Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناصر خوش خبر که ریاست شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس را برعهده داشت، از کوتاهی دستگاه‌های اجرایی در گردآوری و تعیین مداخل موردنیاز دانشنامه دفاع مقدس گلایه کرد و گفت: کوتاهی در انجام این کار مهم، زیبنده استان نیست.

به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی وی با تاکید بر اینکه جمع آوری آثار شهدا، کاری بزرگ و بسیار ارزشمند است خاطرنشان کرد: ایثار و از خودگذشتگی شهدا، قامت ایران اسلامی را رعنا و رشید نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: پرداختن به موضوع شهید و شهادت در استان خراسان جنوبی که به وجود ۲ هزار شهید مفتخر است، وظیفه همه ماست. 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: مدیری که نتواند این فضا را درک کند، باید مورد پرسش قرار گیرد. 

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان خراسان جنوبی نیز به پیگیری‌های استاندار در جذب اعتبارات ویژه برای ساخت و تکمیل یادمان‌های شهدای گمنام اشاره کرد گفت: در سفر دکتر نوبخت، مبلغ ۱۵۰ میلیارد ریال برای ساخت و تکمیل یادمان‌های شهدای گمنام استان طی دو سال اختصاص داده شد که با پیگیری‌های استاندار در مرحله نخست مبلغ ۲۰ میلیارد ریال تخصیص یافت. 

محمدرضا فخر درخصوص نحوه هزینه کرد این مبلغ گفت: براساس مصوبات کمیته مراکز فرهنگی و یادمان‌های دفاع مقدس مقرر شد این اعتبار در ساخت یادمان‌های بلوارهای پاسداران و شعبانیه بیرجند، روستاهای چهکند، حاجی آباد و دستگرد هزینه شود. 

وی ادامه داد: بخشی از این اعتبار در تکمیل یادمان‌های شهدای گمنام حوزه علمیه بیرجند و شهرهای حاجی آباد، اسلامیه، دیهوک، درح و نیمبلوک هزینه خواهد شد. 

به گفته وی اجرای این پروژه‌ها در مرحله انتخاب پیمانکار است. 

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان جنوبی یادآور شد: با مساعدت استاندار از محل اعتبارات استانی برای تکمیل یادمان‌های دانشگاه آزاد اسلامی طبس (۶۰۰ میلیون ریال) شهر بشرویه (۵۰۰ میلیون ریال)، شهر ارسک (۳۰۰ میلیون ریال) و شهر خوسف (۵۰۰ میلیون ریال)  تخصیص یافته است. 
وی ضمن ارائه گزارشی درخصوص وضعیت همکاری دستگاه‌های اجرایی و میزان پیشرفت کار در تدوین دانشنامه دفاع مقدس متذکر شد: براساس بند "ح" ماده ۸۶ قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه جمهوری اسلامی ایران (مصوب ۱۴/۱۲/۱۳۹۵ مجلس شورای اسلامی) بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس موظف است با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، شهرداری‌ها و سایر دستگاه‌های فرهنگی کشور تا پایان اجرای قانون برنامه نسبت به توسعه و تکمیل مراکز اسناد و مدارک دفاع مقدس و تدوین دایره‌المعارف دفاع مقدس و تدوین تاریخ دفاع مقدس مطابق بودجه سنواتی اقدام کند. 

فخر گفت: طبق این قانون، تمامی دستگاه‌های اجرایی موضوع این قانون موظفند ۲۰ درصد از اعتبارات فرهنگی خود به‌ استثنای فصول اول و ششم اعتبارات هزینه‌ای را براساس موافقتنامه مبادله شده با سازمان در چارچوب سیاست‌های مصوب ابلاغی شورای عالی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت صرف این امور کنند.

در این نشست بر مواردی از جمله ارائه طرح پژوهشی دانشنامه دفاع مقدس، پیگیری دستگاه‌ها برای تکمیل اسناد مرتبط با دفاع مقدس از خراسان رضوی و اخذ اعتبارات مورد نیاز از طریق وزارتخانه‌های مرتبط تاکید شد.

برچسب‌ها دانشنامه دفاع مقدس خراسان جنوبی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشنامه دفاع مقدس خراسان جنوبی دانشنامه دفاع مقدس خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۲۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی ۱۱ سایت توسعه تلفن و اینترنت پرسرعت همراه روستایی، در خراسان جنوبی

به گزارش جام جم آنلاین،مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان از اتصال ۱۱ روستای دیگر استان به شبکه ملی اطلاعات خبر داد. 

مصطفی بهی گفت: از ابتدای فروردین تاکنون با راه اندازی ۹ سایت دیگر توسعه شبکه ملی اطلاعات ۱۱ روستای استان از خدمات مبتنی بر این شبکه و اینترنت پرسرعت همراه بهره‌مند شدند.

به  گفته وی از این تعداد، ۵ سایت جدید در روستا‌های نیک، رودسیاهو و نوده علیا شهرستان سربیشه، فهالنج شهرستان طبس و اشک شهرستان درمیان احداث و راه اندازی شده اند که این روستا‌ها را از پوشش تلفن و اینترنت پرسرعت همراه بهره‌مند کرده اند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان افزود: همچنین با ارتقاء تکنولوژی ۴ سایت دیگر تلفن همراه، روستا‌های حصارسنگی و مزداب شهرستان بیرجند، چاهدراز شهرستان نهبندان و حسین آباد و شاج شهرستان زیرکوه، از پوشش اینترنت پرسرعت همراه بهره‌مند شدند.

بهی گفت: با راه اندازی این سایت‌ها که با اعتباری بیش از ۳۲۰ میلیارد ریال از محل منابع طرح توسعه ارتباطات روستایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و توسط اپراتور‌های همراه اول و ایرانسل اجرایی شده اند، خدمات مبتنی بر شبکه ملی اطلاعات و اینترنت پرسرعت همراه در دسترس بیش از هزار و  ۲۰۰ خانوار روستایی استان قرار گرفت.

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات اجرایی فیبر نوری در شهر بیرجند
  • راه اندازی ۱۱ سایت توسعه تلفن و اینترنت پرسرعت همراه روستایی، در خراسان جنوبی
  • پرداخت ۳۵۰ میلیارد وام به هنرمندان صنایع دستی خراسان جنوبی
  • تشییع پیکر پدر ۳ شهید دفاع مقدس در حرم مطهر رضوی
  • بیش از ۹ هزار کیلومتر ایل راه در خراسان جنوبی مرمت شد
  • جمع‌آوری ۳۴ میلیارد و ۴۱ میلیون ریال فطریه در خراسان جنوبی
  • افزایش ۱۰۶ درصدی جمع‌آوری زکات فطریه در خراسان جنوبی
  • آغاز احداث تقاطع غیر همسطح دفاع مقدس - نسیم شمال - اقبالیه
  • آغاز احداث تقاطع غیر همسطح دفاع مقدس-نسیم شمال- اقبالیه
  • بیش از ٨١ دستگاه اجرایی برای خدمات دهی به عشایر، تکلیف دارند