Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه هنر ــ امیرحسین ترابی، کارگردان سینما گفت: سال‌هاست اتفاق بدی در سینمای ایران رایج شده و از سینما به‌عنوان ابزاری برای پولشویی استفاده می‌شود و این دستمزدهای میلیاردی که پرداخت می‌شود و اصلاً بازگشت سرمایه برای سرمایه‌گذار آن مطرح نیست یکی از معضلات جدی سینمای ایران است.

«هزارتو» ساخته امیرحسین ترابی از آن قبیل آثاری است که کمتر در سینمای ایران تولید می‌شود، زیرا بر شکل هنری این اثر هم تأکید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
این فیلم سینمایی که اولین اثر بلند کارگردانش است توانسته علاوه بر نظر منتقدان، مورد استقبال مخاطبان نیز واقع شود، در همین راستا خبرگزاری ایکنا گفت‌و‌گویی با امیرحسین ترابی انجام داده که مشروح آن را در زیر می‌خوانید. 
  ایکنا ــ ایده فیلم سینمایی «هزارتو» چگونه شکل گرفت؟ ایده اصلی این فیلم سینمایی برگرفته از یک واقعیت است. طرح این موضوع، توسط من و طلا معتضدی پرورش یافت تا در نهایت به یک فیلمنامه ختم شد. از طرح ایده تا نگارش فیلمنامه یک سال‌ونیم زمان صرف شد. این فیلمنامه «لابیرنت» نام داشت، حتی با همین نام برای حضور در جشنواره فیلم فجر فرم درخواست حضور را پر کرد، اما وزارت ارشاد با نام این فیلم مخالفت کرد و پس از آن عنوان «هزار تو» را برایش در نظر گرفتیم.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   این اثر با عنوان لابیرنت پروانه ساخت گرفته بود و علاوه بر جشنواره در فستیوال‌های خارجی نیز با همین نام مطرح شده بود، اما در زمان نزدیک به اکران اعلام کردند که این نامه باید تغییر کند، این اتفاق کار ما را چند برابر کرد، زیرا با یک اثر جدید رو‌به‌رو بودیم که اهالی سینما و مخاطبان حرفه‌ای، تصوری از آن در ذهن نداشتند.

ایکنا ــ این روزها فقط آثار طنز در سینمای ایران با فروش خوب روبرو می‌شوند، اما هزار تو توانست توجه مخاطبان را به خود جلب کند، فکر می‌کنید دلیل این امر چیست؟   تخصص اصلی من تبلیغات است و سال‌هاست در تلویزیون تیزرسازی می‌کنم، اما همانگونه که گفتم تغییر نام فیلم در آستانه اکران ما را با کاری جدیدی رو‌به‌رو کرد، چون تمام کسانی که اثر را از تولید دنبال می‌کردند از این تغییر عنوان  بی‌اطلاع بودند، ولی من مطمئن بودم این فیلم با تماشاگر ارتباط برقرار می‌کند.  فروش خوب این فیلم در شرایطی است که با توجه به حوادث اخیر، سینما‌ها تقریباً یک هفته‌ تعطیل بودند. در سه هفته اول اکران هزارتو در مقام اول جدول فروش قرار داشت و در ادامه نیز با آمدن «مطرب» تنها این اثر توانست از هزار تو پیشی گیرد.

ایکنا ــ تیمی که کارگردان برای ساخت فیلمش در نظر می‌گیرد یکی از عواملی است که می‌تواند موفقیت یک اثر را تضمین کند، این اتفاق در هزارتو رخ داده است. آیا تمامی نقش‌هایی که انتخاب کردید انتخاب اولتان بوده است. 

