Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه یک کارشناس حوزه گردشگری معتقد است، کرمانشاه در بخش ورزشی، جشنواره‌های آش محلی و چشمه‌های آبگرم و همچنین بلحاظ آب و هوای معتدل شهرستان‌‎های غربی استان ظرفیت‌های خوبی برای گردشگری زمستانی و جذب گردشگر در این فصل از سال دارد.

علیرضا مرادی بیستونی در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: هرچند تاکنون در ایران به گردشگری زمستانی توجه زیادی نشده، اما باتوجه به کمبود گردشگر در این فصل باید به این بخش توجه بیشتری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارشناس حوزه گردشگری گفت: در مجموع وضعیت گردشگری زمستانی در کشور خوب نیست، اما در بین استان‌های کشور هم کرمانشاه در این بخش ضعیف‌تر است.

وی بابیان اینکه کرمانشاه در بخش گردشگری زمستانی پتانسیل‌های زیادی دارد که باید آنها را بیشتر مورد توجه قرار دهیم، عنوان کرد: ورزش‌های زمستانی، جشنواره آش‌های محلی، آب گرم هرسین و آب و هوای مطلوب شهرستان‌های غربی استان از جمله ظرفیت‌های کرمانشاه در گردشگری زمستانی است که باید با تبلیغات آنها را پررنگ کنیم و جذب گردشگر داشته باشیم.

این کارشناس حوزه گردشگری درخصوص ظرفیت‌ ورزش‌های زمستانی در کرمانشاه گفت: یکی از مهمترین این ظرفیت‌ها وجود سایت‌های پروازی ویس قرنی، دالاهو، شالان، سیاه کمر، سراب نیلوفر و... برای پارگلایدر است که در طول زمستان ترمال هوایی مناسبی برای این رشته دارند.

وی ادامه داد: پاراگلایدر ورزشی نوپا در ایران است که روزبه روز طرفداران بیشتری پیدا می‌کند، برای همین باید از ظرفیت‌هایی که در این بخش داریم استفاده کنیم و جذب گردشگر ورزشی برای آن داشته باشیم.

مرادی بیستونی کوهنوردی در قلل کرمانشاه را از دیگر ظرفیت‌های ورزش زمستانی کرمانشاه دانست و گفت: باتوجه به اینکه قلل استان جوان و دارای پرتگاه‌های خطرناکی هستند، برای همین دراین فصل مناسب ورزش اسکی نیستند، اما می‌توانیم از آنها در بحث کوهنوردی و صعودهای زمستانی استفاده کنیم.

وی برگزاری جشنواره‌های آش‌ محلی در روستاها را از دیگر راه‌های جذب گردشگر در فصل زمستان دانست و گفت: مردم مناطق مختلف کرمانشاه از دیرباز آش‌های مختلفی را برای فصل زمستان پخت می‌کرده‌اند، برای همین می‌توان از این ظرفیت استفاده کرد و جشنواره‌هایی را در این رابطه برگزار کنیم.

این کارشناس حوزه گردشگری تصریح کرد: آش ترخینه یکی از آش‌های اصیل کرمانشاه است که در فصل زمستان پخت می‌شود، اما جشنواره آن را در تابستان برگزار می‌کنیم که به نظر می‌رسد باید در این رابطه تغییر زمان برگزاری جشنواره را داشته باشیم.

وی در ادامه بابیان اینکه آب گرم هرسین از ظرفیت‌های مهم گردشگری زمستانی استان است که تاکنون مورد غفلت قرار گرفته، عنوان کرد: اگر بتوانیم زیرساخت مناسبی را در این منطقه ایجاد کنیم، می‌توانیم یکی از شلوغ ترین آب گرم‌های ایران را در هرسین داشته باشیم که گردشگران زیادی را به سمت خود جذب می‌کند.

به گفته این کارشناس گردشگری وجود آبشارهای یخ زده در استان از جمله آبشار پریشان روستای چرمله علیا شهرستان سنقر و معرفی آب و هوای معتدل شهرستان‌های غربی استان از دیگر راه‌های جذب گردشگر در فصل زمستان برای استان است.

مرادی بیستونی با تاکید براینکه در فصل زمستان باتوجه به تعطیلات کشورهای اروپایی باید روی جذب گردشگر خارجی تمرکز بیشتری کنیم، عنوان کرد: برای این بحث نیاز به تبلیغات، فعالیت بیشتر آژانس‌های گردشگری و راه اندازی پروازهای خارجی هستیم.

انتهای پیام  

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گردشگری زمستانی كرمانشاه استانی فرهنگی و هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۶۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت گردشگری برای بهبود وضعیت اقتصادی روستانشینان مورد استفاده قرار گیرد

ایسنا/فارس مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری فارس خواستار استفاده از ظرفیت گردشگری برای بهبود وضعیت اقتصادی روستا نشینان و احیای آداب و سنن شد.

حامد رستمی امروز، ۲۷ فروردین در بازدید از روستاهای شهرستان بختگان با بیان اینکه تمرکز بر اجرای فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی در قالب شعار سال راهگشا خواهد بود، اظهار کرد: نقش روستا در افزایش تولید و رشد بهره‌وری بی همتا است و از این ظرفیت ارزنده به منظور ارتقا کیفیت زندگی اهالی شریف روستا و تحقق شعار سال بهره خواهیم برد.

وی افزود: پیش نیاز تحقق شعار سال مشارکت مردم است و با اتکا به همکاری دهیاران می‌توان گام‌های بلندی در حوزه درآمدزایی و برنامه‌ریزی جهت اجرای طرح تکام «توانمندسازی وکارافرینی مردم پایه» برداشت.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری فارس، ظرفیت روستاهای اقلیم فارس را در حوزه گردشگری بی نظیر خواند و گفت: جامعه خسته از زندگی مدرن به سمت و سوی روستا و سبک زندگی اصیل گرایش بسیاری نشان می‌دهد و از پتانسیل‌های حوزه گردشگری می‌توان در راستای احیای آداب و سنن، تقویت مبانی فرهنگی و بهبود وضعیت اقتصادی روستانشینان بهره برد.

رستمی با بیان اینکه دولت سیزدهم تمامی تلاش خود را در حوزه محرومیت‌زدایی و رسیدگی به مناطق کم برخوردار به کار گرفته است، افزود: در قالب بازدیدهای میدانی به دنبال احصاء مشکلات و چاره‌اندیشی برای حل آن‌ها هستیم.

وی افزود: دولت سیزدهم و استاندار مردمی فارس تاکید دوچندانی بر بهسازی روستاها دارند و از تمامی ظرفیت‌های موجود در این حوزه بهره می‌گیریم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازدید رایگان از محوطه‌های تاریخی و موزه‌ها
  • معرفی ظرفیت‌های گردشگری کرمان در شبکه‌های تلویزیونی روسیه
  • تدوین پرونده هشت روستا از کشور برای ارسال به سازمان جهانی گردشگری
  • نشست فعالان اقتصادی استان کرمان با سرکنسول روسیه + تصاویر
  • جام صفوی منجر به توسعه گردشگری ورزشی اردبیل می‌شود
  • پیگیری توسعه روابط اقتصادی و گردشگری ایران و روسیه
  • مسابقات جام صفوی اردبیل بستر توسعه گردشگری ورزشی
  • مسابقات جام صفوی اردبیل بستر توسعه گردشگری ورزشی است
  • اجرای برنامه‌های فرهنگی برای معرفی ظرفیت‌های خرم‌آباد ضروری است
  • ظرفیت گردشگری برای بهبود وضعیت اقتصادی روستانشینان مورد استفاده قرار گیرد