Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@23:26:48 GMT

دانشجویان دانشگاه تبریز به کارآموزی می‌روند

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۷۴۵۵۵

دانشجویان دانشگاه تبریز به کارآموزی می‌روند

رضا مجیدی در جشن روز دانشجو در تالار وحدت دانشگاه تبریز با اشاره به این‌که نمی‌توان با سرمایه‌ و بودجه کشوری کاری از پیش برد، گفت: برهمین اساس قرار است تا ۴ روز در هفته، کلاس درس برگزار شود و یک روز نیز به کارآموزی در حوزه‌های مختلف صنعت و کشاورزی اختصاص یابد.

وی ادامه داد: به دلیل اختلاف سنی ما مسئولان دانشگاهی با دانشجویان، معمولا" اختلاف دغدغه نیز وجود دارد اما می‌توان از طریق تشکل‌های دانشجویی این معضل را حل کرد  که در این راستا تلاش می‌کنیم تا با ایجاد زمینه‌هایی این دغدغه‌ها از بین بروند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

مجیدی با تاکید بر این‌که دانشگاه باید جامعه محور باشد، اظهار داشت: بیکاری با شعار حل نمی‌شود بلکه با شعور و اندیشه حل می‌شود و دانشگاه به عنوان یک مرکز علمی و تحقیقاتی می‌تواند راه حل ارائه داده و مشکلات این حوزه  را حل کند. 

وی بزرگترین نعمت الهی را  فکر و مغز دانست و گفت: این امر در هر نابغه ایرانی وجود دارد اما این در حالی است که در آمریکا یک سلاح مخفی به نام ویزای نخبگان وجود دارد. 

مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه تبریز نیز در این مراسم با اشاره به این‌که برخی افراد و به خصوص انسان‌های سیاسی به دنبال سوء استفاده از عواطف و احساسات دانشجویان هستند، گفت: این افراد باید بدانند که دانشجو خودش فکر دارد و دنباله روی کسی نیست.

حجت الاسلام محمد انوری با اشاره به وجود برخی دیدگاه‌های اشتباه در خصوص دانشجو و دانشگاه، اظهار داشت: این عده دانشگاه را محلی برای روشنفکری و بدون پرداخت به مسائل دینی دانسته و دانشجویان را متهم به دین گریزی می‌کنند در حالی که دانشجویان، اهل فکر و فرهیخته بوده و از بن مایه دینی برخوردارند.  

وی با تاکید بر این‌که نگاه به دانشگاه باید اصلاح شود، گفت: دانشجو همواره اقدامات صحیح را تشخیص داده و به منظور عدالت طلبی، با هدایت افراد دیگر کاری انجام نمی‌دهد.  

برچسب‌ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری آذربایجان شرقی مهارت اموزی دانشگاه تبریز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری آذربایجان شرقی مهارت اموزی دانشگاه تبریز وزارت علوم تحقیقات و فناوری آذربایجان شرقی مهارت اموزی دانشگاه تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۴۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر آموزش و پرورش: دانشگاه فرهنگیان از میان حافظان قرآن دانشجو می‌پذیرد

رضامراد صحرایی روز چهارشنبه در شصت و یکمین کمیسیون تخصصی توسعه آموزش عمومی قرآن کشور اظهار داشت: جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان صورت می‌گیرد که این افراد استخدام رسمی هم هستند. وی با تاکید بر اینکه باید از ظرفیت‌های موجود بهره‌مند شد، بر تعامل میان دستگاه‌ها برای شناسایی و استفاده از این ظرفیت‌ها تاکید کرد.

وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد: در برنامه تربیت اوان کودکی که سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک آن را مصوب کرده است، موضوع تربیت قرآنی یکی از برنامه‌های جدی است.

وی یادآور شد: معاونت پرورشی و فرهنگی با مسئولیت معاونت حقوقی وزارت آموزش و پرورش، سازوکار بهره‌مندی مؤسسات قرآن از فضای مدارس کشور برای برگزاری کلاس‌های قرآن را پیدا کنند، اگر این سازوکار وجود دارد، روش اجرای آن طی یک هفته اعلام شود و اگر وجود ندارد در مدت یک هفته ساز و کار آن مشخص شود.

صحرایی ادامه داد:  پول‌های قرآنی کشور باید در آموزش و پرورش هزینه شود،  همواره قربانی عدم توجه دستگاه‌هایی بودیم که نمی‌دانند تحول باید از آموزش و پرورش ایجاد شود، هم‌اکنون در کشور مشکل کمبود پول وجود ندارد، مسئله این است که نمی‌دانیم پول در کجا هزینه شود. 

وی تاکید کرد: طرح تاسیس مدارس غیردولتی قرآنی ظرف یک ماه ارائه شود و برای سال تحصیلی جدید حتی با درصدی از مدارس موجود، این کار اجرا شود. هم اکنون برخی مدارس غیردولتی در حال اجرای این کار هستند و به دلیل قرآن پایه بودن، خانواده‌ها هزینه پرداخت می‌کنند تا فرزندشان اینگونه تربیت شود.

صحرایی درباره طرح اتقان بیان کرد: این طرح ارتقای توانمندی قرآنی معلمان دوره ابتدایی است و باید آن را به رتبه بندی معلمان مرتبط کنید و معلمی که دوره اتقان را طی نکرده است، از رتبه‌بندی محروم شود. معلمان بدون سواد قرآنی وارد آموزش و پرورش نمی‌شوند اما ممکن است در گذر زمان به دلیل اینکه با آن مانوس نبودند،  فراموش کنند و باید در دوره‌های ضمن خدمت به آموزش قرآن توجه کرد.

صحرایی ادامه داد: برای تسری طرح اتقان به دوره متوسطه دوم بیاندیشید همچنین دوره‌های تأمین مدرسان قرآن برگزار شود؛ نیم میلیون نفر از معلمان باید در طرح مسطورا شرکت کنند که تا کنون حدود ۴۵۰ هزار نفر در این طرح شرکت کرده‌اند.

وی افزود: موسسات نباید در کنار مدارس قد علم کنند بلکه مدرسه را تقویت کنند، نباید به مدرسه آسیب بزنیم و نگذاریم آموزش و پرورش نحیف شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • نشست مطالبه گری به‌وقت دانشجو با حضور فرماندار کرمانشاه
  • وزیر آموزش و پرورش: دانشگاه فرهنگیان از میان حافظان قرآن دانشجو می‌پذیرد
  • دانشگاه فرهنگیان از میان حافظان قرآن دانشجو می‌پذیرد
  • بودجه آموزش عالی برای همه دانشجویان؛ آری یا خیر؟
  • دانشجوی باکیفیت هرجا که باشد باید حمایت شود
  • فعالان قرآنی بدون آزمون دانشجو معلم می‌شوند
  • اشتغال دانشجویان در واحدهای بزرگ تولیدی بر مبنای توانایی/ پایان‌نامه‌ها را کاربردی کردیم
  • مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی دانشجو می پذیرد ؛ جزئیات و مهلت ثبت نام
  • گسترش فعالیت‌های درآمدزای دانشگاه آزاد یزد در راستای تحقق شعار سال
  • ۳۰۰ دانشجوی دانشگاه آزاد یزد بورسیه صنعت کاشی شدند