خوشبختانه اکثر نقش‌هایی توسط هنرمندانی اجرا شدند که انتخاب اول من بودند. درباره شهاب حسینی باید بگویم از ابتدا شخصیت اصلی فیلم را بر پایه رفتار‌های شهاب حسینی نوشتم. ساره بیات و پژمان جمشیدی هم انتخاب‌های اولم بودند. تنها درباره غزاله نظر، چون لازم بود بازیگر چهره شناخته شده‌ای نداشته باشد. به سراغ بازیگران تئاتر رفتیم و از افراد مختلفی تست گرفتیم تا در نهایت به سه انتخاب رسیدیم. این سه نفر در دورخوانی‌ها حضور داشتند، اما در نهایت به این نتیجه رسیدیم که غزاله نظر بهترین گزینه برای این نقش است.  
شاید این سؤال پیش آید که چگونه شهاب حسینی حاضر به بازی در این فیلم شد. ابتدا بگویم که سال‌هاست با شهاب حسینی سابقه دوستی دارم، اما این امر باعث نمی‌شود که بازیگر کیفیت هنرش را قربانی یک اثر کند و کیفیت فیلمنامه شهاب حسینی را اقناع کرد در این کار حضور داشته باشد. درباره ساره بیات هم این نقد را می‌شنوم که او نقش‌های مشابه آن شخصیتی را که در هزارتو بازی می‌کند بار‌ها ایفا کرده، اما باید از نظر من این شباهت وجود نداشت، پس آنچه برایم اهمیت داشت کیفیت بازی این هنرمند بود، البته هر بازیگری گوشه‌ای از تجربه شخصی خود را در آثار بعدیش هم نشان می‌دهد، برای همین آن را نباید به معنای تکرار نقش دانست.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
درباره پژمان جمشیدی هم باید بگویم، او از نظر من بیشتر بازیگر خوبی است تا فوتبالیست! این بازیگر هر آنچه کارگردان انتظار دارد را در بهترین شکل ممکن نشان می‌دهد و پژمان جمشیدی دیر به سینما آمده، اما خیلی زود جایگاه خود را پیدا کرده است، حتی با نهایت احترامی که برای بازیگران قدیمی قائلم، او از بسیاری از آن‌‌ها درست‌تر و پر انرژی‌تر نقشش را ایفا می‌کند، البته، چون پیش زمینه طنز از جمشیدی در اذهان مخاطبان وجود داشت کمی کار ما سخت شد، چون این اثر کاملاً جدی است، اما خوشبختانه جمشیدی توانسته به خوبی از عهده نقشش بر آید.

ایکنا ــ در هزارتو شخصیت‌ها سیاه و سفید نیستند، برای همین یک پی رنگ خاکستری در همه کاراکتر‌ها وجود دارد، درباره این مسئله برایمان توضیح دهید. 

من در هزار تو تمام تلاشم این بوده که تصویری واقعی از آدم‌ها ارائه دهم، چون در انسان‌ها حالات گوناگون وجود دارد، برای همین نگاهی واقعی به آدم‌ها داریم باید شکل خاکستری در آن هویدا باشد. 

ایکنا – مناسک مذهبی در هزار تو شکل اغراق شده ندارد چگونه به این نگرش رسیدید؟

همه ما در جامعه پرورش یافته‌ایم که باور‌های مذهبی در آن جایگاه ویژه‌ای دارد، همچنین در مواقع حساس همیشه متوسل به خدا و ائمه می‌شویم. فیلم من نیز مستثنی از این قاعده نیست، پس در سکانس‌های خاصی سعی کردیم به صورت منطقی به این امر توجه کنیم.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
برخی نقد‌ها درباره این اثر جالب است، چون نقد شده بود، چرا صحنه نماز خواندن را در خانه‌ای نشان می‌دهیم که ظاهر مذهبی ندارد یا این‌که چرا فردی که دارای ضعف‌های اخلاقی است در هنگام خطر «یا حسین(ع)» می‌گوید این انتقاد به نظرم درست نیست، چون همه ممکن است در شرایط حساس متوسل به موضوعاتی شویم که در زندگی عادی به آن‌ها تکیه نداریم.  
برخورد‌های این‌چنینی آسیب‌های بسیار جدی به همراه دارد، آن‌هم این‌که فیلمسازان را از ترسیم شاخصه‌های دینی باز می‌دارد زیرا جامعه و منتقدان به آن‌ها حمله می‌کنند.    ایکنا ــ نظرتان درباره فضای نقد در سینمای کشورمان چیست؟ آیا آن چیزی که امروز در برنامه‌های تلویزیون شاهدش هستیم نقد است؟

