Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از ایسنا، علی ربیعی در نشست هم‌اندیشی خانواده بزرگ گروه توسعه ملی که روز دوازدهم آذرماه برگزار شد، گفت: این نشست‌ها به منظور هم‌افزایی و دانش‌افزایی برگزار می‌شود و قصد دارم امروز در جمع مدیران صنعتی و تجاری برخی از تجربه‌های زیسته خودم را که حاصل از شش سال تجربه در مدیریت با واسطه بنگاه‌های اقتصادی است را بیان کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: امروز مردم ایران بیش از هر چیز دیگری به امید نیاز دارند و امید مهمترین نیاز جامعه ایرانی است. این در حالی است که مسئولیت‌پذیری و امیدواری دو کلید مهم در بهبود وضع امروز ایران و بنگاه‌های اقتصادی است.

سخنگوی دولت به مدیران صنعتی توصیه کرد که به منظور کسب موفقیت، تکنوکراتی و تخصص‌گرایی را در اولویت برنامه‌های خود قرار دهند و از مداخله ذی‌نفعان من غیر حق جلوگیری کنند و گفت: در دوران مسئولیتم بیشترین ضربه و فشار را همین گروه به من آوردند.

ربیعی با اشاره به اینکه یک مدیر همواره باید به فکر اتخاذ بهترین تصمیم‌ها باشد، افزود: یکی از مهمترین دلایل موفق نشدن در مدیریت بنگاه‌ها این است که نخبه‌پروری انجام نشده است. در حالی که نخبه شناسی و داشتن تفکر توسعه‌ای یکی از راه‌های رشد اقتصادی کشور است.

وی با بیان اینکه کشور دچار مشکل کسری بودجه است و تلاش دولت برای جبران آن است، اظهار کرد: در تاریخ، تاکنون هیچ کشوری در هیچ زمانی تحت فشار چنین تحریم‌هایی قرار نداشته است و اکنون دوران سرمستی ارزی نیست.

سخنگوی دولت اضافه کرد: امروز دولت پولی برای توسعه ندارد و بخش خصوصی نیز ضعیف شده است؛ بنابراین نباید به شرکت‌های خصولتی حمله کرد. من با خصوصی‌سازی مخالف نیستم اما خصوصی‌سازی زیرساخت و افراد آماده می‌خواهد؛ بنابراین واگذاری‌ها باید هوشمند باشد.

ربیعی به شرکت‌ها توصیه کرد: در شرایط کنونی اقتصادی در مجامع سود تقسیم نکنند و به جای آن، افزایش سرمایه و توسعه‌های کوچک را در دستور کار خود قرار دهند. در دوران تحریم که دولت پول ندارد، این دسته از شرکت‌ها باید به توسعه کمک کنند. امروز شرکت‌های عمومی مانند گروه توسعه ملی می‌توانند کشانه توسعه ایران باشند.

وزیر پیشین تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه راه نجات کشور رشد طبقات متوسط صنعتی است، اضافه کرد: باید نگاه به خارج از کشور معطوف باشد و دانش از این طریق وارد شود؛ همچنین باید روزنه‌های ارتباطات بین‌المللی را حفظ کرد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۶۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچگونه کمبود کالایی در کشور نداریم

احمدرضا فرشچیان، عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران گفت: سال ۱۴۰۲ سال پرفراز و نشیبی بود و حوادث زیادی در آن اتفاق افتاد اما بخش واردات کشور تاحدودی خرسند است که به گونه‌ای عمل کرد که کشور با کمبود هیچ کالایی مواجه نشد و چه در بخش تولید و چه در بخش مصرف، همه نیازها در طول سال تامین شد. این بزرگترین توفیق برای بخش واردات کشور است که باید به آن بالید.

او افزود: برای سال ۱۴۰۳ با توجه به نوسانات ارزی نمی‌توان پیش‌بینی داشت اما قطعاً بخش خصوصی تمام تلاش خود را به کار خواهد گرفت.

فرشچیان بیان کرد: خواسته فعالان بخش خصوصی ساماندهی در بخش مقررات و از بین رفتن بی‌نظمی‌هاست که شاید نیمی از موفقیت فعالان اقتصادی به همین فاکتور وابسته باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • نماینده مجلس: کل تیم اقتصادی دولت باید تغییر کند حتی معاونین و مشاورین؛ دچار بحران فکری شده اند
  • بیش از ۲۰۰۰ خانه محیط زیست کیفی‌سازی می‌شوند
  • تلاش دولت سیزدهم به مهار تورم و توسعه روابط بین‌الملل منجر شد
  • عقب نشینی از خصوصی‌سازی اصولی با حکم رد دیون ۱۳۰ همتی بودجه
  • هیچگونه کمبود کالایی در کشور نداریم
  • دایره شوم تولید تورم و پیامدهای آن
  • کاهش ۲۵ درصدی کسری تراز عملیاتی بودجه ۱۴۰۳
  • تمرکز سازمان برنامه بر کاهش کسری بودجه و تحقق درآمدها
  • کاهش فاصله طبقاتی، عدالت اجتماعی و تحقق رشد اقتصادی ۸ درصدی
  • شرکت سهام عام پروژه بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خرد مردمی در توسعه اقتصادی کشور