Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام کلات پور، در مصاحبه با رادیو گفتگو با اشاره به اجرای طرح "هر مسجد یک حقوقدان" در مساجد گفت: مساجد کرمانشاه در آگاهی بخشی حقوقی به مردم پیشتاز هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از رادیو گفتگو، برنامه "صبح و گفتگو" با موضوع کرمانشاه؛ گزینه پایتخت فرهنگی مساجد ایران در ارتباط تلفنی با حجت الاسلام افشین کلات پور مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه و دکتر احمد برومند معاون شبکه سازی و امور نخبگان پژوهشکده چشم انداز و آینده پژوهی از آنتن رادیو گفت و گو پخش شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

حجت الاسلام کلات پور در برنامه "صبح و گفتگو" بیان کرد: دوستان ما در استان کرمانشاه در حال آماده سازی برای فعالیت های فرهنگی، هنری و قرآنی هستند و جایگاه خوبی را در بین استان ها کسب کردند.

 

وی افزود: استان های دیگر کشور نیز در حال تلاشند و امیدواریم در یک رقابت رفاقتی و فرهنگی بتوانیم در استان کرمانشاه اقدامات شایسته ای را انجام دهیم.

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه گفت: وقتی شهری به عنوان پایتخت فرهنگی انتخاب شود قطعا زمینه انجام اقدامات فرهنگی بیشتر در آن شهر فراهم می شود و در کنار آن، بودجه های خوبی نیز به شهر تخصیص پیدا خواهد کرد.

 

این مقام مسئول یادآور شد: استان کرمانشاه در هشت سال جنگ تحمیلی، خط مقدم جبهه ها بود و در زلزله چند سال قبل هم بسیاری از زیرساخت های خود را از دست داد لذا انتخاب کرمانشاه به عنوان پایتخت فرهنگی کشور می تواند تحولات بزرگی را در برای استان رقم بزند.

 

حجت الاسلام کلات پور با تأکید بر لزوم احیای نقش و جایگاه اصلی مساجد در کشور گفت: مساجد در صدر اسلام به عنوان یک پایگاه بودند، ما نیز باید مساجد را به این حالت برگردانیم و صرفاً به عنوان معبد به آن نگاه نکنیم تا شاهد اقبال مردمی از مساجد باشیم.

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه افزود: مردم باید به این اطمینان برسند که فرزندان می توانند در مساجد به مسائل رشد و تعالی روحی خود بپردازند.

 

وی عنوان کرد: بسیاری از کانون های مساجد در قالب گروه های سرود، تئاتر انقلابی، کلاس تفسیر قرآن و احکام فعالیت می کنند و اخیراً نیز با رویکرد جدید قوه قضائیه طرح هر مسجد یک حقوقدان را پیگیری می کنیم و مساجد کرمانشاه در آگاهی بخشی حقوقی به مردم پیشتاز هستند.

 

در ادامه "صبح و گفتگو"، برومند با اشاره به معیار تصمیم گیری و اولویت بندی گزینه ها برای تعیین پایتخت کانون های فرهنگی هنری گفت: ما پیشنهادات زیادی داشتیم از جمله اینکه ابتدا طرح جامع مطالعاتی از منظر آینده پژوهی انجام شود تا آینده ی نقش آفرینی مساجد در امور مختلف از جمله فرهنگی، تربیتی، تحولات اجتماعی و اقتصادی تعیین گردد.

 

معاون شبکه سازی و امور نخبگان پژوهشکده چشم انداز و آینده پژوهی با بیان اینکه ترسیم یک سند چشم انداز به تعیین و ارزشگذاری شاخص ها و اولویت ها کمک خواهد کرد افزود: در این صورت می توان از بین استانهای فعال، استان برتر را انتخاب کرد.

 

وی همچنین عنوان کرد: ما در چشم اندازی که برای آینده ی هویت مساجد ترسیم کرده ایم، رویکرد تربیتی را به عنوان اولویت سیاستی قرار می دهیم و بر اساس این سیاست و شاخص ها، عملکرد استانها رتبه بندی خواهد شد.

 

پایان پیام/81

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد مجلس شورای اسلامی انتخابات مسجد مجلس شورای اسلامی خبرگزاری شبستان مساجد جهان سامانه فهما کانون های مساجد کرمانشاه رادیو گفتگو هر مسجد یک حقوقدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۵۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جشنواره سرود آوای مسجد در میناب

خواجه یی سرپرست ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد هرمزگان گفت: مرحله منطقه‌ای جشنواره سرود آوای مسجد پنجشنبه ششم اردیبهشت ماه در سالن شهید بهشتی شهر میناب برگزار خواهد شد.

وی افزود: در این مرحله گروه‌های سرود کانون‌های شهرستان‌های میناب، سیریک، جاسک و بشاگرد با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

سرپرست ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد هرمزگان هدف از برگزاری این جشنواره را نشر و گسترش فرهنگ قرآنی و معارف اهل بیت (ع)، ارائه دستاورد‌های خلاقانه هنری در عرصه سرود با مضامین فرهنگی، اجتماعی، اعتقادی، سبک زندگی و ارزش‌های اسلامی و ایجاد فضای شاداب و بانشاط برای قشر‌های مختلف مردم عنوان کرد.
 
خواجه یی گفت: افزود: برترین‌های مراحل شهرستانی و منطقه‌ای در مرحله استانی که ۲۰ اردیبهشت ماه به میزبانی شهرستان بندرعباس برگزار خواهد شد، با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.

 ۲۳۷ گروه سرودکانون‌های فرهنگی هنری مساجد هرمزگان در سامانه بچه‌های مسجد به ثبت رسیده است.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  •  توزیع  هزار بسته گوشت قربانی در استان قزوین 
  • توزیع یک هزار بسته گوشت قربانی در بین خانواده‌های نیازمند قزوین
  • هویت‌بخشی به گروه‌های سرود کانون‌های مساجد امری مهم است
  • توزیع ۱۲۰۰ بسته گوشت گرم در استان اصفهان
  • مساجد و ائمه جماعات قزوین به کانون‌های فرهنگی تبدیل شوند
  • برگزاری جشنواره سرود آوای مسجد در میناب
  • فعالیت ۵۳۶کانون فرهنگی هنری در لرستان
  • ایام اوقات فراغت با محوریت مسجد فرصت خودسازی است
  • راه‌اندازی ۲۶ هزار کانون فرهنگی و هنری در سطح مساجد کشور
  • راه‌اندازی ۲۶ هزار کانون فرهنگی هنری در سطح مساجد کشور