Web Analytics Made Easy - Statcounter

تزریق دگزامتازون، بتامتازون، متیل  پردنیزولون، هیدروکورتیزون در موارد ابتلا به آنفلوآنزا را این پزشکان اصلا توصیه نمی‌کنند و می گویند اگر چه این داروها علائم التهاب را کاهش می‌دهند اما در عوض باعث کاهش عملکرد سیستم ایمنی فرد و تکثیر بیشتر ویروس آنفلوآنزا می شوند. 

متخصص بیماری های عفونی در دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: آنفلوآنزا با بدن درد و کمی سوزش گلو و تب به صورت ناگهانی  شروع می‌شود؛ همین دردها باعث می‌شود تا کم کم به سراغ یخچال بروید و در بین داروهایی که از قبل پزشکان برایتان تجویز کرده‌اند به دنبال چند مسکن و آنتی‌بیوتیک بگردید، غافل از اینکه مصرف این داروها نه تنها تأثیری در درمان بیماریتان ندارد بلکه ممکن است عوارض آن را تشدید کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر زهرا پورمنتصری، چهارشنبه به ایرنا اظهار داشت: این بیماری گریبان افراد مسن و کودکان و همچنین افرادی که به بیماری‌های زمینه‌ای مبتلا هستند را زودتر از بقیه می‌گیرد و به این راحتی هم نمی‌شود از شر آن خلاص شد.

وی بیان کرد: آنفلوآنزا یک بیماری ویروسی بسیار واگیر است که از طریق قطرات ریز تنفسی که در نتیجه سرفه، عطسه یا صحبت در هوا پراکنده میشوند قابل انتقال است، همچنین فرد مبتلا به آنفلوآنزا می‌تواند بیماری خود را از طریق تماس فیزیکی مانند دست دادن به دیگران منتقل کند.

این پزشک متخصص گفت: اغلب افراد مبتلا به آنفلوآنزا علائمی مانند تب، درد گلو، بدن درد شدید، سرفه های خشک دارند، عوارضی که برای رهایی از آنها باید هرچه سریع‌تر به پزشک مراجعه کرد.
  
  پورمنتصری اظهار داشت: اگر علائمی چون آبریزش بینی، تب، بدن‌درد و... دارید، از رفتن به محل کار و یا فرستادن کودک دارای این علائم به مدرسه، به مدت حداقل دو تا سه روز جدا خودداری کنید، دست ندهید، روبوسی نکنید، اگر آبریزش بینی دارید از دستمال کاغذی یکبار مصرف استفاده کنید و بلافاصه دست‌تان را با آب و صابون بشویید؛ باید توجه کرد که شست‌وشوی مکرر دست‌ها منجر به قطع زنجیره عفونت‌های ویروسی می‌شود.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: پایه اصلی کنترل این بیماری، شست‌وشوی دست‌هاست، ویروس آنفلوآنزا حداقل به مدت ۵ دقیقه بر روی دست زنده می ماند و به راحتی با دست دادن به فرد دیگری منتقل می شود.

پورمنتصری اضافه کرد: آنفلوآنزا در تمام طول سال اتفاق می‌افتد، اما در فصول سرد سال شرایط انتقال ویروس بیشتر فراهم می‌شود که با رعایت بهداشت فردی و عمومی، می توان از انتقال این بیماری جلوگیری کرد. 
 به گفته وی اگر ما رفتارهای تنفسی خودمان را در جامعه کنترل کنیم، شیوع آنفلوآنزا در کشور اتفاق نمی‌افتد، دوره درمان این بیماری حدود ۴ الی ۱۰ روز طول می‌کشد که استراحت مطلق، مصرف سبزی‌ها، استفاده از مکمل‌های ویتامین C و مایعات گرم می‌تواند کمک زیادی به درمان این بیماری کند اما در مواقع تشدید این بیماری لازم است بیمار به پزشک مراجعه و طبق تجویز پزشک دارو مصرف کند.

