Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-23@10:08:36 GMT

۳۵۷ واحد تولیدی و صنعتی راکد در گیلان احیا شد

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۶۴۹۴۹

۳۵۷ واحد تولیدی و صنعتی راکد در گیلان احیا شد

امروز احیای واحدهای تولیدی و صنعتی راکد و همچنین تقویت واحدهای فعال در بهبود وضعیت اقتصاد و اشتغال کشور دارای اهمیت فراوان است. ۱۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۴ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، در شرایط فعلی کشور، احیای واحدهای تولیدی و صنعتی راکد و همچنین تقویت واحدهای فعال دارای تأثیرات بسیار در بهبود وضعیت اقتصاد و اشتغال است و گیلان نیز یکی از استان‌های با ظرفیت فراوان و دارای تولیدات سلولوزی مناسب است و در یک سال اخیر نیز 357 واحد تولیدی راکد در گیلان احیا شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان پیش از ظهر امروز در نشست با اصحاب رسانه در رشت اظهار داشت: گیلان دارای ظرفیت‌های متعددی است و سرمایه انسانی یکی از مهم‌ترین سرمایه‌های ما در این استان است که اگر از آن‌ها به‌نحو مطلوب استفاده شود در زندگی مردم تاثیرگذار است.

فرهاد دلق‌پوش با بیان اینکه افزایش تولید و اشتغال همواره نیازمند حمایت و پشتیبانی مالی است گفت: مشکلات و نیازمندی‌های واحدهای تولید و صنعتی استان در قالب کارگروه‌های رفع موانع تولید مورد بررسی قرار می‌گیرد و البته بانک‌ها هم باید در جهت حمایت از واحدها، برخی سیاست‌های خود را اصلاح کنند.

مشکلات 16 واحد تولیدی استان کرمان بررسی و پیگیری شد100 واحد تولیدی راکد از خدمات جهادی بسیج مهندسین قم بهره‌مند شدند252 واحد تولیدی راکد و تعطیل در قم شناسایی شد

رئیس سازمان صنعت،معدن و تجارت گیلان با اشاره به اینکه امروز حتی ایجاد یک شغل و یک حرکت اقتصادی در حوزه تحرک و رونق‌بخشی عبادت است خاطرنشان کرد: تحرکات و اقداماتی که در جهت رونق تولید و بهبود اقتصاد انجام شود همواره قابل تکریم و قدردانی است.

وی بهره‌گیری از ظرفیت صنایع پاک در استان گیلان را مورد اشاره قرار داد و بیان داشت: بهره‌مندی از ظرفیت صنایع پاک از جمله اقدامات موثر و اقتصادی در بخش تولید است که موجب حفظ محیط زیست و رونق صنایع سلولوزی در استان گیلان می‌شود.

دلق‌پوش با بیان اینکه استان گیلان در حوزه صنایع سلولوزی دارای رتبه نخست در کشور است افزود: در حال حاضر 350 نفر به‌شکل مستقیم در 3 واحد تولیدی و سلولزی رضوان کارتن، دلتا سلولز و آیین کارتن مشغول فعالیت هستند و برای 400 نفر هم اشتغال خانگی ایجاد شده است. 

وی با اشاره به تقویت صنایع سلولزی گیلان با هدف تأمین نیاز واحدهای تولیدی استان، افزایش صادرات و بازیافت کاغذ گفت: گیلان دارای واحدها و صنایع سلولوزی بسیار خوب است طوری که کارتن 7 لایه نخستین بار در کشور در واحدهای سلولوزی گیلان تولید شد و وظیفه ما صیانت و حمایت از بخش تولید و این واحدها است.

دلق‌پوش با بیان اینکه تولیدات صنایع سلولوزی گیلان در کشور و حتی در خاورمیانه بی‌نظیر است خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی کشور ما نیازمند ظرفیت‌افزایی و همدلی بیشتر هستیم و حمایت دولت از واحدهای تولیدی و سلولزی گیلان نیز خوب بود و این واحدها هم‌اکنون در شرایط به سر می‌برند و تسهیلات هم دریافت کردند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان یکی از دغدغه‌های مهم صنایع سلولزی استان را تامین مواد اولیه آن‌ها دانست و گفت: هم‌اکنون میزان تولید صنایع سلولوزی استان سالانه 3 میلیون مترمکعب است و برای این میزان تولید به 4.5 تا 5 میلیون مترمکعب مواد اولیه نیاز داریم اما مواد اولیه استان حدود 900 هزار مترمکعب است.

