Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد عطریانفر فعال سیاسی و عضو حزب سازندگی به پشت صحنه فیلم سیاسی «لباس شخصی» با موضوع فعالیت حزب توده در ایران رفت.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، عطریانفر، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی به دعوت تهیه کننده و کارگردان این فیلم سینمایی که به احتمال زیاد یکی از پر سر و صداترین آثار جشنواره امسال خواهد بود با حضور در پشت صحنه حضور پیدا کرد تا در جریان ساخت این اثر سیاسی قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمد عطریانفر سالها در مسئولیت های سیاسی امنیتی بوده و اشراف کاملی به اتفاقات و وقایع سیاسی امنیتی کشور دارد. از طرفی به واسطه فعالیت زهره عطریانفر-خواهر وی- و جواد قدیری- شوهر خواهرش- در رده های بالای سازمان منافقین همواره گروهک های سیاسی برای او دردسرساز بوده و او بایستی نسبت به آنها موضع و اطلاع می داشته است.
در این بازدید که به همراه حبیب والی نژاد؛ تهیه کننده و امیرعباس ربیعی؛ کارگردان «لباس شخصی» حضور داشتند اما عطریانفر رجوعی به همین گذشته دارد و بخش هایی از اتفاقات دهه شصت، خصوصا فعالیت های گروهک های سیاسی مثل منافقین را یادآور می شود و می گوید: «به مهدویان(کارگردان ماجرای نیمروز) گفتم اگر قبل از فیلم با من صحبت می‌کردی، حتما اطلاعات بهتری از عباس زریباف به تو می‌دادم، چون عباس را می‌شناختم، همان موقع هم که دستگیرش کردند، همسرش با من تماس گرفت و گفت از عباس خبری ندارد و من سراغ یکی از دوستان رفتم و گفتم اگر عباس را گرفته‌اید به همسرش اطلاع دهید. بعد هم گفتم باید همسرش را هم می‌گرفتید، چون مثل خودش اطلاعات زیادی دارد»
بیشتر صحبت ها حول سازمان منافقین می چرخد اما با توجه به اینکه محوریت فیلم «حزب توده» است، عطریانفر نکاتی را درباره حزب توده و رفتار آنها در دهه شصت بیان می کند و نکاتی که بعضی از آنها از مشاهدات عینی عطریانفر است و برای تهیه کننده و کارگردان هم تازگی و جذابیت دارد. او در سالهای انقلاب دانشجوی دانشگاه صنعتی آریامهر (صنعتی شریف) بوده و در متن مناظرات و منازعات گروهک ها و تشکل های مختلف درون دانشگاه بوده است، از بچه های مسلمان «انجمن اسلامی دانشجویان» تا مارکسیست های توده و مجاهدین و گفتن این خاطرات در حاشیه ضبط «لباس شخصی» که فیلمی سیاسی برای آن دوران است جالب شده است.
معاون سیاسی اسبق وزیر کشور در خصوص فعالیت نفوذی ها در دهه شصت گفت: من جزو اولین نفراتی بودم که وارد سپاه اصفهان شدم و با رحیم صفوی از همان موقع رفیق بودم. در ساختمانی که ما در آن فعالیت می کردیم هم نفوذی داشتیم. یک روز من با همین نفوذی که حالا آن زمان نمی دانستیم او نفوذی بین ماست- بیرون در کوچه بودم که گفتم فلانی چقدر راحت میشود از اینجا با آر پی جی ساختمان را زد. در واقع احساس نگرانی داشتم که ما خیلی در دسترس بودیم برای عملیات های ضدانقلاب! چند هفته بعد دقیقا از همان نقطه ساختمان ما را زدند و بعدش فهمیدیم خود این آقا نفوذی بوده و گرا داده که ساختمان سپاه را بزنند.
امیرعباس ربیعی، کارگردان هم از روند پژوهش و تولید فیلم توضیحاتی می دهد؛ اینکه سه سال است با تیمش روی موضوع حزب توده مطالعه می کنند و تلاش کرده است که در بستر واقعیت و عمل این حزب یک داستان دراماتیزه شده و جذاب را خلق کند.
عطریانفر در تایید صحبت کارگردان می گوید: اساسا واقعیت ها و وقایع تاریخی ظرفیت درام شدن بالایی دارند و در سالهای اخیر هم فیلم های خوبی که می بینیم ریشه در اتفاقات واقعی دارند.
صحبت ها تمام می شود و حبیب والی نژاد عطریانفر را دعوت می کند تا در حضور او صحنه ای از فیلم نیز برداشت شود؛ صحنه ای که از قضا در خصوص اتاق بازجویی است و برای عطریانفر خاطراتی را زنده می کند. ربیعی چند بار برداشت می کند و چند بار کات می دهد؛ در میانه این برداشت ها عطریانفر خود به صحنه می آید و می گوید: «من چون تجربه اتاق بازجویی زیاد دارم، این اتاق با اتاق‌های بازجویی اصلی کمی متفاوت است. لباس این دوست‌مان هم باید لباس زندان باشد، اما انگار لباس خودش را به تن دارد.» ربیعی در خصوص اتاق بازجویی و لباس بازیگر توضیحاتی را می دهد.
عطریانفر برای ربیعی آرزوی موفقیت می‌کند و می‌گوید: «طبیعتا این جمع که همه جوان هستند، می‌توانند اتفاق خوبی را در جشنواره رقم بزنند.»