نقد با هجمه فرق دارد. نقد زمانی درست است که بر پایه مسائل فنی شکل کرد. برای مثال از کارگردانی، فیلمنامه و... ایراد گرفته شود، اما وقتی در این حوزه نقدی نداریم و تنها بر پایه سلیقه شخصی موضوع را نقد می‌کنیم، به نظرم آن کار از نقد خوب نداشته‌ایم که حالا بیان سلیقه با نقد یکی شده است. 

ایکنا ــ پایان‌بندی فیلم بسیار آزار دهنده است،چرا فیلم را با این همه تلخی به پایان رساندید؟ اتفاقاً این تلخی بسیار آگاهانه بود، چون تأثیر آن با پایان‌های شاد قابل مقایسه نیست، چون متأسفانه این تصور در برخی آدم‌ها وجود دارد که می‌توان هر کار خلافی انجام داد، اما در نهایت عاقبت به خیر شد، چون همه چیز در انتها درست خواهد شد. من در این فیلم خواستم بگویم آنچه ما انجام می‌دهیم بازتابش را در زندگی نمود خواهد یافت و هر رفتارمان تأثیرات خود را در آینده نشان خواهد داد.  
درباره پایان‌بندی فیلم باید نکته‌ای را متذکر شوم. مطمئنم، بسیاری از نقد‌هایی که درباره فیلم بیان می‌شود برای پایان‌بندی فیلم است، پس اگر به دنبال رضایت مخاطب بودم، باید پایانی دیگر را برای هزار تو انتخاب می‌کردم، اما هدف من این بود که بیننده در پایان شوکه شود و همین امر او را کمی به خود آورد تا در زندگی شخصی بیشتر به کاری که می‌کند، بیشتر فکر کند.

ایکنا ــ با توجه به فیلم‌های ضعیفی که در جشنواره وجود داشت آیا فکر می‌کنید در جشنواره به این اثر ظلم شده است؟
هزار تو جزء اولین آثاری بود که فرم درخواست حضور در جشنواره را پر کرد، حتی زمزمه‌های که می‌شنیدیم حاکی از این امر بود که فیلم قرار است در بخش سودای سیمرغ به نمایش در آید، اما در دقیقه نود این اثر مجوز حضور در جشنواره را پیدا نکرد! البته من به سلیقه هیئت انتخاب احترام می‌گذارم، اما وقتی برخی آثار حاضر در جشنواره سال گذشته را مشاهده کردم. این سؤال برایم پیش آمد که معیار انتخاب هیئت داوران چه شاخصه‌هایی است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی وقتی به من می‌گویند هیئت انتخاب این اثر را پسندیده، اما فیلم انتخاب نشده، ترحیج دادم که دیگر به این امر اعتراض نکنم زیرا می‌دانم که اعتراض بی‌ثمر است، اما جایگاهی که هم اکنون هزار تو در گیشه نسبت به فیلم‌هایی که در جشنواره حضور داشتند، دارد خود اثبات کننده بسیاری از موضوعات است.  
درباره استقبال مردم باید بگویم، من در اکران‌های مردمی هزارتو حضور داشتم، اما در هیچ‌یک از نمایش‌ها ندیدم تماشاگر حوصله‌اش از فیلم سر برود و با گوشی خود مشغول شود، زیرا در بسیاری از فیلم‌‌ها مخاطبان پس از 20 دقیقه سرگرمی با موبایل را به دیدن فیلم ترجیح می‌دهند.   ایکنا ــ این سبک فیلمسازی را دوست دارید یا قصد دارید سایر ژانرهای سینمایی را تجربه کنید؟

علاقه شخصی من سینمای اجتماعی و آثاری از جنس هزارتو است، اما معتقدم فیلمساز باید ژانر‌های متفاوت سینما را تجربه کند، در همین راستا در آثار بعدی‌ام با وجود این‌که فیلم موضوعی اجتماعی را روایت می‌کند، اما فضای فانتزی آن شکلی متفاوت به اثر داده است.