دلق‌پوش از تشکیل انجمن مختص صنعت سلولزی در گیلان خبر داد و ابراز داشت: این انجمن در استان فعال شده و حتی این آمادگی را دارند که از دانشجویان بسیجی تحصیل‌کرده در رشته کشاورزی حمایت کنند و نهال و امکانات در اختیار آنان قرار داده و با آنان قرارداد ببندند تا این دانشجویان در روستاها و اراضی بلااستفاده فعالیت کنند.

وی با اشاره به لزوم افزایش کشت گونه‌های بومی و زودبازده، تامین مواد اولیه صنایع سلولزی و افزایش صادرات بیان کرد: تلاش در جهت تسهیل صادرات تولیدات صنایع سلولزی گیلان ضروری است البته کشورهای مقصد هم باید تعرفه‌های گمرکی خود را کاهش دهند.

دلق‌پوش، بهره‌گیری از ظرفیت اتحادیه اوراسیا جهت تسهیل صادرات صنایع سلولوزی به کشورهای عضو این اتحادیه را ضروری و مهم دانست و گفت: انجمن مختص صنعت سلولزی گیلان سیاست مذکور را دنبال می‌کند و حتی می‌توانیم بخشی از مواد اولیه این صنایع را از طریق کشورهای عضو اتحادیه اوراسیا تامین کنیم.

وی با بیان اینکه واحدهای تولیدی گیلان در شرایط بحرانی نیستند اضافه کرد: برخی واحدهای تولیدی و صنعتی به دلایل مختلف از جمله تامین مواد اولیه، مشکلات مالی و عدم همکاری برخی سازمان‌ها دچار مشکل می‌شوند اما در گیلان هیچ واحدی تعطیل نمی‌شود و بلکه بیشتر واحدهای راکد نیز در حال احیا هستند.

دلق‌پوش از احیای 357 واحد تولیدی و صنعتی در یک سال اخیر در گیلان خبر داد و خاطرنشان کرد: امروز زمینه‌های مختلف سرمایه‌گذاری در گیلان فراهم شده و در حوزه‌های مختلف نیر سرمایه‌گذاران خوبی جذب کردیم و هم‌اکنون بالغ بر 76 میلیارد و 694 میلیون ریال سرمایه‌گذاری در حوزه صنعت و تولید در گیلان داریم.

وی با اشاره به لزوم افزایش سرمایه‌گذاری در بخش تولید خاطرنشان کرد: در 8 ماهه امسال، 99 پروانه بهره‌برداری با 602 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری و ایجاد شغل برای هزار و 200 نفر داشتیم که نسبت به سال 97 از نظر سرمایه و اشتغال رشد خوبی داشتیم.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با بیان اینکه این استان از نظر سرمایه‌گذاری دارای رتبه 14 در کشور است عنوان داشت: ارتقاء این رتبه نیز مستلزم بسترسازی و جذب حداکثری سرمایه‌گذاران خوب و بزرگ است و همه دستگاه‌های اجرایی نیز باید  کمک کنند.

دلق‌پوش تصریح کرد: در حوزه اقتصاد مقاومتی  گیلان نیز در حال حاضر 16 واحد تولیدی را با هدف توسعه و تقویت آن‌ها شناسایی کردیم البته یکی از سیاست‌های مهم دولت نیز رونق بخش تولید است.

وی با اشاره به تشدید نظارت‌ها و کنترل قیمت کالاهای اساسی ابراز داشت: هم‌اکنون قیمت 100 قلم کالای عمومی و 40 قلم کالای اساسی به طور دقیق در حال کنترل است و شکایات و گزارش‌های مردمی نیز در حال رسیدگی است.

