Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان دبیر علمی یازدهمین همایش انجمن زمین‌شناسی اقتصادی ایران با بیان اینکه مسئولان کشور باید برگزاری همایش‌های تخصصی را جدی بگیرند، گفت: امیدواریم گفتمان رایج در کشور، گفتمان علم و فناوری شود و اداره امور کشور در اختیار نخبگان قرار بگیرد.

علیرضا زراسوندی در یازدهمین همایش انجمن زمین‌شناسی اقتصادی ایران که امروز، ۱۳ آذرماه در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد، اظهار کرد: در نقشه جامع علمی کشور برای همایش‌ها، تغییر رویکرد جدی دیده شده است و در این زمینه انجمن‌های علمی باید نیم نگاهی به رونق تولید و مهارت‌اندوزی اعضای خود داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این راستا با توجه به اقدامات و عملکرد انجمن زمین‌شناسی اقتصادی ایران، باید گفت که این انجمن از انجمن‌های پیشتاز در زمینه موضوعات مطرح شده است.

دبیر علمی یازدهمین همایش انجمن زمین‌شناسی اقتصادی ایران تصریح کرد: در یازدهمین همایش انجمن زمین‌شناسی اقتصادی ایران، ۱۲۰ مقاله دریافت شد و پس از انجام بررسی‌های تیم علمی سمینار، ۵۶ مقاله به صورت ارائه و ۴۶ مقاله به صورت پوستر پذیرفته شدند و هیچ تفاوتی میان این دو بخش وجود ندارد.

به گزارش ایسنا، زراسوندی عنوان کرد: امروزه زمین‌شناسان اقتصادی با هم‌افزایی که در سال‌های اخیر داشته‌اند، توانسته‌اند در زمینه ارتباط با صنعت از بخش‌های پیشرو در کشور باشند.

وی ادامه داد: امیدواریم این همایش‌ها باعث هم‌افزایی علمی در کشور شود و مسئولان کشور این چنین همایش‌های تخصصی را جدی بگیرند و امیدواریم گفتمان رایج در کشور، گفتمان علم و فناوری شود و اداره امور کشور در اختیار نخبگان قرار بگیرد.

نبود ثبات مدیریتی در ایران مانع پیشرفت است

همچنین در ادامه این مراسم نصرالله کلانتری، رییس دانشکده علوم زمین دانشگاه شهید چمران اهواز اظهار کرد: مقالات اگر کاربردی باشند، می‌توان از آن‌ها استفاده کرد. این کار منوط به کیفیت است و در این زمینه باید به سمت جذب دانشجوهای با کیفیت در دانشگاه‌ها رفت.

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: سمینارهای این چنینی را باید به صورت بین‌المللی برگزار کرد تا بتوانیم با دنیا در ارتباط باشیم.

رییس دانشکده علوم زمین دانشگاه شهید چمران اهواز خاطرنشان‌کرد: مدیران باید بتوانند برنامه‌ریزی کنند تا زمینه‌ساز پیشرفت در کشور باشند و یکی از مشکلاتی که نمی‌توانیم پیشرفت مناسب داشته باشیم، نبود ثبات مدیریتی در ایران به ویژه در بخش‌های بالادستی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زمین شناسی اقتصادی استانی اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۱۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگروه بین‌الملل حوزه اتصال‌پذیری و ارتباطات تشکیل می شود

محمد کرباسی دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: چین و کشور‌های غربی در حوزه اتصال‌پذیری و ارتباطات به پیشرفت‌های خوبی رسیده اند که دلیل آن سرمایه‌گذاری‌های خوب و بزرگی طی چندین دهه اخیر بوده است.

وی ادامه داد: برخی کشور‌هایی دیگر مانند هند و ترکیه برنامه‌هایی برای توسعه ارتباطات نسل پنجم یا هوشمندسازی و بحث‌های مرتبط با این حوزه‌های ICT دارند؛ارتباط ما با این کشور می تواند سازنده باشد زیرا شرایط هر دو کشور تقریبا مشابه است.

کرباسی درباره همکاری مشترک با این کشور‌ها، تصریح کرد:هدف معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری توسعه فناوری است؛ تلاش ستادهای این معاونت، بنیاد علم و ...بر توسعه فناوری است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری  با بیان اینکه ایجاد همکاری‌های بین‌المللی و سرمایه‌گذاری‌های مشترک از برنامه‌های ما در ستاد اتصال پذیری و ارتباطات است، گفت: شناسایی ظرفیت‌های توسعه همکاری‌های بین‌المللی یکی از این اقدامات بوده که هنوز به نتیجه ملموسی نرسیده است.

وی افزود: با مرکز همکاری‌های بین‌المللی معاونت علمی، فناوری واقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و معاونت بین‌الملل وزارت ارتباطات هم ارتباطاتی را شکل دادیم که می‌تواند کمک کننده باشد.

به گفته دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، امیدواریم در قالب یک کارگروه بین‌الملل  فعالیت های ستاد را پیش ببریم زیرا به این موضوع تمرکز داریم.

کرباسی اضافه کرد: اولویت ما حضور چین، هند و روسیه در این کارگروه است البته چین به دلیل غلبه‌ای که بر این بازار دارد شاید تمایلش متفاوت باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معاون وزیر علوم: افزایش تقلب در کنکور ناشی از توسعه فناوری است
  • همایش اقتصاد اسلامی در مواجه با چالش‌های اساسی اقتصاد ایران
  • سومین همایش «روایت پیشرفت» در خرم‌آباد برگزار شد
  • یافته‌های علمی و تحقیقاتی حوزه علوم شناختی تبادل می‌شود
  • پارک علم و فناوری پردیس باید به شهری در تراز جهانی تبدیل شود
  • ارتقای رتبه علمی اعضای هیئت علمی تغییر می‌کند
  • کرمان میزبان همایش بین‌المللی راه ابریشم
  • برگزاری سومین همایش روایت پیشرفت در لرستان
  • نخستین همایش ملی دانش سنتی محیط زیست به میزبانی شهرکرد برگزار شد
  • کارگروه بین‌الملل حوزه اتصال‌پذیری و ارتباطات تشکیل می شود