ایکنا ــ این روز‌ها فیلم‌های کمدی در فروش موفق‌ترند و این مسئله باعث اعتراض بسیاری از فیلمسازان است. نظر شما درباره این موضوع چیست؟

مخاطبان سینما بسیار گوناگون‌اند، پس به مخاطب اجازه دهیم آثار مورد علاقه خود را در سینما ببینند، به همین جهت «مطرب» هم برای تماشاگران نیاز است، هم کسانی که مایل‌اند آثاری همچون هزار‌تو را مشاهده کنند بتوانند آن را در جدول اکران بیابند اما  تنوع ژانر نباید بهانه‌ای باشد تا ذائقه تماشاگر را تنزل دهیم، چون امروز آثاری که به اسم کمدی تولید می‌شوند به نظرم ویژگی این ژانر را ندارند.   
ضعف اکثر این کمدی این است که روی شوخی‌های کلامی تکیه دارند به ویژه شوخی‌های جنسی که اصلاً برای خانواده‌ها مناسب نیست، سخیف‌سازی در سینمای کمدی در شرایطی در حال وقوع است که فیلم‌های بسیار خوبی در این حوزه تولید شده است که می‌تواند الگوی ساخت فیلمسازان باشد، برای مثال «اجاره‌نشین‌ها»، «مرد عوضی»، «مومیایی ۳» از جمله آثاری‌اند که پس از سال‌‌ها دیدن آن خالی از لطف نیست. 

ایکنا ــ دستمزد بالای بازیگران یکی از موارد مورد نقد بسیاری از اهالی سینما به ویژه کارگردانان است، نظرتان در این زمینه چیست؟   این اتفاق بدی است که در سینما رایج شده، اما حرف من چیز دیگری است. فیلمسازان یا تهیه‌کنندگانی که تن به چنین پول‌هایی می‌دهند پولشان سالم نیست، چون این منطقی نیست در یک اتفاق فرهنگی تا شاهد پرداخت دستمزدها‌ی این چنینی باشیم، وقتی چنین پول‌های در سینما خرج می‌شود بدون اینکه سرمایه‌گذار برایش مهم باشد آن پول باز گردانده می‌شود، این تصور به وجود می‌آید که آن سرمایه برای هدفی دیگر در سینما خرج می‌‌کند.

با وجود این‌که در هزار تو بازیگران خوب سینمای ایران حضور دارند، اما همه آن‌ها پایین‌ترین دستمزدی که می‌توانستند از من گرفتند. برای همین کاملاً از آن‌ها بابت این همراهی، ممنون هستم.   گفت‌و‌گو از داوود کنشلو انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۱۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش گسترده سینماگران به سخنان جنجالی مدیر پلتفرم نماوا

سخنان نایب رییس هیات‌مدیره نماوا درباره اهالی سینما، در ساعات اخیر حاشیه‌ساز شده و واکنش بسیاری از هنرمندان و صنوف سینمایی را برانگیخته است. اظهاراتی که هرچند حالا با پاسخ روابط عمومی پلتفرم مذکور و عذرخواهی همراه بوده اما به نظر می رسد در ادامه، این سکوی نمایش فیلم و سریال را حداقل برای همکاری با جمعی از هنرمندان، با چالش جدی مواجه کند.

به گزارش ایسنا، شامگاه یکشنبه ـ دوم اردیبهشت ماه ـ بخش کوتاهی از یک گفتگوی ویدیویی با محمدحسن شانه‌ساززاده ـ نایب رییس هیات‌مدیره پلتفرم وی‌اودی نماوا ـ در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که در آن با لحنی که به مذاق جمع گسترده ای از اهالی سینما خوش نیامده، درباره  سینما و نمایش خانگی سخن می‌گفت.

