Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گلستان مدیرعامل بانک رفاه کارگران استان گلستان با اشاره به اینکه حدود ۲۰ درصد مجموع تسهیلات بانک رفاه کارگران استان در سالجاری به سیل‌زدگان پر.داخت‌شده است، گفت: این بانک تاکنون حدود ۳۷۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه به سیل‌زدگان استان پرداخت کرده است.

حسن مکرمی با حضور در دفتر خبرگزاری ایسنا-منطقه گلستان اظهار کرد: سال گذشته میزان پرداخت تسهیلات در بانک رفاه استان به ۲۷۶۰ میلیارد ریال رسید درحالی‌که این میزان در سال ۹۶، ۲۱۰۰ میلیارد ریال بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعداد پرداختی‌های پرونده‌ها نیز از ۸ هزار و ۱۰۰ مورد به ۱۰ هزار و ۶۰۰ مورد رسیده است.

وی با اشاره به سیل ابتدای امسال در استان، تصریح کرد:‌ این بانک در کنار ۹ بانک دیگر در مبحث سیل حضور داشته و تاکنون بیش از ۱۸۰۰ فقره تسهیلات را به سیل‌زدگان استان پرداخت کرده است. این تسهیلات در بخش واحدهای احداثی و تعمیر اماکن مسکونی و تجاری شهری و روستایی و تأمین لوازم معیشتی بوده است.

مدیرعامل بانک رفاه کارگران استان گلستان بیان کرد: در بخش کشاورزی نیز تاکنون ۱۲۷ فقره تسهیلات قرض‌الحسنه به کشاورزان آسیب‌دیده از سیل پرداخت‌شده است.

وی با اشاره به اخذ تضامین زنجیره‌ای از سیل‌زدگان برای پرداخت تسهیلات، یادآور شد: از مجموع تسهیلاتی که به این بانک در بحث سیل معرفی‌شده، تاکنون بیش از ۹۸ درصد پرداخت‌شده است. این موضوع نشان‌دهنده همکاری سیستم بانکی با سیل‌زدگان در اخذ تضامین است.

مکرمی در ادامه بابیان اینکه بانک رفاه سال گذشته رتبه برتر بانک‌های استان را در خصوص نسبت تسهیلات معرفی‌شده به پرداخت‌شده کسب کرد، گفت: سال گذشته بیش از ۱۷۰۰ فقره تسهیلات ازدواج را به میزان بالغ‌بر ۲۷۰ میلیارد ریال پرداخت کردیم. در بحث اشتغال فراگیر ۱۲۲ میلیارد ریال و حمایت از کالای ایرانی ۹۰ میلیارد ریال پرداختی داشتیم.

وی خاطرنشان کرد: در سالجاری به‌منظور رونق تولید، بیش از ۱۵۵ میلیارد ریال تسهیلات در بخش‌های مختلف اقتصادی پرداخت شد.

مدیرعامل بانک رفاه کارگران استان گلستان بابیان اینکه این بانک ماهانه حقوق حدود ۴۵ هزار مستمری و مقرری‌بگیر سازمان تأمین اجتماعی در استان را پرداخت می‌کند، بیان کرد: علاوه بر این مستمری بیش از ۴۳ هزار نفر از افراد تحت پوشش بهزیستی نیز از طریق این بانک پرداخت می‌شود.

مکرمی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با تأکید بر اینکه بانک رفاه به سمت بانکداری اخلاقی حرکت می‌کند، گفت: این بانک علاوه بر خدمات مالی که ارائه می‌کند، در راستای توسعه پایدار جامعه، حفاظت و حراست از محیط‌زیست و کمک به برابری اجتماعی نیز فعالیت دارد.

وی با اشاره به اینکه این بانک تاکنون ۱۱ مدرسه را در مناطق محروم کشور ساخته است، خاطرنشان کرد: در سال جاری نیز عملیات ساخت ۶ مدرسه که یکی از آن‌ها در روستاهای مراوه‌تپه در استان گلستان است، آغاز شد.

مدیرعامل بانک رفاه کارگران گلستان در ادامه گفت: استان گلستان در توسعه و ترویج خدمات بانکداری الکترونیک جزو استان‌های رتبه دار در سطح کشور است. سرانه استفاده از دستگاه‌های ATM بانک رفاه در استان از ۹ هزار تراکنش در ماه به بیش از ۱۴ هزار تراکنش رسیده است.

وی بیان کرد: استفاده از امکانات نوین بانک‌ها، یکی از ابزارهای کمک به اقتصاد و بهبود ساختار اقتصادی استان و جلوگیری از هزینه‌ها است.

مکرمی بابیان اینکه توسعه استان را نباید تنها از سیستم بانکی انتظار داشت، گفت: نباید این چنین تصور کرد که صرفاً اگر بانک‌ها تسهیلات پرداخت کنند، اشتغال ایجاد می‌شود. قطعاً باید خیلی‌ها پای کار بیایند تا اقتصاد، توسعه و اشتغال استان شکل بگیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی سیل گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۹۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات تسهیلات پرداختی بانک‌ها به مردم در سال ۱۴۰۲

تسهیلات پرداختی بانک‌ها طی ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲ در مقایسه با دوره مشابه سال ۱۴۰۱، ۲۴.۷ درصد افزایش داشته است.

