Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی وزارت میراث فرهنگی ، پویا محمودیان، معاون صنایع‌دستی کشور در ابتدای این نشست بیان کرد: «سال ۹۷ خانواده صنایع‌دستی کشور و هنرهای سنتی به‌صورت نمادین چند کار را برنامه‌ریزی کرد و چند طرح را به‌منظور ارتقای جایگاه صنایع‌دستی در بعد داخلی و در میان هم‌وطنانش به مرحله اجرا درآورد که یکی از این کارها که به تأکید وزیر انجام شد، تکریم و تقدیر از فیلم برگزیده جشنواره فیلم فجر از نگاه تماشاگران بود که به‌منظور تعمیق روابط بین هنرمندان و صنعتگران این اقدام انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

معاون صنایع‌دستی کشور در ادامه افزود: «صنایع‌دستی و هنرهای سنتی ما می‌توانند از طریق سینما برای تغییر سبک زندگی مردم و ترویج سبک ایرانی‌اسلامی وارد عمل شوند و همچنین بازیگران سینما به‌عنوان جامعه مرجع برای جوانان ما در این حوزه در کنار صنایع دستی و هنرهای سنتی باعث اتفاقات خوشی در حوزه اقتصاد هنر شوند. ۳۱ استان کشور، ۳۱ گنج بی‌پایان حوزه هنرهای سنتی و صنایع‌دستی هستند و بیش از ۲میلیون نفر صنعتگر و هنرمند که بیش از ۷۵درصد از آن‌ها را زنان توانمند این کشور به خود اختصاص داده‌اند، قطعاً از طریق شما می‌توانند در سینما شاهد تاثیرگذاری‌های خوبی در  هر دو حوزه سینما و صنایع‌دستی باشند.»

او تاکید کرد: «صنایع‌دستی و هنرهای سنتی در صحنه‌آرایی و در لوکیشن فیلم‌ها و پوشش بازیگران ما می‌توانند بسیار تاثیرگذار باشند و غنای فرهنگی چندهزارساله ما را به زیبایی به تصویر می‌کشند به‌طوری‌که بتوان به آن افتخار کرد.»

محمودیان در ادامه خاطر نشان کرد: «امروز به‌صورت نمادین در اینجا گردهم آمده‌ایم تا این تندیس صنایع دستی را که استاد میرفخرایی از هنرمندان برجسته کشورمان با نقره قلم‌زنی کرده‌ است، به‌نمایندگی از هنرمندان صنایع‌دستی کشور به فیلمی اهدا کنیم که از نگاه مردم برگزیده شده است. برای اینکه ثابت کنیم هنرمندان صنایع دستی ما در ساختن تندیسی که برای فیلم و هنرمندان آن فیلم به یادگار خواهد ماند، توانمند هستند.»

سینما پیشانی فرهنگ

در ادامه این نشست، سیدجمال ساداتیان، تهیه کننده فیلم «متری شش‌ونیم» گفت: «امروز سینما پیشانی فرهنگ بسیاری از کشورها از جمله ما شده است و در جاهایی که کشور دچار تنگناهای اقتصادی می‌شود، سینما می‌تواند بسیار تاثیرگذار باشد. امیدوارم این نوع نزدیکی‌ها بین سینما و سایر ارکان کشور ادامه یابد و این هم‌افزایی به هر دو صنعت سینما و صنایع‌دستی کمک کند.»

او افزود: «توجه و عرق ملی شما باعث شد که این سیمرغ به عوامل فیلم "متری شش‌ونیم" اهدا شود و امیدواریم این سیمرغ بتواند جایگزین مناسبی برای آن باشد تا بتوانیم به هنرهای بومی خود بیشتر ببالیم.»

در ادامه، سعید روستایی، کارگردان و نویسنده فیلم متری شش و نیم نیز در سخنانی کوتاه در این مراسم اظهار کرد: « سیمرغی را دریافت می‌کنم که تمام و کمال برای خودمان است. این جایگزینی برای سیمرغ بسیار حرکت خوبی است که امیدوارم مورد قبول واقع شود و ادامه یابد.»

پرویز پورحسینی از بازیگران پیش‌کسوت حوزه سینما و تلویزیون نیز در این نشست با اشاره به اینکه سینمای ایران بعد از انقلاب  پیشتاز بوده است، خاطر نشان کرد: «دربسیاری از کشورها ما را با سینمای کیارستمی و امثال آن می شناسند و باید قدر جوانانی که از طریق سینما ایران را در جهانیان به خوبی معرفی می کنند را بیشتر بدانیم و به‌جای مانع تراشی به آنها بها دهیم.»‌

اوبا اشاره به لزوم حمایت هرچه بیشتر چهره‌های مشهور و سینماگران از هنرمندان صنایع‌دستی خاطرنشان کرد: «بسیاری از هنرمندان صنایع‌دستی ما اساتیدی هستند در حد سینماگران و باید برای کمک به این قشر توانمند از ظرفیت سینما و سلبریتی‌ها بیشتر بهره بگیریم تا بتوانند زندگی خوبی داشته باشند.»