او در بخشی از سخنانش در این برنامه گفته بود: همه بازیگرها و تهیه‌کننده‌ها بی‌اخلاقی‌های خاص خودشان را دارند؛ نه به قرارداد و نه به حرفشان متعهدند. من در چند صنعت مختلف بوده‌ام و به بی‌اخلاقیِ این‌ها هیچ‌جا ندیده‌ام. اسمشان هم هنرمند، فرهیخته و فرهنگی است، ولی بسیار بی‌اخلاقند.

این مدیر نمایش خانگی در پاسخ به این پرسش که از بابت تحریم هنرمندان نگرانی ندارد، با خنده پاسخ داده بود: برای آن‌ها اول و آخرش پول است. شما پول بده، هر کاری می‌کنند.

حالا این صحبت ها موجی از واکنش‌ها را در میان سینماگران به راه انداخته است. عده زیادی در صفحات اینستاگرام خود نسبت به این سخنان واکنش انتقادی نشان دادند و خواهان عذرخواهی وی شدند.

در این میان چند واکنش ویدیویی نیز بیشتر دیده شد که در رأس آن‌ها واکنش خالقان دو مجموعه «خسوف» و «شریک جرم» ـ محصول پلتفرم مذکور ـ قرار گرفت.

همایون اسعدیان، کارگردان و تهیه‌کننده سینما که پیشتر تهیه‌کنندگی این دو مجموعه را بر عهده داشت، با انتشار ویدیویی گفت: آقای شانه‌ساززاده مدیرعامل قبلی و یکی از مدیران ارشد فعلی نماوا با حرف‌هایی که بیشتر زیبنده خودشان است، بازیگران و تهیه‌کنندگان سینمای ایران را مورد نوازش قرار دادند. من در ۴۰ سال گذشته، این میزان وقاحت در بیان الفاظ را به یاد ندارم و به نظرم بی‌سابقه است.

او در بخش دیگری با اشاره به جمله آخر شانه‌ساززاده تاکید کرد: قیاس به نفس می‌فرمایید جناب شانه‌ساز! حداقل برای منی که در یکی دو پروژه، یکی دو سال با شما کار کردم و چیزهای بسیاری از شما دیدم، باعث تاسف است. جناب شانه‌ساز! برای حفظ حرمت سینمای ایران و برای حفظ حرمت و شأن بازیگران و تهیه‌کنندگان سینمای ایران، من همایون اسعدیان عضو کوچک این سینما تا زمانی که شما در این مجموعه (نماوا) حضور داشته باشید، در هیچ سمتی و به هیچ عنوان با این مجموعه همکاری نخواهم داشت.

اما مازیار میری، کارگردان دو سریال یادشده نیز در ویدیویی کوتاه گفته است: روز گذشته جناب آقای شانه‌ساز از مدیران ارشد پلتفرم نماوا فرمایشاتی فرمودند که واقعا باعث تاسف است. البته از نظر من تاسف بزرگتر جایی است که مدیران فرهنگی کشور شرایطی را به وجود می‌آورند که افراد کاسبکاری چون ایشان عهده‌دار تصمیم‌گیری در امور فرهنگی می‌شوند که واقعا باعث تاسف است. از آن جایی که به خلاف نظر ایشان معتقدم اخلاق و شرافت بیشتر از هر حرفه‌ای نزد اهالی سینماست، تا زمانی که ایشان رسما از اهالی سینما عذرخواهی نکنند، از تمام پروژه‌هایی که قرار به همکاری با این پلتفرم داشتم، رسما انصراف می‌دهم.

