Web Analytics Made Easy - Statcounter

حشمت الله صمیمی دوست در نشست امروز شورای اقتصاد مقاومتی استان تصریح کرد: فرماندار به عنوان رئیس کمیته برنامه ریزی هر شهرستان مسئول و پاسخگوی توزیع اعتبارات است و تخصیص اعتبار و روند اجرای هر طرح و پروژه عمرانی و یا اقتصادی در ان شهرستان باید با محوریت ، مدیریت و هدایت شخص فرماندار و البته با هماهنگی ، تعامل و همکاری بیش از پیش با همه دستگاه های اجرایی استانی و محلی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این رویه باید در اسرع وقت اصلاح و هرگونه تصمیم گیری در فرآیند واگذاری طرح های اقتصاد مقاومتی در تمامی شهرستان ها باید به اطلاع فرمانداران برسد، تصریح کرد: فرماندار نیز باید از مدیر مربوطه خود این مهم را به صورت مستمر پیگیری کند.

صمیمی دوست اظهار داشت: دستورالعمل اجرایی دولت و معاون اول رئیس جمهوری به صراحت تاکید شده که طرح هایی که در قالب اقتصاد مقاومتی معرفی شده اند باید در اولویت نخست مسئولان و دستگاه های اجرایی مربوطه قرار گیرد.

وی گفت: مجموعه مدیریت اجرایی و شخص استاندار نیز به شدت بر اجرای دقیق مصوبات شورای اقتصادی مقاومتی و طرح های قابل واگذاری و روند اجرای آنها نیز تاکید دارد و همواره خواستار ضرورت تسریع در اجرای مصوبات ، همچنین انتخاب راه های میان بر و پرهیز از بهانه گیری های بی مورد از جمله کمبود اعتبار در طرح های اقتصاد مقاومتی است.

صمیمی دوست یادآور شد: برخی مصوبات با وجود مکاتبات فراوان از سوی دبیرخانه اقتصاد مقاومتی (سازمان برنامه و بودجه) توسط برخی مدیران کم اهمیت قلمداد می شود و کمترین قدم و حرکتی در راستای عملیاتی کردن این مصوبات انجام نمی شود.

معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: در مساله اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی مماشات نخواهیم کرد و کم کاری ها و سهل انگاری مدیران را به صورت مکتوب ابتدا به استاندار و سپس به وزارتخانه مربوط اعلام خواهیم کرد.

هم اینک ۱۷ طرح مهم و حیاتی در بخش های مختلف آب، راه، کشاورزی، صنعت، گردشگری و عمران شهری در قالب طرح های اقتصاد مقاومتی قرار گرفته اند که عمده آنها باید در دهه فجر امسال به بهره برداری برسند.

صمیمی دوست ابراز داشت: برخی از این طرح ها نیز تخصیص ۱۰۰درصدی گرفته اند و بهانه کمبود اعتبار برای شتاب بخشی اجرای آنها وجود ندارد.

تکمیل مسیر حدود ۲۰ کیلومتری دهدشت- چرام یکی از مهمترین این طرح ها که بر اساس قرارداد پیمانکار باید ظرف ۱۱ ماه بهره برداری می د ولی اکنون با گذشت حدود پنج سال از آغاز عملیات اجرایی آن هنوز کمتر از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

این طرح باید در دهه فجر امسال به بهره برداری کامل برسد.

تکمیل و تسریع در ساخت فاز دوم پل سوم بشار ، اجرای کامل پل چهارم بشار و اتصال این پل به مسیر ورودی منطه نجف آباد با تسطیح و زیرسازی جاده دسترسی به طول حدود ۱.۷ کیلومتر توسط شهرداری یاسوج از دیگر طرح های مهم اقتصاد مقاومتی است.

صمیمی دوست همچنین ساخت ۱۳ اردوگاه و طرح های سرمایه گذاری در حوزه گردشگری نیز از دیگر طرح های مهم اقتصاد مقاومتی در استان دانست و گفت: هنوز نحوه واگذاری این طرح ها به متقاضیان و بخش خصوصی تعیین تکلیف نشده و برخی از آنها نیز با مشکلاتی از جمله نداشتن مجوزهای زیست محیطی و منابع طبیعی و همچنین معارضات محلی مواجه هستند.

وی تکمیل تامین آب اراضی منطقه باباکلان گچساران را نیز از طرح های مهم اقتصاد مقاومتی در استان دانست و گفت: زمان پیش بینی شده برای اجرای کامل این طرح نیز دهه فجر امسال است.

صمیمی دوست با بیان اینکه طرح های تصفیه خانه اضطراری و اصلاح شبکه توزیع آب شهر یاسوج از جمله طرح های تعریف شده در قالب اقتصاد مقاومتی در استان است، تصریح کرد: علاوه بر اعتبارات مصوب و هزینه شده برای اجرای این طرح ها مبلغ ۱۷۰ میلیارد ریال نیز ظرف هفته گذشته  برای شتاب بخشی اجرای این طرح ها به استان ابلاغ شد.

۹۰ میلیارد ریال برای طرح تصفیه خانه اضطراری از رودخانه بشار و همچنین مبلغ ۵۰ میلیارد ریال نیز برای اصلاح شبکه آب یاسوج از محل اعتبارات ملی تخصیص یافته است.

طرح تصفیه خانه اضطراری آب یاسوج از جمله مصوبات مهم سفر اعضای هیات دولت در مردادماه سال ۹۵ به این استان است که هنوز به دلایل فنی و برخی معارضات اجتماعی و محلی تاکنون معطل مانده است.

