Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، احسان جاهد مدیرعامل شرکت کنترل ترافیک با اشاره به سخنان رئیس پلیس راهور تهران در خصوص دوربین‌های ثبت تردد و همچنین تأکید بر اهمیت مدیریت ترافیک در شهر‌های بزرگ گفت: در حالی که شهرداری‌ها تجهیزات هوشمند ترافیک را با منابع خودشان در شهر‌ها توسعه می‌دهند و بهره‌گیری کامل از این تجهیزات علاوه بر تأثیر در مدیریت ترافیک شهر، تأثیر به‌سزایی هم در نحوه انجام وظایف پلیس راهور دارد، نتیجه‌گیری و حداکثر بهره‌برداری از این تجهیزات در صورتی محقق می‌شود که تمام قابلیت‌های آن‌ها فعال باشد که در حال حاضر با بهانه‌گیری پلیس راهور به تعویق افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جاهد با تأکید بر لزوم بازدارندگی سامانه‌های هوشمند ثبت تخلف و تردد افزود: وقتی سیستم‌های نصب شده در شهر به واسطه عدم تخصیص کد به صورت کامل مورد استفاده قرار نمی‌گیرند، باعث بروز مشکلاتی مانند عدم کنترل متخلفان سرعت غیرمجاز، عبور از چراغ قرمز و نداشتن معاینه فنی خواهد بود.

وی افزود: در حال حاضر تعداد ۲۲۵ سامانه ثبت تردد و تخلف که امکان شناسایی خودرو‌های فاقد معاینه فنی را هم دارا هستند در شهر تهران نصب شده که عدم تخصیص کد پلیس به آن‌ها موجب عدم ثبت خودرو‌های فاقد معاینه فنی و فرار متخلفان می‌شود که این خود به آلایندگی بیشتر شهر منجر شده است.

بیشتر بخوانید: تجهیز معابر ورودی و خروجی شهر تهران به ۳۳ سامانه دوربین‌های پلاک‌خوان

مدیرعامل شرکت کنترل ترافیک گفت: همچنین به لزوم در اختیار داشتن VIN خودرو‌ها توسط شهرداری تأکید کرد و گفت: وقتی اطلاعات خودرو‌ها (VIN) با وجود پیگیری‌های زیاد و دستور مقامات کشوری توسط پلیس در اختیار شهرداری قرار نمی‌گیرد، عملا امکان تشخیص نوع خودرو و شناسایی خودرو‌های سنگین و فرسوده برحسب پلاک وجود ندارد که این نیز موجب کم اثر شدن نقش این سامانه‌ها در کاهش آلایندگی‌ها می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: معاینه فنی آلودگی هوا ترافیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۰۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنظیم بازار اصفهان با سامانه‌های هوشمند

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان با اشاره به نظارت بر بازار کالا با سامانه‌های هوشمند گفت: هیچ مشکلی در فراوانی کالا نداریم و آرامش خرید مردم در استان اصفهان ادامه خواهد داشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، امید شریفی در حاشیه جلسه تنظیم بازار استان اصفهان، گفت: دومین جلسه ستاد تنظیم بازار استان اصفهان در سال‌جاری با ریاست استاندار اصفهان و با حضور مدیران کل دستگاه‌های اجرایی و نظارتی استان برگزار شد.

وی ادامه داد: در این جلسه در خصوص هوشمندسازی فرایندهای تنظیم بازار گفت‌وگو شد که برخی از سامانه‌های مورد نیاز در استان اصفهان مستقر هستند و در برخی حوزه‌ها نیز نیازمند استقرار سامانه‌‌ها هستیم که بتوانیم به صورت هوشمند فرایندها را کنترل کنیم.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان بیان کرد: رصد بازار، فراوانی کالاهای اساسی و اقلام مورد نیاز مردم نکته محوری و کلیدی است که در تمام جلسات تنظیم بازار بر آن تأکید می‌شود.

وی ادامه داد: در حوزه کالاهای اساسی، دستگاه‌های نظارتی در هر نشست تنظیم بازار استان اصفهان از وضعیت روند قیمت و فراوانی کالاها از جمله (برنج، گوشت، مرغ و ...) و در حوزه سخت‌افزاری مانند اقلام ساختمانی و ... گزارش‌های میدانی و به‌روزی را ارائه می‌کنند.

شریفی خاطرنشان کرد: در این جلسه مبحث اقلام دارویی مورد نیاز مردم مطرح شد و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز گزارشی را در این خصوص ارائه کرد و بر مبنای این گزارش تصمیماتی اتخاذ شد.

وی گفت: در ایام پایانی سال که مقارن با ماه مبارک رمضان نیز بود قریب به دو هزار تن برنج، 500 تن گوشت منجمد و قریب به یکهزار تن مرغ در استان اصفهان توزیع شد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان بیان کرد: در سال جدید نیز قریب به سه هزار و 500 تن شکر در استان اصفهان توزیع شده است و به همین میزان نیز شکر در ایام پایانی سال در استان اصفهان توزیع شد.

وی خاطرنشان کرد: این نوید را به مردم می‌دهیم که هیچ مشکلی در فراوانی کالا نداریم و آرامش خرید ادامه خواهد داشت.

شریفی تصریح کرد: در حوزه تولید، ذخایر استراتژیک، آرد و نان و ذخیره اقلام اساسی نیز مشکلی نداریم و در این حوزه مردم با چالش مواجه نخواهند شد.

وی گفت: در مورد فراوانی اقلام اساسی از جمله گوشت قرمز، مرغ، شکر و روغن مشکلی نداریم، درمورد گوشت قرمز افزایش قیمت‌ها منجر به ناراحتی مردم شده است که در صدد هستیم با تدابیر خاص، مشکلات را کاهش دهیم.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان خاطرنشان کرد: به عنوان مثال 800 تن گوشت قرمز از طریق مباشرین و بخش خصوصی علاوه بر تأمین و تولید داخلی به بازار عرضه کردیم تا بتوانیم قیمت‌ها را تا حد امکان کنترل کنیم و این روند نیز در سال‌جاری ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/163

دیگر خبرها

  • لزوم گره گشایی ترافیک شهری در رشت
  • تولید سامانه هوشمند تجهیزات ساختمانی
  • تجهیز کریدورهای حمل بار مازندران به سامانه هوشمند توزین
  • هراز بازگشایی شد/ ترافیک در محور کندوان
  • معابر پایتخت لغزنده است،مراقب باشید/ معابر تهران پر تردد
  • لزوم ضابطه‌مند کردن داشتن معاینه فنی تهران برای تردد در پایتخت 
  • ترافیک در محور هراز سنگین است
  • ۱۰ تقاطع همسطح در قم هوشمندسازی شد
  • ۲۶۰ سامانه حمل و نقل هوشمند در جاده های مازندران نصب می شود
  • تنظیم بازار اصفهان با سامانه‌های هوشمند