هوشنگ گلمکانی، منتقد سینما دیگر فردی است که واکنش نشان داده و این‌طور نوشته است: در جبهه «قدرت و سرمایه»، اغلب بی‌اخلاقی و بی‌تعهدی، با ستم و فساد مالی و رانت‌خواری و حق‌کشی نیز همراه است. ای کاش کسانی هم از بی‌اخلاقی جبهه «قدرت و سرمایه» بگویند؛ کسانی که خود درگیر آن بوده‌اند. ولی ما به عنوان اهل رسانه، فقط یک قلم از بی‌اخلاقی را در کسب درآمد بی‌قرارداد از فیلم‌ها و سریال‌های خارجی می‌توانیم یادآوری کنیم. استفاده غیرمجاز از تولیدات صاحبان آثار و پول گرفتن از کاربران برای تماشای آن‌ها.

در واکنش به سخنان محمدحسن شانه‌ساززاده، محمدحسین فرحبخش، تهیه‌کننده سینما با اشاره به پخش بدون مجوز فیلم او در پلتفرم نماوا، مدیران این پلتفرم را بی‌اخلاق خواند و نوشت: اگر یک فرد لمپن و باج‌خور تحت عنوان تهیه‌کننده کاری کرده، ربطی به جامعه تهیه‌کنندگان ندارد. به این مدیر پلتفرم توصیه می‌کنم به سراغ فروش سرامیک برود و عرصه هنر را برای اهالی هنر بگذارد. شأن خود را باید خودتان حفظ می‌کردید و با افراد معتبر هنرمندان کار می‌کردید چون بخش عمده اهالی سینما افراد باشخصیت هستند، حتی آن آبدارچی صحنه. پس بهتر است هرچه زودتر از اهالی هنر بابت این ادعاها عذرخواهی کنید.

از میان هنرمندانی که محصولی در حال انتشار در پلتفرم نماوا دارند، اسماعیل عفیفه، تهیه‌کننده سریال «جنگل آسفالت» نیز به سخنان مدیر این پلتفرم واکنش نشان داد. او در بخشی از یادداشت خود نوشت: ما به اندازه جناب شانه‌ساززاده درگیر پول نیستیم که به خاطرش هر کاری بکنیم. ما مانند ایشان ابوالمشاغل نیستیم و شغل و میزان درآمد و سابقه و سطح زندگی ما چیز پنهانی ندارد.

او افزود: تهمت های ایشان قابل پیگرد قانونی است اما در حال حاضر تیم ما و مجموعه نماوا فصل مشترکی به نام «جنگل آسفالت» دارد، پس ما مانند ایشان مصداق این بیت سعدی نمی‌شویم که یکی بر سر ِشاخ بُن می‌برید ... .

همچنین مهدی امینی، دوبلور و مدیر استودیو کوالیما که همکار پلتفرم نماوا در دوبله و صداگذاری محصولات سینمایی است، با انتشار ویدیویی خطاب به شانه‌ساززاده گفت: عدم آگاهی شما نسبت به سینما و هنر باعث شد مجموعه‌هایی که با شما تعامل و همکاری دارند، آسیب‌های جدی ببینند. در طی ۲۰ سال فعالیتم در حوزه سینما، مدیری به ناآگاهی شما ندیدم و تا زمانی که افرادی از نوع و تفکر شما در مجموعه نماوا باشند، اعلام می‌کنم که همکاری مجموعه کوالیما و بنده با آن مجموعه قطع خواهد شد.

در کنار این سینماگران، انجمن تهیه‌کنندگان مستقل سینمای ایران هم در بیانیه‌ای ضمن اعلام آمادگی برای بررسی موارد نمایش بی‌مجوز محصولات خارجی و گاه ایرانی در نماوا، نوشت: انجمن تهیه‌کنندگان مستقل سینمای ایران مراتب تاسف و انزجار خود را از اظهارات توهین‌آمیز نایب‌رییس پلتفرم نمایش خانگی نماوا اعلام می‌دارد. اظهارات توهین‌آمیز این مدیر پلتفرم نشان از عدم شناخت، عدم توانایی در این عرصه، مدیریت غلط و عدم شناخت روش‌های تولید حرفه‌ای دارد.