سرپرست سازمان برنامه و بودجه کهگیلویه وبویراحمد نیز گفت: فرآیند واگذاری طرح های اقتصاد مقاومتی به بخش خصوصی از سال ۸۶ و بر اساس آیین نامه اجرایی سازمان برنامه و بودجه کشور طراحی شده و در این آیین نامه اشاره ای به هماهنگی با فرمانداران نشده اما با توجه به مصوبه امروز و دستور استاندار و مجموعه معاونت اقتصادی تمامی فرمانداران نیز به طور حتم در جریان مصوبات کامل این شورا قرار خواهند گرفت.

علی شهابی تصریح کرد: بر اساس این آیین نامه و دستورالعمل ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی ۱۰درصد اعتبارات هر شهرستان به موضوع طرح های اقتصاد مقاومتی اختصاص یافته است.

وی گفت: امسال از مجموع ۴۷ طرح پیشنهادی استان ، ۱۷ مورد ان در قالب طرح های اقتصاد مقاومتی تعریف و بخش عمده ای از اعتبارات مورد نیاز برای تکمیل آنها از سوی ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی به استان ابلاغ شده است.

شهابی یادآور شد:  پنج طرح مهم از مجموع ۱۷ طرح اقتصاد مقاومتی به عنوان طرح های مهم و اولویت دار در سال جاری به سازمان برنامه و بودجه و ستاد مرکزی اقتصاد مقاومتی کشور برای جذب اعتبارات بیشتر معرفی خواهد شد.

طرح تامین و توزیع آب اراضی باباکلان در گچساران، سد کوهبرد کهگیلویه، طرح چهارخطه یاسوج – سمیرم به طول چهار کیلومتر از مجموع ۱۲ کیلومتر طرح مصوب و همچنین تسریع در اجرای جاده یاسوج – سی سخت به طول حدود ۳۰ کیلومتر از جمله این طرح هاست.

سال گذشته نیز ۳۴ طرح مهم و حیاتی این استان جزء طرح های اقتصاد مقاومتی تعریف شدند که بیش از ۲۱۰ میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز آنها به استان ابلاغ شد.

فرماندار شهرستان بویراحمد نیز گفت: فرمانداران  تاکنون از مصوبات و فرآیند واگذاری طرح ها و به لحاظ کمی و یا کیفی بی اطلاع بوده اند و ضروری است که این رویه در اسرع وقت اصلاح شود.

شاهرخ کناری تصریح کرد: بدون شک چنانچه فرماندار از روند واگذاری طرح ها باشد می تواند در جریان تخصیص اعتبار و اولویت بخشی آنها کمک شایانی کند.

 وی ادامه داد: سازمان برنامه و بودجه به عنوان دبیرخانه این شورا ۱۰ درصد از اعتبارات شهرستان ها را بلوکه کرده و اجازه تخصیص و برداشت آنها و تصمیم گیری در کمیته برنامه ریزی را به فرمانداری ها نمی دهد.

کناری یادآور شد: هم اینک حدود ۹۰ میلیارد ریال از اعتبارات شهرستان بویراحمد در همین راستا بلوکه شده و اجازه برداشت و تخصیص آن به فرمانداری داده نشده است.

وی گفت: این در حالی است که بسیاری از طرح های واگذاری در قالب اقتصادی مقاومتی در شهرستان بویراحمد با کمترین میزان پیشرفت فیزیکی حتی کمتر از پنج درصد هستند.

کناری تصریح کرد: برخی از این طرح های واگذاری اقتصاد مقاومتی در شهرستان را امروز در همین جلسه مطلع شدم.



 

برچسب‌ها طرح های نیمه تمام کهگیلویه وبویراحمد سازمان برنامه و بودجه کشور اقتصاد مقاومتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: طرح های نیمه تمام کهگیلویه وبویراحمد سازمان برنامه و بودجه کشور اقتصاد مقاومتی طرح های نیمه تمام کهگیلویه وبویراحمد سازمان برنامه و بودجه کشور اقتصاد مقاومتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۳۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح "ایما" در مدرسه راهیان کوثر شهرستان رزن

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، در این طرح دانش آموزان یک روز نقش تمام عوامل اجرایی مدرسه را برعهده گرفتند و به عنوان معلم سر کلاس‌های درس حاضر شدند.

تقویت حس مسئولیت پذیری، تقویت روحیه همکاری و کارگروهی و افزایش اعتماد به نفس بین دانش آموزان از مهم‌ترین اهداف اجرای این طرح است.

دیگر خبرها

  • فراجا: وضعیت حجاب در جامعه مطلوب‌تر شده است | جریان سازی معاندین بر عزم و اراده پلیس تأثیری نخواهد داشت
  • واگذاری واحد‌های شهرک صنعتی چاراویماق به سرمایه گذاران
  • واگذاری واحدهای شهرک صنعتی چاراویماق به سرمایه گذاران
  • فرآیند تولید ادویه ها در کارخانه (فیلم)
  • بررسی موانع آغاز به کار واحدهای جدید استحصال یُد در نخستین جلسه اقتصاد مقاومتی دادگستری گلستان
  • جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان خوی
  • نامه مجمع کارآفرینان به رئیس‌جمهوری؛ چالش‌های گمرکی را برطرف کنید
  • اجرای طرح "ایما" در مدرسه راهیان کوثر شهرستان رزن
  • فوت پسر ٨ ساله در اثر سقوط در رودخانه
  • واکنش اسبقیان به ادعای وزیر اقتصاد در مورد مسائل مالی فدراسیون فوتبال+فیلم