Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای شهر تهران گفت: باید اجازه داد تا خط مترو اسلامشهر به شبکه مترو تهران متصل شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از اسلامشهر به محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران عصر امروز در جریان بازدید از محل احداث مترو اسلامشهر، اظهار کرد: مسئولین امر باید اجازه بدهند تا خط مترو تهران اسلامشهر به شبکه مترو تهران متصل شود و فعالیت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هاشمی با اشاره به تاریخچه احداث مترو در ایران، افزود: بنده به عنوان یک کارشناس مترو و یک فردی که سابقه فعالیت در مترو دارد می‌گویم، که مترو تهران از سال ۱۳۵۴ بر اساس طرحی که از سال ۱۳۵۲ و با ۴ خط طراحی شده ،با یک مبدا و مقصد مشخص فعالیت خود را شروع کرده بود که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بر اساس شرایط و نیازهای شهری به کار خود ادامه داد و خطوط و ایستگاه ها احداث شدند.

وی با تاکید بر این که بر اساس مطالعات انجام شده ظرفیت خطوط مترو تهران به این زودی پر نمی شود، تاکید کرد: یکی از علل عدم گرایش مردم به استفاده از مترو در خطوطی مانند تهران به کرج، به علت طولانی شدن توقف قطارها در ایستگاه ها است، که باید با استفاده از روش‌های علمی و پیشرفته و به صورت شاخه کردن خطوط، ضمن کاهش مدت زمان توقف قطارها، باعث رونق بخشی در خطوط‌ مترو شویم.

مدیرعامل سابق مترو تهران بیان کرد: با توجه به افزایش جمعیت منطقه و افزایش سفرها و استقبال بیش تر از مترو باید این امکان را در نظر گرفت، که در کنار احداث ایستگاه های فعلی خطوط انتقالی و اتصالی نیز احداث شود.

وی با اشاره به اینکه شرکت مترو تهران، برای حمل ونقل ریلی شهری تهران و حومه بوده است، گفت: بر اساس طرحی که پیش‌بینی شده بود، قرار بر این شد که علاوه بر احداث خطوط و ایستگاه های تهران خطوط اتصالی برای دسترسی مسافرین شهرهای اطراف تهران به ایستگاه های مترو داخل شهر تهران فراهم شود که متاسفانه تاکنون این امر محقق نشده است.

هاشمی با بیان اینکه احداث ایستگاه کناری و انتقالی برای تبادل مسافرین اسلامشهر و دسترسی آنها به مترو تهران امر غیر ضروری است، خاطر نشان کرد: با اتصال مستقیم مترو اسلامشهر به امتداد خط ۳ آزادگان، علاوه بر آن که می‌توان در کنار احداث و پیش‌بینی ایستگاه‌های انتقالی و تبادلی از ایستگاه کناری برای دسترسی اهالی منطقه ۱۸ به شبکه مترو مورد استفاده قرار گیرد.

حسین طلا شهردار اسلامشهر در ادامه این بازدید با ارائه گزارشی از روند اجرایی مترو طی یک سال گذشته اظهار داشت: همه واقف براین هستیم تا ناوگان حمل و نقل عمومی و مترو برای مردم جذابیت نداشته باشد، مردم از آن استفاده نخواهند کرد.

طلا افزود: با توجه به انجام روزانه بالغ بر ۱۸۰ هزار سفر مردم منطقه از محور آیت‌الله سعیدی به سمت تهران و برعکس، احداث مترو می تواند علاوه بر کاهش حجم سفرهای خودرویی، از ایجاد آلودگی هوا و محیط زیست در تهران جلوگیری کند، باید شرایطی را برای مردم فراهم آورد تا استفاده از مترو جذابیت لازم را داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری فارس در بازدید امروز رئیس شورای شهر تهران از پروژه مترو اسلامشهر، در جلسه‌ای که با حضور مدیرعامل مترو تهران، مدیرکل حمل و نقل ریلی وزارت کشور، شهرداران منطقه ۱۸ تهران و اسلامشهر، رئیس شورای شهر اسلامشهر و مشاوران اجرایی طرح حضور داشتند، مسائل و مشکلات احداث مترو اسلامشهر مورد بحث و بررسی قرار گرفت و بر رفع موانع تأکید شد.

انتهای پیام/۶۷۰۲۱/پ/ث30

منبع: فارس

کلیدواژه: مترو تهران شورای شهر تهران تهران مترو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۸۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید روزانه ۱۲۰ تن کمپوست در قم/ احداث کمربند سبز سایت پردازش پسماند شهر

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم گفت: با فعال بودن دو خط پردازش پسماند در سایت البرز قم، روزانه ۱۲۰ تن کمپوست تولید می‌شود.

