Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-25@17:50:53 GMT

اجرای طرح توسعه باغات در اراضی شیب دار

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۶۰۱۹۵

اجرای طرح توسعه باغات در اراضی شیب دار

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، خالد جعفری روز چهارشنبه با اشاره به اجرای طرح توسعه باغات در اراضی شیب دار بویژه تولید انگور (رشه) گفت: وجود مراکزی برای خرید این محصول و رفع دغدغه باغداران و مهمتر از آن ایجاد اشتغال و افزایش معیشت باغداران تحول خوبی در این زمینه ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآور شد :برای توسعه باغات انگور دیم براساس بررسی‌های سطوح شناسایی شده در سطح شهرستان‌ها یک میلیون و ۱۰۰ هزار مورد قلمه این محصول نیاز است که تاکنون ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار اصله آن تامین و به منظور تحقق ۱۰ درصد برنامه ۶۰۰ هزار قلمه دیگر نیز باید تامین شود.

جعفری همچنین در خصوص تجهیز اراضی کشاورزی استان به شبکه‌های آبیاری تحت فشار افزود: اکنون برای هر هکتار ۱۳۰ میلیون ریال کمک بلاعوض به کشاورزان پرداخت می‌شود که سامانه‌های آبیاری سد سورال و عباس آباد بانه نیز در حال اتمام است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان ادامه داد: در راستای توسعه شیلات استان نیز ۲۰۰ هزار بچه ماهی در سد وحدت سنندج رها سازی می‌شود که این تعداد بچه ماهی با تصویب در کارگروه اقتصاد مقاومتی تامین شده البته هدف گذاری این سازمان برای تولید ۱۸ هزار تن ماهی در دست برنامه ریزی است که در حال حاضر ۱۰ هزار تن آن محقق شده است.

جعفری گفت: شناسایی منابع آبی در استان برای تولید ماهی در اولویت قرار دارد که با توجه به موفقیت کردستان در صادرات ماهی به روسیه، ارتقای این حوزه لازم و ضروری است.

وی تاکید کرد: تاکنون برای تحقق طرح های توسعه پیشران یک هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال طرح به بانک ها معرفی شده که ۵۶۰ میلیارد ریال آن در زیر بخش‌های مختلف بخش کشاورزی پرداخت شده است.

جعفری اظهار داشت: همچنین از ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار مصوب از تبصره استانی ۱۸، یارانه سود تخصیص یافت که توانستیم در این خصوص حدود ۶۰۰ میلیارد ریال تسهیلات سرمایه در گردش و ۱۲ میلیارد ریال تسهیلات سرمایه‌ای صرفا برای احداث باغ پرداخت کنیم.

وی افزود: از ۲۱۰ میلیارد ریال اعتبار بلاعوض سهم استان برای خسارت دیدگان سیل فروردین ۹۸ مقدار ۵۰ درصد آن تخصیص یافته که از این میزان نیز ۷۷ میلیارد ریال بین خسارت دیدگان توزیع شده است.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کشاورزی وزارت جهادکشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۰۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح کشت چوب در ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر حسینی محراب بعد از ظهر امروز چهارشنبه در نشست بررسی طرح زراعت چوب در استان خوزستان بیان کرد: زراعت چوب به عنوان یک کار جدید است که می‌تواند بخشی از کانون‌های ریزگرد را تحت پوشش قرار داده و در کنار آن موجب شکل‌گیری تولید صنایع چوب و ایجاد زنجیره اشتغال در استان شود.

وی افزود: طرح زراعت چوب در قالب سفر هیأت دولت مطرح شد و مورد تأیید دولت قرار گرفت. خوزستان حدود ۶ میلیون هکتار زمین دارد و اجرای این طرح در ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی استان در طول چهار سال پیش‌بینی شده است.

حسینی محراب ادامه داد: در هر هکتار از طرح زراعت چوب بیش از یک هزار درخت اکالیپتوس و گونه‌های مشابه کشت می‌شود که پس از چهار سال به تولید می‌رسد و در این مدت از برگ آن برای گرفتن اسانس استفاده می‌شود که برای این امر نیز چند کارخانه راه‌اندازی شده است.

استاندار خوزستان اظهار کرد: در سال زراعی جاری کشت نهال در حدود ۱۷ هزار و ۴۰۰ هکتار از اراضی استان انجام شده و رقم مصوب ۴۶ هزار هکتار بوده که رقم قابل توجهی است؛ درخواست‌هایی که شرکت‌ها و کشاورزان مختلف داشتند، بیش از ۱۰۰ هزار هکتار است.

حسینی محراب گفت: تاکنون و در مجموع ۲ هزار هکتار در زمینه زراعت چوب در استان زیر کشت رفته است و کشتی که در سال زراعی جاری شده بیش از ۸.۵ برابر نسبت به گذشته است.

وی افزود: آماری که در سامانه منابع طبیعی کشور برای کشت نهال ثبت شد، ۹۰ هزار هکتار است که ۷۳ هزار هکتار از آن فقط به خوزستان اختصاص دارد و ۱۷ هزار هکتار برای سایر استان‌ها در نظر گرفته شده است.

استاندار خوزستان با اشاره به اینکه شهرک‌های صنایع چوب و مبلمان می‌تواند در کنار اجرای طرح زراعت چوب در استان ایجاد شود، عنوان کرد: فارغ‌التحصیلان دانشگاهی می‌توانند نقش مهمی در پیشبرد این پروژه داشته باشد.

کد خبر 6088140

دیگر خبرها

  • آبیاری ۴۰۰ هکتار از اراضی و باغات در بخش ناغان
  • طرح‌های پرورش ماهی در استان بوشهر حمایت می‌شود
  • اجرای طرح کشت چوب در ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی خوزستان
  • اجرای طرح احیا باغات و بافت تاریخی شهر شاهدیه
  • روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید
  • روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید  
  • آزادسازی اراضی دولتی به ارزش هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال در کرمان
  • آزادسازي اراضي دولتی به ارزش هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال در کرمان
  • رفع تصرف ۷۰۰ میلیارد ریال اراضی ملی در استهبان
  • معرفی 14 میلیارد تسهیلات توسعه باغ در ساری