Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان یکی از شرکت‌های فعال در حوزه نانو به فرمولاسیون محلولی برای اعمال خواص آنتی‌باکتریال و ضد بو و حساسیت دست یافتند و اخیرا نیز با امضای قراردادی با یکی از شرکت‌های تولیدکننده فرش، این دستاورد به فاز صنعتی رسید.

سیامک سلیمی، مجری طرح در گفت‌وگو با ایسنا، از صنعتی‌سازی آنتی باکتریال فرش‌ها خبر داد و گفت: با امضای قراردادی با یکی از شرکت‌های تولیدکننده فرش برای اولین بار توانستیم آنتی باکتریال کردن فرش‌های اکرولیک را به صورت صنعتی پیاده‌سازی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با استفاده از نانو ذرات تولید شده به فرش‌های اکرولیک خواص ضد حساسیت، ضد بو و آنتی باکتریال اعمال شده است، اظهار کرد: در مرحله اول فرش‌های مورد استفاده در مساجد ضد بو و آنتی‌باکتریال می‌شوند و در فاز دوم اعمال این خواص برای فرش‌های کودک هدف‌گذاری شده است تا از بروز حساسیت‌های پوستی کودکان جلوگیری شود.

سلیمی با بیان اینکه به دو صورت می‌توان خواص آنتی‌باکتریال، ضد حساسیت و بو را در فرش‌ها اعمال کرد، در این باره توضیح داد: در مرحله رنگرزی خواص آنتی باکتریال بر روی نخ مورد استفاده در فرش ایجاد می‌شود.

این محقق روش دوم را در مرحله تکمیل فرش دانست و خاطر نشان کرد: زمانی که فرش تکمیل شد، نانو ساختارهای آنتی باکتریال بر روی فرش اعمال می‌شود.

وی دوام و ماندگاری خواص آنتی باکتریال این فرش را پس از ۵ بار شست‌وشو ذکر کرد و گفت: امکان ایجاد این خواص بر روی این فرش‌ها پس از ۵ بار به صورت اسپری کردن این نانو ذرات وجود دارد.

سلیمی همچنین از امکان آنتی باکتریال فرش‌های معمولی خبر داد و یادآور شد: اعمال این خاصیت با استفاده از اسپری در منازل و یا نمایندگی‌ها فراهم است.

وی با بیان اینکه قیمت تمام شده فرش‌های آنتی‌باکتریال ۳۰ تا ۵۰ هزار تومان بیشتر از قیمت فرش‌های موجود در بازار است، اظهار کرد: علاوه بر آن از سوی ستاد توسعه فناوری نانو لوگویی برای محصولات نانویی در پشت فرش نصب می‌شود و از این طریق می‌توان تشخیص داد که کدام فرش حاوی نانو ذرات آنتی باکتریال است.

وی تولید فرش و موکت‌های کند سوز و ضد آتش را از دیگر طرح‌های در دستور کار این شرکت دانش‌بنیان نام برد و  گفت: این طرح برای ضد آتش کردن فرش و موکت‌های مورد استفاده در اماکن عمومی مانند هتل‌ها و نمایشگاه‌ها است.

به گفته مجری طرح، این محصول در فاز تولید نمونه‌سازی نیمه‌صنعتی قرار دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فرش آنتی باکتریال صنعتی سازی دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۱۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود ایرانی شامگاه چهارشنبه در جلسه وبینار بررسی تامین ارز واحدهای صنعتی اردبیل اظهار کرد: برای تولید کننده واقعی در اردبیل امکانات فراهم است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت موضوع تامین ارز مورد نیاز واحدهای صنعتی برای تهیه مواد اولیه، قطعات مصرفی و ماشین آلات در سال جهش تولید به ویژه تولید کالاهای صادراتی اداره کل صمت پیگیری و اقدامات لازم را به عمل می آورد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل افزود: برای رفع مشکلات احتمالی واحدهای صنعتی استان جلسات مستمری را برگزار می کنیم تا با برنامه ریزی و مشورت مسائل و مشکلات را حل کنیم.

ایرانی با تاکید بر تحقق ارتقای جهش صنعتی استان اردبیل تصریح کرد: نشست صمیمی با صاحبان صنایع و پیگیری مشکلات فعالان اقتصادی استان در دستور کار است و با حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی و همفکری مجموعه صنعت، معدن و تجارت با بخش خصوصی برای گسترش تولیدات و افزایش اشتغال پایدار و توسعه صادرات تلاش می کنیم.

وی با اشاره بر تلاش و برنامه ریزی مدون مجموعه صنعت، معدن و تجارت استان، برای توسعه فعالیت‌های تولیدی صنعتی و تجاری گفت: به صورت هفتگی با تشکیل کارگروه تسهیل و برگزاری نشست های صمیمی با مدیران واحدهای تولیدی بازدید دوره ای و مستمراز واحدهای صنعتی و احصای مشکلات مجموعه های تولیدی به دنبال رفع موانع احتمالی تولید و تسهیل امر سرمایه گذاری در استان هستیم.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل بیان کرد: با افزایش میزان صادرات استان، میزان تخصیص ارز نیز افزایش خواهد یافت که مدیران واحدهای تولیدی باید در این زمینه نهایت تلاش خود را به کار گیرند.

کد خبر 6088175

دیگر خبرها

  • رفع موانع تولید در ۱۷ طرح صنعتی چهارمحال و بختیاری
  • چگونه آب لیموی اصل را از تقلبی تشخیص دهیم؟
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • بانک‌ها باید ۱۵ درصد از منابع خود را در اختیار بخش کشاورزی قرار دهند
  • ۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی در دشتستان تخصیص یافت
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • ۸۰ واحد بزرگ صنعتی در استان قزوین در دست اجراست
  • بانه ، قطب تولید گوشت مرغ در استان
  • حضور ایران در کمیته فناوری نانو سازمان بین المللی استانداردسازی
  • آغاز واکسیناسیون «پنوموکوک» برای نوزادان در آبادان