شهرستان فسا در فاصله ۱۳۰کیلومتری جنوب شرقی شیراز واقع شده است. 

* ایرنا

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۷۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش احتمال بروز پوکی استخوان و بیماری‌های قلبی با مصرف نوشابه

مصرف نوشابه‌های گازدار خطر بروز دیابت نوع دوم، پوکی استخوان و بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، نوشابه‌های گازدار حاوی مقدار زیادی قند، افزودنی‌های مصنوعی و شربت ذرت با فروکتوز بالا است، بنابراین مشکلاتی برای سلامتی به همراه خواهند داشت؛ یکی از ثابت‌شده‌ترین اثرات نوشابه بر سلامتی، افزایش وزن و چاقی است، مصرف منظم نوشیدنی‌های شیرین می‌تواند منجر به دریافت کالری بیش از حد و در نتیجه افزایش وزن و چاقی شود، چاقی نیز به نوبه خود با مشکلاتی مانند دیابت نوع دوم، بیماری‌های قلبی عروقی و بعضی سرطان‌ها در ارتباط است، در ادامه به بررسی دیگر تأثیرات نوشابه بر سلامتی بدن می‌پردازیم:

دیابت نوع دوم

مصرف بیش از حد نوشابه خطر ابتلاء به بیماری دیابت نوع دوم را افزایش می‌دهد، قند بالای موجود در آن باعث افزایش سطح گلوکز خون می‌شود و بر توانایی بدن برای تولید و استفاده مؤثر از انسولین فشار وارد می‌کند، این اتفاق با گذشت زمان منجر به مقاومت به انسولین می‌شود، وضعیتی که سلول‌های بدن کمتر به انسولین پاسخ می‌دهند؛ مقاومت به انسولین یک عامل کلیدی در ایجاد دیابت نوع دوم است.

پوکی استخوان

از آنجایی که نوشابه‌های گازدار حاوی اسید فسفریک هستند، بر سلامت استخوان تأثیر منفی می‌گذارند، اسید فسفریک مانع جذب کلسیم می‌شود، بنابراین تراکم استخوان کاهش پیدا می‌کند و خطر ابتلاء به پوکی استخوان بیشتر می‌شود؛ مصرف بیش از حد نوشابه ممکن است باعث ضعیف شدن استخوان‌ها و افزایش خطر شکستگی شود.

بیماری‌های قلبی

ارتباط بین مصرف نوشابه و بیماری‌های قلبی عروقی به خوبی ثابت شده است، مصرف زیاد قندهای اضافه شده، به ویژه به شکل نوشیدنی‌های شیرین، با افزایش خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی مرتبط است؛ قند بیش از حد می‌تواند باعث افزایش فشار خون، التهاب و چربی ناسالم شود که همگی عوامل خطر مشکلات قلبی عروقی از جمله حملات قلبی و سکته مغزی هستند.

کد خبر 743946

دیگر خبرها

  • تشدید برخورد با افزایش دهندگان خودسرانه قیمت کالا و خدمات در اردبیل
  • چهار فایده بی‌نظیر فندق
  • یک افزودنی جالب به آب آشامیدنی/ از کاهش وزن تا پوست سالم(+روش تهیه)
  • آیا آنتی بیوتیک‌ها در تسکین سرفه موثرند؟
  • این میوه سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین آ و بادیگارد قوی قلب شماست
  • کدام داروها را می توان بدون نسخه خرید؟ | زمانی که باید مصرف داروهای OTC را قطع کنید
  • آنتی بیوتیک ها در تسکین سرفه موثر نیستند
  • برای درمان بواسیر باید به چه موضوعاتی توجه کرد؟
  • افزایش احتمال بروز پوکی استخوان و بیماری‌های قلبی با مصرف نوشابه
  • بهترین آنتی بیوتیک‌های طبیعی