به گزارش تسنیم، در ابتدای برنامه امرور، خبرنگاران از نزدیک شاهد فعالیت‌های 3 واحد تولیدی و سلولوزی رضوان کارتن، دلتا سلولز و آیین کارتن بودند.

انتهای پیام/612/ ت

R7877/P/S6,71/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۴۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور استاندار قم برای احیای واحد‌های تعطیل و نیمه‌راکد

استاندار قم گفت: تکمیل زیر ساخت‌های گردشگری، ارتقا بهره وری در ادارات، راه‌اندازی واحد‌های راکد و نیمه راکد و رشد تولید در واحد‌های صنعتی از برنامه‌های استان برای تحقق شعار سال است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، سید محمد آقا میری در جلسه راهکار‌های تحقق شعار سال و فرصت‌های سرمایه گذاری در استان قم اظهارداشت: معاونت‌های اقتصادی شناسایی و تعریف 100 فرصت سرمایه گذاری استان را درحوزه صنعت، معدن، گردشگری و کشاورزی مشخص و تعریف نمایند و تمام این سرمایه گذاری‌ها باید به شرط کلان و اشتعالزایی بودن معرفی شود.

وی با بیان اینکه برای این نوع سرمایه گذاری‌ها باید تمام مجوز‌ها آماده و تمام استعلام‌ها گرفته شود افزود: این100 فرصت سرمایه گذاری باید به صورت آماده و کامل به افراد سرمایه گذار عرضه شود.

استاندار قم گفت: استان قم طرح‌ها و ظرفیت‌های بالایی در زمینه صنایع پیشرفته، صنایع دارویی، کشاورزی و گردشگری دارد و برای جهش تولید می‌توان زمینه حضور سرمایه گذاران را در استان فراهم کرد.

آقامیری تکمیل زیر ساخت‌های گردشگری، ارتقا بهره وری در ادارات و سازمان‌های دولتی، راه اندازی واحد‌های راکد و نیمه راکد و رشد تولید در واحد‌های صنعتی را از برنامه‌های استان برای تحقق شعار سال و جهش تولید عنوان کرد.

 وی راه اندازی بنگاه‌های تعطیل و نیمه تعطیل را از اولویت‌های کاری مسئولان و مدیران استانی اعلام کرد و اظهار داشت: باید بنگاه‌هایی که دراختیار بانک‌ها قرار گرفته اند بازگردانده شوند و بنگاه‌های تولیدی نباید در اختیار بانک‌ها قرار گیرند.

استاندار قم زیر ساخت‌های گردشگری در استان را نامطلوب دانست و گفت: ساخت هتل و مراکز اقامتی از مسائلی است که باید با ایجاد تسهیلات و مشوق‌های قانونی مانند اخذ عوارض منطقی زمینه تکمیل زیر ساخت‌های گردشگری در استان قم فراهم شود.

وی با تاکید بر اینکه مشوق‌های لازم در زمینه ساخت هتل‌ها بر عهده شهرداری است افزود: ایجاد بسته مشوق برای ساخت هتل و مراکز گردشگری در استان برعهده شهرداری و شورای شهر است و باید هتل‌هایی که المان‌های مذهبی را رعایت نمایند مشوق‌های خاص هم دریافت نمایند.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • سهم ۱۷ درصدی تهران از صادرات کشور/ ۲۰۰ واحد راکد احیا شد
  • ابتکار جدید یک هسته فناور در سوددهی واحدهای صنعتی
  • بازگشت ۴ هزار واحد تولیدی به چرخه صنعت
  • بررسی مشکلات چند واحد تولیدی در شهرک صنعتی بوکان
  • فاز توسعه ۶۰ هکتاری شهرک صنعتی اردبیل آماده بهره‌برداری است
  • احیای واحدهای راکد در آذربایجان غربی تداوم می‌یابد
  • احیای واحد‌های راکد و نیمه فعال ادامه دارد
  • احیای واحدهای راکد و نیمه فعال آذربایجان غربی تداوم می‌یابد
  • دستور استاندار قم برای احیای واحد‌های تعطیل و نیمه‌راکد
  • احیای واحدهای راکد و نیمه فعال تداوم می‌یابد