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: عطریانفر حزب توده فیلم لباس شخصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۳۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس | صحنه‌ای خاص از آخرین فیلم منوچهر هادی و یکتا ناصر

آفتاب‌‌نیوز :

منوچهر هادی کارگردان و بازیگر سینما و تلویزیون که مشغول ساخت سریالی جدید برای تلویزیون است، عکسی از خود با صورت زخمی منتشر نمود و سبب نگرانی برخی از طرفدارانش شد. در ادامه تصویر منوچهر هادی با صورت زخمی را مشاهده خواهید کرد.

منوچهر هادی که ماجرای اختلافش با یکتا ناصر در فضای مجازی هنوز هم مطرح است، در تازه‌ترین استوریش تصویری از صورت زخمی خود را منتشر نمود، زخمی شدن صورت آقای کارگردان به دلیل دعوای خانوادگیش نیست بلکه به صحنه‌ای از فیلم سینمایی حدود هشت صبح مربوط می‌شود، این داستان زوجی را روایت می‌کند که مرد به اسم امیربا بازی منوچهر هادی با ارسال شدن یک پیامک اشتباهی برای همسرش (یکتا ناصر) دچار سوءتفاهم می‌شود و در ادامه با چالش‌های جبران‌ناپذیری همراه می‌شود. فیلم حدود هشت صبح آخرین فیلمی است که یکتا ناصر و منوچهر هادی در آن همبازی بوده اند.

منوچهر هادی در گریم فیلم جدیدش

منوچهر هادی و یکتا ناصر ۲۰ اسفند ۱۳۹۴ زندگی مشترکشان را آغاز کردند و یکسال بعد از ازدواجشان در ۲۲ آذرماه سال ۹۵ صاحب دختری به نام سوفیا شدند، این زوج از یکدیگر جدا شده اند.

منبع: سایت رکنا

دیگر خبرها

  • هنوز مشکلم بر سر جزئیات متن «مشاور» است
  • مردان و زنان در عوامل موثر در چاق شدنشان هم متفاوت هستند!
  • غیبت معنادار حسین مرعشی در جلسه حزب کارگزاران /محسن هاشمی و عطریانفر آمدند
  • فعال سیاسی اصلاح‌طلب: اقدام اسرائیل نباید بی پاسخ می‌ماند /با هیچ معیاری نمی‌شود از اسرائیل خوشمان بیاید + فیلم
  • در سینما و تئاتر چه خبر است؟
  • عکس | صحنه‌ای خاص از آخرین فیلم منوچهر هادی و یکتا ناصر
  • خارج کردن توده ۱۸ کیلوگرمی از شکم بانوی ۳۶ ساله
  • خارج کردن توده ۱۸ کیلویی از شکم بانوی بهشهری
  • توده ۱۸ کیلویی از بدن یک بانوی بهشهری خارج شد
  • فیلم‌های دوهفته کارگردانان کن اعلام شد