در این مراسم، استاد میرفخرایی، سازنده تندیس صنایع‌دستی با حضور پویا محمودیان، معاون صنایع دستی کشور و جمعی از مسئولان وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، این تندیس را به سید جمال ساداتیان، تهیه کننده و سعید روستایی کارگردان فیلم «متری شش‌ونیم» تقدیم کردند. همچنین در این مراسم از عوامل فیلم «متری شش‌ونیم» با اهدای هدایایی از صنایع‌دستی تقدیر به‌عمل آمد.

کد خبر 4789474 فاطیما کریمی

منبع: مهر

کلیدواژه: صنایع دستی سیمرغ بلورین فیلم متری شش و نیم ترجمه رایزنی فرهنگی ادبیات رونمایی کتاب کتاب و کتابخوانی ادبیات جهان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برنامه تلویزیونی گردشگری نشر نو ادبیات کودک و نوجوان جایزه جلال آل احمد میراث فرهنگی تجدید چاپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۵۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«پرویز خان» به خانه‌ها رسید/ روایتی متفاوت از مربی اخلاق فوتبال در راه اکران آنلاین

فیلم سینمایی «پرویز خان» به نویسندگی و کارگردانی علی ثقفی از جمعه ۷ اردیبهشت ماه در بخش سینما آنلاین فیلم نت اکران خواهد شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، فیلم سینمایی «پرویز خان» به نویسندگی و کارگردانی علی ثقفی و تهیه کنندگی عطا پناهی از جمعه ۷ اردیبهشت ماه ساعت ۸ صبح در بخش سینما آنلاین فیلم نت اکران خواهد شد.

«پرویزخان» از ۲۳ اسفندماه در سینما‌های سراسر کشور اکران خود را آغاز کرده بود که با استقبال مخاطبان رو به رو شد.

این فیلم سینمایی در چهل و دومین جشنواره فیلم فجر توانست نظر منتقدان و اهالی رسانه را به خود جلب کند و موفق به نامزدی در ۹ رشته شد و سیمرغ بلورین بهترین فیلم اول، سیمرغ بلورین بهترین تدوین و دیپلم افتخار بهترین فیلمنامه را دریافت کرد.

سعید پورصمیمی، حمیدرضا پگاه، بهنام تشکر، علی باقری، المیرا دهقانی، خسرو احمدی، مهدی قربانی، یاسین مسعودی، محمد صادق ملک، نیما نادری، روزبه رئوفی، یدالله شادمانی، مهدی فریضه، منوچهر علیپور، امیر دانشجو، سید ابوالفضل موسوی، نصیر ساکی، امیرمهدی کوشکی، علی فرحناک، اسکندر کوتی و مریم سعادت بازیگران این فیلم سینمایی هستند.

فلیم سینمایی «پرویزخان» که محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج با حمایت وزارت ورزش و جوانان است، درباره پرویز دهداری یکی از متفاوت‌ترین مربیان بزرگ تیم ملی فوتبال ایران است.

عوامل فیلم سینمایی «پرویز خان» عبارتند از مدیر فیلمبرداری: وحید ابراهیمی، مدیر صدابرداری: میثم یاردیلو، طراح صحنه: محسن خدابخشی، طراح لباس: آزاده قوام، طراح چهره پردازی: امید گلزاده، تدوین: حسن حسندوست، طراح جلوه‌های بصری: سید هادی اسلامی، مدیر تولید: رضا زنجانیان، طراحی و ترکیب صدا: حسین قورچیان، آهنگساز: بامداد افشار، اصلاح رنگ ونور: فربد جلالی، دستیار اول کارگردان: علی غیاثوند، مدیر تدارکات: امیر مرایی، برنامه‌ریز: سحر زرندی، عکاس: حبیب مجیدی، روابط عمومی: علی سلمان زاده، مجری طرح: استودیو بادبان.

دیگر خبرها

  • ارزش صادرات صنایع‌دستی از آذربایجان‌غربی ۲۲ درصد افزایش یافت
  • «پرویز خان» به خانه‌ها رسید/ روایتی متفاوت از مربی اخلاق فوتبال در راه اکران آنلاین
  • افزایش 22 درصدی ارزش صادرات صنایع دستی از آذربایجان‌غربی
  • ایجاد تشکل‌های تخصصی صنایع‌دستی در کردستان/ هنرمندان صنعتگر حمایت می‌شوند
  • هنرمندان صنعتگر کردستان حمایت می‌شوند
  • همواره از حضور هنرمندان ترکیه در کشورمان استقبال می‌کنیم
  • چهارمین جشنواره ریواس و سبزی‌های بومی در کوهسرخ برگزار شد
  • اعطای درجه به هنرمندان صنایع دستی و هنر‌های سنتی با رویکرد تخصصی
  • ابلاغ آیین‌نامه شورای ارزشیابی هنرمندان صنایع‌دستی، هنر‌های سنتی و میراث‌داران تمدنی
  • آیین‌نامه شورای ارزشیابی هنرمندان صنایع‌دستی، هنر‌های سنتی و میراث­‌داران تمدنی