مهدی اصفهانیان مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به بازآرایی فرایندهای مدیریت پسماند در شهر قم اظهار کرد: فرایندهای مربوط به مدیریت پسماند در قم با توجه به کیفیت خدمات از نظر اقتصادی ارزان تمام شده است و قم با مدیریت فرآیندها و بازنگری آنها و ارتقای کیفی خدمات یک مدل اقتصادی کارآمد در حوزه مدیریت پسماند را ارائه داده است.

وی افزود: یکی از اقدامات شاخصی که در سال ۱۴۰۲ با محوریت حوزه معاونت خدمات شهری و محیط زیست در حوزه مدیریت پسماند انجام شد، بحث احداث و راه اندازی خط پالایش نهایی کود کمپوست شماره ۲ با اعتبار بالغ بر ۱۵ میلیارد تومان بود.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم گفت: سعی بر این بود که در حوزه خدمات شهری و محیط زیست بتوان از پسماندهای خطوط پردازش به عنوان کود استفاده شود که با توجه به فرایند راه اندازی خط شماره ۲ پردازش، ظرفیت روزانه تولید کود کمپوست از ۳۰ تن در روز به ۱۲۰ تن در روز افزایش پیدا کرد.

اصفهانیان مقدم افزود: در نتیجه این اقدامات سالانه می‌توان ۴۰ میلیارد تومان منبع درآمد از ریجکت پسماندهای آلی از کود در سایت البرز به دست آورد.

استقرار سیستم شست و شوی خطوط پردازش پسماند

به گفته وی، به منظور ارتقای نظافت سایت البرز و خطوط پردازش این سایت، سیستم کارواش خطوط پردازش در سال گذشته اجرایی و عملیاتی شد.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم با اشاره به اینکه در سایت البرز آشیانه و محل استقرار یک دستگاه وارداتی برای بهبود هوادهی کودها با شرایط بهتر ایجاد شد اضافه کرد: طی سال گذشته استقرار صنایع تکمیلی در سایت البرز مورد توجه بوده است.

اصفهانیان مقدم ادامه داد: با توجه به سیاست‌های کنونی استقرار این صنایع و در راستای این هدف تولید گرانول از خطوط پردازش دو سوله پیش بینی شده و فاز اول برای اجرای یکی از سوله‌ها برای فرایندهای تکمیلی و تبدیلی با اعتبار ۱۵ میلیارد تومان انجام شده است.

به گفته وی، در سال گذشته خطوط انتقال پساب فاضلاب‌های تصفیه شده از تصفیه خانه جامع واقع در محدوده منطقه یک به سایت البرز به بهره برداری رسید.

تبدیل دو درصد از سایت پردازش پسماند به فضای سبز

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم با بیان اینکه با توجه به الزامات زیست محیطی باید حداقل ۲ درصد از سطح سایت البرز به فضای سبز تبدیل می‌شد افزود: به منظور آبیاری این فضای سبز لازم بود تا فاضلات تصفیه شده تصفیه خانه جامع به این سایت انتقال یابد.

اصفهانیان مقدم ادامه داد: مطالعات این امر انجام شد و خرید لوله و سایر لوازم مورد نیاز با اعتبار ۵ میلیارد ریال صورت گرفته تا در سال جدید نهایی شود.

وی گفت: همچنین در بحث انتقال گاز به سایت البرز نیازمند سرمایه گذاری بود که با اعتبار بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۲ انجام شد.

کد خبر 746037

دیگر خبرها

  • تولید روزانه ۱۲۰ تن کمپوست در قم/ احداث کمربند سبز سایت پردازش پسماند شهر
  • کسب و کار‌های جدید در بستر روستا‌ها شکل خواهد گرفت
  • ۷ هزار روستا به شبکه ملی ارتباطات و اینترنت متصل شدند
  • قطار ملی ساخت ایران به زودی وارد خطوط مترو می شود
  • کاهش سرفاصله حرکت قطار‌ها در خط ۷ متروی تهران
  • قطار ملی ساخت ایران به‌زودی وارد خطوط مترو می‌شود
  • قطار ملی ساخت ایران بزودی وارد خطوط مترو می‌شود
  • آخرین وضعیت ایستگاه ورزشگاه تختی در خط ۷ مترو | این ایستگاه چه زمانی افتتاح می شود؟
  • فیلم | اسبی که می خواست سوار متروی سیدنی شود!
  • زمان افتتاح آخرین ایستگاه خط ۷ مترو تهران