه‌ای برای آخرت خودش جمع کرده باشد و بعد از مردنش خوشحال و خوش است نه اینکه در عذاب.

هر کاری که می‌خواهی بکنی بکن ولی عاقبت به عملت می‌رسی رسول اکرم(ص) فرمود: ما تحبت لحب بغیرک. بخدا قسم برای آدم شدن لازم است هر چه برای خود می‌خواهی و هر خودت دوست داری برای دیگران هم دوست داشته باشی؛ عکس این را مثلاً فرض مثال تو کاری را می‌خواهی بکنی قبلاً به آن کار  خوب فکر کن کاری را که می‌خواهی انجام دهی اگر کس دیگری این کار را بر سر تو آورد خوشت می‌آید؟ مثلاً خانه‌ات را دزد ببرد خوشت می‌آید .... جوانان و دوستان کسی را در زندگی به بازی نگیرید، اسرار زندگی خودتان را برای هر کس نگوئید، ساده‌لوح نباشید والله بیچاره می‌شوید، وقتی بهوش می‌آئید که دیگر کار از کار گذشته است و شما را یک جائی پیدا می‌کنند که خداوند نهی کرده است.
 
نکته دیگر اینکه چاه مکن بهر کسی اول خودت دوم کسی، بد نخواهید بخدا بد به دلتان می‌افتد و به فکر خوبی برای مردم باشید که این در نامه عمل شما باقی خواهد ماند.

 و اما تو ای مادرم، آفرین بر تو که مرا با حقایق زندگی آشنا کردی و در تربیتم صبر کردی، از این پس نیز صبور باش زیرا "ان الله مع الصابرین" خداوند با صابران است. مادرم می‌دانم داغ پسر سنگین است ولی اگر می‌خواهی گریه کنی پنهانی و در خفا گریه کن و به مظلومیت حسین‌بن ‌علی گریه کن اما بر سر مزارم در جلو دیده مردم گریه نکن زیرا دشمنان اسلام خوشحال می‌شوند.

انتهای پیام/89001/  

منبع: فارس

کلیدواژه: صابرین شهدا منافقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۶۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روحانیت باید توجه به آخرت را به جامعه تزریق کند

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید محمد علی معصومی استاد اخلاق حوزه علمیه هرمزگان عصر سه شنبه در جلسه درس اخلاق مدرسه النبی (ص) بندرعباس، اظهار داشت: انسان مؤمن باید سه خصوصیت داشته باشد که خصوصیت اول این است که وقتی او را نگاه می‌کنیم به یاد خداوند متعال بیافتیم.

وی افزود: زمانی که انسان ارتباط خود را با خداوند سبحان تقویت کند از صفات، علم، قدرت و نور خداوند بهره‌مند خواهد شد و این امر موجب می‌شود هر کس او را ببیند به یاد خداوند متعال بیافتد.

استاد اخلاق حوزه علمیه هرمزگان با تاکید بر لزوم ورود به وادی انس با خداوند به واسطه عمل به دستورات الهی، بیان‌کرد: ما همه به دنبال هدایت‌گری جامعه با علم و عمل هستیم اما باید توجه شود که عمل میزان تأثیرگذاری بیشتری نسبت به علم دارد و اگر قدرت عمل ما از علم و کلام فراتر رود نفوذ آن در دل‌ها افزایش خواهد یافت.

آیت الله معصومی، با اشاره به جایگاه انسان در بین مخلوقات، عنوان‌کرد: ما انسان‌ها می‌توانیم از جبرئیل امین نیز قرب بیشتری در درگاه الهی پیدا کنیم و این مهم زمانی محقق خواهد شد که ارتباط صادقانه، خاضعانه و خاشعانه را با خداوند در شبانه‌روز تقویت کنیم.

وی با اشاره به فرمایشی از امام صادق علیه‌السلام، اظهار داشت: علت نورانیت افراد نماز شب خوان طبق بیان معصوم (ع) این است که خداوند کسانی را که برای نماز شب بیدار می‌شوند از نور خودش پوشش می‌دهد و نمازگزار علاوه بر نورانیت به منبعی برای یاد خدا تبدیل می‌شود.

تولیت مدرسه علمیه مالک اشتر بندرعباس، در معرفی دومین ویژگی مؤمنین به حکمرانی عقلانیت در مؤمنین اشاره کرد و گفت: مؤمن از عقلانیتی پویا برخوردار است و عقلانیت او موجب به تقویت قوه عقل در دیگران می‌شود اما اگر تابع خرافات، خواب یا داستان‌های غیر مستند باشد بقیه مردم را نیز به همین سمت و سو خواهد کشید و در نتیجه جعلیات در جامعه افزایش خواهد یافت.

وی افزود: عقلانیت یعنی رفتار خود را طبق قوانین و قواعدی که خداوند در نظر گرفته است تنظیم کنیم و از قواعد الهی تجاوز نکنیم بنابراین برای تأثیرگذاری معنوی در جامعه قوه عقلانیت در مؤمنین و طلاب تقویت شود.

آیت الله سید محمد علی معصومی، تاکید کرد: شاخص همه ما در عقلانیت کلام خداوند و قرآن است و هر سخنی را که به پیامبر گرامی اسلام (ص) و ائمه هدی (ع) نسبت دادند را باید با قرآن مورد سنجش قرار دهیم و قرآن نیز ما را به تعقل و تدبر دعوت کرده است.

وی در معرفی سومین ویژگی مؤمنین بیان کرد: عمل مؤمن باید مردم را به معاد و قیامت متوجه کند، تا قیامت و آخرت همیشه برای مردم زنده بماند و به فراموشی سپرده نشود.

استاد اخلاق حوزه علمیه هرمزگان در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه طلاب و روحانیون بایستی این ویژگی‌ها را در خود پرورش دهند، عنوان‌کرد: با تقویت این سه شاخصه روحانیت همیشه در دل مردم جایگاه خود را حفظ خواهد کرد و هیچ‌گاه نقش خود را از دست نخواهد داد.

وی خاطرنشان‌کرد: روحانیت باید عقلانیت و توجه به آخرت را در رگ‌های جامعه تزریق کند و مردم با دیدن آن‌ها به یاد خداوند بیافتند.

آیت الله معصومی، خاطرنشان‌کرد: ارتباط قوی با خداوند، خود منشأ همه خیرات است و می‌تواند عقلانیت را نیز در ما افزایش دهد.

کد خبر 6086823

دیگر خبرها

  • نامه وزیر دفاع به قالیباف
  • کشفی تازه و متفاوت از تصور پیشین درباره مرز میان مرگ و زندگی
  • روز نحس وجود دارد؟
  • شاهنشاه آریامهر حقوق دهخدا را قطع کرد / بازجویی هایی که به مرگ رئیس دانشگاه تهران منتهی شد / سرگذشت غم انگیز سیاستمدار میانه‌رو و ادیب دانشمند
  • اجرای نزدیک به ۳هزار عنوان برنامه به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی
  • آیت الله جوادی آملی: بهشت و جهنم محصول کار ما در همین دنیاست
  • روحانیت باید توجه به آخرت را به جامعه تزریق کند
  • بازی مرگ و زندگی با نقش‌آفرینی ذخیره‌های بیرانوند
  • ۱۴ سال پرستاری از جانبازی که بی‌نام و نشان بود
  • روایتی از زندگی نخستین شهید ترور پس از انقلاب