Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-24@22:15:38 GMT

ایمنی؛ قلب آینده هر شغل/کاهش حوادث بخش زغالسنگ

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۶۳۱۱۹

ایمنی؛ قلب آینده هر شغل/کاهش حوادث بخش زغالسنگ

همایش ملی ایمنی معادن و صنایع با ارائه نقطه نظرات کارشناسان و رونمایی از تمبر این رویداد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رفسنجان، رضا اسماعیلی امروز( 13 آذر) در همایش ملی ایمنی معادن و صنایع در محل سالن آزادی شهر سرچشمه بیان کرد: استان کرمان با 183 هزار کیلومتر وسعت پهناورترین استان در کشور است و دارای 500 معدن-معادل یک پنجم ذخایر معدنی کشور- در حال بهره برداری است که در این معادن  24 هزار نفر شاغل هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر کل ادراه تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان ادامه داد: از این 24 هزار شاغل در معادن استان، 4500 کارگر ساده،  7200 کارگرماهر و 3600 نفر تکنیسین هستند؛ در بحث ایمنی بیشترین نقش را کارگران ساده دارند که به طور مستقیم با تولید سرو کار دارند لذا در راستای کاهش حوادث در این معادن طی 4 سال اخیر توانستیم با استفاده از ظرفیت های موجود و وجود مدیران در هر واحدی از این معادن کمیته ایمنی معادن را تشکیل دهیم و خوشبختانه با این کار حوادث در بحث معادن استان کرمان به ویژه در بخش زغالسنگ کاهش یافته است.

 

رضا اسماعیلی خاطرنشان کرد: برگزاری استارت آپ ها و انتخاب ایده های برتر در حوزه ایمنی می تواند در کاهش حوادث ناشی از کار و آسیب ها مفید و مؤثر باشد.

 

 

*** ایمنی قلب آینده هر شغل

دبیر همایش ملی ایمنی معادن و صنایع هم در این جلسه بیان کرد: ایمنی قلب آینده شغل است و باید باور کرد که «ابتدا ایمنی بعد کار» بسیار در کاهش حوادث مؤثر است.

 

مجید علیزاده تصریح کرد: در هر شغلی نیاز به رشد ایمنی داریم؛ در هر 11 ثانیه در جهان یک نفر جان خود را بر اثر کار و شغل از دست می دهد و برای کند کردن این آهنگ برگزاری همایش ها و استارت آپ های ایمنی مفید خواهد بود.

 

وی خاطرنشان کرد: در جهان به بحث ایمنی و تکنولوژِی پرداخته می شود لذا در سازمان ایمنی و شغلی در آمریکا آموزش های حوزه کارگران و کارمندان به صورت دیجیتال است، ما نیز  تلاش داریم با تدابیر مؤثری کارگران در پایان شیفت کاری سلامت به منزل برگردند.

 

علیزاده ادامه داد: سازمان ایمنی کار در جهان 100 سالگی خود را جشن گرفته و شعار خود را « ایمنی؛ قلب آینده شغلی» بیان کرده که باید به ایمنی بسیار اهمیت داد؛ به سادگی می توان افراد را در شرایط ایمن قبل از ورود به پروسه تولید و اشتغال قرار داد تا سلامت آنها حفظ شود و این ایمنی نیاز به ارائه اموزش های مداوم به کارکنان دارد.

 

در پایان از تمبر رویداد همایش ملی ایمنی معادن و صنایع رونمایی شد.

پایان پیام/605

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد کانون های مساجد مجلس شورای اسلامی مسجد انتخابات کانون های فرهنگی هنری مساجد فعالیت های مسجدی کانون های فرهنگی هنری مساجد انتخابات مجلس مسجد رفسنجان معادن ایمنی صنایع و معادن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۳۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خط کشی ۱۰۰ کیلومتر از جاده‌های ارتباطی مازندران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، محسن یمینی گفت:  با توجه به نقش خطوط ترافیکی در ارتقا ضریب ایمنی راه‌ها، و کاهش تصادفات جاده‌ای در مسیر‌های پُر تردد در یک ماه گذشته یکصد کیلومتر از جاده‌های مختلف ارتباطی استان خط‌کشی شده است.

وی تصریح کردخط کشی راه‌ها که از مقرون به صرفه‌ترین نوع علائم ایمنی محسوب می‌شود، به طور مستقیم در دید راننده قرار گرفته و با وی یک حس نزدیک و متقابل برقرار می‌کند.

یمینی ادامه داد: یکی از ملزومات مهم ایمنی جاده‌ای که نقشی ارزنده در کاهش حوادث و تسهیل سفر‌های برون شهری دارد اجرای خط کشی و نقوش ترافیکی است که در انتقال پیام‌های اطلاعاتی- هشداری به طور بصری به کاربران و رانندگان نقشی مهم دارند، در مقاطعی از محور‌های استان اجرا می‌شود.

وی افزود: این اداره کل در این راستا به منظور افزایش ایمنی راه‌ها، هدایت وسایل نقلیه و آگاهی دادن به کاربران راه به ویژه در شب با دید محدود، تفکیک باند‌های رفت و برگشت در نقاط بدون جدا کننده وسط و کاهش میزان تصادفات و سوانح رانندگی عملیات خط کشی راه‌های ارتباطی زیرپوشش را به طور ویژه انجام می‌دهند.

گفتنی است مازندران دارای ۱۰۴۰۰ کیلومتر راه اصلی، فرعی و روستایی است.

دیگر خبرها

  • ایمنی لیفتراک چیست و چه نکاتی را باید رعایت کرد؟
  • خط کشی ۱۰۰ کیلومتر از جاده‌های ارتباطی مازندران
  • کاهش شمار قربانیان حوادث رانندگی در نوروز امسال
  • کاهش ۹.۵ درصدی مرگ در تصادفات نوروز ۱۴۰۳
  • مصدومیت سالانه نیم میلیون نفر در تصادفات/کاهش ۱۴ درصدی تلفات
  • کاهش حوادث کار در خراسان رضوی
  • مشارکت ۴۳ درصدی خراسان رضوی در حوزه اشتغال
  • تعداد فوتی های ناشی از گازگرفتی در زنجان کاهش یافت
  • شمار متوفیان ناشی از حوادث گاز در زنجان کاهش یافت
  • تعویض ۷۰۰ بولارد در منطقه ۶ اصفهان