به گزارش مشرق، بر اساس اعلام بانک مرکزی، تسهیلات پرداختی بانک‌ها طی ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲ مبلغ ۵۶۴۶۰.۳ هزار میلیارد ریال می‌باشد که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل مبلغ ۱۱۱۹۳.۱ هزار میلیارد ریال (معادل ۲۴.۷ درصد) افزایش داشته است. از کل تسهیلات پرداختی، مبلغ ۴۶۱۲۲.۰ هزار میلیارد ریال معادل ۸۱.۷ درصد به صاحبان کسب و کار (حقوقی و غیرحقوقی) و ۱۰۳۳۸.۴ هزار میلیارد ریال معادل ۱۸.۳ درصد به مصرف کنندگان نهایی (خانوار) تعلق گرفته است.

بر این اساس، تسهیلات پرداختی ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۱ مبلغ ۴۴۴۸۵.۳ هزار میلیارد ریال بوده است که با در نظر گرفتن تعدیلات صورت پذیرفته توسط شبکه بانکی به مبلغ ۴۵۲۶۷.۲ هزار میلیارد ریال، افزایش داشته است.

در این گزارش، جدول یک بیانگر هدف از دریافت تسهیلات پرداختی در بخش‌های اقتصادی طی ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲ است. سهم تسهیلات پرداختی در قالب سرمایه در گردش در کلیه بخش‌های اقتصادی طی ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲ مبلغ ۳۵۲۴۴.۶ هزار میلیارد ریال معادل ۷۶.۴ درصد کل تسهیلات پرداختی به صاحبان کسب و کار است. همچنین سهم تسهیلات پرداختی در قالب خرید کالای شخصی توسط مصرف کننده نهایی (خانوار) مبلغ ۴۳۱۵.۷ هزار میلیارد ریال معادل ۴۱.۷ درصد از کل تسهیلات پرداختی به مصرف کنندگان نهایی (خانوار) است.

سهم تسهیلات پرداختی جهت تأمین سرمایه در گردش بخش صنعت و معدن در ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲ معادل ۱۳۷۲۸.۸ هزار میلیارد ریال بوده است که حاکی از تخصیص ۳۹.۰ درصد از منابع تخصیص یافته به سرمایه در گردش کلیه بخش‌های اقتصادی (مبلغ ۳۵۲۴۴.۶ هزار میلیارد ریال) است. ملاحظه می‌شود از ۱۶۷۴۳.۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداختی در بخش صنعت و معدن معادل ۸۲.۰ درصد آن (مبلغ ۱۳۷۲۸.۸ هزار میلیارد ریال) در تأمین سرمایه در گردش پرداخت شده است که بیانگر توجه و اولویت‌دهی به تأمین منابع برای این بخش توسط بانک‌ها در سال ۱۴۰۲ است.

تسهیلات خرد (کمتر از ۳۰۰۰ میلیون ریال)

از کل تسهیلات پرداختی در دوره یاد شده، مبلغ ۱۳۱۵۰.۹ هزار میلیارد ریال معادل ۲۳.۳ درصد به صورت تسهیلات خرد اعطا شده است. همچنین مبلغ ۱۰۳۲.۹ هزار میلیارد ریال نیز در قالب کارت‌های اعتباری انجام پذیرفته است، که با احتساب این مبلغ، کل تسهیلات پرداختی خرد (کمتر از سه میلیارد ریال) به مبلغ ۱۴۱۸۳.۸ هزار میلیارد ریال معادل ۲۴.۷ درصد کل تسهیلات پرداختی را شامل می‌شود.

شایان ذکر است با توجه به اینکه تسهیلات پرداختی در قالب کارت‌های اعتباری نیز در بخش خانوار پرداخت شده است، با این اوصاف سهم بخش خانوار از ۱۸.۳ درصد در جدول -۱، به ۱۹.۸ درصد کل تسهیلات پرداختی افزایش می‌یابد.

شایان ذکر است که همچنان باید در تداوم مسیر جاری، ملاحظات مربوط به کنترل تورم را نیز در نظر گرفت و همواره مراقب قدرت گرفتن پتانسیل تورمی ناشی از فشار تقاضای کل در اقتصاد نیز بود. بر این اساس ضروری است به افزایش توان مالی بانک‌ها از طریق افزایش سرمایه و بهبود کفایت سرمایه بانک‌ها، کاهش تسهیلات غیرجاری و بازگرداندن آنها به مسیر صحیح اعتباردهی بانک‌ها، افزایش بهره‌وری بانک‌ها در تأمین سرمایه در گردش تولیدی، پرهیز از فشارهای مضاعف بر دارایی بانک‌ها و ترغیب بنگاه‌های تولیدی به سمت بازار سرمایه به عنوان یک ابزار مهم در تأمین مالی طرح‌های اقتصادی (ایجادی) توجه ویژه‌ای کرد.

دیگر خبرها

  • پرداخت بیش از ۹۰ درصد تسهیلات تبصره ۱۸ در لرستان 
  • شرایط پرداخت وام ازدواج در سال ١۴٠٣ چیست؟
  • پرداخت تسهیلات ازدواج به فرزندان اعضای صندوق بازنشستگی شرکت ملی صنایع مس ایران
  • موانع پرداخت نشدن تسهیلات به واحدهای تولیدی شناسایی شود
  • پرداخت ۷۳ درصد تسهیلات اشتغالزایی مددجویان در اردبیل
  • تکمیل ۴۰۰ واحد مسکن نیمه‌کاره ۲۰ ساله در رزن
  • ۹۸ درصد از اعتبارات مشاغل خانگی خمین جذب شد
  • پرداخت تسهیلات فرزندآوری و ازدواج در بوشهر تسریع شود
  • جزییات تسهیلات پرداختی بانک‌ها به مردم در سال ۱۴۰۲
  • نارضایتی استاندار همدان از عملکرد بانک‌ها در پرداخت تسهیلات