در واکنش به سخنان این مدیر پلتفرم نماوا، روابط عمومی خانه سینما (جامعه اصناف سینمای ایران) هم اعلام کرد هیئت‌رییسه این نهاد، بررسی موضوع سخنان محمدحسن شانه‌ساززاده را به شورای صیانت خانه سینمای ایران ارجاع داده و در این شورا، درباره آن تصمیم‌گیری خواهد شد.

روابط عمومی انجمن صنفی بازیگران سینما نیز با صدور اطلاعیه‌ای، ضمن محفوظ دانستن حق اقدام حقوقی علیه این اظهارات نوشت: این نگاه ناعادلانه قیم‌مآبانه از بالا به پایین نسبت به کسانی که موجودیت همان پلتفرم از وجود آن‌ها شکل گرفته، نشانگر چیست؟ توجیه سوءمدیریت‌های غیرمتخصصانه با تهمت‌زدن‌های بی‌ادبانه بیش از هر چیز زیر سوال بردن هویت تشکیلاتی است که متاسفانه با عنوان فرهنگی و هنری، اخلاق و ادب را قربانی اهداف اقتصادی خود می‌کند.

اما با گذشت حدود ۲۴ ساعت از انتشار سخنان محمدحسن شانه‌ساززاده و در حالی که این مدیر نمایش خانگی، شخصا از اهالی هنر عذرخواهی نکرده است، روابط عمومی پلتفرم نماوا در اطلاعیه‌ای رسمی، نسبت به این سخنان توضیح داد و بابت آن عذرخواهی کرد.

در بخشی از این اطلاعیه آمده است: مجموعه نماوا ضمن پوزش از هنرمندان شریف و نجیب و جامعه اصناف سینمای ایران تاکید دارد که تداوم رابطه مودت‌آمیز و محترمانه با سرمایه‌های گران‌سنگ سینمای ایران هم‌چنان مهم‌ترین سرمایه او خواهد بود.

در بخش دیگری از این اطلاعیه، این توضیح آمده است: هرچند که در جریان ساخت و نمایش برخی مجموعه‌های نمایشی مشکلاتی با برخی از همکاران پدید آمده باشد و مجموعه‌ای علی‌رغم صرف هزینه‌های گزاف، با بدعهدی به پخش نرسیده باشد، اما بدیهی است که چنین مشکلاتی عمومیت ندارند و مصاحبه‌ اخیر نایب رئیس هیئت‌مدیره نماوا را می‌باید صرفا واکنشی به موردی مشخص تلقی کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: گناه فرشته یا گناه شهاب حسینی ، لادن مستوفی ، امیر آقایی و ... مرا ببوس برای اولین بار/ بوسه‌ای که سانسور نشد می‌خواهند همان بلایی را که سر تلویزیون آوردند سر پلتفرم‌ها هم بیاورند/ آیینۀ شبکۀ نمایش خانگی را نشکنید

دیگر خبرها

  • شترسواری گلاره عباسی در جنوب ایران | عکس
  • واکنش گسترده سینماگران به سخنان جنجالی مدیر پلتفرم نماوا
  • ساخت ۱۵۰ هزار مسکن استطاعت پذیر در تهران | ۵۵۰۰ خانه فرسوده و خطرناک نوسازی می شوند
  • جنجالی که «نماوا» به پا کرد
  • ماجرای جنجالی که «نماوا» به پا کرد
  • مسعود فروتن: فکر می کردم صداهایی که از جعبه رادیو می شنوم صدای آدم کوچک هاست! +فیلم
  • سوپرایز میلاد کی مرام در اکران عمومی آسمان غرب + عکس و فیلم
  • فیلم سینمایی آپاراتچی ،روایتی از سینما برای سینما
  • باز هم سال سینمای کمدی؟
  • اجرای تکالیف قانون مبارزه با پولشویی وارد فاز جدیدی شد