Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار اصفهان گفت: یکی از پیشنهادات من این است که در پایان هر سال، هنگام بررسی ملاک‌های افراد سازمان، یک ملاک برای کارکنان به منظور اهتمام به نماز قرار داده شود و تشویق و ترغیب پرسنل هر سازمان نیز از جمله مسئولیت‌های سنگین مدیران است. ۱۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۸ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، عباس رضایی پیش از ظهر امروز در دومین اجلاس استانی نماز اظهار داشت: نفس حضور در این جلسات، مسئولیت آفرین است و خوب است افراد حاضر در این جلسه، به نتایج خوبی پس از حضور در این نشست‌ها دست پیدا کنند، به این جهت که مدیران و کارمندان ادارات و مدارس، دارای نقش الگویی برای دانش آموزان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: باید به افزایش دانش پرسنل و مدیران اهتمام ورزید و آنان را بیش از پیش با مساله نماز آشنا کرد، زیرا جنگ اعتقادی و جنگ نرمی که علیه کشور برپاست را نباید دست کم گرفت و مسئولان فرهنگی، دارای مسئولیت بسیار سنگینی در قبال دانش آموزان هستند.

استاندار اصفهان تصریح کرد: یکی از پیشنهادات من این است که در پایان هر سال، هنگام بررسی ملاک‌های افراد سازمان، یک ملاک برای کارکنان به منظور اهتمام به نماز قرار داده شود و تشویق و ترغیب پرسنل هر سازمان نیز از جمله مسئولیت‌های سنگین مدیران است.

همدان| نماز هیچ جایگزین و بدلی نداردپنجمین اجلاس استانی نماز در قزوین برگزار شدحجت‌الاسلام پناهیان: نماز توأم با ادب و خضوع انسان را از گناه باز می‎دارد

وی گفت: نماز، دارای نقشی بی بدیل در کاهش آسیب‌های اجتماعی است. کسانی‌که بیشتر به نماز و معنویت بپردازند، از کمترین آسیب‌های جسمی و روحی برخوردارند و علم، این نکته را ثابت کرده است.

رضایی افزود: دو بال پرواز نوجوانان را می‌توان مدرسه و خانواده دانست. این دو، باید با یکدیگر در تعامل باشند، تا بحث نماز در نوجوانان درونی شود و هیچ یک از این دو بال، به تنهایی کاری از پیش نمی‌برد.

وی تاکید کرد: یکی از تذکرات وارده بر من و اداره آموزش و پرورش، این است که حق القدم روحانیون مدارس بسیار ناچیز است و شورای آموزش و پرورش در نخستین فرصت باید به این مسئله رسیدگی کند.

به گزارش تسنیم، در پایان این نشست، از دستگاه‌های برتر استان در زمینه نماز، تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام/ 174/ش

R41346/P/S6,51/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۰۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار مشارکت دستگاه‌ها در نماز جماعت آمار خوبی نیست

امام جمعه همدان گفت: اگر ما یک آمار بگیریم از کسانی مشارکت دارند در دستگاه‌ها در نماز جماعت آمار خوبی نیست و این نشانه خوبی نیست. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی امروز صبح در جلسه شورای اقامه نماز استان با بیان اینکه نماز یکی از اصلی ترین وظایف دینی ما است اظهار داشت: باید توجه ویژه‌ای به این امر شود که این وظیفه مدیران دستگاه‌ها است که باید این کار را انجام دهند.

وی با اشاره به اینکه اگر ما یک آمار بگیریم از کسانی مشارکت دارند در دستگاه‌ها در نماز جماعت آمار خوبی نیست، افزود: این نشانه خوبی نیست که در اینجا چندین سوال پیش می‌آید از جمله اینکه آیا کارکنان کلا نماز نمی‌خوانند یا اینکه نماز می‌خوانند، ولی در نماز جماعت شرکت نمی‌کنند.

امام جمعه همدان در ادامه، افزود: برای پی بردن به این موضوع ما به یک تحقیق میدانی نیاز داریم که کسانی که از بیت‌المال پول دریافت می‌کنند چند درصد از این افراد نماز می‌خوانند.

شعبانی با اشاره به اینکه توجه به نماز یکی از اصلی‌ترین وظایف دستگاه‌ها است، تصریح کرد: اگر نماز در دستگاه‌ها ضعیف شد اخلاق هم ضعیف می‌شود و کسی که نسبت به نمازش تعهد نداشته باشد به مردم هم تعهد ندارد و باید تحقیق کنیم که چرا در ادارات نماز خوانده نمی‌شود که این حیطه به فکر اساسی نیاز دارد.

وی با بیان اینکه مدیران تاثیر فراوانی در تشویق کارکنان خود به برپایی نماز دارندف گفت: یکی از چیزهایی که در این حیطه مهم است این است که خود مدیران در نماز جماعت شرکت کنند که این عمل تاثیر فراوانی در تشویق کارکنان به نماز جماعت دارد.

امام جمعه همدان با اشاره به اینکه روحانی وظیفه دارد باعث تشویق کارکنان به برگزاری نماز جماعت شود، بیان کرد: روحانی‌ها در ادارات باید ارتباط قوی با کارکنان داشته باشند به گونه‌ای که قبل از نماز با کارکنان صحبت کند و آنها را تشویق به این کار کند.

شعبانی با بیان اینکه آموزش و پرورش در الویت این برنامه‌ها قرار دارد، افزود: غالبا اول صبح مدارس برنامه‌هایی دارند چقدر خوب است که هر روز در این برنامه ها 5 دقیقه در مورد نماز صحبت شود و در آنجا دانش‌آموزان را به این کار تشویق شوند و باید در مدارس فضایی ایجاد شود که شور و نشاط نماز را گسترش دهد و برای معلمان و دانش‌آموزان باید جلسات تخصصی نماز برگزار شود.

وی با اشاره به اینکه مساجد از ستون‌های اصلی نظام جمهوری اسلامی ایران است، بیان کرد: یکی از مشکلاتی که با آن روبه‌رو هستیم کمبود خادم برای مساجد است و بعضی از مساجد اصلا خادمی‌ ندارند که برای همین ما نمی‌توانیم درب مساجد را هر روز باز بگذاریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استاندار اصفهان: تغییر در سطح فرمانداران و مدیران کل
  • تغییرات فرمانداران و مدیران کل در استان اصفهان
  • چالش دانش‌آموزان مسلمان برای اقامه نماز در مدرسه‌ای در لندن
  • تکمیل پروژه‌های مصوبات سفر ملاک ارزیابی مدیران است
  • انقلاب اسلامی ایران بر جریان‌های استعماری دنیا مسلط شد
  • قدردانی از ۱۹۰ فعال ترویج فرهنگ نماز در بخش مرکزی جرقویه
  • اعطای ۴۷ گواهی مدیریت سبز به ادارات اصفهان در زمینه مدیریت پسماند
  • به فرهنگ نماز جماعت در ادارات توجه شود
  • آمار مشارکت دستگاه‌ها در نماز جماعت آمار خوبی نیست
  • نماز مساجد و مدارس به توجه ویژه‌ای نیاز دارد